|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
14.2.2009 20:30:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pa še nekaj me zanima, kdaj je pravi čas, da imam pripravljeno torbo s potrebščinami za v porodnišnico? V katerem tednu približno?

user posted image user posted image  jst bi ti rekla kr takoj...
jst sem jo mela že en dan pred porodom, ko sva šla na izlet na obalo, če bi mogla it rodit v Izolouser posted image ..sicer pa veš da sem rodila 16 dni prej, pa sploh nisem pričakovala. Se je zgleda Nejcu mudilo spoznat mamico in atijauser posted image
Imela sem celo potovalko, rabila pa pol od tega kar sem vlekla zraven.
A že veš kaj boš imela? mater sem firbčna.user posted image

Pol bo pa treba počas pripravit. Js bom tut ziher celga vraga not napokala... sej veš, ko je vse na novo.user posted image
A kaj nosim pod srčkom???user posted image Tukaj pobiramo stave, do zdaj mislim, da so mi vse napovedale punčko.user posted image user posted image user posted image

Kako pa ste vi trije kaj? Nejc je zdrav?

Drugače smo super, Nejc in jaz sva prehlajena, ampak že gre na bolje.
Sej boš videla kako hitro čas beži, ko imaš enkrat štručko v rokah...Nejc bo že 10 mesecev, pa se mi zdi da sem ravnokar rodila.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.2.2009 20:45:14   
NinaMM
Evo, pa mi je končno uspelo malo do računalnika prit user posted image  Dopoldan sva bila s user posted image  na enem dolgem sprehodu, popoldan pa je imela njegova nečakinja tretji RD ... Sva pa dobila še ene tri vreče cunjic za tamalo, tako da sva zdaj že res založena.

Prav grozno mi je za vas, ko berem o vaših težavah user posted image  Jaz zaenkrat nimam nič hujšiv problemov, občasno me boli hrbet, to je pa bolj ali manj to.

Še malo, pa se bomo najedle krofov user posted image

Moj je v službi. Pač gostinci. Ampak tako ali tako ne ****o valentinovega pri nas, hihi.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.2.2009 7:39:35   
detelja
jutro...kako ste kaj?...izgleda, da bo danes še en lep sončen dan...naš user posted image  mi že pridno razteguje trebuščekauser posted image ...to noč so me pa tako boleli kolki...ob 4 še nisem spala....

aja, moram vam sporočit, da je rodila moja prijateljica...dobila je jana...user posted image user posted image ...sta pa z lubim dobila lepo darilo za valentinovo....

kaj lepega boste danes počele?...

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.2.2009 9:04:28   
janja*
Detelja dobro jutro še od mene.Ja tale 13letnik tudi meni izgleda star 7 ne pa13.Moj najstarejši je star 13 let.No a si predstavljate,ko pa so še tako otročji ne pa da bi imeli spolne odnose.Vsaj zaenkrat še ne.
Tudi meni že pridno brca in dela prevale.Spala sem dokaj dobro,edino na wc je bilo treba.
Čestitka za jana.kmalu bomo tudi mi na tem.
Lep sončen dan bo,samo ne vem kaj bom počela.Nič se mi spet ne da,tako,da bom verjetno kar doma.user posted image je šel na morje nekaj porihtat jaz pa sem ostala doma,ker me vožnja ubija.Res komaj čakam,da rodim,da bom lahko počela vse.
Lep dan vam želim.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.2.2009 9:15:34   
sonček85
user posted image user posted image user posted image hvala detelja si me pomirila,no sej moj dragi je rekel ja imaš večjega samo tebi se zdi da ni.Verjem da imaš večjega(o moj srček)user posted image Čestitke za tvojo prijateljico,res lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JA RES JE UPAM ,DA naši otroci ne bodo takiuser posted image mislim ker tole je pa groza,bo šel ta mulc komja delat pa bo šla mala v os.šolo,mislimmmmmmmmmmmmmm
ninaMM:super za cotke ,jaz jih imm tudi toliko da mi sedaj do št.86 ni treba nič kaj veliko kupovati,samo kak body pa žabice na zoknčke druga pa ničuser posted image

jaz sem pa včeraj in danes ponoči tko heco dogajanje imela.Ali ima katera podobno.Ves čas se mi je dogajalo koda bi se mi nekaj pretakalo v bušijo kot takrat ko nas kaj "Šravfa" v trebuhu ali pa k smo ornk lačni(jem skoz).To se mi je naredilo prvič.user posted image Mali pa veselo brcauser posted image tko da ne vem kaj bi to bilo.

