|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
22.1.2009 20:01:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Sonček BRAVO za Aleksandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Definitivno moje najbolj omiljeno ime, ki ga slišim večkrat na dan! Sicer v malce drugačni obliki ampak vseeno!
ja mi ga bomo klicali Aleks ,Sašo pa niti pod razno ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.1.2009 20:33:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

bravo za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image .
Sonček85 si ti to nam mogoče razkrila spol?user posted image Čestitke za navihanca, lepo ime.
Mi ne rabimo zaenkrat še štet gibov, ker naš mali razgraja v mojem trebuščku. Ponoči od 1.30 do 5 zjutraj mi ni pustil spati. Zgleda, da mu je blo malo dolgčas, pa malo se mu je kolcalo, ajajaj user posted image . Da bolečin v bokih spoh ne omenjam, ker nisem navajena spat na bokih, na trebuhu zdaj res ne morem, če pa se obrnem na hrbet, me pa začne v trebuhu čudno bolet. polsedeči položaj tudi ne gre, ker me pol matra križ. Ja zdej pa sam še jamram, ampak nič hudega ni tole, sam da bojo naši sončki zdraviuser posted image . Še naslednji teden imam dopust. Jupiii!

vaš user posted image  je pa pol isti ko naš tud pri nas se žurka ponoč začne, pa kolcanje , pa to tak da se včasih začnem prav naglas smejat....Pa tudi kar se bokov tiče, naj te potolažim da tudi mene vse boli, in ne najdem pravega položaj. AMPAK BOMO ŽE POTRPELE...še maluser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.1.2009 20:40:39   
sonček85
pozabila se povedati da sem na tokso še kar negativna user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2009 20:49:30   
*Junona*
Ja, super. Bodi vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mora tudi ostati do konca.
Upam, da sem jaz tudi.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2009 20:49:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Ojla!

Junona, poslala sem ti z.s.

Sonček in Detelja, kaka lepa bušija, pa tako ogromna! jaz pa nisem nardila še nobene slikce svojega bušijauser posted image  bo treba čimprej!
kaj srečanja v Celju pa ne bo? Ljubljane prav nič ne poznamuser posted image

Danes sem kupila pa r cotk v babycentru, so imeli vse že dodatno znižano, tako da sem dala za posamezno cotko največ 2 evrauser posted image

nič, gremo spat

lp, Diti

Hvala, grem kar prebrat.user posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2009 20:50:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

frutolina:ja user posted image user posted image user posted image res je in evo za začetek ,a bo ta   dobra user posted image            user posted image

DITI:Ja Celjanke in okolica  ,če ste za srečanje tudi da se me dobimo ,pa še potem če se zmenimo za Lj lahko naredimo srečanje da se spoznamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najprej v Celju pa gremo ko bo potem še v LJuser posted image

Celjanke javite seeeeeeeeeeeeeeeeeeee in vse ,ki bi želele priti tudi v CELJE/LAHKO TUDI NA zs

Jaz sem zaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2009 20:50:39   
*Junona*
Še nekaj:
Kako pa občutite kolcanje? Jaz lahko da sem ga že, ampak nisme vedela, da je to to.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2009 21:13:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ja, super. Bodi vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mora tudi ostati do konca.
Upam, da sem jaz tudi.user posted image user posted image user posted image

sem vesela ,sam tak fris sem naredila k sem pozabla.Ja no pa saj veste nosečniška sklerozauser posted image
kolcanje:ko se buši premakne na veliko potem pa mine in ni brcik,no tako je vsaj pr nas.Kako pa ostaleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2009 21:26:57   
*Junona*
Men se pa zdi, da se to drugače občuti. Sem enkrat brala, da kot neko enakomerno brcanjeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.1.2009 21:36:16   
sonček85

Men se pa zdi, da se to drugače občuti. Sem enkrat brala, da kot neko enakomerno brcanjeuser posted image
potem pa ne vem kja meni to dela.No rem počas v ležeč položaj ,mali pa razgraja ,se vidi da se večer bliža user posted image user posted image

nočko vsem skupajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.1.2009 21:36:36   
sonček85
junona:vso srečo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.1.2009 21:39:10   
frutolina

frutolina:ja user posted image user posted image user posted image res je in evo za začetek ,a bo ta   dobra user posted image            user posted image

user posted image  mljask mljask...dobra je, dobra user posted image user posted image

Kolcanje: ja, jaz to čutim tako kot nek močnejši utrip na kratke intervale... če da kdo roko gor,ravno tako čuti. Traja pa par minut ( od 2 - 15 minut pri meni no). Prav čuti se kot da bi ga dvigovalo user posted image  potem se pa bošček mali znervira in se cel premetava..pa mu nič ne pomaga.

papa...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
22.1.2009 21:43:27   
brigita23

ja tko nekak se čuti kolcanje, je nežnejše od brck, pa kr zaporedno.
Men je tak smešn, ko se mu kolca, v bistvu kot da bi me žgečkal pod kožo, čist poseben občutek, zgleda da je malček v takem položaju, da me to brburčkanje žgečka.user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
22.1.2009 21:47:10   
Pat74
Sonček85user posted image user posted image user posted image za Aleksandra, torej so aprila nedvomno fantje v vodstvu, razen, če boste vse, ki ne veste/nočete vedeti rodile punčke.

