Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 12:23:05
|
|
|
|
Ntaša
|
lep pozdravček aprilčice!!!!!!!!!! Danes sem imela pregled,pa ni uspel,ker je šel moj ginekolog rodit,ups pardon njegova žena. Držim pesti, da bo vse OK. Drug teden me čaka še test glukoze,pol bomo pa vidl,kako naprej. Zdaj se nam pa že končno poznajo naši trebuščki.lepo jih crkljajte in uživajteeeeeeeeeeeeeeeee!!! Lep vikend želim vsem aprilčicam in drugim nosečkam! Še dvanajst dni do Markovega 7 rojstnega dne.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 14:27:46
|
|
|
|
frutolina
|
ja aprilčice,kam ste pa padle vas moram iz zadnje vrste pobirat Blančica, lili28 - lepe posnetke mata! detelja, sonček: buščeki pa rastejo a le kaj se skriva noter...po mojem pri obeh fantka se grem stavit za tortico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 15:32:45
|
|
|
|
detelja
|
frutolina to glede tortice si nekje zapiše, da če ne boš imela prav nama boš aprila častila tortico...meni je najbolj smešno, ko mi "babnce" govorijo kaj bomo imeli in ne to pač tako kar nekaj, ampak tako strokovno začnejo npr. ja imaš ful velik trebuh to bo-fantek, nosiš ful nizko to bo ???, nimaš mozoljev to bo??? in bla bla bla bla...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 15:38:36
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja frutolina to glede tortice si nekje zapiše, da če ne boš imela prav nama boš aprila častila tortico... Ma seveda! Ni problema Ma jaz pa kar tako ugibam...na blef . p.s.: kaj mozolje maš?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 15:51:27
|
|
|
|
detelja
|
frutolina na začetku sem jih imela...več kot v puberteti ...sedaj pa imam bolj čisto kožo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 16:44:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
detelja in sonček85 luštna velika bušija jp, jz se morm tud še mal slikat, pa da kej novga prilepim v album.. je že kr nekaj časa mimo odkar sem ga osvežila obljubim da si bom vzela kej časa za slikice...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:06:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina detelja, sonček: buščeki pa rastejo a le kaj se skriva noter...po mojem pri obeh fantka se grem stavit za tortico ja zapiši si ,jaz vam povem da bo,........
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:20:55
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina detelja, sonček: buščeki pa rastejo a le kaj se skriva noter...po mojem pri obeh fantka se grem stavit za tortico ja zapiši si ,jaz vam povem da bo,........ tak da boš morala ti meni tortico častit saj vem..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:21:26
|
|
|
|
detelja
|
jaz pa ne vem kaj bo zato lahko le ogibam...sicer pa vam moram povedat, da sem imela obdobje, ko sem imela same grozne sanje, res grozne, moj je rekel, da kako lahko samo kaj takšnega sanjam kot npr. da naju z bebijem ni hotel videt, da naju je zanemarjal itd...potem pa sem kar z lepega začela sanjat, da imava že bebija in da se igramo, žgečkamo itd...ampak nikoli nisem sanjala, če je fantek ali deklica...no na kar včeraj vstanen pa mojemu povem, da sem sanjala, da bo punčka in to noč spet o punčki...tako, da ne vem a bo punčka ali bo fant...eno od tega bo pa zagotovo itak pa je najbolj pomembno, da bo otrok zdrav in živahen...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:22:39
|
|
|
|
detelja
|
frutolina in sonček jaz imam najboljšo idejo, da gremo vse tri fajn na tortico in vsaka eno plača tako bomo kar 3 tortice pojedle
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:24:34
|
|
|
|
frutolina
|
jaaaaaaa...eno za mene, eno za bebija....pa še eno za mene seveda
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:24:53
|
|
|
|
nmag
|
Detelja,ti boš imela pa punčko,ugibam po trebuščku,ve kar stavite,jaz pravim,da bo imela punčko,za sončka pa kot sem že rekla mislim ,da fantka,to samo ugibam iz izkušenj,lahko se pa tudi motim.Bomo aprila videla katera je imela prav.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:34:16
|
|
|
|
sonček85
|
ja šest jih rabimo ker me veliko pojemo sedaj kdaj se dobimo? jaz tudi mislim ,da bo imela detelja pupiko
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:38:43
