|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
27.1.2009 13:43:26   
štorkljica
Sonček85, to opozorilo sem že pred dvemi tedni zasledila v H&Mu, pa sem bla prav zgrožena, ker jaz moji tamali tud kar precej tam kupujem. Svašta!

Ja glede velikosti in količine oblačilc pa je tko, sigurno vaš otročiček vsaj 20% oblačilc, ki jih bomo kupile nikoli ne bodo nosili oz. če jih bodo že bo to le 1-2x. Vsaj iz lastnih izkušenj. Ostalih 80% bodo nosili normalno. Ene bodo premajhne, druge neprimerne, vreme bo al prevroče al premrzlo...še in še.
Je pa res, da je najbolje začet kupovat pri št. 62 oz. če je št. 56 večji model, ker prvi mesec res nenormalno rastejo in se debelijo. Seveda je pa vse odvisno tudi od tega, kako velik in težak otrok se nam bo rodil. Poleg tega se zavedajte, da boste tudi kar precej oblačilc prejele v dar, tak, da se na koncu lahko nabere prav veli število cotk in pol res ne moreš vsega prav dobro izkoristit.
Univerzalnega recepta pa seveda niuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.1.2009 13:45:10   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: april09

exactly ... jaz sem ze skoz za dvojcke govorila, da ne biiiii sploh user posted image  A si predstavljas s trojcki it kam.. jaz mojo lumpo na prehodu komaj lovim, kaj sele dva, tri ali oseeemmmm... moj bog, 8 ust na futrat, riti previt, ali bog ne daj, da so vsi istocano bolni
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ne hvala..  user posted image

Se podpišem z veliko začetnico!!!user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.1.2009 13:47:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sonček85, to opozorilo sem že pred dvemi tedni zasledila v H&Mu, pa sem bla prav zgrožena, ker jaz moji tamali tud kar precej tam kupujem. Svašta!

komu potem še sploh zaupat da se bomo varno počutili in oblačiliuser posted image user posted image
No ampak jaz bom vseno kupovala v h&m ,samo sam bombažne stvari ,kaj takega ne ,da bo varnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.1.2009 13:52:06   
štorkljica
Ja sonček85 najhuje je v teh "instant" trgovinah z oblačili (H&M, C&A...), poceni, dostopna, lična roba, nimaš pojma, kdo jo dela, kak izgleda proizvodnja (sploh nevem, če bi hotla slednje vedet).
Pa dobro za mene me tak ne skrbi, ker itak ne morem nič drugega kot bombaž na sebe nategnt, ker me pol že vse pika pa srbi, ampak za otroke mi pa ni vseeno. Je pa pošteno, da so to objavili, mogoče premalo medijsko izpostavljeno...verjetno se bojijo, da bi izgubili kupceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.1.2009 13:58:54   
anchika
sonček85, zasledila sem d aboš imela fantk, si pa le povedala. Čestitke. Kako se bo klical?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.1.2009 14:17:11   
štorkljica
Že cel dan sem taka depra, zdaj sem pa še jezna na mojga ko 300user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image

Najraje bi lajat začela, da bi se mal "spucala"!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.1.2009 14:19:07   
detelja

Že cel dan sem taka depra, zdaj sem pa še jezna na mojga ko 300user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image

ti kar "lajaj" boš vidla, da se boš potem boljše počutila...pejd malo ven pa čeprav sneži, dežuje bo pomagalo...jaz se včasih zvečer spravim ven na sprehod pa pomaga...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.1.2009 14:25:42   
april09
Soncek - ja res je - bombaz je odgovor user posted image  Imajo tok lepih jopic, kapic in vsega, ampak vsakic znova ugotovim, da za otroka je bombaz zakon. In ocitno tudi najbolj varen user posted image  ceprav - a nismo mi preziveli celo otrostvo v doma nastrikanih puloverjih nasih mam in babic ...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.1.2009 14:26:11   
anca
IZVIRNO SPOROČILO: akina

Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Sem imela v zadnjem času res čudne bolečine v želodcu pa po celem trebuhu, vendar bi naj bilo to vse od tega, ker mali pritiska na želodec. Tako, da zdaj pazim, da jem samo kuhano hrano, pa nič sadja.