Evo sem pa včeraj dragemu naredila lepo presenečenje:šla v sobo ,prižgala svečke in sva šla lepo romantično delat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image sem packa-tokrat ni rekel da ga je strah da raje ne da nebi bilo kaj narobe.Se ni nič pritoževaluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.2.2009 10:10:59   
detelja
sonček85 super, če sem te potolažila glede buščija...samo veš ti sebe gledaš vsak dan 10000x pa se ti zdi skoz enako velik...če pa boš merila pa boš ugotovila, da rasteuser posted image ...to pretakanje ali šravfanje ali kako koli bi se že temu reklu...sem jaz doživela že pred enima 2 mesecama in ne boš verjela včeraj tudi...in potem vsa panična letam, da slučajno ne bi kaj spodaj priteklo...ne vem če najini user posted image  kako čudno po plodovnici mahnejo ali kaj to je ne vem...mogoče pa ko se premetavajo kje po črevesju udarijo in se tako čudno sliši...kaj pa vem...vem samo, da mi enkrat spodaj vse ven hoče porinit enkrat pa pod rebra....sonček zadnjega odstavka pa ti res ne bi bilo treba napisat...sam lušte mi delašuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mojemu vsak dan težim pa nič od tega...zdaj ga bom enkrat privezala na posteljo pa ga več ne bom spustilauser posted image user posted image user posted image

janja* a veš, ko mi je včeraj nekje 21.25 prijateljica sporočila, da je rodila sem prvo pomislila "joj, naslednja sem jaz"...najrajši bi jo poklicala pa vpr. "je bolelo, so te prerezali, je to in ono in tretje in vem kaj vse ne"...pol pa sva z bebijem šla nekje ob 23 spat pa sem do 1 sanjala kako imam popadke, pa me vse šravfa in kako bom rodila...čist sem bla zmedena...potem me je lulat stisnilo...pol sta me začela ful kolka bolet in potem je prišel ati domov...je rekel, da so imeli ful gužvo...

že se je nekaj pisalo o tem pa bom vseeno vpr. kdaj mislite pripravit potovalko za porodnišnico??...jaz sem neki premišljevala tam nekje v začetku marca...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.2.2009 11:15:05   
janja*
Detelja to je značilno v teh tednih,da smo se začele spraševat kakšen bo porod.Pa sem rodila že trikrat in bi človek pričakoval,da sem že nekaj dala skoz in ,da to zame ni nič takega.Isto premišljujem in se sprašujem kako bo.Pa tudi sanje so normalne,da sanjamo vse možno o porodu.
Kar se pa tiče torbe jo bom pa jaz pripravla po naslednjem pregledu in to je 3.3.,ker se mi dozdeve,da jaz aprila dočekala ne bom.
Uživajte v tem sončnem dnevu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.2.2009 11:50:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja to je značilno v teh tednih,da smo se začele spraševat kakšen bo porod.Pa sem rodila že trikrat in bi človek pričakoval,da sem že nekaj dala skoz in ,da to zame ni nič takega.Isto premišljujem in se sprašujem kako bo.Pa tudi sanje so normalne,da sanjamo vse možno o porodu.
Kar se pa tiče torbe jo bom pa jaz pripravla po naslednjem pregledu in to je 3.3.,ker se mi dozdeve,da jaz aprila dočekala ne bom.

midvi pa imava na isti dan pregleduser posted image ...že komaj čakam, ker imam takrat tudi uz..kdaj pa naredijo prvič ctg?...zunaj je res lep dan...zdaj pa greva z bebijem neki kuhat potem pa malo počivat...ati pa že spet dela..

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.2.2009 12:38:43   
Nalini
dan :)

ravno sem se najedla kosila ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... mi bejbi že tak pritiska na želodec, da me vse boli user posted image  (pa ravno zdaj, ko sem dobila malo apetita nazaj user posted image ) ...

torbo bom pripravila mogoče že ta teden ... odvisno kaj bo v torek gin rekla .... naslednji teden pa 100% (ker nočem, da me preseneti naš user posted image  ....)

jaz bom pa zdaj malo počivala,... potem grem pogledat smučanje ... potem pa ne vem kam se bom dala ...

lep dan ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.2.2009 13:22:48   
Miška2006

Detelja kako imaš lep trebušček.Mojega tudi lahko vidiš v albumu.
Miška2006 ja tudi meni se nič ne da.Šla sem malo ven in sem mislila kako bom lahko daleč prišla a sem se hitro obrnila.Sploh ne morem dolgo hoditi.Važno je ,da je bil zunaj sonček.

