|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
3.2.2009 19:19:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Frutolinca, kje si?

Tu user posted image . Ja kaj pa nisi prej povedla da prideš!! Ti ti!! 
Meni se zadnje čase ne da kaj preveč tipkat... zadnjih par dni mi namreč ne paše preveč na stolu sedet. Ker me spodaj tak začne vse bolet in ko se vstanem se mi zdi da bo bebi kar ven padel. Kaj to je normalno punce? Ful čutim pritisk spodaj. Je že res da ves čas nosim bolj nizko, ampak te bolečine mi niso nič všeč...tudi če grem na sprehod me začne vse bolet (tak da se moram kar ustavit). Ne vem ne vem...
Ah ja, pa vsak dan mi zjutraj teče iz nosa kri!! Čutim da mam polnega in ko pihnem...kri. Za ponoret.

Junonca mata ful lepo spalnico!!Tudi jaz sem mislila met tako barvo na steni...pa sma kupla kivi zeleno, ki je ful temnejša - pa se nama je ni dalo redčit user posted image  sicer pa ko bo tak daleč dam kako fotko v album... Si mi pa take lušte naredla s tvojimi dobrotami...njami njami.
Drugače pa, v MB sem samo še do sredine februarja user posted image  potem se pa selim domov... bom pogrešala ta Maribor...sem skoraj 10 let preživela tu. No, mogoče pa nekoč... Sicer pa sem tu pri parku in torej skoraj v središču mesta. Uh, bom pogrešala ta Maribor user posted image .

Sonček85, sem zaj opazla da maš RD 2.4 user posted image  a ne bi bilo to lepo...

Iiiii, hvala.user posted image user posted image user posted image Poslikaj, ko boš lahko, sigurno je tudi zelo lepa.

Ja, verjamem, da boš pogrešala Mb. Od kod pa si drugače?

Frutolinca, imaš v petek čas? Jaz grem dopoldan oceno vpisat, po 11. uri pa sem fraj.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.2.2009 19:22:47   
Nalini
ojla

danes sem pa tak kot vreme ... grozna, tečna,... zaspana,....user posted image
upam, da bom jutri bolje...

moje kileuser posted image ,... 32 teden - pridobila 6 dodatnih kil (počutim se pa kot bi jih imela 20 več).... na kakih 5, 6 še računam do konca nosečnosti,.... mi zadnje dni bolj paše jesti, pa se bo ziher poznalouser posted image  (detelja že danes mislim na jutriuser posted image user posted image user posted image  - bi krofa al nebi krofa...user posted image )
se pa glede kil sploh ne sekiram,.... ker bodo itak šle dol ....

grem počasi v vodoraven položaj.....user posted image

.... naš user posted image  je pa že dva taki divjak, da ne morem verjet ... imam občutek, da me bo razneslo ....kaj mi delauser posted image

lep večer

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.2.2009 19:28:55   
*Junona*
Nalini, ti pa se res nimaš kaj sekirat glede kg. 6 kg do zdaj je ideal. Tolko ti bo šlo prvi teden po porodu dol. Bravo, kar tako naprej.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.2.2009 19:59:52   
aprilcica09
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

IZVIRNO SPOROČILO: aprilcica09

Angelino-sedela sem cisto pri vratih v rdecem puliju(ker sm zamudila in je bil tm takoj plac.).ja v to skupino bom hodila kokr se bo dal.ne bo mi rtal it na predavanja za zobrja pa prva porodna k mam glih  9.2 G ob 10:30,zagovor diplome pa 10.2. ob 14:30 pa mi nikakor ne pride prov.nevem kako si organizirat.
(ej a je kej pametno blo do predstavitve lupince.takrat sem prisla.)sej se bomo v četrtek vidle a ne??haha,če bomo sploh dojele kere smo.sej blancica tud hod se mi zdi v to skupino.pa smo ze 3 aprilkeuser posted image
kje si pa ti sedela z dragim??sej vas je parckov blo kr neki.pohvalnouser posted image user posted image .

