Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:08:48
|
|
|
|
copka
|
Miska 2006 vse najboljse! joj, a ve ze kupujete vozicke?? Jaz nimam pojma, kaj naj kupim. Eni vozicki so taki, da si ne predstavljam kako otrok sploh lahko lezi notri, drugi imajo tako malo prostora za noge (potem ko so malo vecji), tretji se mi zdijo tezki, cetrti neprakticni .... jao, jao, se vse moram nastudirat Sicer pa je moj ucek se vedno krvav , ampak ni vec tako temen. Sedaj sem ful krvolocna Mi je pa moj dragi vceraj kupil dve oblekici/tuniki za nosecko. Sva sla v HM in obe tam kupila. Pri eni se trebuh fuuul pozna, ampak se sama sebi zdim sexy , z drugo pa ko ena 8-letna puncka. Sem pa v moji omari nasla se vsaj 2 tuniki, ki jih lahko ze sedaj oblecem. V petek sem se tudi malo ostrigla, da bom lepa nosecnica. So mi rekli naj pridem se pred porodm, da me zrihtajo, jaz pa sem si mislila "ja, res bom prisla, da me otrok ne bo zamesal z metlo in se ustrasil." Danes budna od 4.40. Potem sem nazaj zaspala ob 7.20 (nisem vstala, ker je bila postelja tako topla ) in me je ob 8.20 zbudil telefon. Fajn bodite!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:11:44
|
|
|
|
copka
|
Cveta, a ta trgovina nima spletne strani? Sem vtipkala, pa nic ne najde
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:27:05
|
|
|
|
supermiška
|
Hvala to trgovino sem že gledala in sem jo našla na uradni strani Quinny da imajo tudi njihove stavri.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:32:34
|
|
|
|
dojenč
|
pozdravljene!jaz sicer spadam med avgustovčke ki so rodile letos no, sem tudi jaz, na vaši strani pa sem se oglasila, ker vamželim lepo nosečnost, predvsem pa brezkrbno, ter zdrave otročičke, uživajte v najlešpem obdobju ženske
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:33:11
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Cveta, a ta trgovina nima spletne strani? Sem vtipkala, pa nic ne najde Če misliš trgovino kjer sem jaz šopala, obstaja tale stran: http://www.babypulman.it/ Drugače pa High Trek lahko nabaviš v trgovinah po Evropi: http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/carte.htm. Lej, jaz sem šla v šoping tako zgodaj, ker poznam zgodbice o 3-mesečnem čakanju na ta dotični model. Raje ga imam v škatli kakšen mesec ali dva več kot, da bi potem kaj obžalovala. Že tako sem bila žalostna, ker so umaknili "mojo oranžno" in potem vesela, ker so nama namesto rdeče "po pomoti" prodali "ta novo oranžno". Sedaj bom imela priliko vse skupaj zamenjati in dobiti v barvi, ki je bila že od vsega začetka najin favorit.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:34:26
|
|
|
|
anca
|
Kaj so naredili z nosečniškim koledarjem??? A sem jaz kaj narobe kliknila, ali se je pri vas tudi spremenil? Pri meni izgleda čisto brezveze.. neki seznam, in potem si iščeš v kerem tednu si... Kako ste kaj, nosečke? Moj bejbi me tako brca.. Ponavadi začne okrog 10h, pa potem se kar cel dan premetava, do kakšnih 11h zvečer. Ponoči je pa mir Upam, da bo tako tudi ostalo.. Ta teden pa pregled, jupiii A mi katera pove, kdaj (oz.koliko prej) se je treba prijaviti na materinsko šolo in kje se to naredi? Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:34:39
|
|
|
|
dojenč
|
a bi katero zanimala majčka zanosečnice, z napisom "pridem aprila"?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:41:56
|
|
|
|
nmag
|
Jaz sem pred zadnjem porodom leta 2006,šla zjutraj na kontrolo k mojemu G in je rekel,da sem 5cm že odprta,da bo treba počas it rodit,to je bilo zjutraj,popoldne sem šla še k frizerju,ker moramo bit lepe ko pride dete in šele naslednje jutro ob 2h sem rodila.Upam,da mi bo tokrat tudi uspelo priti še do frizerja,imam dolge lase in mi je naredila posneto kito,katera mi je držala en teden,pa mi ni bilo treba skrbet za lase,vsaj prvi teden.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:48:50
|
|
|
|
zupancdam
|
dojenč, mene zanima ta majčka, sem ti poslala zs
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 13:57:03
