|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
15.12.2008 19:29:12   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image

Berem, da že kupujete vozičke, midva ga greva v soboto naročit v BTC v Lj.

Jaz sem ravno danes od svojih staršev dobila Maxi cosi Muro in jajčko!
user posted image user posted image user posted image  Jupi pa tako sem si ga želela, tako da je bilo zelo lepo presenečenje....
Evo pa še slikica našega vozička:
user posted image
user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.12.2008 19:32:55   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

šla sem na wc in opazim kri na hlačkah,in potem še na papirju....
user posted image sem 21.tednov. Kaj naj naredim,ker sem na koncu z živci,sploh ne vem kaj naj?
Včeraj me je nekaj špikalo,danes pa to? Lahko grem direktno v bolnico,ali kam? user posted image

v porodnisnico!!! po 20 tednu gres v primeru urgence v porodnisnico. Srecno, drzim mocnooo pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.12.2008 19:44:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Pozdravljeneuser posted image user posted image user posted image

Berem, da že kupujete vozičke, midva ga greva v soboto naročit v BTC v Lj.

Jaz sem ravno danes od svojih staršev dobila Maxi cosi Muro in jajčko!
user posted image user posted image user posted image  Jupi pa tako sem si ga želela, tako da je bilo zelo lepo presenečenje....
Evo pa še slikica našega vozička:
user posted image
user posted image

full je dober in lep

midva greva pa jutri z dragim pogledat vozičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.12.2008 20:04:44   
janja*
pikaro nujno moraš v bolnico.Držim pesti,da bo vse okej.
 Junona res upam,da bo s posteljico tako kot si rekla.Čestitke tebi in tvojemuuser posted image ,da sta okej.Tako naj ostane do konca pa bo-ane?Saj zdaj pa res nomamo veliko do konca.Vse že kupujete vozičke-kako lepo.Jaz pa sem kupula voziček že nekaj časa nazaj,ko smo mislili,da bo bebica pa je žal nismo dočakali.Važno je da je zdaj vse okej.No posteljico pa imam še od prej,samo,da sem jo pobarvala na oranžno,zeleno in rumeno.Malo je drugačna in ravno to sem hotela.
Bodite lepo.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.12.2008 20:09:37   
anca
Jaz sem že mislila, da sem si sama kaj narobe naštimala, da mam zaj tak čuden koledar.. Okej, Cveta, torej za materinsko šolo samo pridem tja in to je to? IN kje mi dajo nalepke? JOj, jaz se tam okoli kl. centra sploh ne znajdem..

pikaro - upam da je vse okej z vama.. Javi nam čimprej!user posted image

Jaz imam še eno vprašanje... A je že kera šla na 3d ultrazvok?? Jaz razmišljam da bi šla, in mi je rekla danes ginekologinja, da če hočem imeti za pokazati sorodnikom čez praznike, naj se kar naročim za ta teden, potem sem poklicala, in so mi rekli, da oni naročujejo med 25. in 30. tednom, ker se ful boljše vidi, zdaj pa ne vem.. Naj grem zdaj ali januarja.. A je bila katera tudi kaj prej?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.12.2008 20:25:13   
kimmii
Jaz sem bila na 3D ultrazvoku v 21. tednu pri dr. Strahovi v Domžalah in imam tako lepe slikce in filmčke, da jih skoz razkazujem. Naš dojenček ima že čisto pravi lepi obrazek, tako lepo se vidi,........

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.12.2008 20:46:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Jaz sem bila na 3D ultrazvoku v 21. tednu pri dr. Strahovi v Domžalah in imam tako lepe slikce in filmčke, da jih skoz razkazujem. Naš dojenček ima že čisto pravi lepi obrazek, tako lepo se vidi,........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.12.2008 21:56:49   
mišk
Pikaro: Ja, kar v porodnišnico se pejt pokazat! Meni se je tudi  nekje po 30. tednu v prvi nosečnosti ful ulilo in vmes je bila kri!! Vsa panična sem odhitela v porodnišnico, kjer so ugotovili, da gre le za bolj močno vnetje, pa še mimogrede naredili test na streptokok B, ki je bil pozitiven. Nič strašnega. ampak sem se res orenk presrala! Sem mislila, da mi že voda odteka ter da mi je čep šel ven...
Poročaj, ko prideš domov in seveda verjamem, da gre za kaj podobnega kot pri meni, oziroma lažen preplah!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.12.2008 22:24:30   
*Junona*
Pikaro, močno držim pestke, da je vse ok. Mogoče je počila kakšna žilica ali pa gre res za vnetje, kot je rekla mišk.
Drži se in poročaj nam, ker vse mislimo nate.