hja... danes sva sedela na desni polovici predavalnice - bolj zadaj... jaz ob prehodu... sem bla pa oblecena kot ena darkerka => cela v crnem (crn puli, crne zametne hlace), pa se bulerje sem si dala gor - zaradi snega...

daj poglej si slikice v albumu, da bos vedla katera sem, pa me kar ogovori (oz. pocukaj za rokav) v cetrtek... pa lohk gremo na kofi... bom mela kaksno urco casa po predavanju... si za?

user posted image user posted image user posted image a sm se zdej nasmejala.ja res je da mas sam ti sliko obraza v albumu.sm a mislis da nisem sla takoj k sem vidla da hods v MŠ isto k jest gledat album ce se te bom spomnla.pa se te ne.no bom si te probala zapomnt pa "pocukat za rokav "v cetrtek.sm da si ne bo tvoj mislu kaj te nadlegujem.haha.user posted image
Blancica ti bos pa opazla da dve zganjata cirkuse tm na predavanjih pa bos lohk ugotovila kere sva,če ne pa isto nared k jest pa pocuki angelino za rokav.user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.2.2009 7:06:53   
Pat74
Jutro vsem,

pa kakšen dober zajtrk in kavico/čaj. user posted image

(odgovor članu aprilcica09)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.2.2009 7:32:09   
april09
Morgen user posted image
Najprej pa res zajtrk user posted image , kavica je ze padla...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.2.2009 7:49:16   
angelito
aprilcica09 => predno si ti prisla vceraj na predavanje je v bistvu govorila o CSDju in malo o papirjih, ki jih moras urediti (porodniska, paket, ocetovski dopust, priznanje ocetovstva) in pa o dekompresiji => a si vedela, da nam zavarovalnica casti 10 x masazo na dekompresijskem stolu?... je pa od 32. tedna naprej... po mojem je za izkoristit in po mojem je cist fajn user posted image user posted image ... sem se narocila nasl. teden... potem porocam kako bo...

aprilcica09 in blancica... upam, da se najdemo jutri... bom najbrz imela obleceno vijolicno (ciklamno) majico na 3/4 rokav in crne hlace (zametne) ali pa kavbojke (nisem se ziher)...

jaz mam pa tok za delat, da se mi bo utrgal...pa se zdi se mi, da sem malo bolj pocasna ratala user posted image user posted image ... se mi kar kopicijo zadeve... pa se sicer ne pocutim okorno - tudi kil nimam kaj dosti vec (6,5 na zadnjem pregledu)... no, vam povem po danasnjem pregledu pri G koliko + sem pridelala do sedaj...

sicer pa od nasl. tedna naprej sem pa na dopustu user posted image user posted image user posted image  ... malo bo se delovno - do sredi marca, ampak vseeno bolje kot sedaj... vsaj naspala se bom malo... no, mocno upam...

lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.2.2009 8:08:07   
sonček85
 jutrooooooooooooo

Junona
:jupiiiiiiiiiiiiiiii komaj čaakam ,ja pivo pa tudi kak kozarec saj to ne škodi ,jaz k sem bila majhna sem pila peno k so pravl da je za zizike user posted image user posted image user posted image user posted image no sej ni čudn da mam pol take baloneuser posted image user posted image

Ja za 18.2 pa tudi veljauser posted image user posted image user posted image

Zdajle mi je nekaj padlo na misel:

A veste, kaj imamo me skupnega s krofi? Nafilane smo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še  res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.2.2009 8:08:12   
sonček85
SREČANJE V CELJU,petek-20.02.09

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*ninca23
(po 17h)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
user posted image

(Naj nas bo čim več)
okoli 16.00

Planet Tuš ali   City Center Celje(InterSpar) ali Trojane

Sonček85                       Sonček85                         Sonček85
nmag                                                                     nmag
                                                                           Angelito
                                                                           Detelja
                                                                           NinaMM
Junona                            Junona                         Junona

