|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
13.2.2009 21:12:06   
brigita23
alo babe

sem danes skoristla ta lepi dan in bila mal več na zraku, čeprav je kr mrzl pihal. Sem se sprehajala pa gledalo kolk mamic je blo na sprehodih z vozički, pa komaj čakam da bomo tud me prevažale naše male štručke naokoli....bomo cele ponosneuser posted image .

sonček-aha tisto je Petra pisala....fajn no pozdravček nazaj, na slikci pa sta zelo luštna.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.2.2009 21:49:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, full lepa slikica. Fajn frizurco si mela, ti pašejo spuščeni lasje.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ja za frizuro  hvala ,Ja mali je pa res pravi cartek,mi ga je sestrična kar v roke porinla pa čeprav sem ji rkela da malo smrkam

Jaz si bom torbo lepo pripravila k bom imela paprije za urejanje CSD in k bo vse v sobici perajt.to bo pa nekje začetek marcauser posted image user posted image user posted image kaj če me kaj prehiti
brigita:ja tist je Petra pisalauser posted image tudi tebi hvala za pojvale.

Evo naš mali princ pa glih veselo brca in ima žurkouser posted image user posted image

Vsem želim lepo in toplo nočkouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   RE: aprilčice 2009-II.del
13.2.2009 21:59:10   
brigita23
sonček-ti je ella kej javla kok je blo dans na testiranjuuser posted image

nočko vsem

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.2.2009 22:04:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček-ti je ella kej javla kok je blo dans na testiranjuuser posted image

nočko vsem
ne nič ni javilauser posted image sem šla gledat k majčicam pa ni tudi nič javilauser posted image

zdaj pa res nočkoooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
14.2.2009 8:59:55   
Nalini
jutro :)

a še vse spite?user posted image

danes se nam obeta spet lep sončen dan .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživajte v njem ... pa ne pozabite na user posted image  ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
14.2.2009 9:03:50   
janja*
Nalini očitno res vse spijo ali pa se crkljajo priuser posted image .
Res je še en lep dan je pred nami(juhu).
Vsem želim lep dan in čim več božajte svoje trebuščke in pa user posted image .

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
14.2.2009 9:06:14   
detelja
ojla...ja, bi se bilo lepo cartat svojim lubim....če pa ga spet ni domauser posted image služba...

ja, res danes je spet tako lep dan...jaz bi bila ful vesela, če bi bilo še malo topleje, da bi lahko šla kam ven na sokecauser posted image

in kaj lepega boste danes počele-razen cartale drage?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
14.2.2009 9:08:47   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bo kar on mene ... user posted image
samo močno dvomim, da bo imel čas ... že zdaj ga ni doma user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.2.2009 9:28:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bo kar on mene ... user posted image
samo močno dvomim, da bo imel čas ... že zdaj ga ni doma user posted image

Nalini sem že mislila, da ima tvoj take izgovore kot moj...vedno je nekaj, da ni časa za cartanjeuser posted image ...sicer pa je itak več ali manj v službiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
14.2.2009 10:15:45   
*Junona*
Jutro.user posted image

Kako ste spale? Kot zajec ali kot lisica?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še kar ok, spala, 2x sem šla lulat in ene 2x sem vstala, da sem si kolke pommasirala, ker so me grozno boleli. Js ne vem, kaj je to. Ima še katera to težavo?

Lep dan, drage Valentine.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.2.2009 10:36:21   
janja*
Junona ja poznamo to bolečino.Verjetno zato boli,ker se širimo.Pri tretji nosečnosti me je prvič bolelo in sem zadnji mesec komaj hodila po stopnicah.Žal v zgornjem nadstropju kjer so sobe ni wc in moram hodit dol.Najhujše je ponoči,ker grem najmanj3-4 krat.
Zdaj me kolki tudi bolijo ampak samo občasno.Pomaga masirat z lavando od justa,če poznaš.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.2.2009 11:16:24   
jana81

Pa še nekaj me zanima, kdaj je pravi čas, da imam pripravljeno torbo s potrebščinami za v porodnišnico? V katerem tednu približno?

user posted image user posted image  jst bi ti rekla kr takoj...
jst sem jo mela že en dan pred porodom, ko sva šla na izlet na obalo, če bi mogla it rodit v Izolouser posted image ..sicer pa veš da sem rodila 16 dni prej, pa sploh nisem pričakovala. Se je zgleda Nejcu mudilo spoznat mamico in atijauser posted image
Imela sem celo potovalko, rabila pa pol od tega kar sem vlekla zraven.
A že veš kaj boš imela? mater sem firbčna.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.2.2009 11:21:06   
detelja
Junona in janja tudi jaz sem v tem klubu bolečih kolkov...najhujše je to, da ko začne bolet ne neha in pol ne morem spat...

zunaj je tako lep dan...jaz pa sem že spet nekam zaspana...ne vem kaj je to zadnje čase z mano...komaj vstanem in že sem spet utrujena in zaspana...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.2.2009 13:24:10   
sonček85
punce drage Happy Valentine's day

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.2.2009 13:26:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
14.2.2009 13:49:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Junona ja poznamo to bolečino.Verjetno zato boli,ker se širimo.Pri tretji nosečnosti me je prvič bolelo in sem zadnji mesec komaj hodila po stopnicah.Žal v zgornjem nadstropju kjer so sobe ni wc in moram hodit dol.Najhujše je ponoči,ker grem najmanj3-4 krat.
Zdaj me kolki tudi bolijo ampak samo občasno.Pomaga masirat z lavando od justa,če poznaš.