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Jaz sem pred zadnjem porodom leta 2006,šla zjutraj na kontrolo k mojemu G in je rekel,da sem 5cm že odprta,da bo treba počas it rodit,to je bilo zjutraj,popoldne sem šla še k frizerju,ker moramo bit lepe ko pride dete in šele naslednje jutro ob 2h sem rodila.Upam,da mi bo tokrat tudi uspelo priti še do frizerja,imam dolge lase in mi je naredila posneto kito,katera mi je držala en teden,pa mi ni bilo treba skrbet za lase,vsaj prvi teden. Se podpišem pod tole...jaz bi bila tudi rada lepa za svojega koderčka, ko bo prijokal na svet Imam pa tudi lase dolge do riti in k sreči jih lepo krotim že skoraj celo življenje. Imam srečo, da so popolnoma ravni, dobre kvalitete in jih je zelooo veliko. Frizerjko pa obiščem, ko me ona pokliče
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 14:00:47
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca Kaj so naredili z nosečniškim koledarjem??? A sem jaz kaj narobe kliknila, ali se je pri vas tudi spremenil? Pri meni izgleda čisto brezveze.. neki seznam, in potem si iščeš v kerem tednu si... A mi katera pove, kdaj (oz.koliko prej) se je treba prijaviti na materinsko šolo in kje se to naredi? Meni tudi novi koledarček ni všeč ampak bomo že preživele. Če me spomin ne vara, smo tudi čez barvo imele kar nekaj pripomb. Kam pa si mislila hodit? v LJ porodnišnici začnejo vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16h. Prijavit se ni potrebno, samo nalepkice moraš iti prej iskat. http://www3.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=0&o=1
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 15:05:54
|
|
|
|
detelja
|
copka včeraj smo se menile o tvojem krvavem učku...danes imam jaz tudi krvave učke...samo jaz nimam čist krvavo jaz imam bolj povdarjene žilice, ampak imam take suhe, pekoče oči... ja, ta okus, ko mi vedno ko si ščetkam zobe tko krvavijo dlesni...jaz samo vidim, da pljujem kri mi gre na bruhanje...fuj...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 15:19:15
|
|
|
|
copka
|
detelja, saj moje oko je tudi pekoce. Sem pa opazila da se je kri razlila ob zilici, malo se je je nabralo pa okoli kolobarcka (se ne spomnim kako se mu rece) Sem pa pisala o krvavem ucku in na tej temi in na Majcicah, pa ugotavljam, da nisem edina. Jih je ene par napisalo, da so to imele pred kratkim ali pa se imajo. Bom pa v cetrtek povedala za vse tezave moji G. Vceraj zjutraj sem imela pristisk (ko se nisem vsatala iz postelje!) 46/101, potem sem vstala, pojedla in si ga spet izmerila pa 51/106. Ni cudno, da sem soboto prelezala in prespala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 15:31:25
|
|
|
|
detelja
|
jaz sem zadnje čase tudi tako utrujena...pa hrbetnica me boli...sam mal se gibam pa me že tako boli cela hrbetnica pa ta skolioza je spet začela delat probleme...ko to začne bolet potem ne neha... upam, da ne bom zbolela...mam tak nek čuden občutek/bolečino v grlu...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 15:41:29
|
|
|
|
malcekvita
|
ojla punce, ste pridne čveke, vas komaj dohajam . Komaj čakam, da se začne dan daljšat in izboljšanje vremena. 4. marca se mi že začne porodniška, pa polovico dopusta bom koristila v februarju, polovico pa v letu 2010. Komaj čakam . Kako pa kej ve planirate? Še malo, pa grem lahko domooooov
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 16:02:44
|
|
|
|
sonček85
|
ellči:hvala in komaj čakam na pregled,v sredo pa ti in še ostale Bom probala ,da ne vprašam dojenč:hvala in naj bebica pridno raste ,pa seveda malo tudi nagaja mami in očiju Junona:
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 16:14:30
|
|
|
|
sonček85
|
ena je omenjala za nosečniški koledar ,tudi meni se je spremenil ,malo moraš pokukat ,mi je bilo pa prej bolj všeč
