Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 21:12:06
|
|
|
|
brigita23
|
alo babe sem danes skoristla ta lepi dan in bila mal več na zraku, čeprav je kr mrzl pihal. Sem se sprehajala pa gledalo kolk mamic je blo na sprehodih z vozički, pa komaj čakam da bomo tud me prevažale naše male štručke naokoli....bomo cele ponosne . sonček-aha tisto je Petra pisala....fajn no pozdravček nazaj, na slikci pa sta zelo luštna.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 21:49:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, full lepa slikica. Fajn frizurco si mela, ti pašejo spuščeni lasje. ja za frizuro hvala ,Ja mali je pa res pravi cartek,mi ga je sestrična kar v roke porinla pa čeprav sem ji rkela da malo smrkam Jaz si bom torbo lepo pripravila k bom imela paprije za urejanje CSD in k bo vse v sobici perajt.to bo pa nekje začetek marca kaj če me kaj prehiti brigita:ja tist je Petra pisala tudi tebi hvala za pojvale. Evo naš mali princ pa glih veselo brca in ima žurko Vsem želim lepo in toplo nočko
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 21:59:10
|
|
|
|
brigita23
|
sonček-ti je ella kej javla kok je blo dans na testiranju nočko vsem
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 13.2.2009 22:04:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-ti je ella kej javla kok je blo dans na testiranju nočko vsem ne nič ni javila sem šla gledat k majčicam pa ni tudi nič javila zdaj pa res nočkoooooooooo
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 8:59:55
|
|
|
|
Nalini
|
jutro :) a še vse spite? danes se nam obeta spet lep sončen dan .... uživajte v njem ... pa ne pozabite na ...
|
|
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 9:03:50
|
|
|
|
janja*
|
Nalini očitno res vse spijo ali pa se crkljajo pri . Res je še en lep dan je pred nami(juhu). Vsem želim lep dan in čim več božajte svoje trebuščke in pa .
|
|
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 9:06:14
|
|
|
|
detelja
|
ojla...ja, bi se bilo lepo cartat svojim lubim....če pa ga spet ni doma služba... ja, res danes je spet tako lep dan...jaz bi bila ful vesela, če bi bilo še malo topleje, da bi lahko šla kam ven na sokeca in kaj lepega boste danes počele-razen cartale drage?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 9:08:47
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja in kaj lepega boste danes počele-razen cartale drage? mislim, da bo kar on mene ... samo močno dvomim, da bo imel čas ... že zdaj ga ni doma
|
|
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 9:28:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja in kaj lepega boste danes počele-razen cartale drage? mislim, da bo kar on mene ... samo močno dvomim, da bo imel čas ... že zdaj ga ni doma Nalini sem že mislila, da ima tvoj take izgovore kot moj...vedno je nekaj, da ni časa za cartanje ...sicer pa je itak več ali manj v službi
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 10:15:45
|
|
|
|
*Junona*
|
Jutro. Kako ste spale? Kot zajec ali kot lisica? Jaz sem še kar ok, spala, 2x sem šla lulat in ene 2x sem vstala, da sem si kolke pommasirala, ker so me grozno boleli. Js ne vem, kaj je to. Ima še katera to težavo? Lep dan, drage Valentine.
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 10:36:21
|
|
|
|
janja*
|
Junona ja poznamo to bolečino.Verjetno zato boli,ker se širimo.Pri tretji nosečnosti me je prvič bolelo in sem zadnji mesec komaj hodila po stopnicah.Žal v zgornjem nadstropju kjer so sobe ni wc in moram hodit dol.Najhujše je ponoči,ker grem najmanj3-4 krat. Zdaj me kolki tudi bolijo ampak samo občasno.Pomaga masirat z lavando od justa,če poznaš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 11:16:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa še nekaj me zanima, kdaj je pravi čas, da imam pripravljeno torbo s potrebščinami za v porodnišnico? V katerem tednu približno? jst bi ti rekla kr takoj... jst sem jo mela že en dan pred porodom, ko sva šla na izlet na obalo, če bi mogla it rodit v Izolo ..sicer pa veš da sem rodila 16 dni prej, pa sploh nisem pričakovala. Se je zgleda Nejcu mudilo spoznat mamico in atija Imela sem celo potovalko, rabila pa pol od tega kar sem vlekla zraven. A že veš kaj boš imela? mater sem firbčna.
