Anonimen
|
Hojla pohotnice ! Mater ste me nasmejale z debato o . Midva sva imela od avgusta do novembra prepoved, tako da sva se kar malo odvadila. Sedaj sva tako bolj pri "revnih", enkrat na 14 dni, toda nama obema tako paše, tako da se ne sekiram. Bolj se sekiram, kaj bo po porodu, da nama ta revščina ne bo prišla v navado. Toda verjamem, da bo poletje, gola koža in oblekce, vročina na koži ... naredila svoje. sonček85 - Hvala za pohvalo, tudi nama je ime za najino deklico izjemno všeč. Ker jo že od nuhalne kličeva po imenu, zna biti kar šok, če bomo ob porodu ugotovili, da pa ji je nekaj zraslo med nogami, ha. To, da imaš trgovino z otroškimi oblekcami pred nosom, pa zna biti kar nevarno. Jaz bi si raje umislila kakšno pot, ki pelje nekaj ovinkov vstran. brigita23 - Jaz sem za april in maj pri La Redoute vzela eno "jaknico" iz flisa, podloženo, in mislim, da je to dovolj, saj bomo rodile v idealnem času in bo v prvih mesecih poletje, ko tudi dojenček ne potrebuje ful cotic, ki jih v teh prvih mesecih itak preraste v par tednih, če ne dnevih. Mislim, da za te prve mesece ne rabimo pretiravati, več bomo potrebovale potem v jeseni, ko bodo naše bebice imele že pol leta. Za porodnišnico pa imam samo tople nogavičke in nimam nobenih copatk. Pa jih tudi nabavljati ne mislim. srecka82 - Nekaj zelo uporabnih vaj za vdrte bradavice sem zasledila v knjigi Materinstvo in dojenje iz srca. Morda ti pa kakšna pomaga. Držim pesti! Kar se tiče naslova za naše bebice, sem pa za predlog Aprilski princi in princeske 2009. Naša Ela Nora bo gotovo prava princeska, kar pomeni, da bom jaz iz princeske povišana v kraljico. Uau, to pa ni kar tako. Slončkarce fajn slončkajte, tiste, ki se sladkate, naj bo zares sladko, tiste, ki se sekirate, hitro vstran z negativnimi mislimi, pa se beremo drug teden. En lep vikend vsem! Čao, NenaLena
|