Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 11:27:59
|
|
|
|
detelja
|
Pikaro držim pesti....baje, da nosečnice kar pogosto zakrvavijo po spolnih odnosih... danes je spet en tak turoben dan...ampak je nama z lepo, ker imava koooooooončno atija doma pa tudi jutri bo, juuuuupppppiiiii
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 11:43:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Dan, aprilčke sonček: čakam tvoje novičke s pregleda In seveda (po)polno poročilo o samem dogajanju Junona: bravo za MF!! Posteljica se pa res premika...pri meni je baje že skoraj pol kroga naredila in prišla od delno spredaj v pretežno zadaj :) ima kar poskončne nožice zgleda Na AC sem šla in dobila čudovit izvid, zato sem zdaj čisto brezskrbna in srečna nosečka, le hajam prehitro Pikaro: držim pesti in te hkrati poskušam potolažiti (iz praktičnih primerov, ne le teorije), da male krvavitve mnogokrat ne pomenijo najhujšega. Je desetine razlogov zanje, je pa treba locirati vir le teh, da smo potem mirne... Bravo za AC
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 12:16:30
|
|
|
|
malapikica
|
Bi samo vprašala vse tiste, ki ste bile na AC, kako dolgo ste čakale na izvide? Jaz sem bila pred tremi tedni pa nisem dobila še nič. Vem da če te ne pokličejo je verjetno vse vredu, ampak vseeno dokler ne dobim izvida nisem povsem mirna.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 12:34:40
|
|
|
|
ella.
|
malapikica, jaz sem bila v Dravljah in so me poklicali točno 14 dni po posegu. Je pa baje v porodnišnici dlje treba počakati. Kaj pa, če pokličeš in povprašaš? Kakšen pa si imela rezultat NS? Je pa zelo zelo zelo zelo malo slabih rezultatov, pravi Pušenjak.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 12:40:17
|
|
|
|
zupancdam
|
Pozdravljene, sem konec s pucanjem, me vse tako boli, včasih si res želim da nebi imela tako velikega stanovanja in še 3 sobe velike frej, ker se tam samo prah nabira. Junona, bravo za pregled, sem vedela da bo vse uredu pikaro, upam da je vse uredu!!!!!!!!!!! Sonček, draga moja, sem nestrpna kako bo na mf, javi nam Jutri pa še jaz na to mf, komaj čakam, še prej imam pa tisti cukr za spit, pa čakat, pol 1 uro. Upam, da bo vse uredu, ker tudi jaz veliko sladkega pojem zadnje čase. srečno vsem na pregledaih, danes, jutri itd.....
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 12:54:36
|
|
|
|
*Junona*
|
Zupancdam, hvala. Si bila pa že zelo pridna, sedaj pa si malo odpočij.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 12:58:12
|
|
|
|
*Junona*
|
Joj, punce, js sem pa našla eno jajčko Maxi Cosi na internetu in mi je tako všeč...nobena mi ni še tako padla v oči... ampak se mi zdi, da jo ni več mogoče dobiti... menda je iz kolekcije 2007. Bom slikico prpopala: Maxi Cosi Cabriofix Gipsy
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:09:35
|
|
|
|
zupancdam
|
Ko si že umenila jajčko maxi cosi, mene zanima nekaj, vse jejčke skoraj imajo strehico pr tej je pa nikjer nisem zasledila, a se posebej kupi al kako
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:10:10
|
|
|
|
*Junona*
|
Ne, strehica je vedno zraven.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:23:19
|
|
|
|
lili82
|
Zanima me, ali ima katera izmed vas namen kam odpotovati za novo leto? Midva načrtujeva izlet v Berlin - z avtom... Mislite,da lahko al obstajajo kake posebne omejitve za nosečke? Saj pot načrtujeva meni prilagojeno - z veliko postanki, razgibavanji....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:31:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:32:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Zanima me, ali ima katera izmed vas namen kam odpotovati za novo leto? Midva načrtujeva izlet v Berlin - z avtom... Mislite,da lahko al obstajajo kake posebne omejitve za nosečke? Saj pot načrtujeva meni prilagojeno - z veliko postanki, razgibavanji.... Če imaš drugače normalno, zdravo nosečnost in če bosta pot prilagodila tebi, po moje ni panike. Za vsak slučaj vprašaj še svojega G.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:41:29
|
|
|
|
zupancdam
|
hi, hi sonček, čestitke za pregled!!!!!!!!!! mi je junona javila!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:52:16
|
|
|
|
ella.
|
ej, Junona in Zupancdam, kok goljufata, jest tut od SONČKA novičke čakam!!!!! Povejta noooooooooooooooooo!!!!!!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 13:59:35
|
|
|
|
zupancdam
|
Sonček je klicala po tel junono, men je pa junona preko msn-ja sporočila, da je sonček rekla, da je vse uredu, ko je imela mf
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:00:44
|
|
|
|
zupancdam
|
sej bo sonček kmalu prišla domov, pa bo sama več napisala kako je bilo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:13:56
|
|
|
|
ella.
