JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (15.12.2008 13:13:24)
|
Živijo! Zdaj sem si pa vzela malo časa, da kaj napišem, pa če se medtem vse podre... zadnje dneve sem vas le tu in tam na hitrco prebrala, kaj več pa ni zneslo... tako da vem, da imajo eni težave z zobki, eni s prebavo, eni z zamašenim noskom, prevladujejo pa nočni žurerji - med slednje se uvršča tudi naš, kar je glavni razlog za mojo odsotnost z rr. Ne vem, kako si on ta veseli december razlaga... menda tako, da je treba vsako noč žurat, ali kaj... že nekje od začetka meseca ga svira, pa se le še stopnjuje... zvečer okrog 9h pade v komo, čez kakšno urico pa pokonci in veseljači do 1h, 2h, sinoči je do 3h (sem ga ob 2h imela dosti in sem ga kar dol v dnevno odnesla, pa ga lepo med igrače na tla odložila, jaz sem pa zraven cunje zlagala)... in je prav na hojlarija razpoložen... vriska, poje, noge v luft, rito zvira sem in tja, se glasno smeje... če greš pa stran, pa dretje... potem se pa počasi umiri in bi spal priklopljen na mlekovod v moji postelji, čim se pa malo premaknem, da bi ga odložila, pa dretje... pa smo probali popoldansko spanje na prej prestavit, pa na bolj pozno, pa kašica zvečer prej, pa bolj pozno, pa dojenje prej, pa dojenje vmes, pa brez dojenja, pa da uspava mama, pa da uspava ati.... nam počasi zmanjkuje idej, kaj bi še... če bo še kar vztrajal s takim nočnim urnikom, ga med prazniki, ko ima MM dopust, čaka 'trda' prevzgoja... Sicer smo pa dobro, pripravljamo se na praznike in počitnice, jaz poskušam še malo hišo v red spravit, pa mi sploh ne uspeva - ko na enem koncu malo pospravim, je pa že na drugem štala... se vse bolj navdušujem nad idejo MM, da v naslednjih dneh najamemo kar en čistilni servis, da pridejo popucat - ker bo že uspeh, če bom sama uspela vse pospravit, za čiščenje pa potem cajta zmanjka... V soboto zvečer sem pa tudi jaz bila na zabavi, s sodelavci... sem se naklepetala in naplesala.... saj je bilo fajn, le da se nisem mogla otresti skrbi, kako je doma, ker vem, kaj Jurman vsak večer zganja, pa sem se že ob 2h poslovila... Zdaj bom morala pa počasi zaključit, se v bližini en glasno pritožuje nad ignoranco, ker se že nekaj minut po prostoru širijo ogabne vonjave, jaz pa nič... mu je očitno uspelo nekaj enormnega, ni čudno, da je bil pol ure čisto rdeč v ksihtek... Preden grem pa še tole... Joan - o kakšnem škorpijonu ti to - a resno, ali je štos?... ker še nisem slišala, da bi ta golazen živela tudi v naših koncih... me kar zmrazi, če pomislim... jaz sem že na Pagu, ko sem enega 2 cm velikega videla v bližini plaže, hotela spokat kufre... brrr... pa čeprav so mi razložili, da taki mali niso nevarni, je pa tisti zadek prav grozeče v luft zvijal... zdaj še doma ne bom več mirna... čimprej bom tisti servis najela, pa da vse prezaugajo podolgem in počez... še dvorišče... zdaj pa res grem, sem od plinov že malo omotična...
|
|
|
|