aaa, od tega je to.. jaz imam tudi podobne bolečine, včasih me špika po celem trebuhu, sploh če spim na levem boku, verjetno mala splošči moj ubogi želodec in črevesje..

punce!! na pomoč!!! mogoče ste to temo že obdelale, ampak zdaj me ene 10 dni ni bilo gor, ker mam ful gužvo..
jaz ne vem več kako naj spimuser posted image user posted image

zadnjih 5 dni imam ful težave s spanjem, na kerikoli bok se spravim, me nekaj špika, al se pa zbudim in me vse boli... rebra, hrbet, križ... sem poskusila s pojštri, pa se očitno ne znam naštimatuser posted image user posted image

a ima kera kakšen nasvet?

hvala vnaprej..
pa lep dan vsem še naprej.. jaz pa še malo v službo..
čaučau

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.1.2009 14:29:59   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: anca

zadnjih 5 dni imam ful težave s spanjem, na kerikoli bok se spravim, me nekaj špika, al se pa zbudim in me vse boli... rebra, hrbet, križ... sem poskusila s pojštri, pa se očitno ne znam naštimatuser posted image user posted image

Nč hudga, vse normalno za ta čas nosečnosti. Vsi znaki bodo eno noč izrazitejši, drugo spet manj (upam, da bo več slednjih), pri meni je podobno.
Malo bo treba potrpet, malo pa še kakšno drugačno lego poskusit (polbok-polhrbet, noge podlagat, se ponoči malo "sprehodit" po stanovanju...ITD

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.1.2009 14:51:41   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: anca

Nč hudga, vse normalno za ta čas nosečnosti. Vsi znaki bodo eno noč izrazitejši, drugo spet manj (upam, da bo več slednjih), pri meni je podobno.
Malo bo treba potrpet, malo pa še kakšno drugačno lego poskusit (polbok-polhrbet, noge podlagat, se ponoči malo "sprehodit" po stanovanju...ITD

Jst sem pa mislila, da sem edina s temi težavami. Jst ne vem kdaj sem nazadnje spala celo noč. Tudi nisem še dobila pravega recepta za spanje.

Se tolažim, da po porodu bo drgač....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držte pesti zame. Jutri imam pregled in se že malo sekiam kaj in kako bo. Če se ne bom kaj kmalu oglasla...vedite, da sem spet parkirala v bolnišnici user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.1.2009 14:59:01   
brigita23
ojla
ja tudi men se zdi, da ni več poze v kateri bi lahko mirno spalauser posted image , mi pa malce pomaga kadar grem ponoči za kakšno urco v dnevno sobo na sedežno, tam zgleda da mi bolj paše.
Sicer pa če me že kolki ali pa hrbtenica ne boli, pa mali brcauser posted image , pa lulat hodim.
bomo že zdržaleuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.1.2009 15:02:38   
Pat74
Jaz sem danes izropala H&M No eno novo trenerko, pa majico za dojenje z dolgimi rokavi, pa dve s kratkimi pa modrc za dojenje - ej ful so dobri

Drugace pa sem padla not v Bugabooja Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat z vozicki - ne cujem dobro Moski...

Veš kva, april09 una 2 voza prodaj/šenki komu, pol pa ne bo imel izgovora! Drugač je pa moj tudi cincal, pa sva šla skupaj pogledat v bušija, pa se mu je kar zrolal, ker je moj ful hiter opazi vse tehnične posebnosti in lep dizajn, sej veš strojniki.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.1.2009 15:04:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

sonček85, zasledila sem d aboš imela fantk, si pa le povedala. Čestitke. Kako se bo klical?
ja sem povedala bo pa Aleksanderuser posted image

Že cel dan sem taka depra, zdaj sem pa še jezna na mojga ko 300 !!!!

boga reva  v takem vremenu te razumem.
No pa  pojdi v eno sobo in se sama s sabo meni pa ti bo bolšuser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: april09

