|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
16.2.2009 14:00:40   
ella.
Hello, punčice drage,

kako lep vikend je za nami! Sončka ful, vitamina D imamo vsaj do jutri na zalogi, če ne več ;)
Ve pa spet o kg-jih...joj, kok me ta tema nervira, razlog je seveda v slabi vesti, ker sem se zredila že 10kg...in posledično sem na OGTT testu izvedela, da bo treba majčkeno popazit na prehrano. Nič resnega in nevarnega, le vnos šokoladk ipd bo treba malo omejiti. Moram pa priznati, da je ta test kar malo izčrpljujoč, saj celo dopoldne preživiš na klopcah poliklinike.

Sonček, spet šminkaš s trebuškom!! Zdaj pa že prav veselo okrogel ratuje user posted image user posted image Jaz moram pa še pred svojim foto session-om nujno v kopalnico na "depi-epilacijsko kuro z večiko potrpljenja, predvsme pa najti način, kako vzpostaviti visual contact s svojim spodnjim delom telesa :)

Brigitka, sem vesela, da ste super vsi3je!!! :)
user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
16.2.2009 14:00:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jo kaj ste vse suhcene ,smao jaz sem imela preko 70kguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa da še jaz povem...

Preden sva šla na morje avgusta, sem mela okoli 74-76kg. In morje seveda redi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem bila septembra pri G na pregledu (noseča okoli 5 tednov), sem imela že 79kg. Zdaj pa jih imam 89. Tako da sem na 10 pusa. Aja, velika 173 cm. Sonček, vidiš, da vodim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim... Sonček in Detelja, zelo lepa bušija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede obsega ...js ne vem, ampak imam veliko manjši buši od Detelje, merila sem čez popek, obseg pa je 112 cm. To po moje ni realen pokazatelj, mislim to, da med seboj primerjamo. Detelja je po moje imela veliko manj pred nosečnostjo, ker je suhica, jaz pa verjetno ne toliko manj, imam pa zdaj več kot ona, ker sem taka šunkica.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 16.2.2009 14:04:30 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
16.2.2009 14:15:31   
sonček85
ella:ja potem se pa le pazi,amlo manj sladko pa bo.user posted image user posted image A ti prideš na srečanje v petek na trojane?

Ja malo pa more bit slikic da malo poživimo ,se mi zdi da jih samo jaz in detelja devava,kaj pa druge da vidmo te vaše sexi bušije,ker čez čas bomo pa devale svoje malčke gor, kako lepo bodo rasliuser posted image user posted image user posted image user posted image
junona:JA POTEM MIDVE VODIVA GLEDE KGuser posted image user posted image user posted image obseg:je pa res po moje odvisen od posameznice do posameznice,ker neaktere smo že od prej v pasu malo široke ene pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

A važno je da imamo vse lepe in velike bušije ,ter da nosimo zakladek pod srčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
16.2.2009 14:19:14   
brigita23
ojla punce

Joj kok pridno čvekate, jst pa sem zadnej par dni malo bolj lena in sem računalnik dala mal na offfuser posted image . Naj vam povem, da sem bila v Avstriji in da sem bila zelo razočarana nad ponudbo. Prvo kot prvo je vse nekolk dražje vsaj v Toysu, Ikea pa nima nič pametnega. Sem mislila posteljco tam kupit, ko sem jo prej gledala na netu, ko pa sem jo v živo vidla je bla pa katastrofa. To se po moje dvakrat gor nasloniš pa se zlomiuser posted image
No smo pa vseeno kupili nalepke za sobico vse od Disniyevega junaka medvedk Puja, nekaj bodijev, plaščke, brisačke, dekice, podlago za previjanje za komodo, banjico, sterilizator, dude, flaške.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se moram mal pohvalit ko sem ful veselauser posted image .

