|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
3.2.2009 10:32:35   
sonček85
ti se kar lepo pripravljaj pa se kaj čujevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.2.2009 10:47:00   
detelja
evo mene...sem prišla domov...pritisk je bil ok, zredila sem se malo manj kot 2 kg, drugače pa je stanje ok, naslednjič imam uz...ja, pa še kri pa vodo sem morala dat-spet premalo pijemuser posted image ...pa malo več moram počivat...v glavnem zdaj sem za nekaj časa pomirjena...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.2.2009 10:47:07   
Nalini
... pri nas pa dežujeuser posted image ... brezveze... raje bi sneg...

sem tudi jaz danes tak kot vreme,... nič mi ne ustreza,.... ponoči si nisem mogla najti mesta in zaspati ... pa user posted image  je že dva dni tak živahen, da me vse boli...

pošljite nam malo snega ....tiste, ki ga imate preveč... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.2.2009 10:49:49   
Nalini
detelja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ćez koliko tednov imaš naslednji pregled? a za UZ ti je sama rekla ali si kaj vprašala?
jaz komaj čakam, da mineta ta dva tedna .... takrat bom v 34. tednu in upam, da tudi meni naredi še kak UZ,... pa da bodo pregledi bolj pogosto ...

lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.2.2009 10:58:29   
nmag
Tole zunaj mi pa ni nič všeč,nas bo zamedlo tu v Ljubljani.
Z mojo novo frizuro so vsi zadovoljni,še moj mali Gregi je rekel,da je mami lepa,je takoj opazil,mi pa zelo paše ,malo manj dela z lasmi bo,vsaj nekaj.
Pikaro,jaz pa mislim,da nosiš punčko.
Jaz sem pa ugotovila,da čisto nič ne smem več nosit,včeraj sem nesla še par stvari gor po stopnicah in sem zvečer imela spet čist trd trebuh,tiščalo me je dol in sem že res mislila,da me bo moral možek kam peljat,k sreči je potem to popustilo in danes je bolje,nisem navajena tega,ker v prejšnjih nosečnostih nisem imela tok težav,sicer pa še malo,tale februar je tako kratek,potem pa samo še marec,juhuhu.
Sonček,jaz imam pa strica prav v Slovenskih konjicah,zelo sva navezana in se spomnim,ko sem bila še mlada in sama sem bila velikokrat pri njemu,da smo šli skupaj žurat.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.2.2009 11:11:46   
sonček85
a res ,ja to pa res lepo da se gre takole kdaj s strici ven žurat,no če ni prevelika razlika,al pa na kake gas.veselice-noro že dolgo nisem bila na gas.veseliciuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.2.2009 11:18:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a res ,ja to pa res lepo da se gre takole kdaj s strici ven žurat,no če ni prevelika razlika,al pa na kake gas.veselice-noro že dolgo nisem bila na gas.veseliciuser posted image user posted image user posted image

Sonček, julija gremo na Ponikvouser posted image user posted image user posted image user posted image Popoldan, pa bebiji zraven na kake čevape. Seveda tudi najina srčeka zraven. Si za?user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.2.2009 11:18:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Tole zunaj mi pa ni nič všeč,nas bo zamedlo tu v Ljubljani.
Z mojo novo frizuro so vsi zadovoljni,še moj mali Gregi je rekel,da je mami lepa,je takoj opazil,mi pa zelo paše ,malo manj dela z lasmi bo,vsaj nekaj.
Pikaro,jaz pa mislim,da nosiš punčko.
Jaz sem pa ugotovila,da čisto nič ne smem več nosit,včeraj sem nesla še par stvari gor po stopnicah in sem zvečer imela spet čist trd trebuh,tiščalo me je dol in sem že res mislila,da me bo moral možek kam peljat,k sreči je potem to popustilo in danes je bolje,nisem navajena tega,ker v prejšnjih nosečnostih nisem imela tok težav,sicer pa še malo,tale februar je tako kratek,potem pa samo še marec,juhuhu.
Sonček,jaz imam pa strica prav v Slovenskih konjicah,zelo sva navezana in se spomnim,ko sem bila še mlada in sama sem bila velikokrat pri njemu,da smo šli skupaj žurat.