Janja, žal meni se dosti da in bi rada kar splezala na sonček, vendar ne smem, ker mi zdravstveno stanje tega ne omogoča, zato moram biti pridna na kavčuuser posted image .

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.2.2009 14:54:55   
detelja
jaz pa sem se spravila prekuhavat prsno črpalko, nastavke za bradavičke, dudice, flaške...sicer bi bilo bolj pametno, da bi se spravila ven na sočkauser posted image  ampak se mi sami res ne ljubi it...

Nalini rada gledaš smučanje?...meni pa je to ful bedno...sicer mi je vsak šport po tv beden...user posted image ...še dobro, da so tu pa tam dobri športniki, da vsaj to gledam ta čas, ko dragi navija za svojeuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.2.2009 15:42:04   
janja*
Detelja meni so prvič naredili ctg 23.01.2009,ker sem imela težave z utrdevanjem trebuha.Naslednjič  (takrat kot ti ) pa imam tudi jaz ultrazvok in tehtal mi bouser posted image .Pol pa bomo videli kaj in kdaj približno pride naše user posted image .Po mojem .če je vse okej ti sploh ne naredijo ctg.Jaz se ne spomnim,da bi mi ga.Drugič in tretjič me je itak prehitelo,tako,da mi sigurno niso naredili ctg.Lep dan še naprej.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.2.2009 16:17:48   
detelja

Detelja meni so prvič naredili ctg 23.01.2009,ker sem imela težave z utrdevanjem trebuha.Naslednjič  (takrat kot ti ) pa imam tudi jaz ultrazvok in tehtal mi bouser posted image .Pol pa bomo videli kaj in kdaj približno pride naše user posted image .Po mojem .če je vse okej ti sploh ne naredijo ctg.Jaz se ne spomnim,da bi mi ga.Drugič in tretjič me je itak prehitelo,tako,da mi sigurno niso naredili ctg.Lep dan še naprej.

jaz pa vem, da pri nas delajo ctg...ampak ne vem točno kdaj...takrat sigurno, če je kaj narobe...drugače pa mislim, da tam ob 37. tedna naprej ali nekaj takega...ful me preseneča, ko nekatere pravijo, da jim gin. ne delajo vaginalnega pregleda...ja, kako pa potem vejo, če je tam spodaj vse ok????...to mi je ful čudno...mene vedno vse pregleda - če sem zaprta, kako je z MV, izcedek itd...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
15.2.2009 16:30:18   
Anonimen
Pozdravljene skoraj sveže mamice! user posted image

Pregled - V sredo, 11. sem imela pregled in je vse ok. Trebušček pridno raste, naši deklici srček živahno bije. Saj tudi ni čudno, saj je postala prava "razbojnica". Toda ponoči je pridna, tako da ko enkrat z muko zaspim, saj se mi zdi, da imam tono v trebuhu, spiva kot trnjulčici do jutra. Vsaj to. user posted image

Za seznam: naslednji pregled imam 5. marca.

Materinska - Prejšnji teden sem tudi pričela z materinsko šolo (ZD Bežigrad), vsak dan nekaj ... tako da sem bila v takšni gužvi, kot da sem najmanj predsednica države, ha. Pa toliko drobnarij je še za uredit. Sploh ne vem, kako bi vse to uspela, če ne bi bila rizično noseča in delala 4 ure od doma. Kako uspete vse to urediti tiste, ki še redno hodite v službo, mi ni jasno. Moj zadnji delovni dan je 25. februar, ker imam še stari dopust, in moram reči, da komaj čakam, da se v celoti odklopim od službe in se posvetim pripravam na porod. user posted image

Socialna - Bila sem tudi na socialni in so res zelo prijazni (vsaj tukaj na enoti Vič-Rudnik), tako da mi je vse lepo razložila. Fajn se mi zdi, ker če bom vlogo oddala že v februarju, dobiva denar (namesto paketa) že v marcu, še preden se Ela rodi. Kar nama zelo ustreza, saj je že rezerviran za pleničke.