teža-NO VIDIM DA IMATE DANES ZANIMIVO TEMO....tudi jst sem štartala iz 56/171 pa sem trenutno na plus 18kg obseg b ušija pa 96cm, tak da punce mislim, da tukaj ni pravila. Se mi pa zdi, da mam tako velik trebuh da mi bo počiluser posted image .

sonček-TI SE NE SEKIRAJ ZA KG, MAŠ FUL LEPEGA BUŠIJAuser posted image .

blazina za dojenje-sem jo kupila zdej v Toysu, men je super, not so take kroglice kot v plišastih igračkah, tako da ti nikamr ne polzi. Je 3v1 (dojenje, spnje, podlaga za dojenčka kasneje da lahko sedi) dali pa smo 28 EUR.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
16.2.2009 14:26:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Hello, punčice drage,

kako lep vikend je za nami! Sončka ful, vitamina D imamo vsaj do jutri na zalogi, če ne več ;)
Ve pa spet o kg-jih...joj, kok me ta tema nervira, razlog je seveda v slabi vesti, ker sem se zredila že 10kg...in posledično sem na OGTT testu izvedela, da bo treba majčkeno popazit na prehrano. Nič resnega in nevarnega, le vnos šokoladk ipd bo treba malo omejiti. Moram pa priznati, da je ta test kar malo izčrpljujoč, saj celo dopoldne preživiš na klopcah poliklinike.

Sonček, spet šminkaš s trebuškom!! Zdaj pa že prav veselo okrogel ratuje user posted image user posted image Jaz moram pa še pred svojim foto session-om nujno v kopalnico na "depi-epilacijsko kuro z večiko potrpljenja, predvsme pa najti način, kako vzpostaviti visual contact s svojim spodnjim delom telesa :)

Brigitka, sem vesela, da ste super vsi3je!!! :)
user posted image

ooooo ella

si se tudi predajala sončnim užitkom, mi tudi se mi zdi da že voham pomladuser posted image .
Čuj ti pa se le čuvaj zej, če so ti našli cukerčka, lahko pa kake une Manerjeve politankice pa čokoladice za diabetike....pa so vseen ful dobreuser posted image .

Mi nismo nič našl v Ikei, sma šla pa une lepe hiše gledat, pa je zdej moj čist nor...tak da ne vem če se ne bomo tudi mi seliluser posted image .

Depilacija pa je v tem času pri nas pravi proces, ogledalček laufauser posted image , drgač ne re. Pa še to kaj vn spustiš. Fajn uštimi.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
16.2.2009 14:29:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa da še jaz povem...

Preden sva šla na morje avgusta, sem mela okoli 74-76kg. In morje seveda redi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem bila septembra pri G na pregledu (noseča okoli 5 tednov), sem imela že 79kg. Zdaj pa jih imam 89. Tako da sem na 10 pusa. Aja, velika 173 cm. Sonček, vidiš, da vodim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim... Sonček in Detelja, zelo lepa bušija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede obsega ...js ne vem, ampak imam veliko manjši buši od Detelje, merila sem čez popek, obseg pa je 112 cm. To po moje ni realen pokazatelj, mislim to, da med seboj primerjamo. Detelja je po moje imela veliko manj pred nosečnostjo, ker je suhica, jaz pa verjetno ne toliko manj, imam pa zdaj več kot ona, ker sem taka šunkica.user posted image user posted image user posted image

tebi se pa na sliki sploh ne vidi da maš tolk kguser posted image , nisi šunkica sej kdaj pa bomo bucike če ne zdej... mislim punce lepe pa fajne smo pa sam naj kdo reče da ni tak, če upauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
16.2.2009 14:31:18   
brigita23
lahko bi si pa res vse poslikale bušija tko kot majo marčevkeuser posted image

detelja-tebe je pa res sam bušiuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
16.2.2009 14:34:29   
detelja

