JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (27.1.2009 9:36:52)
|
Dobro jutro! Noč je Jure v celoti prespal (pa nimamo lista)... in kaj sem naredila jaz - okrog 11h sem zaspala na fotelju v dnevni sobi in se zbudila ob 2.30 - pa tokrat ni bil MM nič kriv, ker sem bila budna, ko je šel spat in sem hotela le še dokončati en sodoku in se mu pridružiti... sem se zbudila s svinčnikom v roki, cajtnge so pa padle na tla... jao, namesto da bi se lepo spočila v svoji postelji... no, Jurček pa lepo od 9h do 6h, spraznil enega od rezervoarjev, zaspal in še vedno spi. Danes imam srednjega doma, po pouku poberemo prvega in ob 1h gremo k P, da bodo starejšima dvema odstranili moluske (če sem prav napisala)... jih je srednji nekje staknil in so mu jih že enkrat odstranjevali, pa so bili malo površni in sta mu še dve ostali, sedaj sem pa še večjemu eno miceno našla, tako da gresta oba... Jure bo pa spremljevalec, ker je tašča zbolela in ga nimam kje pustiti... od MM pa najbolje, da se ločim, da bom še uradno samohranilka, ker v praksi sem zadnje čase že tako - uf, sem spet malo jezna nanj... Po včerajšnjem sončku (smo tudi mi bili uro in pol zunaj) je danes spet sivina, ponoči je padlo par snežink, sedaj pa nič... jaz bi kar imela še eno pošiljko snega, pa da se potem še nekaj časa obdrži... potem pa otoplitev in zvončki, regrat... res je tole letos dvorezno - si želimo čimprej pomladi, hkrati pa to pomeni konec porodniške... eh, pustimo še to. Moram še napisat, da me veseli, da so nekateri nespečniki začeli bolje spat... pa da vse prihajate s sistematskih pregledov z dobrimi novicami... pa da uživate s svojimi malčki... NiLe - jaz sem tudi gledala cel film in videla Tio... res se je dobro držala. ... pa lep dan...
|
|
|
|