Evo pikepoke za srečo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.12.2008 22:25:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Jaz sem že mislila, da sem si sama kaj narobe naštimala, da mam zaj tak čuden koledar.. Okej, Cveta, torej za materinsko šolo samo pridem tja in to je to? IN kje mi dajo nalepke? JOj, jaz se tam okoli kl. centra sploh ne znajdem..

pikaro - upam da je vse okej z vama.. Javi nam čimprej!user posted image

Jaz imam še eno vprašanje... A je že kera šla na 3d ultrazvok?? Jaz razmišljam da bi šla, in mi je rekla danes ginekologinja, da če hočem imeti za pokazati sorodnikom čez praznike, naj se kar naročim za ta teden, potem sem poklicala, in so mi rekli, da oni naročujejo med 25. in 30. tednom, ker se ful boljše vidi, zdaj pa ne vem.. Naj grem zdaj ali januarja.. A je bila katera tudi kaj prej?

Jaz bom šla januarja na 3D k Pušenjaku v Dravlje. Moram ta teden poklicat in se naročit ter vprašat, kdaj se najbolje vidi. Vsak malo drugače reče.

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.12.2008 22:26:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

pikaro nujno moraš v bolnico.Držim pesti,da bo vse okej.
 Junona res upam,da bo s posteljico tako kot si rekla.Čestitke tebi in tvojemuuser posted image ,da sta okej.Tako naj ostane do konca pa bo-ane?Saj zdaj pa res nomamo veliko do konca.Vse že kupujete vozičke-kako lepo.Jaz pa sem kupula voziček že nekaj časa nazaj,ko smo mislili,da bo bebica pa je žal nismo dočakali.Važno je da je zdaj vse okej.No posteljico pa imam še od prej,samo,da sem jo pobarvala na oranžno,zeleno in rumeno.Malo je drugačna in ravno to sem hotela.
Bodite lepo.

Meni je G tako rekel. Ni user posted image , da se ravno nama ne bi vzdignila, kajne?
Hvala za čestitke, enako želim tudi tebi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.12.2008 22:27:30   
*Junona*
Jernejav, bravo, zelo lep voziček. Barva je pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.12.2008 22:28:09   
*Junona*
Sonček, ste že našli malega kosmatinčka? Upam da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.12.2008 0:01:34   
anca

Jaz bom šla januarja na 3D k Pušenjaku v Dravlje. Moram ta teden poklicat in se naročit ter vprašat, kdaj se najbolje vidi. Vsak malo drugače reče.

Eh, jaz sem se pa kar za sredo naročila. Da lahko že pokažem sorodnikom čez praznikeuser posted image

a je katera že slišala za te vozičke:
http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html

meni so končno eni po sprejemljivi ceni.. pa garancija je tudi dovolj. A ma katera izkušnje s temi vozički?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.12.2008 7:15:20   
sonček85