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.2.2009 8:40:39   
Nalini
jutro

detelja a velja za danes?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.2.2009 9:22:14   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jutro

detelja a velja za danes?

itak da velja...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.2.2009 9:32:13   
*Junona*
Jutro.user posted image

Kako smo kaj? Js sedim pred računalnikom in pijem belo brezkofeinsko kavico, mmm, mi tako paše.
Ob 12.35 pa imam še zadnjo učno uro na srednji šoli in potem končam s temi obveznostmi in se lahko začnem učit za izpit.

Punce, nekaj mi povejte prosim. Moja prijateljica dodaja Novalac AC (proti krčem) svojemu user posted image . Cene pa tako varirajo tu po Sloveniji. Kje se ga najbolj splača kupiti? Je res v Ptujskih lekarnah toliko cenejši?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.2.2009 9:33:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutrooooooooooooo

Junona
:jupiiiiiiiiiiiiiiii komaj čaakam ,ja pivo pa tudi kak kozarec saj to ne škodi ,jaz k sem bila majhna sem pila peno k so pravl da je za zizike user posted image user posted image user posted image user posted image no sej ni čudn da mam pol take baloneuser posted image user posted image

Ja za 18.2 pa tudi veljauser posted image user posted image user posted image

Zdajle mi je nekaj padlo na misel:

A veste, kaj imamo me skupnega s krofi? Nafilane smo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še  res je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj men ni noben povedal, da pena dela čudeže?user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa imam oreščke namesto zizik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.2.2009 9:33:48   
aprilcica09
Angelino-hvala za podatke,sej mi je zdel da je o tem govorila.mi je tud soseda rekla da govori o paketih.mah sej bos reportirala jutr na kavici.user posted image user posted image .ja to sm te pa hotla vprasat kaj je z temi dekompresijam.ful ti hvala k si povedala.po predavanjih bl k sem se trudla zvedt za kaj je to manj je ratalo.me je tanja ze mal cud gledala kaj zganjam tm.user posted image nisem vedla da nas castijo 10x.hudo.valda da je za iskoristit.aha pol te bomiskala po ciklama puloverju.hehe.

Ja jest mam tud zdej natempiran urnik v februarju da ne vem kako bom sfolgala,pol pa se doma tok dela.ajajaa.ampak bomo mi to vse zmagala.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.2.2009 9:51:35   
mišk
Bok punce!user posted image

Ma jst sem čist ven padla iz te debate!user posted image  To pa zato, ker mi je doma čist računalnik crknu, oziroma monitor! Zdej sem pa tle pri sebi na bivšem domu in si dajem duška.
Vidim, da že lepo obiskujete materinske šole. Jaz sem jo sicer že predlani, a vseeno mislim da bom šla tudi letos na kakšno predavanje. Vsaj na tisto o porodu, da si osvežim spomin.user posted image

Naslednji pregled: 3.3.2009

Srečanje: Tudi jaz sem za, glasujem pa za Planet Tuš ali Spar. Meni so Trojane res malo s poti. Moram najprej v Celje, potem pa še na Trojane. Bi bila prej potem za Ljubljano.

Moje počutje: Super!user posted image

Moj faks: Poden...user posted image  Fizike seveda zadnjič nisem naredila, 12.2. pa imam tehniško mehaniko. Upam na najboljše, čeprav grem na izpit z namenom, da se bom šlepala z nekaj nepredelanimi snovmi...user posted image  Mogoče bom pa mela srečo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.2.2009 9:58:50   
sonček85
SREČANJE V CELJU,petek-20.02.09

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*ninca23
(po 17h)
*nmag
*Cveta 28
*zupancdam(če bo imela varstvo za malo )
*mišk
user posted image