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 11:21:06
|
|
|
|
detelja
|
Junona in janja tudi jaz sem v tem klubu bolečih kolkov...najhujše je to, da ko začne bolet ne neha in pol ne morem spat... zunaj je tako lep dan...jaz pa sem že spet nekam zaspana...ne vem kaj je to zadnje čase z mano...komaj vstanem in že sem spet utrujena in zaspana...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 13:24:10
|
|
|
|
sonček85
|
punce drage Happy Valentine's day
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.2.2009 13:26:16 >
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 13:49:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Junona ja poznamo to bolečino.Verjetno zato boli,ker se širimo.Pri tretji nosečnosti me je prvič bolelo in sem zadnji mesec komaj hodila po stopnicah.Žal v zgornjem nadstropju kjer so sobe ni wc in moram hodit dol.Najhujše je ponoči,ker grem najmanj3-4 krat. Zdaj me kolki tudi bolijo ampak samo občasno.Pomaga masirat z lavando od justa,če poznaš. Hvala za odgovor, ja poznam to olje. Bom poskusila. Detelja, ja, ko zagrabi zateguje ko vrag.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 13:51:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa še nekaj me zanima, kdaj je pravi čas, da imam pripravljeno torbo s potrebščinami za v porodnišnico? V katerem tednu približno? jst bi ti rekla kr takoj... jst sem jo mela že en dan pred porodom, ko sva šla na izlet na obalo, če bi mogla it rodit v Izolo ..sicer pa veš da sem rodila 16 dni prej, pa sploh nisem pričakovala. Se je zgleda Nejcu mudilo spoznat mamico in atija Imela sem celo potovalko, rabila pa pol od tega kar sem vlekla zraven. A že veš kaj boš imela? mater sem firbčna. Pol bo pa treba počas pripravit. Js bom tut ziher celga vraga not napokala... sej veš, ko je vse na novo. A kaj nosim pod srčkom??? Tukaj pobiramo stave, do zdaj mislim, da so mi vse napovedale punčko. Kako pa ste vi trije kaj? Nejc je zdrav?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 14:59:06
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Jaz sem prevoz, ni problema! HVALA, ti pošljem še ZS!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 15:42:24
|
|
|
|
Miška2006
|
Pozdravljene vse . Lep sonček je zunaj jst pa tle na kavču. Sem pa vseeno vesela, ker me napolni z energijo. Kljub temu, da ga lahko samo skoz okno gledam. Me zanima, kaj ve že odštevate do PDP?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 17:19:25
|
|
|
|
detelja
|
evo to pa je moj belly v 32t 1d Miška2006 ja, že odštevamo ...še 55 dni...mogoče bo kaj manj mogoče kaj več...upam, pa ful si želim pa, da bi prišel naš škrat prav 10.4. na svet
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 17:53:29
|
|
|
|
janja*
|
Detelja kako imaš lep trebušček.Mojega tudi lahko vidiš v albumu. Miška2006 ja tudi meni se nič ne da.Šla sem malo ven in sem mislila kako bom lahko daleč prišla a sem se hitro obrnila.Sploh ne morem dolgo hoditi.Važno je ,da je bil zunaj sonček.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 18:03:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja kako imaš lep trebušček.Mojega tudi lahko vidiš v albumu. Miška2006 ja tudi meni se nič ne da.Šla sem malo ven in sem mislila kako bom lahko daleč prišla a sem se hitro obrnila.Sploh ne morem dolgo hoditi.Važno je ,da je bil zunaj sonček. hvala...tvoj trebušček pa je tudi ful lep pa veeeliiikkk saj prav je tako...smo že itak skoraj na cilju tako, da moramo imet nekaj za pokazat, a ne?...tudi jaz sem ful lena...danes mi je po dolgem času dolgcajt...šla bi ven pa se mi sami ne da...delala bi to pa ono pa se mi ne da...tv mi je že čez glavo... ...zlikala sem že vse...to pa je res...glavno, da je bil danes lep dan pa čeprav smo cel dan noter...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 18:43:39
|
|
|
|
lili82
|
Punce, samo da vas obvestim glede vašega srečanja na Trojanah.... Še vedno delajo dobre krofe - preverjeno danes! Me je moj dragi na izlet peljal za Valentinovo malo po Sloveniji naokrog in sva se še na Trojanah ustavila, ker jaz že krofe sanjam... Pa so še vedno tako dobri kot so mi ostali v spominu... Tak da uživajte 20. in se jih najejte še za vse ostale nosečke, ki nas ne bo tam . Lep večer in uživajte s svojimi dragimi še ob koncu dneva zaljubljenih! Pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 18:56:32
|
|
|
|
sonček85
|
joj kako lep in velik je že tvoj buši,moj se mi pa zdi da je še kr isto velik kot je bil janja:kako lep buši lili:lepo za izlet in seveda se bomo najedle še za ostale nosečke krofov
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 14.2.2009 19:06:55
|
|
|
|
detelja
|
sonček veš to se tebi samo tako zdi, da imaš vedno isto velik trebušček...jaz imam tudi tak občutek...pol pa mi zadnjič posodi sestra jakno (da je ne bom zdaj za 2 meseca kupovala) pa mi je bila takrat, ko mi jo je pripeljala prav...za teden dni pa jo želim oblečt pa je par cm zmanjkalo, da bi lahko dala zadrgo skup krofi pa so itak zakon, mjami...meni se danes tako lušta neko sadno pecivo joj, upam, da naši ne bodo taki čez 13 let ...bomo pa morale hitro dat spolno vzgojo na urnik...sam ta fant meni zgleda kot kak 7 letnik...boljše, da ne premišljujemo kaj vse nas še čaka...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?