|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
23.1.2009 21:10:09   
Pat74
Toliko za zdej, se mi že frklja od seznama!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
23.1.2009 21:32:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna si bila.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
23.1.2009 21:33:04   
*Junona*
Eno vprašanje:

Kako si izmerim obseg trebuščka oz. kje merim?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
23.1.2009 23:01:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček,
a tako, da je že vse dogovorjeno?user posted image Kaj pa če bom js imela punčko, potem bo "ven padla"?user posted image

Če boš mela pa ti punčko si bo pa potem sam izbral k bo velik katera mu bo bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

pridna si bla,bom videla kako bom imela čas čez vikend in popravim na seznamu,ker je toliko tegauser posted image user posted image
Trebušček:jaz sem si ga merila čez sredino bušija in je 106cm ,pa ne vem ali je to prav ,ker je že velikouser posted image user posted image

evo dobila ležalnik in slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.1.2009 8:19:50   
april09
Moji komentarji user posted image

Seznam za v/iz porodnišnice

v porodnišnico - mame

- potrjeno zdravstveno izkaznico,
- materinsko knjižico,
- napotnico od ginekologa,
- fotokopijo poročnega lista oz izjavo o očetovstvu,
- potrdilo za očete iz MŠ in potrdilo o plačilu prisotnosti pri porodu (odvisno, kje boste rodile - v PO tega ne potrebuješ, potrdilo o plačilu prisotnosti pa rabiš šele ob odpustu iz P)
- toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, labela idr.)
- copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici)
- bombažne nogavice (št. odvisno spet od tega, kje rodiš - v PO jih rabiš vsaj 5 parov!), morda tud kaksno jopo ali zgornji del trenerke, ce ti je mraz. Jaz sem jo imela in rabila. Hormoni po porodu so od user posted image  
- brisačo (te pa nisem imela nikoli s sabo, za moje pojme je nepotrebna!), imela malo brisacko za obraz
- vložke VIR 80 (recesija je tudi v P, zato priporočam, da vzamete sabo - vsaj 2)  meni je babca v porodni dala take dolge bandaze, ki jih uporabljajo pri porodu,pridejo od spredaj pa zadaj cez celo rit in to sem uporabljala cel cas v pordnisnici,tud po 2 skupaj, ker je cisca lahko ornk mocna. je prijazno tudi do sivanih ran. Kupijo se v lekarnah. Bom probala poiskat, kako naj bi to zgeldalo (kot ogromna plenica haha).
- spodnje perilo (nujno! kljub tistim hlačkam za enkratno uporabo, ker dobiš samo 3 komade) v LJ nisem trpela pomanjkanja, ce so se umazale ali ko sem sla pod tus sem vzela nove, zmeraj sem imela zalogo. Ko so zjutri prisli, so mi pustili troje se mi zdi.
- modrček za dojenje (raje kar 2) in blazinice
- lanolin/bepanten mazilo za prsa,
- piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna) Ja, za jest je treba met kaj sabo, nekaj kar imate rade in ne pozabite na partnerja. ce porod traja ... + nekatere imejo izkusnje, da ce dobijo umetne popadke, da jim ful usta izsusi. Meni so za to svetovali imet s sabo kaksne trde bombone, da se ti dela slina. No sama nisem imela filinga suhih ust. Ampak vseeno bom vzela bombone sabo, mal sladkega lahko tud pase user posted image  al pa da potrebno energijo.
- vodo, sokec (sam dragim rečte, da naj ne nosijo citrusov - tudi v sokovih, ker vam bojo v P sestre filozofirale, da napenjajo!) VODO nujno v borso za v P in to vsaj 1,5L.. Ker si lahko ti zejna, moz,... jaz sem med porodom in po njen ornk veliko pila, moj tud in sva za vsak kozarcek fehtala sestre :) Jaz bom vzela ziher 3L. Pa za v sobo je meni moj prinesel ZAHarmony, mi je fuuul pasalo, bolj kot uni caji ali voda iz pipe.
- telefon in polnilec
- oblačila za odhod iz bolnišnice (ta vam lahko naknadno prinese partner) Men je noj prinesel (je pa pozabil oblekice za princesko user posted image user posted image  -tko da ja, tud to se zgodi user posted image )
- fotoaparat / kamera
- plavalni obroč (tega boste rabile le, če vam bodo rezali presredek - partner vam ga lahko prinese naknadno!) NAknadno.. priporcam obroc od odeje se mi zdi (medico al neki tazga), sploh ce ste ornk sivane. Meni je ornk reseval rit - dobesedno user posted image  Stal je skoraj 7000sit,ampak vreden vsakega tolarja.
- jest pa dodajam še svečke zab "kakanje" (sploh, če ste take kot jaz in imate problem it drugje!)  V LJ P naj bi kakal preden gres domov. Po vsem klistirju je bilo men to nemogoce pa se psihicna blokada zaradi sivanja.. Kljub odvajalom in 1l donata, no go. Ampak ko sem prisla domov, se je pa odprlo user posted image
- Za LJ P bi reees svetovala, da vzamete nocno lucko na dotik (jaz bom uno iz ikee), ker ponoci si lahko prizges samo en reflektor nad glavo, ki pa ze samo s pritiskom na gumb + un glas priziganja te zadeve zbudi pol stuka user posted image  Si kot na stadionu za bezigradom.
- morda majico za preoblect za partnerja, mojmu je skoz vroce in v porodnih zna bit ornk vrocina... user posted image  V koncni fazi sta lahko tam 12 ur al pa tud vec.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.1.2009 8:22:29   
april09

