|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
23.1.2009 17:23:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

soncek => cestitke za fantka user posted image user posted image

junona => mislim nate

kolcanje => jaz tudi cutim kot enakomerno utripanje tik pod povrsino ali pa brbotanje, kot je to opisala brigita23... po mojem je to to...

nocko bejbe...

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pomagalo, veš?user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
23.1.2009 17:25:02   
*Junona*
Elca, jaz nisem dobila tvojega ZS.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
23.1.2009 17:38:21   
sonček85
junona:bravo za nastopa in za pohvale  od mentoricuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo dodajam seznam za katero če jo zanima ,je pa kopiram od marčevk ,ki so mi dovolileuser posted image je pa res praktičen ,še posebaj za nas ki smo prvič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
23.1.2009 17:40:27   
sonček85

Seznam za v/iz porodnišnice

user posted image  v porodnišnico - mame user posted image

- potrjeno zdravstveno izkaznico,
- materinsko knjižico,
- napotnico od ginekologa,
- fotokopijo poročnega lista,
- potrdilo za očete iz MŠ in potrdilo o plačilu prisotnosti pri porodu
- toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, ščipalko za lase....)
- copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici)
- bombažne nogavice (včasih zna zebst v noge),
- brisačo (za rezervo; v izoli so ti jih zjutraj prinesli 3kom),
- vložke VIR 80 (pri nas jih sicer dobiš v porodnišnici ampak za razervo)
- spodnje perilo (lih da imaš sicer dobiš v P spodnjice za enkratno uporabo)
- modrček za dojenje (za odhod domov)
- lanolin mazilo za prsa,
- piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna)
- vodo, sokec
- telefon in polnilec
- oblačila za odhod iz bolnišnice (tista v katerih si prišla oziroma ti partner prinese druga)  
fotoaparat
plavalni obroč

user posted image  Seznam za dojenčka user posted image
(ko gre iz porodnišnice)

- 4-5tetra pleni,

- 1povijalno plenico,

- nogavičke + copatke

- kapico za na glavo (bombažno, volneno)

- 2xbenkico (oz. 2x body na preklop)

- 1x majčko

- bombažni kompletek (majčka + hlače = trenirkica)

- bundica,

- dekica,

- lupinica,

- duda (mi smo jo pri Žigcu potrebovali, ker je kričal kot sraka ko smo odhajali domov)

Baby kozmetika in potrebščine

user posted image

*****pripomočki za nego otroka*****

1 banjica
2 skledici za umivanje
1 steklenička mandljevega olja
1 steklenička 70% alkohola
10-15 kom 5x5cm sterilne gazice
1 otroško trdo milo
1 škarjice za striženje nohtov
1 glavnik + 1 mehka ščetka za laske
1 zavitek palčk za ušesa
1 hladilno mazilo
1 praško pasto
fiziološko raztopino
1zavitek vate
1 telesni termometer
pumpica za nosek
micropore trak
***** pribor*****

1 steklenička
1 duda
2 mali silikonski žlički
1 steklen strgalnik
1 čaj za krčke

***** postelja in posteljnina *****

1 otroško posteljico
1 obroba za posteljico
3 kompletki rjuhic (jogi)
2 odejici

**** ostali pripomočki *****

1 otroški voziček
1 lupinico
1 ležalnik
1 banjico ali čerbriček za kopanje
1 stajico - kasneje
1 ščetko za čiščenje stekleničk
1 flaško sterilne vode za flaške in dude
pumpico za nosek

***** perilo *****

30 tetra plenic
10 povijalnih plenic
5 hlačk ali pajackov
5 kapic triko
1 bombažna debelejša kapica
5 parov nogavičk
3 pare copatk
paket ali sva plenic za enkratno uporabo
2 kvadratni brisači
bombažne krpice za umivanje
2-3 pajacka z dolgimi rokavi
hlače do pasu
majčke na preklop - benkica
bodiji na preklop - body benkica
bundico (za iz porodnišnice)
slinček