Glede obsega ...js ne vem, ampak imam veliko manjši buši od Detelje, merila sem čez popek, obseg pa je 112 cm. To po moje ni realen pokazatelj, mislim to, da med seboj primerjamo. Detelja je po moje imela veliko manj pred nosečnostjo, ker je suhica, jaz pa verjetno ne toliko manj, imam pa zdaj več kot ona, ker sem taka šunkica.user posted image user posted image user posted image saj je možno, da imaš večji obseg...verjetno si imela kak cm že pred nosečnostjo več kot jaz (ali pa tudi ne) in potem pride ziher kak cm več zraven...sicer pa buščije imamo tega ne moremo skrit...vsak pa oceni drugače-eni pravijo, da imam ful velikega buščija, drugi da ne...mi je čist vseeno...glavno, da je notr moj cukrček, kateri tako lepo miga-me brca pod rebra...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
16.2.2009 14:41:41   
sonček85
brigita:kje si kupila nalepke od medvedka puja-Jaz sem jih gledala v BC in jih grem jutri kupit+trak za sobico.
hvala brigita user posted image
za blazino pa resn isi dala veliko,če še boš kaj šla mi povej ,pa bom videla če se bom odločila tudi jaz zanjouser posted image

brigita:Za v četrtek velja ,kajne?ob 9,30 v tušu,se še prej čujemo po mobijuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3959
16.2.2009 14:50:14   
brigita23

brigita:kje si kupila nalepke od medvedka puja-Jaz sem jih gledala v BC in jih grem jutri kupit+trak za sobico.
hvala brigita user posted image
za blazino pa resn isi dala veliko,če še boš kaj šla mi povej ,pa bom videla če se bom odločila tudi jaz zanjouser posted image

brigita:Za v četrtek velja ,kajne?ob 9,30 v tušu,se še prej čujemo po mobijuuser posted image

ja velja za četrtekuser posted image , nalepke sem kupila v Tojsu, nekaj so nalepke, nekaj pa take debele figurice iz gume, ful dobr, pa lučko od puja tako na dotik. Bom poslikala ko utegnem pa dam slikce gor.
Nisem vedla, da so tukaj blazine za dojenje tok drage.

Sploh nimam občutka ko pridem v trgovino kaj vse še rabim, sploh kar se cotk tiče, pa kozmetike za bebijauser posted image  Se mi zdi, da mi še tolk vsega manjka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
16.2.2009 14:55:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ja pa stegna imam tudi taka, da me skoraj kapuser posted image ...sicer pa nam gre zadnji dober mesec pa bomo "kurile" naše krofe in naše pregreheuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3961
16.2.2009 15:32:57   
malcekvita
April09 kolikor vem, zdravniki predpisujejo Spasmex tudi nosečnicam, tako da mislim, ne bi smelo bit kaj narobe če kakšnega vzameš. Ampak raje pokliči svojega zdravnika in se prepričaj, da boš mirna.

Drugače pa vsem, ki se boste zbrale na srečanju želim prijetno druženje. Jaz ne bom mogla priti, ker se izogibam vožnji kadar ne hodim v službo. Tole "cjazenje sem pa ke" vsak dan mi je res malo mučno. Sploh pa kadar stopim iz avta, imam včasih občutek, kot da moj trebuh ni moj- tak čuden, težek občutek imam.

lepo se imejte souser posted image moje user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
16.2.2009 15:39:00   
sonček85
super, ker jaz imam namen kupit un trak in nalepke ,ki se lahko dajo potem tudi dol kasneje in ne ostanejo fleki od lepila.Super si kupila ,si isto nora na medvedka Puja k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3963
16.2.2009 15:42:06   
malcekvita
Sonček 85 tvoj trebušček je pa za v kakšno revijo user posted image . lepo, lepo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
16.2.2009 16:12:43   
*Junona*

tebi se pa na sliki sploh ne vidi da maš tolk kguser posted image , nisi šunkica sej kdaj pa bomo bucike če ne zdej... mislim punce lepe pa fajne smo pa sam naj kdo reče da ni tak, če upauser posted image