Hočemo slikico frizure!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.2.2009 11:21:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene...sem prišla domov...pritisk je bil ok, zredila sem se malo manj kot 2 kg, drugače pa je stanje ok, naslednjič imam uz...ja, pa še kri pa vodo sem morala dat-spet premalo pijemuser posted image ...pa malo več moram počivat...v glavnem zdaj sem za nekaj časa pomirjena...

Samo, da je vse ok, zdaj pa po vodouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.2.2009 11:22:23   
*Junona*

ja  tudi jaz jih bom delala letos za pusta ,prej pa še kremšnite k ima moj dragi rd-a prideta z dragim nanjeuser posted image saj pust je 24.2 k imam jaz pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za povabilo, z veseljem sprejmem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.2.2009 11:27:24   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Frutolinca, kje si?

Tu user posted image . Ja kaj pa nisi prej povedla da prideš!! Ti ti!! 
Meni se zadnje čase ne da kaj preveč tipkat... zadnjih par dni mi namreč ne paše preveč na stolu sedet. Ker me spodaj tak začne vse bolet in ko se vstanem se mi zdi da bo bebi kar ven padel. Kaj to je normalno punce? Ful čutim pritisk spodaj. Je že res da ves čas nosim bolj nizko, ampak te bolečine mi niso nič všeč...tudi če grem na sprehod me začne vse bolet (tak da se moram kar ustavit). Ne vem ne vem...
Ah ja, pa vsak dan mi zjutraj teče iz nosa kri!! Čutim da mam polnega in ko pihnem...kri. Za ponoret.

Junonca mata ful lepo spalnico!!Tudi jaz sem mislila met tako barvo na steni...pa sma kupla kivi zeleno, ki je ful temnejša - pa se nama je ni dalo redčit user posted image  sicer pa ko bo tak daleč dam kako fotko v album... Si mi pa take lušte naredla s tvojimi dobrotami...njami njami.
Drugače pa, v MB sem samo še do sredine februarja user posted image  potem se pa selim domov... bom pogrešala ta Maribor...sem skoraj 10 let preživela tu. No, mogoče pa nekoč... Sicer pa sem tu pri parku in torej skoraj v središču mesta. Uh, bom pogrešala ta Maribor user posted image .

Sonček85, sem zaj opazla da maš RD 2.4 user posted image  a ne bi bilo to lepo...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.2.2009 11:30:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, julija gremo na Ponikvouser posted image user posted image user posted image user posted image Popoldan, pa bebiji zraven na kake čevape. Seveda tudi najina srčeka zraven. Si za?user posted image user posted image user posted image

KAJ*
kako ponikva a na veselico gasilsko,ja to pa vedno,sej moj pa tvoj bota tak pivo midve paaaaaaaaaaaa sokuser posted image pa zizo mala dva bebijauser posted image user posted image user posted image Sam to misliš na vašo Ponikvo ne na uno pr Šentjurju ,kajneuser posted image Jaz sem za ,bom kr danes že mojmu omenlauser posted image user posted image user posted image
detelja:bravo za pregled in pijjjjjjj puncaaaaaaaaaaaaaa
junona:no 18.2 prideta na kremšniteuser posted image user posted image user posted image user posted image moj dela glih zjutraj user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.2.2009 11:31:43   
sonček85
ja res je ,rd imam 2.4 ti bi pa takrat rada rodila user posted image user posted image user posted image user posted image ti kr ,jaz bi tudi tedi rada najlepše darilo bi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.2.2009 12:15:58   
anca
detelja, sori, nisem vidla zadosti hitro tvojega naročila za krofe, drugače bi ti jih pripeljala cel kamion :))))) Kam pa? do ms?

2soncek2 - pozdravljena med aprilčicamiuser posted image

krofi  so bili itak božanskiuser posted image   uf, če se samo spomnim, da jih prej SPLOH nisem marala.....user posted image

aha, še poročilo s kontrole rasti - maternični vrat zaprt, bp, mala miška se je že pridno obrnila na glavo, kar je seveda razlog, zakaj me ponoči bolijo rebra, pa tudi obračanje je bilo konkretno čutiti.. drugače pa je še zmeraj 1 teden mlajša kot na prejšnjem pregledu pred 2 mescema, tako da so mi prestavili rok na 3.5., ampak ne jemljem tega preveč resno. jaz še zmeraj mislim, da bo aprilčica.
ja, pa glede na to, da točno vem do kdaj sva bila brez kondomov po zadnji menstruaciji, je očitno mala v obliki spermija potrpežljivo čakala na jajčece cel teden!user posted image user posted image user posted image

Tako, nimam časa danes prebrati vsega kar ste napisale, samo še ena prošnja:

ali hodi katera ta mesec na materinsko šolo v LJ? rabila bi seznam predavanj, ker nisem šla še enkrat na uvodno predavanje.. naj mi pošlje zs, pa ji pošljem email naslov!!!

hvala vnaprej!!!

lepo se imejte vse skupaj!!!