***** za mamo *****

2-3 modrček za dojenje
blazinice za prsi
lanolin mazilo
nastavek za dojenje
vložki
čaj za dojenje

user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.1.2009 18:04:14   
brigita23
alo punce

No če sem se še včeraj pritoževala glede svojega dragega, kako še nisva nič kupila za najingauser posted image , vam moram povedat, da sem se ravnokar vrnila iz lj, kjer sva v Bušiju kupila boziček BUGABOO in vse potrebne dodatkeuser posted image . Jo tak sem vesela, da je ena skrb manj, pa še lučko sva zraven doblauser posted image user posted image user posted image . Upam samo, da sva se glede vozička prav odločila in da nama ne bo žal.
Pa kakšne lepe posteljice imajouser posted image , no pa seveda drage tudi, ampak tako pač je. Vejo kje se da služiti.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
23.1.2009 18:05:29   
sonček85
brigita:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dragega da je bil tako priden in za vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
23.1.2009 18:09:05   
april09
Pat -a si vidla to ponudbo za Bugabooja... http://www.pramworld.co.uk/product/4371/Bugaboo_Cameleon_2008_Package_2_Canvas_Fabrics 

800 funtov za vse tole
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
23.1.2009 18:18:14   
brigita23
Vidla tudi to ponudbo, res ceneje priznam, pa vendar poznava ljudi, ki so imeli toliko komplikacij, ko je prišlo do reklamacij pa so voziček naročili iz tujine, da si nisva upala tvegat. Raje sva dala nekaj več pa je najin voziček identificeran v Bušiju, tako da z reklamacijo ni blema, pa še nadomestni voziček dobiš za ta čas.
Sma pa dobla super kombinacijo jeansa in rdeče barve, tako da je lahko zauser posted image  ali user posted image , ker namreč ne vemo kaj bo.user posted image
sonček84- v imenu mojega dragega, pravi da so atiji na tem forumu, kr okupiraniuser posted image user posted image user posted image
Tebi pa čestitke za user posted image , se vidi na slikci da bo pravi princ.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
23.1.2009 19:08:40   
sonček85
brigita:A misliš da so resuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja je res naš malček bo pravi princ ,lubico že ima pa tudi naštudiranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2784
23.1.2009 19:10:16   
janja*
Da se vam javim.Bila sem v porodnišnici,zaradi pogostega otrdevanja trebuha.Ko sem poklicala ginekologa je rekel,da moram takoj v porodnišnico na ctg.Na srečo je bilo vse okej.Dobila oziroma kupila magnesol in strogo počivanje.Preveč delam in se vozim z avtom sem ter tja.TAXI mama.Rekel je še naj se ne hecam in res počivam,ker to je le četrta nosečnost.Glede na to ,da sem vsakega rodila prej moram res počivat.Kako bo to pri treh sicer ne vem,samo se bom maksimalno potrudila.
Lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2785
23.1.2009 19:16:25   
sonček85
janja:joj daj počivaj da ne boš naša prva nosečka ki bo rodilauser posted image Kr počakaj še malo  ,vsaj na valentinovouser posted image

Počivaj  in pojdi na B če še nisi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
23.1.2009 19:24:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita:A misliš da so resuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja je res naš malček bo pravi princ ,lubico že ima pa tudi naštudiranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca ti si pa hitrauser posted image user posted image user posted image , ja mamin sine pač, tak jeuser posted image .
Jst mam tud občutek da bom mela user posted image , moj pa ravno kontra. Bomo vidl, pustmo se presenetit, glavno da bo zdravuser posted image .
Sonček84, pol mamo pa velko možnost da bojo naši otroci sošolci, glede na to da bodo isti letnik pa še celjaniuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
23.1.2009 19:33:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