Porodnišnica - A bo morda katera od vas rodila na Ptuju? Sama se namreč odločam za to porodnišnico, ker poznam eno babico iz Ptuja in upam, da se bom lahko dogovorila za vse moje želje iz porodnega načrta. Kar se tiče porodnišnic (ena je spraševala, kam naj gre rodit: ali v Lj ali v Kranj), pa je zelo odvisno, kakšen porod si želiš. Če si želiš naravnega, absolutno raje v Kranj, ker je Lj glede tega baje najslabša. Jim baje "dolj visi", predvsem pa ni nobene intime. Kot bi rojevala na železniški postaji. In to je mene popolnoma zablokiralo, saj se bom težko sprostila že ob babici, kaj šele, da noter in ven skačejo, pa me motijo, silijo vame, me prepričujejo ... ne, hvala! user posted image

Mleko in dojenje - A vam že vsem teče mlezivo iz prsi? Meni še nič, pa upam, da ni kakšne panike, saj si zelo želim dojiti. Ravnokar berem čudovito knjigo Dojenje in materinstvo iz srca in vidim, da se je na dojenje kar potrebno pripraviti, ne pa kar misliti, da bo vse steklo samo od sebe. Jo toplo priporočam! user posted image Pa upam, da se bova z mojo princesko hitro navadili druga na drugo in ne bo preveč težav. Dojenja se namreč izjemno veselim. Sem že kakšni dve leti nazaj sanjala kako dojim, izjemno žive sanje, prav čutila sem, kako teče hrana in energija iz moje dojke v dojenčka. Bil je čudovit občutek, zato se bom orng pomatrala, da mi dojenje uspe. Kakšni nasveti od tistih, ki ste že dojile? Kakšen poseben trik? user posted image

Kri iz nosa - Vse, ki se sekirate zaradi tega, vam javljam, da se jaz vsako jutro zbudim s strjeno krvjo v nosu, krvavim tako rekoč vsak dan (nekoliko krvav robček za nos) in se zato ne sekiram. To pač pripisujem temu, da po mojih žilah teče do 40% več krvi. Izkrvavele že ne bomo. Vsaj iz nosu ne, ha. user posted image

Danes imam ful čuden dan, se mi zdi, da imam kar ves čas trd trebuh oziroma me ves čas nekaj tišči, tako da grem kar počivat. Pa toliko stvari bi rada še naredila, uredila ... ni kaj, Ela hoče počitek. Zdi se mi, da je to noč ful zrastla in takrat se mi zdi, da bom počila. user posted image Bo jutri boljše. user posted image

Lepo nedeljo, pa se slišimo kaj čez 14 dni. Naj se bebicam nikamor ne mudi, vsaj do konca marca. user posted image

NenaLena

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.2.2009 21:31:58   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

da so tu pa tam dobri športniki, da vsaj to gledam ta čas, ko dragi navija za svojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa smučanje rada gledam user posted image .... še raje bi sama uživala na snegu  .... ampak letos pač ne gre ... bomo nadoknadili v prihodnosti ...user posted image

športnike pa tudi rada pogledam user posted image user posted image user posted image  ... katera jih pa neuser posted image  ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.2.2009 21:35:42   
*Junona*

midvi pa imava na isti dan pregleduser posted image ...že komaj čakam, ker imam takrat tudi uz..kdaj pa naredijo prvič ctg?...zunaj je res lep dan...zdaj pa greva z bebijem neki kuhat potem pa malo počivat...ati pa že spet dela..

Js sem zadnjič sestro pri G vprašala in je rekla, da po 35. tednu.
Meni so ga naredili zadnjič v P, ko sem šla zaradi izcedka, ampak so komaj kaj posneli, mi je buši tako valovil, ko je user posted image tekal sem in tja.user posted image Je blo zanimivo.user posted image user posted image user posted image Le posneli smo bolj malo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.2.2009 21:36:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene skoraj sveže mamice! user posted image

Pregled - V sredo, 11. sem imela pregled in je vse ok. Trebušček pridno raste, naši deklici srček živahno bije. Saj tudi ni čudno, saj je postala prava "razbojnica". Toda ponoči je pridna, tako da ko enkrat z muko zaspim, saj se mi zdi, da imam tono v trebuhu, spiva kot trnjulčici do jutra. Vsaj to. user posted image

Za seznam: naslednji pregled imam 5. marca.