Sonček, ste že našli malega kosmatinčka? Upam da...user posted image user posted image user posted image
ne in je čedalje manj upanja.user posted image user posted image
no sedaj pa gremo ,in vse ,ki imate danes pregled srečno.Se čujemo po 15huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.12.2008 8:04:43   
anchika
En deževen pozdrav
Po dolgem, dolgem času se vam oglašam. Nisem niti brala za nazaj tko da ne vem kaj se je dogajalo pri vas. Ste tolk čvekale, bom pol mal prebrala. Nisem skoraj 14dni bla na forumu. Doma se mi je pokvaril računalnik in sem bila na bolniškem. Zdaj sem ponovno v službi.
No: začelo se je z nekim virusom, sem bruhala celo noč, pol pa še "kakala" in sem šla k moji zdravnici saj nisem mogla taka v službo. Rekla je da sem dehidrirana in me poslala na pregled vode. Ko sem dobila izvide je videla da imam vnet mehur in mi je dala piti antibiotike-hikoncil.  Po  tistem sem bila še tri bote na pregledu vode, zadnjič včeraj in so se mi izvidi popravili -glede mehuraj. Se mi je pojavila pa ta čas ena bakterija (pos. Try...)nevem kako se točno kliče, ali katera kaj ve glede tega. Baje da jo stekneš na wcejih in potemtakem sem jo staknila v  zdravstvenem domu. Baje da se prenaša med spolnostjo zdaj se z mojim bojiva imeti odnose da ne bi dobil tudi on. Ta bakterija Povzroča vnetja. Med tem ko sem bila bolna nisva nič sexala. Zdaj že delam. Moja G je že odkar sem bila bolna na dopustu in še ta teden. Pride v ponedeljek. Pregled imam 31.12. sam jo bom že v ponedeljek poklicala da ji povem kako je z mano. Drugače pa se jaz počutim odlično in ful bil rada z može... ha ha.
No dovol za zdaj kaj pravite?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.12.2008 8:35:46   
NinaMM
Anca: Jaz imam ta voziček že doma user posted image  Res je lep, full lahek, praktično se zloži, gume so velike in za napihnit... Ne najdem nobene negativne stvari - razen tega, da ti nobena lupinica gor ne paše, ampak jaz itak nisem nameravala pupe vozit okrog v lupinici, ker se mi zdi košara neskončno bolj udobna. Midva sva rdečega vzela.

April09: Hvala za nasvet glede porodnišnice včeraj. Cerar je bil tudi z mano super! Prav ekstra prijazen in hecen, pa full si je vzel čas. Celo morfologijo mi je naredil še enkrat in je vse v najlepšem redu z našo user posted image . Imamo že ime in samo še čakamo, da pride!

Lep dan vsem!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.12.2008 8:55:12   
Cveta28
Junonca lepo, da se je pri tebi vse poštimalo user posted image Glede posteljice ima G prav in v zadnjih 3 mesecih se lahko še vse premakne. Jaz jo imam na bušiju zato pa potem izgledam kot balonček user posted image
Pikaro takoj v porodnišnico in javi kaj je bilo. Upam, da je res samo kakšna žilica počila ali pa da je prišlo do kakšnega manjšega vnetja. Jaz sem ravno premišljevala, da bi svojemu G naročila naj me na naslednjem pregledu še tam doli kaj pogleda, ker sama sploh nimam občutka za takšne stvari.
Jernejav user posted image za voziček. A ni ful fajn feeling, ko dobiš ravno tisti voziček, ki si ga želiš. Mojemu kodru bi bila barva sigurno všeč, ker je tak nežen dečko user posted image
Anca na tistem linku, ki sem ti ga poslala včeraj, se nahaja tudi PDF zgibanka za starše. Res, da je za leto 2008 ampak informacije so pa ostale iste. Notri se nahaja telefonska cifra na katero lahko pokličeš in vprašaš kar te zanima. Tiste nalepkice pa greš iskati v porodnišnico v sprejmni pisarni pred obiskom šole za starše med 8-14 s kartico ZZ. A potem boš hodila že januarja? Če hočeš se lahko prej dobiva na kakšni kavici?
3D UZ kot ste nekatere že pisale eni G priporočajo ta UZ prej, nekateri kasneje. Če se odločite iti npr. sedaj boste verjetno lahko videle bolj celo podobo otroka, kasneje pa samo še po delih. Je pa res, da so nekatere punce dejale, da so user posted image na bolj zgodnjem UZ izgledali kot marsovčki user posted image Sicer je pa moj G ravno dobil 3D UZ in bom izkoristila priliko v 32.tednu, ko imam kontrolni pregled.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.12.2008 9:28:32   
pikatara
pikaro meni je ginekologinja rekla, da če bom malom krvavela, da ni panike, če bo pa večja količina krvi pa takoj na pregled. jaz sem v prvih treh mesecih parkrat krvavela, sam čisto malo, tako da ni bilo panike.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.12.2008 9:35:03   
frutolina
Dobro jutro!

user posted image

Pikaro, upam da si šla v porodnišnico in da je vse vredu...