čau bau

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.2.2009 12:32:39   
rea27
hojla...da se vam pohvalim, če se še nisem..sem tolk zmešana, da sama ne vem komu vse sem že raztrobila, da sem naredila
IZPIT CAE na British Councilu!!!!!!! Sem tako vesela!!!! Res, sem šla tja kot edina nosečka, verjetno tudi kot edina, ki je pozabila na ta izpit in se dejansko ni imela časa pripravljati..ampak....heheheh, se ne dam!!! In sem včeraj iz Anglije dobila potrdilo, da sem opravila enega izmed najtežjih izpitov huraaaaa!!!!! Zdaj pa čakam še na certifikat!!!!!

huraaaa..pa je dan spet malo lepši...

drgače pa: prosim povejte mi, ali se kateri dogaja, da jo "spodaj" tišči..kot bi imela musklfibr...kot da bi kake vaje za notranjo stran stegen delala...Ne morem reči da me boli ravno moja "gobica" ampak vezi okoli ali pa mišice ali kite..kaj vem..No, imaš še katera podobne težave..sicer menim, da je to že počasi bebi ..ki pritiska na živčevje okoli...kaj pa vem...

papa

rea27

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.2.2009 12:32:43   
sonček85
anca:a si imela čokoladne-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,komaj čakam da jih grem jest na trojaneuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja me najbolj vemo kdaj smo postale nosečke user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
3.2.2009 12:35:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hojla...da se vam pohvalim, če se še nisem..sem tolk zmešana, da sama ne vem komu vse sem že raztrobila, da sem naredila
IZPIT CAE na British Councilu!!!!!!! Sem tako vesela!!!! Res, sem šla tja kot edina nosečka, verjetno tudi kot edina, ki je pozabila na ta izpit in se dejansko ni imela časa pripravljati..ampak....heheheh, se ne dam!!! In sem včeraj iz Anglije dobila potrdilo, da sem opravila enega izmed najtežjih izpitov huraaaaa!!!!! Zdaj pa čakam še na certifikat!!!!!

papa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaz rea nimam podobnih težav-hvala bogu,upam ,da bo boljeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
3.2.2009 13:50:25   
aprilcica09
Evo mene iz MŠ.blo zanimivo,sicer sm malo zamudila zarad snega.sm se 2 ure peljala do lj.sm ne morem bit jezna na ciscenje,k jih moj user posted image cisti in vem da so bli pridni in das niso mogl sfolgat kok je padu.(kao tolazba za une k se razburjajo da ni nic spluzeno blouser posted image user posted image )

Rea
cestikeeeee.sm res vesela zate.drugacepa nimam podobnih težav,upam ,da bo bolje

Anca ob kateri uri bi pa ti hodila na predavanja da ti napisem kdaj so ali rabis vsa predavanja kdaj so.javi.

grem delat kosilo pa ucit za zagovor drug tedn.aajjajajaj me je strah.sm vem da mi bo moja user posted image pomagala in mi bo ratal.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
3.2.2009 13:59:20   
Pat74
Rea27 čestitam za uspešen izpituser posted image

2soncek2 dobrodošla!user posted image

Lepo pozdravljene še vse druge aprilčice, vreme je super, če ga gledaš od znotrajuser posted image  - mene pa vse tišči (sem k ena stara baba), pa ful me utrujenost daje - ma sej Fe mi manjka, kar sem že vedla, zdej moram it pa po recept, to bo spet kisline - juhuhu! Pa sem misnla, da tokrat gre brez tega user posted image Legoferja.

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
3.2.2009 14:06:54   
detelja
vsem hvala za čestitke ob uspešno opravljenem pregledu....

anca ja, v ms bi mi jih morala dostavit...jooooj, kaj mi ti delašuser posted image drugič ti bom že 3 dni prej povedala, da hočem krofe, sam ti meni tudi povej, da greš v moj konec, okuser posted image ...če bi pa dobila cel kamion krofov bi se pa verjetno že razpočilauser posted image  že zdaj sem tik pred pokom...

