|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
3.2.2009 8:58:36   
klavdyk
hojla, souser posted image
pri nas na Koroškem sneži kot za stavo.user posted image user posted image men je fajn ko sm doma, če bi pa mogla kam it...joj sploh ne pomislim.
drugače smo ok. malo me jezijo ti izcedki, drugače pa dete vztrajno brca in dela akrobacije v trebuščku. sem imela ene tete na obisku v nedeljo in vsaka ko me je pogledala:joj kako pa ti nizko nosiš!!! pol si sama ugotavljala, da pri prvem Gregorju res nisem imela tk nizko bušija. zdaj pa fuul. sm mi je na vseh pregledih G rekla, da ni nizkouser posted image taj pa že ne. no sm men se zdi, da mi bo glihzdaj vse vn padlo.user posted image user posted image sreča, da imam nasl torek pregled. komaj čakam!!!!
eno vprašanje še. a vi gibe čutite samo v bušiju al.. no men se zdi, da mi včasih v tazadnjo brca...ful čuden občutekuser posted image
nič-uživajte pa se še tipkamo.

lp
Klavdy

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.2.2009 8:59:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jutro punce

danes sem pa jst zgodnja, me še bolj kuha kot včeraj, tako da zdle sedim zavita v plašč, deko, šal okoli vrata...pred sabo imam velik lonček čaja z medom in hvala bogu, da imamo forum, ker drugače res ne vem kaj bi počela.
Morda me je pa gripa položilauser posted image user posted image , ne vem kaj naj a naj grem k zdravniku ali pa še mal počakam.
Upam, da ste imele lepo noč, zunaj je lepo zasnežilo, tako da vam želim lepo sneženo dobro jutro.
junona- a tkole ga ti po bolnici serješuser posted image , no sam da je vse ok. s tabo in user posted image , kar se pa pice tiče si pa res faca. Če slučajn skupi rodima naročima pico pa še torticouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Boga, kaj te je pa sedaj tako zdelalo? Čimprej se pozdravi.

Če pa res skupi rodima, ti pa nekaj garantiram:"Lačni ne bova!"user posted image user posted image user posted image
Če pa ne boma v isti sobi in ne bova vedeli, da sva istočasno v porodnišnici, boš pa takoj vedela, ko boš videla dostavljalca pic.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.2.2009 9:01:12   
*Junona*
Detelja, itak da bo vse ok, javi nam potem, držimo pestke za vaju z user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.2.2009 9:02:18   
*Junona*
Moja prijateljica je pa včeraj povila sinka Reneja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prebrala sporočilo in sem postala kar solzna. Komaj čakam april.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.2.2009 9:02:52   
*Junona*
Punce, dala sem slikice v albumčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.2.2009 9:04:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Pozdravljene.user posted image

Js sem doma, včeraj sem prišla. Vse ok.user posted image user posted image user posted image

V bolnici pa sem pristala zaradi tega, ker sem imela tak izcedek, da sem imela še vrhnje hlače čisto mokre med nogami. To se mi je zgodilo med vožnjo, ko semm se peljala iz Mb domov. Začutim, da je priteklo, pogledam dol, in.... mokro. Sem klicala G, kaj naj in je rekel, naj takoj pridem. Potem me je pregledal in poslal v bolnico, kjer so mi naredili test, če je plodovnica. In hvalabogu ni bila. Nato so me zadržali na opazovanju. Ni mi bilo hudega - sem si dostavo pice naročila.user posted image user posted image Pa tudi nosečke na oddelku so bile super, med njimi tudi marčevka cita.
Videla sem bebija, ni pustil posneti CTG-ja, je skakal sem in tja.user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem in hvala za skrb.user posted image user posted image user posted image

Ojla!
si me le ubogala in si šla domovuser posted image user posted image user posted image sam,da je vse ok in naj tako,tudi ostaneuser posted image

Pozdravljena sppsuser posted image user posted image user posted image

Ja, sem te ubogala. Ti pa tudi nič ne hiti, pa saj bo marec kmalu tukaj.user posted image user posted image user posted image
Kako pa je s cito? Pozdravi jo.
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image ...

