brigita23
|
junona-ti si pa skor tak dobra ko naša babica , čestitke, če je vse tko dobr ko gleda...una torta mmmmmmm, pa pizza...pa krofi, je lahk tvoj dragi kr vesel da ma tako fajn kuharico, še mojmu so se sline cedile bolnišnica Ce-punce če bomo skupi tam se bbomo ziher spoznale, mene če ne drugač me boste prepoznale ker bo moj cel paničen , če pa vidim dostavljelca pic pa verjem da te najdem junona :)) sonček- mislim da sem fasala gripo, jutri grem k zdravniku če ne bo nič boljš. Kej velik mi itak ne more pomagat, ker antibijotikov ne smem, sem alergična na njih, tak da čajčki, pa limonce, pa med, pa cartanje...pa bo boljš janija-hvala upam pa da bo boljš, ti povem da se zdej tudi počutim slabo za dva. klavdyk- korošica...lepo, prej ko sem še delala, sem imela teren Koroška, pa se zdaj ko takole zasneži večkrat spomnem kok mi je fajn, da mi ni treba zdle it na teren, še posebej na Koroško, ko je bilo vedno še več snega kot pri nas. Spomladi sem pa zelo rada šla, ko je pri vas že vsepovsod teloh cvetel krfjolca-pozdravi se, če ti je kaj lažje sem tudi jst čist krofi-ko imamo ravno že vse manijo na krofe, vam povem še svojo lansko anekdoto. Prvič sem se spravila za pusta krofe pečit..., kliče moj tast pa sprašuje mojga če nama krofe iz Trojan prinese, da jih gre iskat. No pa se moj ful ponosn pohvali, češ da ni treba da jih bom pa letos jst doma spekla pa da jih lahko še njim damo . Potem pa moj gre na rekreacijo, jst pa se vržem v pečenje krofov (katastrofa)....Prevroče mleko in testo ni vzhajalo ampak je romalo v koš za smeti. Pride moj domov, ves navdušen kako bo poskusil krofe pa reče :"ja kok pa to da nič po krofih ne diši?", no in tako smo bili lanski pust brez krofov. Letošnjega pa bomo kr dedija prosili, da nam jih pripelje iz trojan