Materinska - Prejšnji teden sem tudi pričela z materinsko šolo (ZD Bežigrad), vsak dan nekaj ... tako da sem bila v takšni gužvi, kot da sem najmanj predsednica države, ha. Pa toliko drobnarij je še za uredit. Sploh ne vem, kako bi vse to uspela, če ne bi bila rizično noseča in delala 4 ure od doma. Kako uspete vse to urediti tiste, ki še redno hodite v službo, mi ni jasno. Moj zadnji delovni dan je 25. februar, ker imam še stari dopust, in moram reči, da komaj čakam, da se v celoti odklopim od službe in se posvetim pripravam na porod. user posted image

Socialna - Bila sem tudi na socialni in so res zelo prijazni (vsaj tukaj na enoti Vič-Rudnik), tako da mi je vse lepo razložila. Fajn se mi zdi, ker če bom vlogo oddala že v februarju, dobiva denar (namesto paketa) že v marcu, še preden se Ela rodi. Kar nama zelo ustreza, saj je že rezerviran za pleničke.

Porodnišnica - A bo morda katera od vas rodila na Ptuju? Sama se namreč odločam za to porodnišnico, ker poznam eno babico iz Ptuja in upam, da se bom lahko dogovorila za vse moje želje iz porodnega načrta. Kar se tiče porodnišnic (ena je spraševala, kam naj gre rodit: ali v Lj ali v Kranj), pa je zelo odvisno, kakšen porod si želiš. Če si želiš naravnega, absolutno raje v Kranj, ker je Lj glede tega baje najslabša. Jim baje "dolj visi", predvsem pa ni nobene intime. Kot bi rojevala na železniški postaji. In to je mene popolnoma zablokiralo, saj se bom težko sprostila že ob babici, kaj šele, da noter in ven skačejo, pa me motijo, silijo vame, me prepričujejo ... ne, hvala! user posted image

Mleko in dojenje - A vam že vsem teče mlezivo iz prsi? Meni še nič, pa upam, da ni kakšne panike, saj si zelo želim dojiti. Ravnokar berem čudovito knjigo Dojenje in materinstvo iz srca in vidim, da se je na dojenje kar potrebno pripraviti, ne pa kar misliti, da bo vse steklo samo od sebe. Jo toplo priporočam! user posted image Pa upam, da se bova z mojo princesko hitro navadili druga na drugo in ne bo preveč težav. Dojenja se namreč izjemno veselim. Sem že kakšni dve leti nazaj sanjala kako dojim, izjemno žive sanje, prav čutila sem, kako teče hrana in energija iz moje dojke v dojenčka. Bil je čudovit občutek, zato se bom orng pomatrala, da mi dojenje uspe. Kakšni nasveti od tistih, ki ste že dojile? Kakšen poseben trik? user posted image

Kri iz nosa - Vse, ki se sekirate zaradi tega, vam javljam, da se jaz vsako jutro zbudim s strjeno krvjo v nosu, krvavim tako rekoč vsak dan (nekoliko krvav robček za nos) in se zato ne sekiram. To pač pripisujem temu, da po mojih žilah teče do 40% več krvi. Izkrvavele že ne bomo. Vsaj iz nosu ne, ha. user posted image

Danes imam ful čuden dan, se mi zdi, da imam kar ves čas trd trebuh oziroma me ves čas nekaj tišči, tako da grem kar počivat. Pa toliko stvari bi rada še naredila, uredila ... ni kaj, Ela hoče počitek. Zdi se mi, da je to noč ful zrastla in takrat se mi zdi, da bom počila. user posted image Bo jutri boljše. user posted image

Lepo nedeljo, pa se slišimo kaj čez 14 dni. Naj se bebicam nikamor ne mudi, vsaj do konca marca. user posted image

NenaLena

Glede dojenja bi pa tudi js prosila za kakšen nasvet, ker si prav tako kot NenaLena iz srca želim dojiti. Mlezivo še tudi meni nič ne teče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
15.2.2009 21:38:12   
*Junona*
Aja, da ne pozabim...danes zjutraj je ena postregla s kavico, ki izgleda omamno...user posted image user posted image user posted image , sicer drugače je ne pijem, razen brezkofeinske, ampak tejle se je pa težko upreti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za kavico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
15.2.2009 22:25:37   
*Junona*
Nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja... koliko nas pride v petek?user posted image Njamiiii, krofekiiiiii.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
16.2.2009 6:35:10   
april09
Jutro user posted image  zajtrk za vse user posted image         user posted image          
user posted image