Nalini gin. mi je rekla, da je naslednjič uz...pregled pa imam čez 4 tedne (34t4d)...ti boš pa verjetno imela potem naslednjič uz...

naslednji prelged imam 3.3.2009+uz

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
3.2.2009 14:30:39   
brigita23
junona-ti si pa skor tak dobra ko naša babicauser posted image ,  čestitke, če je vse tko dobr ko gleda...una torta mmmmmmm, pa pizza...pa krofi, je lahk tvoj dragi kr vesel da ma tako fajn kuharico, še mojmu so se sline cedileuser posted image

bolnišnica Ce-punce če bomo skupi tam se bbomo ziher spoznale, mene če ne drugač me boste prepoznale ker bo moj cel paničenuser posted image user posted image user posted image user posted image , če pa vidim dostavljelca pic pa verjem da te najdem junona :))

sonček- mislim da sem fasala gripo, jutri grem k zdravniku če ne bo nič boljš. Kej velik mi itak ne more pomagat, ker antibijotikov ne smem, sem alergična na njih, tak da čajčki, pa limonce, pa med, pa cartanje...pa bo boljš

janija-hvala upam pa da bo boljš, ti povem da se zdej tudi počutim slabo za dva.

klavdyk- korošica...lepo, prej ko sem še delala, sem imela teren Koroška, pa se zdaj ko takole zasneži večkrat spomnem kok mi je fajn, da mi ni treba zdle it na teren, še posebej na Koroško, ko je bilo vedno še več snega kot pri nas.
Spomladi sem pa zelo rada šla, ko je pri vas že vsepovsod teloh cveteluser posted image

krfjolca-pozdravi se, če ti je kaj lažje sem tudi jst čistuser posted image

krofi-ko imamo ravno že vse manijo na krofe, vam povem še svojo lansko anekdoto. Prvič sem se spravila za pusta krofe pečit..., kliče moj tast pa sprašuje mojga če nama krofe iz Trojan prinese, da jih gre iskat. No pa se moj ful ponosn pohvali, češ da ni treba da jih bom pa letos jst doma spekla pa da jih lahko še njim damouser posted image . Potem pa moj gre na rekreacijo, jst pa se vržem v pečenje krofov (katastrofa)....Prevroče mleko in testo ni vzhajalo ampak je romalo v koš za smeti. Pride moj domov, ves navdušen kako bo poskusil krofe pa reče :"ja kok pa to da nič po krofih ne diši?", no in tako smo bili lanski pust brez krofov. Letošnjega pa bomo kr dedija prosili, da nam jih pripelje iz trojanuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
3.2.2009 14:38:06   
angelito
Evo mene iz MŠ.blo zanimivo,sicer sm malo zamudila zarad snega.sm se 2 ure peljala do lj.sm ne morem bit jezna na ciscenje,k jih moj user posted image cisti in vem da so bli pridni in das niso mogl sfolgat kok je padu.(kao tolazba za une k se razburjajo da ni nic spluzeno blouser posted image user posted image )

aprilcica09 => midva z mojim sva bla tudi v soli za starse danes ob 9.00... bos hodila v to 1. skupino? kje si pa sedela? babica Tanja je faca do konca, ne?

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
3.2.2009 14:40:33   
angelito
hej hej

glede na to, da se zadnje tedne nenehno pogovarjamo o krofih... zakaj se pa potem 20.02. ne dobimo kar na trojanah?in se na polno najemo raznoraznih krofov...

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
3.2.2009 14:43:38   
angelito

hej rea27 => cestitke za certifikat user posted image user posted image user posted image  ... bravo!!!!

jaz sem pred 10 leti naredila FCE, potem pa imela namen se CAE naredit, ampak zal ga do sedaj se nisem... se nikoker nisem spravila... sedaj sem pa malo padla ven iz anglescine, ker sem bolj v spanscini (imam pa DELE certifikat iz spanscine)...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
3.2.2009 14:46:32   
angelito
kot vidite, mi nekaj nagaja s temi citati... mi jih sploh ne da v okvircek... potem jih pa moram potemnit... ne vem, morda delam kaj narobe...

lep dan!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?