Seznam za dojenčka (ko gre iz porodnišnice)  
- 4-5tetra plenic (absolutno preveč! - 3 čist dovolj) SE STRINJAM
- 1povijalno plenico, CE JE TREBA siroko povijat, drugace ne
ZA OBLECT JE CASE BA CASE... BOM PUSTILA KAR TO SPODAJ.
- nogavičke ali copatke
- kapico za na glavo (aprila bo dost bombažna)
- 1xbenkico (oz. 1x body na preklop),
bombažne hlačke (lahko une do pasu!)
- kompletek (majčka + hlače = trenirkica, material prepuščam vaši izbiri!))
- dekica,
- lupinica, -
duda (po želji) -IMAS PONAVADI ZE PREJ SABO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.1.2009 8:27:57   
april09

perilo ***** 
30 tetra plenic - TUD 20 BO DOVOLJ, CE NI POTREBNO SIROKO PROVIJANJE,
10 povijalnih plenic (lahko, da jih sploh ne boste rabile, zato jih ne kupujte toliko!- SE STRINJAM), 7 hlačk ali pajackov, 2 kapici, 5 parov nogavičk, 3 pare copatk, paket ali dva plenic za enkratno uporabo - NI NUJNO, DA PLENICE OTROKOVI RITKI ODGOVARJAJO, ZATO NA ZACETKU NE DELAJTE ZALOG, 2 brisači, bombažne krpice za umivanje, 2-3 pajacka z dolgimi rokavihlače do pasumajčke na preklop (raje kakšen več!) - vsaj 7 bodijev na preklop (vsaj za vsak dan v tednu enega!)

En komentar na dekice iz opreme - tega ni nikol prevec. Pa plis, pa flis, pa bombaz, pa taka in onaka. VSe prav pridejo. Ena za jajcko, ena za doma na kavc, ena za vozicek,ena za v posteljco, ena da pase k oblekci hahaha ... In lepo pol prilagajas debelino glede na potrebe user posted image  Naj bodo pa to une male dekice 1x1m max. H&M jih ima ful -take mislim. Jaz sem kupila eno fuuul lepo od Nouki-ja, pa je 140x70 in ni bila uporabna user posted image  Morda za na tla ja..

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.1.2009 8:35:11   
sonček85
jutro!!!!!!!!!!!!
Uffff zdaj sta pa toliko poporavile ,da nevem če bi kaj popravljala ,saj lahko delam 3 ure vse touser posted image user posted image user posted image ,pustila bom kot je in katera hoče naj pogleda.

