lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (15.12.2008 21:31:04)
|
Čeer! Se samo na hitro javim... sem spodaj zasledila Top gun... pa grem obujat spomine... MM je za tri dni na Madžarskem, tako da bodo nocoj bolj mrzle nogice. Dan je bil glede na zasedbo prov fajni. Tudi druga kitica od Tomaža ni bila kaj prida, pa je šel potem z menoj in sva razvažala ostale tri... no, saj je imel samo ta velik aktivnosti... Clio je bil pa ves čas poln :-))) Ker vmes nisem nič utegnila domov, sem kar v trgovini kupila en čokoladni jogurt, pa drznila sem si spet banano dat na menu... ni bilo reakcije... no, zaspal je in potegnil dobri dve uri. Zato pa je zame še vedno zakon lupinica. Ko smo prišli domov, sem ga samo zanesla v pralnico. Mi pa smo v miru spekli en kup palačink, jih pojedli, pospravili... potem pa se je še Tomaž pridružil dogajanju. In ves vesel... seveda, ko je bil pa spočit. Zvečer so bili otroci prav luštni in spijo že eno urco. Ko sem ravno dojila Tomaža, je v prvi sobi ta velik na glas bral eno pravljico... v drugi je ta velika razlagala eno zgodbico ta mali, Tomaž pa je počasi že predel v mojem naročju... Sem mislila kar ostat pri miru in samo poslušat... no, pa je bilo konec knjigic in je morala še mami poljubčak vsa ta lička... pa pokrit te suhe rite. Mah, saj bi bilo najbolje, da tudi sama zarinem med kovtre. Bom vidla, kolk me bo Tom Cruise spet potegnu... Srečka... glede Matevža... si mi dala zelo mislit! Samo nič mi ne pade na misel kaj bi bilo novega takrat. Bom še mal preverjala... kako pa je bilo pri vas... je vmes kaj minilo, pa spet jovo na novo... Kaj predlagaš? Ketrin... super, da vam čas hitro teče, pa da ste vsi zadovoljni. Jutri pa še zame enga rukni :-))) Jabček... joj, saj vem, da ni super, ker Jurček žurira ponoč... ampak te je bilo tako super prebrat. Mi bomo na radikalne ukrepe še mal počakal... za novo leto ne bomo doma... pa potem so spet akcije... morda med kakšnimi drugimi počnitnicami... al pa vsaj, ko bo MM mel mal več časa, da ne bo zgodaj vstajal, hehe. Trnuljka... sem ti fovš za restyling. Pa fino, da je možek zadovoljen. Meni to veliko pomeni. Jaz vsakič, ko grem k frizerju reče MM: veš, meni si tako všeč z dolgimi lasmi... pol se pa postriži, če se moreš. Sicer pa meni že full narastek raste... a vam tudi? Misa... upam, da je viroza mimo. Pocajtaj se. Letim nazaj dol... sem že čist preveč filma zamudila :-))) Lahko noč.
|
|
|
|