madonca ti si pa hitrauser posted image user posted image user posted image , ja mamin sine pač, tak jeuser posted image .
Jst mam tud občutek da bom mela user posted image , moj pa ravno kontra. Bomo vidl, pustmo se presenetit, glavno da bo zdravuser posted image .
Sonček84, pol mamo pa velko možnost da bojo naši otroci sošolci, glede na to da bodo isti letnik pa še celjaniuser posted image .
ja tudi moj je rekel da bo pupa ,jaz pa skoz od začetka da bo user posted image user posted image user posted image in mami ima materinski instinktuser posted image user posted image user posted image
ja ne vem če bojo najini mali sošolci ,jaz sem iz Žalca user posted image
jaj hitra sem ja ,hh da takole hitro malemu zrihtam lubicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2788
23.1.2009 19:34:05   
Pat74
April09 sem vidla, pa ne rabim avtosedeža, pa nastavkov zanj, pa zimske vreče, pa dežnika (tole že vse imam) - zato me tista ponudba za 660 evrov pride ceneje, saj če bi hotla vse to, bi lahko tudi to dobila, bi me pa stalo 740 evrov, pa smo na istem s tole ponudbo, oz. tule bi morala pa še za poštnino plačat. Hvala ti, ker si tako skrbna- sem že dinarčke polsestri nakazala, zdaj samo še čakam, da pride 23.2., ko bojo tle na dopustu in mi voz pripeljejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2789
23.1.2009 19:36:32   
Pat74
Janja, ti pa takoj dol z računalnika in počivat!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
23.1.2009 19:40:53   
Pat74
Tistle seznam pri marčevkah, bi pa jest kar malo popravla, pa kej ven zabrisala, ker je kakšna stvar preveč/nepotrebna.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
23.1.2009 19:41:45   
brigita23
Nič zato bojo pa mogoč v sredni šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image , to bi se smejale a??
Ja no jst mam že od začetka tak občutek, ampak je pa zanimiv ko moj vse pink gleda js pa vse modr, pa avtke pa takuser posted image .
Delam ravno seznam kaj vse potrebujem, pa si mal z unim tvojim pomagam ko si ga dala na forum, je še kr precej stvari...
Ne vem ali se naj odločim za Angelcare ali ne.
Jst bom mela user posted image  čist zraven sebe, sam bi bla vseen bolj mirna,user posted image  ne vem, nektere ga ful šimfajo druge hvalijo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
23.1.2009 19:55:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Tistle seznam pri marčevkah, bi pa jest kar malo popravla, pa kej ven zabrisala, ker je kakšna stvar preveč/nepotrebna.
ja kar povejte če je ka jpreveč ,no jaz sem ga dala ,zdaj pa ve povejte z izkušnjami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
23.1.2009 19:58:41   
sonček85
brigita:jaz bi tudi imela angel care,ampak ga ne mislim še kupit sedaj ,saj ne vem kja bo dojenček dobil za darila od babic ,dedkov,......etke/botrce,strica
Ja mogoče pa res v srednjiuser posted image user posted image user posted image

Nič se ne javite Celjanke za srečanje v Celju,še predno rodimo,jaz bi vas rada spoznala ,vse tudi vas ki ste daleč
Kdaj bo pa v LJ
Me je pa sestra klicala ,da je že prevzela ležalnik in mi ga dragi prinese ko pride iz službe ,komaj čakam ,jutri ga sestavim in dam slikice v albumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.1.2009 20:00:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2794
23.1.2009 20:44:24   
*Junona*
Janja, čuvaj se.user posted image user posted image user posted image

Sonček,
a tako, da je že vse dogovorjeno?user posted image Kaj pa če bom js imela punčko, potem bo "ven padla"?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
23.1.2009 20:46:22   
Pat74
Seznam za v/iz porodnišnice