oj!
cita bo menda danes izvedela,če gre domov.mislim,da so ji nekaj na vodi najdli nisem pa ziheruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.2.2009 9:05:32   
sonček85
jutrooooooooooo!user posted image za vse ,ki jo pijete ,čene pa čajuser posted image

detelja
:ja res si zgodnja ,tako kot naš mali ,je veselo brcal že ob 5,22 k je šla mami na wc in potem k je ati pršel iz nočneuser posted image user posted image user posted image Ja tudi meni mleko -mlezivo teče kot bi pipico odprluser posted image user posted image user posted image sam jaz sem že navajena ,meni to od nekje 3 meseca user posted image ,upam ,da bomi mela potem tudi toliko mleka kot sedaj to ven tečeuser posted image
Srečno na pregledu in le javi se nam kako je bilo lepo gledat bebijauser posted image
brigita:kako dolgo se pa že vleče tole pri tebi?
Jaz sem zbolela nekako v petek ,soboto in sem danes že bolje,samo teče mi še malo z nosu,vročine pa nisem imela.če bi jo bi pa šla takoj  k zdravniku ,saj zato pa so -zato jih plačujemo da nam svetujejo še posebaj nam user posted image
Upam ,da se čim prej pozdraviš in ti za srečo pošiljkam user posted image da hitro ozdravišuser posted image

Mi smo danes spali super ,saj sem imela celo posteljo zaseuser posted image user posted image user posted image dragi dela ponoč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.2.2009 9:07:37   
*Junona*
Spps, lepo jo pozdravi in ji povej, da ji želim, da se pozdravi in da gre čimprej domov, ker še ni njen čas. Malo naj še počaka. Ne bo goljufala in prehitevala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.2.2009 9:08:14   
sonček85

Moja prijateljica je pa včeraj povila sinka Reneja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prebrala sporočilo in sem postala kar solzna. Komaj čakam april.
kako lepo in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej čene se bomo pa punce drle po nickih kako je kateri ime in se bomo našleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj v CE smo samo :junona,sonček,brigita,srečka82,diti,..ni nas veliko ,nisem šla po seznamu samo na pamet približnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.2.2009 9:09:24   
*Junona*
O, Sonček zlati, morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem taka trola...sej sem ti mejl poslala včeraj, veš.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.2.2009 9:10:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako lepo in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej čene se bomo pa punce drle po nickih kako je kateri ime in se bomo našleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj v CE smo samo :junona,sonček,brigita,srečka82,diti,..ni nas veliko ,nisem šla po seznamu samo na pamet približnouser posted image

Js si bom dala Junona všit na šlafrok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.2.2009 9:14:19   
*Junona*
Frutolinca, kje si?

A veš, da sem včeraj na tebe študirala, sem bila malo razočarana, ker nikakor nisem mogla do tebe.
Stvar je sledeča: šetam se po mestu (v Mb), grem v Turbo Limac, Aladdina, Mullerja... in se spomnem - mmmm Ilich... Kje je Frutolinca, da bi šle nekaj toplega spit? Pa te ni bilo, ti, ti, ti. Bo treba se nekak zmenit, da se kdaj dobima.

Ti pa moram povedat, da je men Mb tak lep... sploh to staro mestno jedro. Pa še snežilo je včeraj, jaz pa sem se počasi sprehajala... prava zimska idila, kot bi bili prazniki nekje okoli božiča.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.2.2009 9:16:58   
sonček85

O, Sonček zlati, morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem taka trola...sej sem ti mejl poslala včeraj, veš.

ja vidla ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image važn je namen
ja danes bolj zgodna dragija pustim spat do 14 ali še dalj k delauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.2.2009 9:17:29   
sonček85

Js si bom dala Junona všit na šlafrok.user posted image user posted image user posted image

ja sam res al pa nalepke ,značke hh tak k mala šolauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.2.2009 9:18:50   
spps

Spps, lepo jo pozdravi in ji povej, da ji želim, da se pozdravi in da gre čimprej domov, ker še ni njen čas. Malo naj še počaka. Ne bo goljufala in prehitevala.user posted image user posted image user posted image
sej s cito sva dogovorjene,da bova cimre,tk,da nima dovoljenja,da bi si kaj izmišljevala in predčasno rodilauser posted image user posted image user posted image me more počakat.
ti,pa ne hodi,več po P,ko še nimaš kaj delat tamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.2.2009 9:19:03   
sonček85

Frutolinca, kje si?

Ti pa moram povedat, da je men Mb tak lep... sploh to staro mestno jedro. Pa še snežilo je včeraj, jaz pa sem se počasi sprehajala... prava zimska idila, kot bi bili prazniki nekje okoli božiča.

