miny -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (27.1.2009 20:29:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Sky tale marela je bila tudi pri nas v ožjem izboru. Potem pa sem se odločila za drugo. Sicer zeloooo drago varianto, ampak zaradi moje bolezni idealno. 5 kil, gre praktično sama in okretna, da je joj (K&m ni mogla verjeti), pa položi se za spanje (ampak ne čisto). Pa doživljensko garancijo ima na ogrodje. Jo že od 6 meseca uporabljam- za v trgovske centre... Jo imam stalno v avtu. Športni oziček pa imam doma. A si šla gledat v Turbo Limač- sem takrat gledala in imajo eno zares dobro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] (bu- bu al bo bo???). Bi jo skoraj vzela. Je pa zelo podobna tej ki si jo pokazala. Pa cena v akciji (sicer takrat 99) je bila ca 60 evrov.... No, imajo jih več, ampak tista ta boljša je izven moje lige... No, sedaj vidim, da je moja marela bila le 15 ojrov dražja od te, ki jo gledaš. No, meni se je zdela draga. Tale babywelt je na ebayu 110 evrčkov, me pa zanima če je zadosti majhna za v avto? Katero si pa ti kupila?
|
|
|
|