Se ti zdi?user posted image Hvala. Je pa res, da kdaj pa bomo upravičeno buckaste, če ne zdej?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3965
16.2.2009 16:12:58   
*Junona*

Jaaaaaaa, js sem tut za.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3966
16.2.2009 16:32:54   
brigita23
detelja-ja poznam zgodbo s stegni, pa kolene nisem mela nikol zalite zej pa zgledajo ko buhtliuser posted image .

sonček-srčkan je ta medvedek pu, sem že mal poslikala, dam pol zvečer slikce gor.

junona-točno tak, smo take seksi bucikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
16.2.2009 16:33:18   
pikaro
Ko omenjate kg pa se moram še jaz oglasit. Spet...
Mislim,da kar vodim pred vsemi tudi glede na mojo velikost user posted image  165/ 50kg začetno. Sedaj pa sem na 64kg user posted image . Obseg trebuha pa imam 96cm. Torej: večino kg je šlo v ritko in stegna (gromozanska so in zamaščena) user posted image .
Sem prava mala žogica, ker sem bolj široka kot dolga user posted image user posted image user posted image . Pa saj bo že šlo pozneje dol-upam. Zdaj se upam samo, da se še user posted image  poredi, ker mi G še vedno teži, da prepočasi raste in pridobiva na teži. Ampak te meritve po UZ niso tako zelo natančne (vsaj pri moji G ne,ker to govori ali pa je govorila tudi kolegicam pa so vse rodile velike otročke).

LP in uživajte na krofih, jaz verjetno več ne bom, ker sem včeraj in danes bruhala po njihuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
16.2.2009 16:37:24   
pikaro
Nalepke medvedka PU-ja pa imamo tudi mi. user posted image user posted image  Naročila sem jih na BC spletni strani.
Moramo jih še samo nalepit-ko kupimo previjalno, da vidim kje bo postavljena.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
16.2.2009 16:53:40   
frutolina
ojla souser posted image

Ponosno se javljam iz svoje /najine/ dnevne sobe user posted image  sploh nisem vedla da mi bo internet vleklo tu gori user posted image   sem tak vesela in še bebi veselo poskakuje v buščku! user posted image
Ja, tako je to...moja študentska leta so mimo in včeraj sem se dokončno poslovila od svoje študijske sobice... je bilo kar veliko dela in veliko za preselit, tak da sem se malo namantrala, ampak zdaj bo pa čas za počivanje. No, zdaj morem še samo vse preselit v najino stanovanje v mansardo user posted image   Ampak enkrat kasneje, mi je začel trebuh malce otrdevat spet, pa se ne bi rada preveč igrala s tem ko sem že tak daleč...

Junonca, kako si zrihtala na CSD? Ah ja, pa kje skrivaš te kile?? user posted image
Jaz sem se poredila iz 173/57 na 64 kg.... obseg bušija pa je ogromen.Vsaj pri meni se ful opazi, ko mi gre vse v trebuh, pa še prej sem bila v pasu ozka ko osa baje user posted image . So me še doma zabavali zmeraj... kot da se bom prelomila na sredini user posted image . No, v drugo se mislim da nisem tak poredila, je pa res da so te nosečniške kavbojke (ki jih imam) prav grozne. So brez žepov na riti in mi tazadnjo povečajo da joj... me pa tolaži da lahko dam še prednosečniške kavbojke gor user posted image  no, samo zapet jih ni mogoče user posted image   Ma... bomo poleti toliko šibale okrog z vozički da bomo itak vse kar smo pridobile, zlahka izgubile! user posted image

Blazina  jaz sem blazino dobila za RD, je prav lepa, samo je še nisem sprobala, ker imam itak oni ogromen vzglavnik iz avstrije user posted image  drugače je bila pa kupljena v leclercu za nekih 35 € ( je pa nekako tako narejena da se kasneje da otroček noter in je celo pripasan ko leži v tej blazini). Zanimiva zadeva, res...