A sem ti rekla da ne hodi več v MB k pol vedno pristaneš v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa saj vem zarad faxa moraš ,pol pa še mal v meso skočišuser posted image user posted image user posted image
Jaz grem pa v petek s sestro in kolegico v velenje v muller user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.2.2009 9:20:00   
sonček85

sej s cito sva dogovorjene,da bova cimre,tk,da nima dovoljenja,da bi si kaj izmišljevala in predčasno rodilauser posted image user posted image user posted image me more počakat.
a pol bo jasna (ena nobena)tudi rodila takrat samo da ne v CE bolnici,ker sta se dogovarjale da bosta skp user posted image tko kot midve z junono potem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.2.2009 9:38:09   
Cveta28
Junonca mmmm kakšne dobrote si ti pekla...KROFI so že stalnica, a ne user posted image user posted image user posted image Pa kako lepo spalnico imata z user posted image , me like it pa še zelena je moja najljubša barva.
Nas v LJ je tale sneg čisto zamedel, jaz pa v službi user posted image To bo še zabavno iti domov iz službe...če bo tako medlo še naprej, bom prišla domov ravno enkrat za večerjo...še dobro, da imam sabo malico...guess what? KROFI user posted image user posted image user posted image Moja dva sta mi iz KR poslala slikico, da imata že več kot pol metra snega okoli hiše, pa to je noro.
Stari del MB je tudi meni ful pri srcu in vedno kadar grem na Štajersko se ustavimo v mestu na kavici in tortici..Ilich valda...greva v soboto v Ikeo in potem nekam pod Pohorje na kosilce in eno RD praznovanje tako, da tokrat ne bo časa za kakšen sprehod čez MB, škoda.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.2.2009 9:40:09   
krfjolca
Dobro jutro tudi z moje strani.
Pri nas je norooo snega! Pomojem ga še ni bilo toliko. Škoda, da je dež napovedan, ga bo spet čisto pobralo. No ja, meni je že lepo, ko ga gledam skozi okno, mož, ki je pa moral v službo zjutraj, je pa bolj robantil :D
Mi je kar prav, da sem na bolniški ta teden.

Se pa še čisto nič bolje ne počutim user posted image . Zdaj še kašljam ko star foter, pa mi ni pretirano všeč, da me zdravnik ni nič pregledal, tako da bom šla danes res tja, pa naj me posluša, da ne bi še kake pljučnice staknila. Glede na to, da že prav kri izkašljujem od samega napenjanja, ne more biti ravno nedolžno.

K sreči danes dela popoldan, da mi ne bo treba sami hodit, ampak me bo kar dragi peljal. Ker v tem snegu pa res ne bi parkinga iskala par km stran od ZD.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.2.2009 9:59:53   
sonček85
krfjolca:jaz bi tudi na tvojem mestu šla h zdravniku ,če kri pljuvaš res ni nedolžno.Sedaj se moraš čuvat za dva ne za sebe

junonca:prelepe slikeeeeeeeee,kdaj lahko pridem na krofeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.2.2009 10:20:42   
*Junona*

Upam, da res do aprila ne grem več. Kako pa se kaj ti počutiš?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.2.2009 10:21:30   
*Junona*

a pol bo jasna (ena nobena)tudi rodila takrat samo da ne v CE bolnici,ker sta se dogovarjale da bosta skp user posted image tko kot midve z junono potem user posted image

Jaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, seveda lahko prideš na krofeke, ampak ne vem, kdaj jih bom kej delala, mam zdle tako gužvo. No, sej jih bo treba počas nardit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.2.2009 10:21:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Junonca mmmm kakšne dobrote si ti pekla...KROFI so že stalnica, a ne user posted image user posted image user posted image Pa kako lepo spalnico imata z user posted image , me like it pa še zelena je moja najljubša barva.
Nas v LJ je tale sneg čisto zamedel, jaz pa v službi user posted image To bo še zabavno iti domov iz službe...če bo tako medlo še naprej, bom prišla domov ravno enkrat za večerjo...še dobro, da imam sabo malico...guess what? KROFI user posted image user posted image user posted image Moja dva sta mi iz KR poslala slikico, da imata že več kot pol metra snega okoli hiše, pa to je noro.
Stari del MB je tudi meni ful pri srcu in vedno kadar grem na Štajersko se ustavimo v mestu na kavici in tortici..Ilich valda...greva v soboto v Ikeo in potem nekam pod Pohorje na kosilce in eno RD praznovanje tako, da tokrat ne bo časa za kakšen sprehod čez MB, škoda.

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej sem pa važna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.2.2009 10:24:22   
*Junona*
Krfjolca, pozdravi se in nam ga ne sračkaj.user posted image user posted image user posted image

Js sem pa zdle pozajtrkovala, in sicer brezkofeinsko belo kavo in kornšpic - njami.user posted image
Zdaj grem pa pisat pripravo - uradna izjava.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.2.2009 10:31:43   
sonček85
ja  tudi jaz jih bom delala letos za pusta ,prej pa še kremšnite k ima moj dragi rd-a prideta z dragim nanjeuser posted image saj pust je 24.2 k imam jaz pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?