(Naj nas bo čim več)
okoli 16.00

Planet Tuš ali   City Center Celje(InterSpar) ali Trojane

Sonček85                       Sonček85                         Sonček85
nmag                                                                     nmag
                                                                          Angelito
                                                                          Detelja
                                                                          NinaMM
Junona                            Junona                         Junona
mišk                                mišk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.2.2009 9:58:51   
sonček85
Zakaj men ni noben povedal, da pena dela čudeže?user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa imam oreščke namesto zizik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj nimaš tolk malih,glavn da so tvojmu všeč in malemu bebiju k bo dojiluser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:lepo da si se nam malo javilauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.2.2009 10:09:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj nimaš tolk malih,glavn da so tvojmu všeč in malemu bebiju k bo dojiluser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:lepo da si se nam malo javilauser posted image user posted image user posted image

Ja, to pa res.user posted image user posted image user posted image

Mišk, spravi se učit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.2.2009 10:22:33   
Cveta28
Jutro...hitro eno pomoč...zakaj je že krvavenje iz nosu med nosečnostjo nekaj običajnega? Meni se je ravno v službi ulila kri iz nosu in sedaj ne vem ali je to kaj povezano tudi s pritiskom.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.2.2009 10:36:44   
malapikica
Cveta28 - med nosečnostjo se poveča količina krvi v telesu. Zaradi tega lahko prihaja do krvavitev iz nosu. Moja kolegica je imela ful probleme s tem. Je šla celo k zdravniku, pa so rekli da je to normalno.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.2.2009 10:49:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Jutro...hitro eno pomoč...zakaj je že krvavenje iz nosu med nosečnostjo nekaj običajnega? Meni se je ravno v službi ulila kri iz nosu in sedaj ne vem ali je to kaj povezano tudi s pritiskom.
pritisk ti je padel ,hitro popij veliko vode in nekja sladkega ,ali pa sladkano vodo.Je pa to res normalno v nosečnostiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.2.2009 11:03:48   
malapikica
Nekaj o krvavitvi iz nosu:

http://www.ringaraja.net/tezave-z-dihanjem-v-nosecnosti_238.html

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.2.2009 11:27:17   
krfjolca
Še jaz vas pozdravim. Sem že prav obupana, ker se stanje nič ne izboljšuje. Še vedno sem vsa zabasana, glavo mi bo razneslo, grlo me obupno boli, kašljam pa da je groza. Sem šla ponoči spat v (še prazno) Anžetovo sobico na podstrešje, da jih ne bi zbudila, ker sem tako krehala in smrkala. Sem bila včeraj pri zdravniku, pa je zgleda samo viroza. Tako da nisem dobila nobenih zdravil. Včeraj sem imela že 4. dan vročino. Če me ne bo nehala glava bolet, si jo bom kar odrezala! Za povrh moram danes popravit cel kup spisov z regijskega Cankarjevega tekmovanja. Pa samo da vidim tisti kup, mi pisker kar zažari!
Sem nekje prebrala, da je normalno, da nosečnice dalj časa prebolevamo razne infekte.

S kilami sem jaz trenutno na +9, samo sem v teh dneh že eno izgubila, ker nič ne morem spravit vase.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.2.2009 11:41:04   
sonček85
krfjolca:joj da j pozdravi se čim prej.user posted image
evo jaz sem se pa danes prijavila na in grem 3.3 na prvo srečanje-je pa po 6 srečanj vsak torekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.2.2009 12:44:23   
sonček85
evo sem še posteljo  in jogi naročila in rezervirala za našga bebija ,tako da moramo it še sam iskat,pa še jogi bi naj bil v akciji drugi teden tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj moram pa še samo na taščo čakat da gremo voziček kuptuser posted image ,je rekla da šele konec feb.začetek marca,jaz bi pa to že sedaj imelauser posted image pa še v akciji je ,no pa sej če je njej vseno je meni tudi ,če bo dražje.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?