Punce, kaj vam se že dela linea negra? Pri meni je trenutno še bolj svetla, ampak vidna pa je...
Pa še to me zanima... kaj kateri kdaj otrdi trebuh na tak način da ima na levi in desni strani trebuha bulo? Hkrati?Meni se to dogaja če stojim, ležim, sedim... pa ne gre za tisto ko se bebi premakne in nekje drži ven svoj večji del . Imam prav trebuh ki je trd ko kamen in z dvema bulama. Bi vprašala ginekologinjo pa jo mam komaj čez dva tedna...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.12.2008 9:40:25   
tasa_m
FRUTOLINA imaš ZS user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.12.2008 10:00:55   
*Junona*
Jutrouser posted image

Držimo pestke za današnje pregledeuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Pikaro, upam, da je vse ok, javi se nam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.12.2008 10:12:56   
matt
hojla!

pikaro - takoj po zdravniško pomoč!!!

pred 2 tednoma serm vam tule jamrala, da imam bolečine v trebuhu, seveda sem mislila, da je to normalno, pač krčenje maternice, itd. No, bolečine, so bile vsak dan hujše in na koncu tako hude, da nisem več mogla stati na svojih nogah in me je mož moral nesti v posteljo... takoj zjutraj sem šla k G in me je takoj napotil v bolnico, ker pa nisem bila nič odprta, so me poslali domov.. počivat (to je bilo v petek 5.12), v soboto so me klicali iz bolnice, cela panika, da so našli nekaj v urinu in da moram takoj, nujno po antibiotike .. seveda sem bila čist paf.. no, še vedno me je bolelo .. in v torek sem se zbudila z krvavimi hlačkami... Seveda sem spet letela k G in tokrat so me pa zadržali v bolnici vse do petka.

Ker me spet začenja boleti bom končala, z mojo bebico je hvala bogu vse OK, je zadnje dni blazno živahna, kar me zelo veseli. Kaj se je dogajalo z menoj pa še pravzaprav nisem dobila  odgovora, menda je bilo vse posledica tako hudega vnetja....  menda pa me čaka sedaj obilo poležavanja... no, se javim ko bom lahko, pa-pa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.12.2008 10:30:50   
april09
Jutro,
jaz sem s polno paro v lsuzbi, pa se mi NIC ne da z bisznisom ukvarjat.

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

pikaro meni je ginekologinja rekla, da če bom malom krvavela, da ni panike, če bo pa večja količina krvi pa takoj na pregled. jaz sem v prvih treh mesecih parkrat krvavela, sam čisto malo, tako da ni bilo panike.

pikantara, tole ziher ne bo drzalo. kakrsna koli krvavitev v nosecnosti ni normalna in LAHKO (ni pa nujno) nakazuje na kaksen problem. Se je treba it pokazat h G,d a preverijo iz kje izvira in ali slucajno ogroza nosecnost.

Srecno na pregledih danes user posted image

Jaz moram pa na un cukr test cez en teden, bi bilo fino da nehal ful sladkega jest.
user posted image user posted image

Sibam nazaj delat, da cim prej koncam.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.12.2008 11:08:35   
ella.
Dan, aprilčke

sonček: čakam tvoje novičke s pregleda user posted image user posted image In seveda (po)polno poročilo o samem dogajanju user posted image

Junona: bravo za MF!! Posteljica se pa res premika...pri meni je baje že skoraj pol kroga naredila in prišla od delno spredaj v pretežno zadaj :) ima kar poskončne nožice zgleda user posted image Na AC sem šla in dobila čudovit izvid, zato sem zdaj čisto brezskrbna in srečna nosečka, le hajam prehitro user posted image

Pikaro: držim pesti in te hkrati poskušam potolažiti (iz praktičnih primerov, ne le teorije), da male krvavitve mnogokrat ne pomenijo najhujšega. Je desetine razlogov zanje, je pa treba locirati vir le teh, da smo potem mirne...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!