Nalepke  dosti teh nalepk sem vidla v bauhausu, sma pa kolegici kupla onga medvedka puja v Leclercu.Ah ja, pa v Leclercu jaz obožujem njihove čokladne krofe user posted image  ko jih je šest skup pakiranih ..njami njami user posted image

nič, zdaj pa vas zapuščam... se je bebici začelo spet kolcat... ubogo moje detece...  

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
16.2.2009 17:18:18   
april09
Spasmex - hvala za odgovore user posted image Jah, sploh ne vem, kako prit do moje G, ker dela v P user posted image  Imam v petek pregled, tko da upam, da do takrat prezivim ... Me je prejle ful prestrasilo, ko smo sli na sprehod, me je nekaj zastihalo - sem mojmu rekla, al je popadek al bo pa treba ornk se it spraznit na wc user posted image  Pol me je se 2x tko zvilo, zdaj pa je zatisje...  Zaenkrat ne bom delala panike, jem slive, da pozenejo prebavo.. Ker vseeno upam, da je ta opcija... Vseeno pa je morda smiselno, da zacnem kaj pripravljat user posted image  Aja, Pusenjak pa je dal v en kos spasmex in buscopan, da je brez veze po njegovem - da ok za lajsanje neprijetnega obcutka otrdevanja, ampak da ni pa to zadeva, ki bi kaj preprecila user posted image user posted image user posted image  

Blazna za dojenje - hja ni nujna, je pri prvi nisem imela, ker sem vsakic rekla, ja zdaj je pa res ze brez veze kupovat, pa se je se kar dojila in dojila,... , tokrat pa gre na seznam daril user posted image   Glede na 18m dojenja - jo priporcam. 

user posted image  za slikice busijev... user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
16.2.2009 18:16:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Sonček 85 tvoj trebušček je pa za v kakšno revijo user posted image . lepo, lepo
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikaro:ojoj a pa od Trojanskihuser posted image
Ja tudi jaz jih bom kupila ,samo ne preko neta,grem v trg. jutri pa še posteljo,jogi,previjalno podlogo,žabice na zoknčke,bodyje,....user posted image user posted image user posted image
frutolina:a poslovila si se od št.sobiceuser posted image user posted image ,a zdaj bo tam otr..sobica?user posted image
April09:lep nov tikerček ,sem ga šele sedaj opazilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
16.2.2009 18:24:43   
brigita23
halo halo

mi pa kuhamo zelenjavno juhico, mi je zadnje dva dni po vsem slabo in mi gor meče, tako da upam da bo juhica vredu. Sem včeraj 2xbruhala user posted image

nalepke-a katera ve kakšne so tukaj cene teh nalepk? V Toysu so bile ful drage.

otrdevanje trebuha-zanima me punce kater magnezij pijete? Jst sem pila magnesol, pa bolj slabo pomaga, se mi zdi da me po njem še bolj zgaga dajeuser posted image  Mi je G rekla naj pijem 3x na dan magnezi 400g, pa pojma nimam kir je to?

Men so se tudi krofi ustavl, lahko vrjamete???? Pa kremšnite, toritice tudiuser posted image

Grem juhco mešat

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
16.2.2009 18:26:35   
brigita23
cotke-aja še to kok št. cotk ste ve nakupile?

Neposredna povezava do sporočila: 3974
16.2.2009 18:34:34   
frutolina

[frutolina:a poslovila si se od št.sobiceuser posted image user posted image ,a zdaj bo tam otr..sobica?user posted image

Ne ne..poslovila sem se od študijske sobice v študentskem domu user posted image  sem v njej preživela kar nekaj let... zdaj bo pa pripadala drugi študentki user posted image  
Ma no, saj zdaj sem se preselila domov... in še malo in bom v svoji mansardi s svojim user posted image  in user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?