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz tudi mislim ,da bo imela detelja pupiko mela bo fantolino zdaj se pa odločite kaj to pomeni torejstave: Sonček85: 2F:0P Detelja: 1F:2P madona mam časa...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 17:47:03
|
|
|
|
sonček85
|
no punce stavite ali boste trofile
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 18:03:46
|
|
|
|
detelja
|
sonček85 naj samo fajn stavljajo na najine trebuščke...upam, da bova več trotic pojedli kot pa plačali samo upam, da potem ne bova od tortic dobili večje buščije kot jih imave sedaj... ja, dobimo se pa takrat, ko bodo najini prišli na svet, da bove imeli dokaz kaj se skriva v njih...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 20:54:02
|
|
|
|
NinaMM
|
Da se še jaz malo javim ... Danes sva bila v Postojni na predavanju o epiduralni in o ultivi, pa je anastezistka bila veliko bolj na strani epiduralne. Jaz sem itak že od začetka kar za ... Sicer tudi že hodiva v šolo za starše in je prav zabavno! Sestra Tanja v porodnišnici LJ nas vsak dan nasmeje 3d je lepo uspel, ampak jaz teh fotk sploh ne znam pripopat. Lahko jih pošljem kateri po mailu ali msn-ju, če jo zanima, sicer jih imam pa tudi na facebooku, če ga imate Super, da se v večini dobro počutite. Bravo me Pa res lepi buškoti, mi še nismo tako veliki ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 21:54:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jupi in bravo za dopust,meni je pa že kr malo dolgčas k sem od avgusta doma vud:ni zakaj in še kdaj morem pa pohvalit našo Piruri,ki mi je izdelala dekico-kovterček za našga in se je kar ne morem nagledati odkar mi jo je danes poštar prinesel,je tako mehka ,topla in lepaaaaaaaaa.Moj dragi je pa tudi tako navdušen nanjo da ne morem verjet.Res je prava mojstrica tale naša Piruri.Hvala Iiiii, kak lepo. Kje je pa slikica?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 21:58:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Da se še jaz malo javim ... Danes sva bila v Postojni na predavanju o epiduralni in o ultivi, pa je anastezistka bila veliko bolj na strani epiduralne. Jaz sem itak že od začetka kar za ... Sicer tudi že hodiva v šolo za starše in je prav zabavno! Sestra Tanja v porodnišnici LJ nas vsak dan nasmeje 3d je lepo uspel, ampak jaz teh fotk sploh ne znam pripopat. Lahko jih pošljem kateri po mailu ali msn-ju, če jo zanima, sicer jih imam pa tudi na facebooku, če ga imate Super, da se v večini dobro počutite. Bravo me Pa res lepi buškoti, mi še nismo tako veliki ... Js bi rada vidla fotke, prosim.... masteruj@gmail.com Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 21:58:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Detelja,ti boš imela pa punčko,ugibam po trebuščku,ve kar stavite,jaz pravim,da bo imela punčko,za sončka pa kot sem že rekla mislim ,da fantka,to samo ugibam iz izkušenj,lahko se pa tudi motim.Bomo aprila videla katera je imela prav. Nmag, kaj pa jaz?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 22:31:37
|
|
|
|
Blancica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Da se še jaz malo javim ... Danes sva bila v Postojni na predavanju o epiduralni in o ultivi, pa je anastezistka bila veliko bolj na strani epiduralne. Jaz sem itak že od začetka kar za ... Sicer tudi že hodiva v šolo za starše in je prav zabavno! Sestra Tanja v porodnišnici LJ nas vsak dan nasmeje 3d je lepo uspel, ampak jaz teh fotk sploh ne znam pripopat. Lahko jih pošljem kateri po mailu ali msn-ju, če jo zanima, sicer jih imam pa tudi na facebooku, če ga imate Super, da se v večini dobro počutite. Bravo me Pa res lepi buškoti, mi še nismo tako veliki ... tud jaz bi rada vidla slikce... Povej kontakt za facebook ;)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 22:33:10
|
|
|
|
NinaMM
|
Junona poslano Zdaj grem pa počas spat. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 22:33:58
|
|
|
|
NinaMM
|
A, na FB me pa najdeš pod Nina Mrak Mešl.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 22:52:18
|
|
|
|
*Junona*
|
Iiiii... kake lepe slikice Je pa fotogenična tale vaša bebica. Kje pa si bila na 3D?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 9.1.2009 22:53:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Pa kaj še sam js nimam facebooka? Se bo treba registrirat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?