Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 10:29:14
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa zanima ..če so vam prepovedal ? ker če je z nosečnostjo vse ok..sploh ni tolk panike..moram rečt da midva sva že celo zelo aktivna..tko,da moj vsekakor ni nič prikrajšan.. bo pa tistih 6 tednov po porodu...je že zdej neki jamral.. ja jaz sem imela prepovedano do nekje 15t aja pol pa štekam...upam,da je zdej vse ok
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 10:32:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa zanima ..če so vam prepovedal ? ker če je z nosečnostjo vse ok..sploh ni tolk panike..moram rečt da midva sva že celo zelo aktivna..tko,da moj vsekakor ni nič prikrajšan.. bo pa tistih 6 tednov po porodu...je že zdej neki jamral.. ja jaz sem imela prepovedano do nekje 15t aja pol pa štekam...upam,da je zdej vse ok ja (trkam na les)sedaj je vse oki doki,veselo slončkamo kadar se nam da
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 10:41:02
|
|
|
|
štorkljica
|
A še vedno slončkate? Babe čisto ste ponorele Joj jutri pa spet vikend, men je bil tale teden ful naporen in vem, da še bo, vsaj do nedelje. Spet sem sama doma, moj je danes v goricah z očetom, popoldne spet dela. Jaz se pa spet dolgočasim, ker sem doma že vse spedenala in se bom zato zdaj posvetila filmu The curious case of Benjamin Button (Brad Pitt), sem si ga že predvčerajšnjim vzela v videoteki, pa ga še nisem mela cajta pogledat. Pa še vedno ne vem kaj naj kupim mami za RD, ki ga ma v nedeljo Sem čist zgublena...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 11:03:14
|
|
|
|
mlavla
|
kaj boste pa danes kuhale..jst sem še brez ideje?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 11:57:39
|
|
|
|
nmag
|
Dobro jutro,joj kaj je to tudi pri nas je suša ,sva samo dvakrat pa še to bolj tako,v prejšnjih nosečnostih to ni bil problem tokrat pa je pa bo že zdržal,sem ga vprašala če mu kupim take bolj močne podložene gate,da mu bodo držale polna j.....pa se je samo smejal,ja pol pa nič bomo že nadoknadili,sicer pa naju tako malo hecajo,da naj bova raje malo manj strasna,ker potem vedno rata kak baby,se bova šla pa po tem oba zašit pol bo pa loh akcija v polno brez posledic.Moram pa priznat,da mogoče lih zaradi nenehnih težav meni sploh ne paše,trenutno,bova poskusila po 37 tednu,če bo šla potem lažje ven. Juhu še en dan in marec bo tu,samo kaj ko je tako doooolg,mogoče nam bo hitreje minil,če bo zunaj tako lepo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 12:29:44
|
|
|
|
sonček85
|
štorkljica:ka pa kak bom za kopanje in masaža http://www.otroski-vozicki.si/narocilo.php a ste videle ta voziček,super je ,poceni in še hvalijo ga full.Če nebi imela brevija že na strani bi vzela tega,sam sem se v brevija zaljubla ne grem na druca je pa dober za pogledat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 13:52:19
|
|
|
|
sonček85
|
evo punce naj vam malo lušte naredim.ja sej vem sem nesramna , jaz že jem pecivo ,mmmmmmmmmm je dobro danes sem pa res tko vesela.Sem se po dolgem času čula s kolegico,ker ne živi v SLO in koda bi vedela sem jo vprašala če ima kako novičko zame in jo je imela-noseča je že 19t,prej je imela pa že 1ss ,tko sem bila vesela zanjo da so se mi solze ulile od sreče
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.2.2009 14:01:52 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 15:12:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Grrr...sem jezna, 4 poste sem že napisala pa mi nobenega ne objavi. Aha, zdaj pa bo.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 15:16:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Ja, ni me še izučil, da morem kopirat...sem spet mela cel roman pa me je vn vrgl......
