SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (13.12.2008 9:43:01)
|
Clericv, upam da je današnja noč izjema in bo Kiara nadaljevala z lepim spančkanje ponoči. Pa sej občasno vsakega zamede, pa ne more biti ona kičasta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz z veseljem poročam, da je MM včeraj debitiral iz varovanja naše belle, celo v Ljubljano mi je ni pripeljal za previt..Je bilo pa ful smeha pri puncah, ko je enkrat vmes poklical samo v pozdrav(so vedele za njegovo butasto vprašanje o previjanju) in so mu vpile v telefon, naj jo kar pripelje, da jo bomo skup že previle. Seveda je včeraj izjemoma spala popoldne dve ure (že kakšen teden skupaj naštrika le po 45 minut spanca), pa tut potem je bila ekstra pridna, tako da moram prečekirat, če ji ni dude kam pomočil. No, večerno uspavanje pa pri njej itak ni problem, tako da je bil ful ponosen nase. Jaz pa sem se imela ful lepo, res je pasalo, a priznam da mi je bil kar toplo pri srcu tudi, ko sem se peljala domov in sem jo potem božala, ko je mirno spančkala. Kranj; tudi jaz vem za tisto igralno podlogo v Merkurju pa en lokalček je, v Qlandii nevem če je kaj podobnega, še nisem opazila, če je. Nisem pa bila še v Planet Tušu, a je tam kej primernega? Al pa Merkator Hipermarket, tut ne vem.. No, Scorpio, boš malo raziskala, a prav?Midve se bova prilagodile, zdej že imava tut naslednji teden plane, ampak nič tazga kar se ne da preložit na katerikoli dan. Še to; tudi naše podjetje je zajela recesija...Ni božičnice, ni dedka mraza. Bi človek še verjel vodilnim, da pač ni denarja, če ne bi delali v računodovstvu, kjer imamo dnevni pregled nad prilivom..Svinjarija, res. Še ena potrditev k mojemu mnenju, da se ta recesija prav fino prilega izgovorom vodilnih, prav fajn izgovor. In še o recesiji..Ljudje nimajo za kruh, naše podjetje se ukvarja z vrhunsko, najdražjo možno kozmetiko na našem trgu - a glej hudiča, to se pa še vedno rabi in gre za med..Zanimivo, res..
|
|
|
|