Zdaj pa grem jest in potem k sestrični po cotke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep vikend vsem in se še kaj javim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.1.2009 9:51:31   
Pat74
Dan,

April09 berem, da si bla tudi ti pridna - lepo! user posted image Saj najboljše je res, da kar vsaka iz svojih izkušenj najbolj ve, kaj se potrebuje - sploh ker je tudi po P različna ležalna doba... Sem obakrat rodila v PO, upam, da tud 3., ker sem se kar navadila in sploh ne vem, če bi hotela v LJ, čeprav nimam nič proti njej in še bistveno bližje mi je - samo naravnost po Zaloški, pa smo tam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.1.2009 14:00:36   
nmag
Janja,le počivaj mene tudi skoz svari in mi je enako rekel peta nosečnost,ni ga za srat,te pa razumem sem na istem,moj cel dan dela kdo bo pa pošlihtal otroke,pač jih je treba,vožnje z avtom sem in tja,te so najbolj nevarne,da se prej kaj sproži,dobro,da imam velik in zelo udoben avto,da je manj tresljajev,samo kljub temu,čuvaj se,bomo vse aprilčice pa pika.
Lep vikend,moja mami ima jutri 60 let in ji bomo zvečer napihnil 60 balonov,pa jih ponoči znosili dol v njeno dnevno,ko bo vstala zjutraj bo stopila med same balone,upam da nam uspe napihnit,jaz jih rajši ne bom,ker me že tako sapa j...Matic pa ji bo zaigral podoknico na harmoniko.Upam,da uspe presenečenje.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.1.2009 14:11:05   
sonček85
nmag:vse čestitke mamici in seveda bo uspelo pa fajn praznujte

No jaz pa nazaj od sestrične ki mi je dala cotk za 1 škatlo in 2 vrečki,kako je vse to lepo in malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam ,da začnem prati te cotke in devati lepo v omaro za našo bebicouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.1.2009 14:17:01   
mišk
Naša gospodična pa je včeraj, pri dobrih 15 mesecih starosti shodila!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Urna, ni kej... Mami pa vseeno zeeeloooo ponosna!user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.1.2009 14:21:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Naša gospodična pa je včeraj, pri dobrih 15 mesecih starosti shodila!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Urna, ni kej... Mami pa vseeno zeeeloooo ponosna!user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.1.2009 15:24:57   
*Junona*
Bravo mišk za tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nmag, lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.1.2009 15:54:20   
*Junona*
Midva pa sva danes "malo" zapravljala za user posted image .
Kupila sva posteljnino, nepremočljivo podlogo, še eno jogi rjuho in še eno prevleko za kovterček, blago za baldahin. Cena= 250 EUR.user posted image Me je skor na rit vrgl.

Naročila pa sva tole posteljico: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=33

in tale jogi:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

ter stojalo za baldahin

in previjalno mizico za v kopalnico:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137427

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.1.2009 15:55:02   
*Junona*
Bravo za ležalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
24.1.2009 16:35:46   
ninica23
ojla souser posted image
mene pa zanima,če katera ve,kje na netu bi lahko kupila posteljnino za otr.posteljico dimenzije 140x70? user posted image
V otr.trgovinah pride en komplet 80eur ali več,kar se mi zdi zelooo preveč...
Če mogoče katera ve za kakšno uporabno stran,že v napreh hvala!!!
aja,sonček85: kako si si naredila tisto,da ti pokaže oz. ti odšteva do poroda,pa še luštna slikica je zraven,če greš z miško na tvoje upor.ime?
pozdravček iz celja user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.1.2009 18:27:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva pa sva danes "malo" zapravljala za user posted image .
Kupila sva posteljnino, nepremočljivo podlogo, še eno jogi rjuho in še eno prevleko za kovterček, blago za baldahin. Cena= 250 EUR.user posted image Me je skor na rit vrgl.

Naročila pa sva tole posteljico: http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=33

in tale jogi:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170

ter stojalo za baldahin

in previjalno mizico za v kopalnico:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137427

full lepa posteljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jogi bom jaz imela podoben ,samo da 140*70user posted image user posted image user posted image user posted image
ninica:poglej tukaj :http://www.zibka.com/si/produkti/koski/item_30.html
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki  (čisto spodaj)