Jest bi tud zdejle en sočen kos torte, čeprav si je nisem zaslužilauser posted image , nč grem takoj eno griotto pojest.

Kolcanje: mislim, da ste že prav opisale, kako zgleda - je lep občutek, a ne?

Zdej pa MARŠ spat!!!! No, jest grem še mal Columbota gledeat, čeprav mislim, da sem ta del že gledala - čakam na uro 10, da dam prat.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
22.1.2009 22:11:03   
*Junona*

junona:vso srečo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo jutri.

Nočko.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
22.1.2009 22:31:30   
angelito
soncek => cestitke za fantka user posted image user posted image

junona => mislim nate

kolcanje => jaz tudi cutim kot enakomerno utripanje tik pod povrsino ali pa brbotanje, kot je to opisala brigita23... po mojem je to to...

nocko bejbe...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.1.2009 8:30:09   
Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Sonček BRAVO za Aleksandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Definitivno moje najbolj omiljeno ime, ki ga slišim večkrat na dan! Sicer v malce drugačni obliki ampak vseeno!
ja mi ga bomo klicali Aleks ,Sašo pa niti pod razno ne

Even better user posted image

kolcanje mislim, da naš mali koderček tega 'še ni vzel v buši-šoli' user posted image za enkrat se je 'naučil' kako mamico zbuditi točno ob 4h zjutraj, kako mamici povedati, da mora na kosilo, kako mamico nežno pobožati ter njegova najljubša igra 'mamica ugiba - ali je ta izboklinica rokica, nogica, ritka ali kaj drugega'

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 23.1.2009 8:36:46 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.1.2009 8:48:29   
lili82
Evo še našega bušija pri 29t 1d... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.1.2009 10:02:58   
sonček85
pat:ja nedvomno so fantjeuser posted image user posted image user posted image upam ,da si si torto vseen vzela ,saj je je za vse dovoljuser posted image user posted image user posted image
cveta.ja mislim ,da naš tudi najbolj ve da mora povedati mamici da se je zbudil,nampreč vedno okoli 7-8h k bi še mami spala začne na veliko brcat,pa ponoč k grem na wc obvezno brcauser posted image user posted image
lili:kako lepa slikica k je srček gor narejen s tvoje rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj grem pa pospravljat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.1.2009 10:10:27   
ella.
Jutro, kroglice lepe,

kaj jest preberem??? SONČEK je razkril lulčkaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image ok, ne svojega, od Aleksa user posted image user posted image user posted image FUl vesela, čeprav sem se čist zmotila, ker sem ti eno malo Štajerko napovedovala :)
Sonček, še to mi povej, ker se na slikci malega slabo vidi...ali prav vidim obrazek in velike črne okice??? Noro...sapo mi jemlje,, kaj vse lahko vidimo že zdaj... bravo, bejbi!!!

Junona; zakaj pa ti meni na ZS ne odgovoriš? user posted image

Lili82; fantastična slikca, trebušček in mamica ima lepe rokice :)

Kolcanje...moj samo prevale dela, se mi zdi, pa boks trenira, pa taekwondo pa še kej....zgleda, da ga joga zaenkrat še ne zanima :)

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.1.2009 10:27:18   
NinaMM
Jutro!

Joj, kakšne pridne čveke ste ... Komaj dohajam.

Sem tudi jaz dala nekaj slikic v album :)

Lep dan vsem.

A, Sonček - za seznam. Naslednji pregled imam 4. 2. Drug teden sicer dobim Rh- pikico, ampak to ne šteje user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.1.2009 11:01:47   
Pat74
Dan,

ma lepi bušiji - jest pa svojga ne bom na ogled postavla, smo bolj sramežljiviuser posted image .

Naš fantič je tudi en velik zaspanček, v glavnem me kar pusti spat ponoči - razen ko skočim na WC malo pobrcka, pa pol ob 6-ih zjutraj mal, češ vstani in pejt skuhat kavo pa zajtrk pojest, najbolj pa je aktiven zvečer.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.1.2009 11:05:45   
janja*
Sonček 85 super za fantka in še lepo ime bo imel.Bušija imaš tudi zelo lepega.
Detelja tvoj buši je tudi zelo lep in velik.
Lili82 tale buši pa je tudi za okvir.
A katero moti otrdevanje trebuščka.Včasih je tred kot kamen.Če se to zgodi večkrat na dan me potem kar malo skrbi,ker mi je ginekolog rekel,da se prevečkrat to ne sme zgoditi.No misliti pozitivno pa bo.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.1.2009 11:08:01   
Pat74
Janja saj piješ magnesol? Drugač so pa to braxton-hicksovi krči (upam, da sem prav napisala!).

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.1.2009 11:13:53   
janja*
pat74 nič mi ni rekel, da naj kaj pijem magnesol.A bi mogla?Pri vsehuser posted image prej  mi je  tudi otrdeval trebuh ,pa nisem jemala magnesol šumeče tablete.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?