|
zupancdam, hvala! Itak smo vedeli, da bo vse super, mene zanimajo še posebej sočni detajli ;) me zanima, če je kaj "posebnega" videla na monitorju tako da, sonček, javi ASAP
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:16:25
|
|
|
|
ella.
|
Saj zdaj se malo ponavljam, ampak me zanima, če je Sončku tko k men prijazni zdravnik mogoče lulčka pokazal na monitorju, seveda!!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:17:18
|
|
|
|
anca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Pozdravljene, sem konec s pucanjem, me vse tako boli, včasih si res želim da nebi imela tako velikega stanovanja in še 3 sobe velike frej, ker se tam samo prah nabira. Jooj, mi bi pa nujno rabili še tri sobe! Kje je to stanovanje?? A menjaš? ninaMM - hvala za info! A sta ga naročila po pošti, al sta šla v Koper? Meni je všeč tudi, ker ima velike gume, pa tak stabilen izgleda, pa ful je lahek baje in zložljiv, pa še dizajn mi je ok. V lupinici pa tudi jaz ne nameravam vozičkati otroka okrog. Cveta28 - sem kasneje našla zgibanko, ko sem že natipkala včerajšnji post. Ja, midva bova šla skorak sigurno januarja, ker kasneje ne vem kako bova s časom, pa meni se pomoje ne bo več dalo. Seveda sem za kavico! Čeprav pred novim letom bo težko, ker sem cele dneve v službi, jutri zvečer grem za en dan v pomurje, pa zjutraj nazaj, pa v petek po službi spet, za vikend, v sredo v Pulo, do novega leta.. Mogoče najboljše, če se dobimo kar pred prvim predavanjem? Ali pa kak dan prej, ma, bomo videli kje sploh bom takrat Držim pesti za vse preglede!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:35:16
|
|
|
|
Pat74
|
Pikaroupam, da je sedaj že vse ok! Pri nas smo pa spet noričavi, danes je zbolela tamala, točno 14 dni po taveliki. Tudi mene spet grabi nek prehlad, klinc, kdaj bo že tega konec, bom morala spet po imunal.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 14:47:12
|
|
|
|
zupancdam
|
Menda, se ni nič videlo pri sončku, ker ima bejbi nogice skupaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 15:15:24
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca Seveda sem za kavico! Čeprav pred novim letom bo težko, ker sem cele dneve v službi, jutri zvečer grem za en dan v pomurje, pa zjutraj nazaj, pa v petek po službi spet, za vikend, v sredo v Pulo, do novega leta.. Mogoče najboljše, če se dobimo kar pred prvim predavanjem? Ali pa kak dan prej, ma, bomo videli kje sploh bom takrat Jaz sem tudi ful bussy tako, da pred prvim predavanjem se meni zdi čisto OK. Drugače se pa zmeniva kako bova oblečeni...v stilu, jaz bom tista, ki bom imela čez bušija nalepljeno vrtnico, ti pa tista, ki bo v laskah imela marjetice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 15:16:36
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Pozdravljene, sem konec s pucanjem, me vse tako boli, včasih si res želim da nebi imela tako velikega stanovanja in še 3 sobe velike frej, ker se tam samo prah nabira. Jooj, mi bi pa nujno rabili še tri sobe! Kje je to stanovanje?? A menjaš? še en interesent
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 15:24:27
|
|
|
|
NinaMM
|
Glede vozička... Midva sva ga šla najprej gledat v KP, pa ga takrat ravno niso imeli na zalogi, tako da sva ga potem kasneje naročila po pošti. Pa vsem za preglede! 3D - jaz grem 8.1. Bi sicer lahko že šla tudi konec decembra, ampak zaradi praznikov ni ravno veliko prostih terminov...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 16.12.2008 15:41:08
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Ko si že umenila jajčko maxi cosi, mene zanima nekaj, vse jejčke skoraj imajo strehico pr tej je pa nikjer nisem zasledila, a se posebej kupi al kako Jajčka ima streho, le da na slikah ni razpeta. Tako jaz pa iz pregleda ravno prišla v službo. Sem sedela 2 uri v čakalnici a se je splačalo, da sem videla svojo pikico. Danes pa je maš korenjak le pokazal kaj ima med nogami in ni več dvoma da pričakujemo . Sem dobila še eno lepo slikico. Drugače pa se je že obrnil in glavica je že obrnjena navzdol. . Od jutri naprej pa grem tudi na 4 urni delovni čas, saj me 8 ur sedanja za računalnikom že prav ubija. Naslednji pregled pa imam sedaj 20.1.2009, ter takrat tudi dobim pikico za RH-.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?