Hvala za odgovor, ja poznam to olje. Bom poskusila.user posted image
Detelja, ja, ko zagrabi zateguje ko vrag.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
14.2.2009 13:51:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pa še nekaj me zanima, kdaj je pravi čas, da imam pripravljeno torbo s potrebščinami za v porodnišnico? V katerem tednu približno?

user posted image user posted image  jst bi ti rekla kr takoj...
jst sem jo mela že en dan pred porodom, ko sva šla na izlet na obalo, če bi mogla it rodit v Izolouser posted image ..sicer pa veš da sem rodila 16 dni prej, pa sploh nisem pričakovala. Se je zgleda Nejcu mudilo spoznat mamico in atijauser posted image
Imela sem celo potovalko, rabila pa pol od tega kar sem vlekla zraven.
A že veš kaj boš imela? mater sem firbčna.user posted image

Pol bo pa treba počas pripravit. Js bom tut ziher celga vraga not napokala... sej veš, ko je vse na novo.user posted image
A kaj nosim pod srčkom???user posted image Tukaj pobiramo stave, do zdaj mislim, da so mi vse napovedale punčko.user posted image user posted image user posted image

Kako pa ste vi trije kaj? Nejc je zdrav?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
14.2.2009 14:59:06   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM
Jaz sem prevoz, ni problema!

HVALA, ti pošljem še ZS!!! user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
14.2.2009 15:42:24   
Miška2006
Pozdravljene vse user posted image .

Lep sonček je zunaj jst pa tle na kavču. Sem pa vseeno vesela, ker me napolni z energijo. Kljub temu, da ga lahko samo skoz okno gledam.

Me zanima, kaj ve že odštevate do PDP?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
14.2.2009 17:19:25   
detelja
evo to pa je moj belly v 32t 1d user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Miška2006 ja, že odštevamouser posted image ...še 55 dni...mogoče bo kaj manj mogoče kaj več...upam, pa ful si želim pa, da bi prišel naš škrat prav 10.4. na svetuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
14.2.2009 17:53:29   
janja*
Detelja kako imaš lep trebušček.Mojega tudi lahko vidiš v albumu.
Miška2006 ja tudi meni se nič ne da.Šla sem malo ven in sem mislila kako bom lahko daleč prišla a sem se hitro obrnila.Sploh ne morem dolgo hoditi.Važno je ,da je bil zunaj sonček.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
14.2.2009 18:03:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja kako imaš lep trebušček.Mojega tudi lahko vidiš v albumu.
Miška2006 ja tudi meni se nič ne da.Šla sem malo ven in sem mislila kako bom lahko daleč prišla a sem se hitro obrnila.Sploh ne morem dolgo hoditi.Važno je ,da je bil zunaj sonček.

hvala...tvoj trebušček pa je tudi ful lep pa veeeliiikkkuser posted image user posted image  saj prav je tako...smo že itak skoraj na cilju tako, da moramo imet nekaj za pokazat, a ne?...tudi jaz sem ful lena...danes mi je po dolgem času dolgcajt...šla bi ven pa se mi sami ne da...delala bi to pa ono pa se mi ne da...tv mi je že čez glavo...user posted image ...zlikala sem že vse...to pa je res...glavno, da je bil danes lep dan pa čeprav smo cel dan noter...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
14.2.2009 18:43:39   
lili82
Punce, samo da vas obvestim glede vašega srečanja na Trojanah.... Še vedno delajo dobre krofe - preverjeno danes!user posted image

Me je moj dragi na izlet peljal za Valentinovo malo po Sloveniji naokrog in sva se še na Trojanah ustavila, ker jaz že krofe sanjam...user posted image  Pa so še vedno tako dobri kot so mi ostali v spominu... Tak da uživajte 20. in se jih najejte še za vse ostale nosečke, ki nas ne bo tam user posted image .

Lep večer in uživajte s svojimi dragimi še ob koncu dneva zaljubljenih!

Pa pa

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
14.2.2009 18:56:32   
sonček85
joj kako lep in velik je že tvoj buši,moj se mi pa zdi da je še kr isto velik kot je biluser posted image
janja:kako lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lili:lepo za izlet in seveda se bomo najedle še za ostale nosečke krofovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
14.2.2009 19:01:48   
sonček85
Mislim ,takole bodo naši otroci čez 13 letuser posted image http://24ur.com/novice/svet/13-letnik-postal-ocka.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
14.2.2009 19:06:55   
detelja
sonček veš to se tebi samo tako zdi, da imaš vedno isto velik trebušček...jaz imam tudi tak občutek...pol pa mi zadnjič posodi sestra jakno (da je ne bom zdaj za 2 meseca kupovala) pa mi je bila takrat, ko mi jo je pripeljala prav...za teden dni pa jo želim oblečt pa je par cm zmanjkalo, da bi lahko dala zadrgo skupuser posted image user posted image

krofi pa so itak zakon, mjami...meni se danes tako lušta neko sadno pecivouser posted image

joj, upam, da naši user posted image  ne bodo taki čez 13 letuser posted image ...bomo pa morale hitro dat spolno vzgojo na urnik...sam ta fant meni zgleda kot kak 7 letnik...boljše, da ne premišljujemo kaj vse nas še čaka...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?