v porodnišnico - mame

- potrjeno zdravstveno izkaznico,
- materinsko knjižico,
- napotnico od ginekologa,
- fotokopijo poročnega lista oz izjavo o očetovstvu,
- potrdilo za očete iz MŠ in potrdilo o plačilu prisotnosti pri porodu (odvisno, kje boste rodile - v PO tega ne potrebuješ, potrdilo o plačilu prisotnosti pa rabiš šele ob odpustu iz P)
- toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, idr.)
- copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici)
- bombažne nogavice (št. odvisno spet od tega, kje rodiš - v PO jih rabiš vsaj 5 parov!),
- brisačo (te pa nisem imela nikoli s sabo, za moje pojme je nepotrebna!),
- vložke VIR 80 (recesija je tudi v P, zato priporočam, da vzamete sabo - vsaj 2)
- spodnje perilo (nujno! kljub tistim hlačkam za enkratno uporabo, ker dobiš samo 3 komade)
- modrček za dojenje (raje kar 2) in blazinice
- lanolin/bepanten mazilo za prsa,
- piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna)
- vodo, sokec (sam dragim rečte, da naj ne nosijo citrusov - tudi v sokovih, ker vam bojo v P sestre filozofirale, da napenjajo!)
- telefon in polnilec
- oblačila za odhod iz bolnišnice (ta vam lahko naknadno prinese partner)
- fotoaparat
- plavalni obroč (tega boste rabile le, če vam bodo rezali presredek - partner vam ga lahko prinese naknadno!)
- jest pa dodajam še svečke zab "kakanje" (sploh, če ste take kot jaz in imate problem it drugje!)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
23.1.2009 20:52:16   
Pat74
Seznam za dojenčka (ko gre iz porodnišnice)   - 4-5tetra plenic (absolutno preveč! - 3 čist dovolj) - 1povijalno plenico, - nogavičke ali copatke - kapico za na glavo (aprila bo dost bombažna) - 1xbenkico (oz. 1x body na preklop), bombažne hlačke (lahko une do pasu!) - kompletek (majčka + hlače = trenirkica, material prepuščam vaši izbiri!)) - dekica, - lupinica, - duda (po želji!)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
23.1.2009 20:59:45   
Pat74
*****pripomočki za nego otroka***** 1 banjica, 2 skledici za umivanje (po želji, ker sploh ni nijno in je 1 dovolj!), 1 steklenička mandljevega olja, 1 steklenička 70% alkohola, 10-15 kom 5x5cm sterilne gazice, 1 otroško trdo milo (jest imam raje kar kopel all inclusive!),1 škarjice za striženje nohtov, 1 glavnik (najboljše, če kupite od čikota tistga za temence!) + 1 mehka ščetka za laske, 1 zavitek palčk za ušesa, 1 hladilno mazilo (ta velika doza!), 1 praško pasto, fiziološko raztopino (niveine ampule so super!), 1 zavitek vate (bo za prvo silo!), termometer, pumpica za nosek/babyvac (od kar ga imam, ga zelo priporočam!), mikropor***** pribor***** 1 steklenička, 1 duda, 2 mali silikonski žlički (to rabite kasneje!), 1 steklen strgalnik (to rabite šele, ko otrok že je kašice!), 1 čaj za krčke, dodajam še čaj za dojenje! in raje kakšen cucelj več za stekleničko, ker se ob rabi in sterilizaciji kar hitro obrabijo! 

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
23.1.2009 21:04:46   
Pat74
 ***** postelja in posteljnina ***** 1 otroško posteljico/košek/zibko, 1 obroba za posteljico, 3 kompletki rjuhic (jogi), 2 odejici ali več - bo kakšna še za v voziček!**** ostali pripomočki ***** 1 otroški voziček, 1 lupinico, 1 ležalnik (ga nismo imeli nikoli in ga sploh nisem pogrešala!), 1 banjico ali čerbriček za kopanje, 1 stajico/prenosna posteljica! (kasneje), ščetko za čiščenje stekleničk, 1 flaško sterilne vode za flaške (nepotrebno, ker sproti bodisi prekuhavaš ali steriliziraš v mašinci za sterilizacijo!) 

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
23.1.2009 21:09:00   
Pat74
perilo ***** 30 tetra plenic, 10 povijalnih plenic (lahko, da jih sploh ne boste rabile, zato jih ne kupujte toliko!), 7 hlačk ali pajackov, 2 kapici, 5 parov nogavičk, 3 pare copatk, paket ali dva plenic za enkratno uporabo, 2 brisači, bombažne krpice za umivanje, 2-3 pajacka z dolgimi rokavihlače do pasumajčke na preklop (raje kakšen več!) - vsaj 7 bodijev na preklop (vsaj za vsak dan v tednu enega!)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?