Soncek - ja res je - bombaz je odgovor  Imajo tok lepih jopic, kapic in vsega, ampak vsakic znova ugotovim, da za otroka je bombaz zakon. In ocitno tudi najbolj varen  ceprav - a nismo mi preziveli celo otrostvo v doma nastrikanih puloverjih nasih mam in babic ...
ja pod tole se pa podpišem kot pribito.Res je še ome so nam strikale puloverčke ,me smo jih pa nosleuser posted image
anca:jaz si dam med noge povšter tak mali da imam buši mal dvignjen da mi ne tišči pol mali nogic tolk v rebra.Če me noge bolijo si jih predno grem spat namažem s kremo NAKLOFEN  in je bolje ali pa s tisto kremo ki jo imajo športniki pa še hladi poleg(ice power)
miška:držimo pesti za jutrišnji pregleduser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.1.2009 15:05:17   
Pat74
A ja še to, po kolk pa majo modrce za dojenje v H&M, pa kakšne - najbrž si bla na Rudniku ali v BTC? Bi morala kupit 2: kakšnega belega, pa kakšnega druge barve.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.1.2009 15:06:20   
sonček85
jaz sem pa opazila danes in včeraj ,da k gre moj v službo  da se razkomotm če celo posteljo počez in mi tako paše,Ja kaj čem deca dat spat na kavč jst pa sama na postelji 160*200user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.1.2009 15:09:32   
Pat74
Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi - nikoli več ne boste spale tako, kot prej, to vam zagotavljam. Ali bo hranjenje, previjanje, krči, ipd., ko bo pa mir, pa ve ne boste spale, ker se boste spraševale, kako to da moj user posted image mirno spi, a je z njim kaj narobeuser posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.1.2009 15:12:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi - nikoli več ne boste spale tako, kot prej, to vam zagotavljam. Ali bo hranjenje, previjanje, krči, ipd., ko bo pa mir, pa ve ne boste spale, ker se boste spraševale, kako to da moj user posted image mirno spi, a je z njim kaj narobeuser posted image .
razen čez 10let k bojo že večji ,bo pa že 2,3,4, bebiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.1.2009 15:13:42   
brigita23

Jaz sem danes izropala H&M No eno novo trenerko, pa majico za dojenje z dolgimi rokavi, pa dve s kratkimi pa modrc za dojenje - ej ful so dobri

Drugace pa sem padla not v Bugabooja Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat z vozicki - ne cujem dobro Moski...

Veš kva, april09 una 2 voza prodaj/šenki komu, pol pa ne bo imel izgovora! Drugač je pa moj tudi cincal, pa sva šla skupaj pogledat v bušija, pa se mu je kar zrolal, ker je moj ful hiter opazi vse tehnične posebnosti in lep dizajn, sej veš strojniki.

smo kupili bugaboo v bušiju, lep, enostaven,praktičen ni kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.1.2009 15:14:10   
Cveta28

pa elektro tudi - isto 'sranje' drugo pakovanje
sva dala podobno lekcijo skozi ampak na koncu sem zadevico izpeljala na tak način, da smo izbrali voziček, ki je bil 'njegov' favorit user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.1.2009 15:14:51   
Miška2006

Haha, bil je samo hec....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.1.2009 15:17:57   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
razen čez 10let k bojo že večji ,bo pa že 2,3,4, bebiuser posted image

Sonček si pozabila, da potem pridejo pa že najstniška leta in 'mami, a grem lahko zvečer v kino'...in potem spet ne spiš dokler ne slišiš rožljanja ključev v vratih user posted image
Lubice, če si že zdaj delamo sive lase, potem smo ga pa res usračkale user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.1.2009 15:19:23   
brigita23

A ja še to, po kolk pa majo modrce za dojenje v H&M, pa kakšne - najbrž si bla na Rudniku ali v BTC? Bi morala kupit 2: kakšnega belega, pa kakšnega druge barve.

Jst sem kupovala v H&M V Ce, sta po dva modrca skupaj, cena pa je 19,90eur.
So pa bombažni 100%, se super perejo in so res super, prav tako tudi bombažne majčke za dojenje. 

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.1.2009 15:29:44   
*Junona*
Pozdravjene. 

Kako ste kaj? Pri nas tako sneži... in ceste so tako zasnežene, komaj čakam, da dragi pride varno domov. Zdajle enkrat bo.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.1.2009 15:30:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Jst sem kupovala v H&M V Ce, sta po dva modrca skupaj, cena pa je 19,90eur.
So pa bombažni 100%, se super perejo in so res super, prav tako tudi bombažne majčke za dojenje. 

Ja, sem videla danes. Majčke so tudi super.user posted image In tudi po dve sta pakirani - črna in bela. Cena je 19,90 EUR.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?