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 18:22:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene Naj vam sporočim, da je MF za nami in da je vse ok . Spola se ni videlo, ker naš ne da nogic narazen. Nas že zdaj heca. Sicer so mi na NS in v bolnici namignili, kaj bo, ampak danes se pa ni videlo in ni potrjeno. Mi je pa itak vseeno kaj bo, samo da bo zdravo, cotke kupujem nevtralnih barv, tako da ni panike. Moj dragi je bil z mano in je čist onemel gledal v ekran . Po pregledu sva šla na kosilo in kupit smrekico, lučke ter okraske. Berem, da že kupujete vozičke, midva ga greva v soboto naročit v BTC v Lj. Naslednji pregled imam 19.1., 7.1. grem dat še vodo, ker danes ko mi je delal UZ mojih ledvic je videl, da mi voda malo zastaja in je rekel, da bomo malo bolj spremljali urin, da ne bi prišlo do kakega vnetja. Če pa že, pa bo potreben antibiotik. No, upam, da ne. Sedaj pa gremo novim podvigom naproti
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 18:23:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Junona vesela sem ,da si okej.Moj bebi tud tko nisko brca,da sploh ne morem verjet,da je to možno.Baje imem ful nisko posteljico,kaj to pomeni ne vem.Rekel mi je samo to,da morava biti pozorna na to.Mislim,da nosim zelo nisko.Ah bo že,ne smemo se sekirat ,zaradi takih stvari pa bo.Treba je mislit pozitivno.Držim pesti zate ,da je vse okej. Hvala. Js tudi mam nizko posteljico, ampak ima baje do 28. tedna čas, da se dvigne. Tako da se nimava še kaj sekirat po moje. Upajva, da se dvigne. papa
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 18:24:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Jutro, aprilčice, najprej hvala za vse odgovore iz petka, med vikendom sem namreč brez neta doma in nisem mogla prebrati, ste me pa vse ful potolažile glede utripa na istem mestu, hvala, punce! sonček: moj fantek bo res zgleda mala lena barabica ;) A ti že veš spol?????????? Me matra,ker še vedno mislim, da bo punčka ;) detelja: a tvoj je tud ponočnjak? Jaz ga čutim predvsem zvečer pred spanjem in recimo zdajle. Junona: res se dolgo nisva brali nič, sem pa prebrala, da si imela težave in da si zdaj že skoraj OK. Danes držim pesti, da bo MF perfect in da sta oba z malčkom super zdrava. Mene tudi med spanjem začne včasih boleti spodnji del trebuha skupaj s kolkom, pa grem na WC, se malo pretegnem, pa je prec bolje. Tole z AS, da srček slišiš na več mestih, pa nisem vedela. Je pa res, da sem enkrat zaznala bolj "dvotaktno" bitje srčka (predvidevam, da je to prav srček), drugič pa bolj "enotaktno" šibanje...Me ima, da bi si ga zdaj prav kupila, ne samo sposodila taškica: 2+2+oči: si predstavljaš, ko boš spoznavala svoje bodoče snahe? Miška; hepi brzdej!!!! Ja, na žili se čisto drugače sliši. Ko pa si direktno nad srčkom je pa res nekako bolj "dvotaktno". Hvala, ker si držala pestke. A ti si šla na AC in kako je bilo?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 18:25:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Dojenč, imaš kakšno slikico od majčke? Ja, meni tudi nov koledar ni všeč .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 19:06:51
|
|
|
|
pikaro
|
šla sem na wc in opazim kri na hlačkah,in potem še na papirju.... sem 21.tednov. Kaj naj naredim,ker sem na koncu z živci,sploh ne vem kaj naj? Včeraj me je nekaj špikalo,danes pa to? Lahko grem direktno v bolnico,ali kam?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 19:10:31
|
|
|
|
jernejav
|
Idi takoj v bolnico. Ne čakaj na jutri, kar idi!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 19:11:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro šla sem na wc in opazim kri na hlačkah,in potem še na papirju.... sem 21.tednov. Kaj naj naredim,ker sem na koncu z živci,sploh ne vem kaj naj? Včeraj me je nekaj špikalo,danes pa to? Lahko grem direktno v bolnico,ali kam? takoj pejt v bolnico a urgenco in naj te sprejmejo in pogledajo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 15.12.2008 19:17:13
|
|
|
|
sonček85
|
ej punce ne boste verjele ,akj sem sedaj videla. Mimo našga bloka se je peljal tovornjak od coca cole ,ki je enak unmu v reklami k je cel osvetljen z lučkami http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMgau0&feature=related kako sem bila vesela ,samo snežilo ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)
Pri dveh mesecih. (
30%)
Po NS. (
36%)
Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!