No tko, pri nas vse ok, sam zmeraj bolj imam dost trebuha user posted image  Se 7 tedenov , upam, da kaksen dan manj... Ampak s takim vremenom kot je bil cez vikend, bo lazje za zadrzat a ne user posted image  j e bila fantasticna sprememba, koncno sprehodiiii in uzivanje zunaj... od aprila naprej pa itak akcija user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
16.2.2009 7:23:06   
detelja

Aja, da ne pozabim...danes zjutraj je ena postregla s kavico, ki izgleda omamno...user posted image user posted image user posted image , sicer drugače je ne pijem, razen brezkofeinske, ampak tejle se je pa težko upreti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za kavico.user posted image user posted image user posted image

sem čakala, kdaj se bo katera oglasila in rekla, da sem včeraj za zajtrk pripravila dobro kavicouser posted image user posted image  se mi zdi, da bi jo začele pit še tiste, ki je sploh ne pijejo...sicer pa nikjer ne piše če je kofeinska ali brezkofeinska...glavno je, da je dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
16.2.2009 7:33:35   
janja*
NanaLena kar se tiče dojenja je bilo pri meni kar pestro.Prvič je bilo kar kriza ,ker si še neizkušen in vsakič ,ko joka misliš ,da je lačen.Potem ti pa še babica prinese vago,da ga moraš pred in po vsakim obrokom tehtat in te to čisto zmede.Tako,da je moje dojenje prvič trajalo 1 mesec.
No ,da vas potolažim v drugo je bilo vse drugače.Tokrat ni bilo nobenega tehtanja,ker je bila tudi babica druga.Lepo se je redil in vse je potekalo tako kot je treba.Nobenih nasvetov nisem poslušala in vse je steklo super.V drugo mi je uspelo do 8 meseca.
No v tretje pa je bilo še lažje,ker je dojenje trajalo 10 mesecev.Moram vam povedat,da jaz čaja nisem sploh dajala do 5 meseca ,ker dobi vse pri tebi.
Meni z dojk ne teče še nič in to sploh ni merilo koliko bo mleka....
Najboljši način za čim daljše dojenje je da sploh ne razmišljaš o tem in pa ,da si umirjena.Ker ,če smo mamice tečne to tečnobo prenašamo na otroke preko mleka....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
16.2.2009 7:39:47   
april09
Vprasanje - morda katera ve, ce lahko namesto buscopana vzamem spazmex? Imam sele v petek pregled pri G, pa do sedaj nisem nic jedla razen magnesola. zdaj imam pa ze druga dan trd trebuh ze dopoldne user posted image user posted image  Ima pa mami spazmex, tko da bi do petka kaksno ta tableto vzela, ce lahko

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
16.2.2009 8:44:52   
sonček85
.sonček zadnjega odstavka pa ti res ne bi bilo treba napisat...sam lušte mi delašuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mojemu vsak dan težim pa nič od tega...zdaj ga bom enkrat privezala na posteljo pa ga več ne bom spustilauser posted image user posted image user posted image
ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej tko je tud pr mojumu k pr tvojmu ,samo za valentinovo bi pa lahko malo potelovadili ,user posted image user posted image ti kr priveži pol se pa naj upirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovoruser posted image sem misla da sem edina.MOgoče se pa plavat že učijouser posted image

Nočko.

Aja... koliko nas pride v petek? Njamiiii, krofekiiiiii.

jaz 1000000% pridemuser posted image user posted image user posted image

evo dobro jutro vsem in hvala za zajtrk April09

detelja:jaz sem tudi včeraj pohvalila kavico,samo je ne pijem bi jo ,tako da sem vzela potem raje čajuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
16.2.2009 8:46:32   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Vprasanje - morda katera ve, ce lahko namesto buscopana vzamem spazmex? Imam sele v petek pregled pri G, pa do sedaj nisem nic jedla razen magnesola. zdaj imam pa ze druga dan trd trebuh ze dopoldne user posted image user posted image  Ima pa mami spazmex, tko da bi do petka kaksno ta tableto vzela, ce lahko

moja prijateljica dela v lekarni pa mi je rekla, da so imeli neka predavanja glede zdravil v nosečnosti in da je baje buscopan boljši od spasmexa-bolj učinkovit...itak pa dajejo oboje nosečnicam tako, da če vzameš kakšni spasmex ne bi smelo nič narobe bit...jaz že od 6 tedna dalje jemljem 3x na dan spasmex...če pa nisi ziher pa pokliči gin. pa vpr....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.