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 17:55:34
|
|
|
|
sonček85
|
ja danes že od 13h nekaj nagaja.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 18:40:14
|
|
|
|
*Junona*
|
Dan, kako smo? Zunaj je lepo vreme, edino neki je pihat začel. Js sem pa danes utrujena, me križ boli. Sem se šele zdle mela čas mal usedit, sem bila pridna danes. Najprej sem generalno pospravila stanovanje, nato zlikala 3 stroje, skuhala 2 različna kosila. Zdaj pa čakam, da dragi pride domov, da ga nahranim. Ups, je že tolk ura, šibam dat omakco gret. Sonček, njamiiiiii. Nmag, kje pa prodajajo te podložene gate? Detelja, bogi tvoj, je čist polaman. To sem že prej napisala in sem dala copy... zdej pa da vidmo, če bo objavl.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 18:40:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Juuupiiiiii.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 18:50:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Danes je pa res zatišje tukaj gor... bomo spet zvečer čist ponorele... Je pa res, da je petek, vikendi so ponavadi bolj žalostni tukaj gor. Js se grem zdle še mal učit, čez dan nisem mela časa. Popoldan sem bila pa zunaj na sončku, je bilo tako fajn.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:16:43
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce Sem že danes enkrat napisala cel roman tako kot ti junonca pa me je skenslal.......sem bla tok jezna, da nisem niti šla še enkrat vsega pisat . No da mal poročam, sem se naužila svežega lufta, sem naredila kar par km dolgi sprehod. Vmes sem se še ustavila pri prjatljci ki ma rok marca, tko da sma mal podebatirali in se posladkali . Sonček zdej sem pa preveč zmatrana, da bi dans v bikini skočla pa na dragega , mam pa jst muskofiber, pa kolki me bolijo . Ja dejte no mal pisat da pridemo hitro do 3. dela . Junonca- pridna si bla tri stroje si zlikala.....svaka čast, pa še generalno.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:17:39
|
|
|
|
sonček85
|
Res se vidi da je petek k je vedno zatišje pa še lepo vreme je in so vse zunaj,no potem pa še rr ne dela par ur
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:18:43
|
|
|
|
sonček85
|
brigita:KAJ BEREM KAJ NE BO ČAS ZA BIKINI,SEVEDA BO S TEM BOŠ MUSKOFIBER ODPRAVLA
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:21:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita:KAJ BEREM KAJ NE BO ČAS ZA BIKINI,SEVEDA BO S TEM BOŠ MUSKOFIBER ODPRAVLA joooooo pa veš kok sem zmatrana jst danes , pride v poštev še sam kaka masaža
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:21:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Res se vidi da je petek k je vedno zatišje pa še lepo vreme je in so vse zunaj,no potem pa še rr ne dela par ur jst sem pa mislila da je sam mene zaj..............., pa res kje ste punce???
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:24:08
|
|
|
|
detelja
|
Junona veš cel dan moj lubi jamra je res ves "polomljen" čudno, da ga tam spodaj kaj ne boli ali pa da nima žuljev ali česa takega sem vpr. danes, če bova mal, da ga bo nehalo bolet pa je rekel "neeeeee"...se mi zdi, da bom spet dolgo na suhem danes smo bili pri njegovih starših na kosilu...pol sem doma mal okrasila vejice z jajčki pol pa sem pol urce zadremala pred tv...jutri napovedujejo spet ful lepo vreme...že komaj čakam, da dam zimsko garderobo stran...sam pol pa pride pomlad, poletje pa bom še vedno ful "zalita" pol pa bom žalostna, da si nič ne morem oblečt