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=260&ParentClassID=260

za uno slikico k pa je dojenček v trebušču kao je pa tukaj

http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/
vpišeš podatke kjer jih je potrebno in kopiraš tisto kodo  HTML spodaj V SVOJ PROFIL(klikneš na svoje ime ,greš čisto zgoraj desno na moja ringaraja ,moj profil in daš paste v to okence  kjer ti piše to poleg:Dodaten opis
(Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)

lp

A si ti tudi za srečanje celjske okolice ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
24.1.2009 18:30:32   
sonček85
ona druga pa je tukaj in si sama slikico izbereš k so puzzle:
http://www.i-am-pregnant.com/ticker/goodies.php

Za kodo pritisneš potem čisto spodaj k ti piše SHOW THE CODE in daš po istem postopku k sem ti prej napisala a ne pozabi na koncu k si v profilu pritisniti POTRDI čisto spodajuser posted image

Upam da sem ti kaj pomagala ,če pa ne boš kaj vedela pa kr vprašaj ,ti bomo pomagale

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
24.1.2009 20:40:59   
angelito
ninica in ostale=> posteljnina in odeje za otroške postelje => več kompletov => poglejte na:  http://www.galeb.eu/kompleti.html  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
24.1.2009 20:48:18   
angelito
vse, ki ste danes nabavljale za vase user posted image ... user posted image user posted image lepo ste nakupile...

mene tudi ze caka skatla cunjic za naso pupo user posted image user posted image ... jo bom jutri sla iskat, da vidim kaj moram se dokupit in cesa ne... juhuhuhu... kok sem vesela, ko sem ze tako blizu, da lahko ze zbiram stvari, da jih bom pocasi oprala in zložila v predalnik ,...

glede nasega srecanja pa => ljubljanske nosecke itak cvekamo se posebej in se bomo tudi kaj srecale (mislim da ze to ali naslednjo sredo), tko da jaz osebno sem za skupno srecanje aprilcic - lahko tudi v celju => sej to je le 1 urca z avtom - jaz pridem user posted image user posted image ... bi pa v drugi polovici februarja (ce lahko predlagam), ko bom ze na dopustu, da grem lahko za cel dan v celje user posted image user posted image ...

uzivajte v vikendu!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.1.2009 9:51:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

vse, ki ste danes nabavljale za vase user posted image ... user posted image user posted image lepo ste nakupile...

mene tudi ze caka skatla cunjic za naso pupo user posted image user posted image ... jo bom jutri sla iskat, da vidim kaj moram se dokupit in cesa ne... juhuhuhu... kok sem vesela, ko sem ze tako blizu, da lahko ze zbiram stvari, da jih bom pocasi oprala in zložila v predalnik ,...

glede nasega srecanja pa => ljubljanske nosecke itak cvekamo se posebej in se bomo tudi kaj srecale (mislim da ze to ali naslednjo sredo), tko da jaz osebno sem za skupno srecanje aprilcic - lahko tudi v celju => sej to je le 1 urca z avtom - jaz pridem user posted image user posted image ... bi pa v drugi polovici februarja (ce lahko predlagam), ko bom ze na dopustu, da grem lahko za cel dan v celje user posted image user posted image ...

uzivajte v vikendu!

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.1.2009 9:52:51   
Pat74
Angelito pol se ti pa pridružim - seveda, če me hočeš, ker ne vozimuser posted image . Pa lep nedeljski dan vsem!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.1.2009 9:53:42   
*Junona*
Midva pa sva imela včeraj obisk - moja sestrična in njen dragi. In je rekla, da mi bo za user posted image kupila ležalnik in da naj povem, katerega. Izbrala sem tega: http://mami.si/si/otroska-oprema/hojice-in-lezalniki/lezalnik-melodia-g1667.shtml
Ga ima mogoče katera?

Lepo se imejte, mene danes čaka še veliko dela, ker imam jutri spet pouk. Zdaj grem pa brezkofeinsko kavico spit.

Papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
25.1.2009 10:11:00   
angelito
Angelito pol se ti pa pridružim - seveda, če me hočeš, ker ne vozim . Pa lep nedeljski dan vsem!

Pat74 => ja, seveda! ni problema... se zmeniva, ko bodo "organizatorke" objavile datum in lokacijo user posted image

imam pa eno vprasanje ... predvsem za tiste, ki ste ze mamice... kje se kupijo povijalne plenice? ... unih par za vsak slucaj...

lepo nedeljo!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?