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:32:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Junona veš cel dan moj lubi jamra je res ves "polomljen" čudno, da ga tam spodaj kaj ne boli ali pa da nima žuljev ali česa takega sem vpr. danes, če bova mal, da ga bo nehalo bolet pa je rekel "neeeeee"...se mi zdi, da bom spet dolgo na suhem danes smo bili pri njegovih starših na kosilu...pol sem doma mal okrasila vejice z jajčki pol pa sem pol urce zadremala pred tv...jutri napovedujejo spet ful lepo vreme...že komaj čakam, da dam zimsko garderobo stran...sam pol pa pride pomlad, poletje pa bom še vedno ful "zalita" pol pa bom žalostna, da si nič ne morem oblečt A neeeeee je rekel? Si misli, joj kakšna nasilna nosečnica je moja. Si bla pa pridna, da si že ustvarjala za veliko noč. Js tudi komaj čakam tople dneve, kaj bom pa poleti oblekla se pa tudi sprašujem...do takrat bom že taka kot Michelin.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:37:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja Junona veš cel dan moj lubi jamra je res ves "polomljen" čudno, da ga tam spodaj kaj ne boli ali pa da nima žuljev ali česa takega sem vpr. danes, če bova mal, da ga bo nehalo bolet pa je rekel "neeeeee"...se mi zdi, da bom spet dolgo na suhem danes smo bili pri njegovih starših na kosilu...pol sem doma mal okrasila vejice z jajčki pol pa sem pol urce zadremala pred tv...jutri napovedujejo spet ful lepo vreme...že komaj čakam, da dam zimsko garderobo stran...sam pol pa pride pomlad, poletje pa bom še vedno ful "zalita" pol pa bom žalostna, da si nič ne morem oblečt A neeeeee je rekel? Si misli, joj kakšna nasilna nosečnica je moja. Si bla pa pridna, da si že ustvarjala za veliko noč. Js tudi komaj čakam tople dneve, kaj bom pa poleti oblekla se pa tudi sprašujem...do takrat bom že taka kot Michelin. ja, ne je rekel jaz pa sem rekla zdaj pa si priznal, da ti ni všeč sedaj z mano seksat pol pa sem seveda smotka itd...sicer bom pa dalje težila enkrat bo že popustil če ne ga pa ponoči napadem ko bo pa za njega suša (saj mislim, da je tudi zdaj samo se pač boji, da bi bebiju kaj naredil ), mislim bolj čas ko ne bom jaz mogla bo pa tak revček, bo pa tolk težil pa nisem nič kaj ekstra krasila...na vejice sem dala plastična jajčka tako, da bomo imeli saj malo okrašeno sicer pa mi čakamo na velikonočni petek našega ...danes smo dopolnili 34 t....še 2 tedna pa začnem s porodniško....zdaj pa res hitro gre čas...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:40:56
|
|
|
|
sonček85
|
tudi jaz komaj čakam jutri,saj greva k moji mamicii in se bova z Aleksom naužila svežega zraka malo bom pogledala po regratu,no letos sem ga že jedla sam ne iz naših koncev mmmmmmmmm je bil dober ja čas gre pa res hitro ,kot bi mignil bomo že na vrsti
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:42:11
|
|
|
|
NinaMM
|
Ej, punce! Res je bil full lep dan danes! Mi smo se z mojimi doma zmenili, da bomo jutri kar žar otvorili Jedli bomo sicer verjetno še notri, ampak se full veselim. Za večerjo sem pa jedla regrat! JAAAM! Mi ga je babika nabrala. Midva pa že celo nosečnost čist normalno slončkava Zdaj je sicer buši že malo v napoto, ampak meni je prav super, relaksira Danes sem sicer sama doma, ker moj dela. Spet. Bom pa še skutino pito danes pekla. Ampak zdajle najprej bom še melono jedla. Mhm.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:47:40
|
|
|
|
detelja
|
glih razmišljam, da vse pišete o lepem vremenu itd....zdaj bo pa nastal problem...pomlad se je začela prebujat, naši hormončki ( ) nam že itak delujejo prekomerno , dragi stojijo "na zavori"...nas bo pa začel še bolj razganjat...se mi zdi, da bodo naši dragi še bolj ogroženi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 27.2.2009 19:48:17
|
|
|
|
sonček85
|
nina:joj kako bi bila na tvojem mestu,jaz bi tudi že zunaj pekla regrat .njami ,juter pogledam za njim če ga je že kaj in ga nabrem če je a ti si ta teden tudi sama ponoč s svojo pikico,jaz tudi. no še danes pa bo konec za 14 dni,
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?