JABOLKO3
|
Živijo! Pa sem prebrala še sinočnji naskok na 200-tko, ma super ste, sem se prav zabavala zraven... kje pa ste vse 'ta zaslužne' nocoj? Pa bravo za Izin zobek, in za našo Joan in njen uspešen nakup... Ta e-bay je meni tudi še ena neosvojena trdnjava, čeprav me je že nekajkrat zamikalo... sem pa šla takoj preverit zadevo, ko sem prebrala Posadkino pisanje glede legic - vsekakor zanimivo, čeprav letos dobri možje pri nas ne bodo nosili igrač, sva se z MM tako odločila in obvestila vse vpletene, ker imata mulca toliko vsega, da na nobeno stvar ne znata pazit in se niti ne sekirata za uničenim, ker pričakujeta, da bosta dobila še več novega... pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. Srečka - našla sem pogrešano ropotuljico - pod sovoznikovim sedežem se je skrivala, dobiš ob priliki. Jaz sem imela pa včeraj en bolj tak večer, sta ga starejša dva tako svirala, da ni bilo za nikamor, pa ne vem, če se jima je strgalo, ker je bil ati spet doma ali kaj, pol se je pa še ena znanka oglasila, da je vrnila sposojen nahrbtnik za malčke in marela voziček, sta bila pa tako nemogoča, da me je bilo prav sram pred njo, res...vpila, kričala, drug drugega preganjala sem in tja... pa se pačila zraven, ko sem ju skušala k pameti spravit... obup, no, in se je nadaljevalo še, ko smo bili sami, se sploh nista mogla umirit, da bi povečerjala, tako da sem ju na koncu poslala spat brez večerje in pravljice... pol je bil pa mir, ko sta pokapirala, da ni več heca...pol sem jih pa še obema napela na temo obnašanja, spoštovanja do drugega... no, večji se je prišel nato po kakšni uri opravičit in vprašat, če lahko dobi kaj za jest, ker je lačen..., ma, mularija - no, danes sta bila pa ful pridna... Jure ima pa tudi svoje muhe zadnje čase, zvečer kar ne in ne zaspat... saj zaspi okrog 8h, pol 9h, a se po kakšne pol ure zbudi in bi se spet doijil in potem to traaaajaaaa, pa malo drema zraven, pa spet malo vleče, če ga hočem pa odstavit, je pa vreščanje... sinoči je zaspal šele po polnoči - saj je res, da je še bolan, pa da ima revež zgornjo dlesen čisto otečeno in ga boli, a vseeno... človeku ni prav prijetno, če ga imajo namesto dude, no. Aja, Joan - glede grizenja bradavic sem jaz pri starejših dveh pri prvem poskusu ugriza zavpila, mu takoj potegnila bradavico iz ust in ga z resnim in malo glasnejšim tonom okregala, pa me potem nista več grizla... sem pa prvega dojila 15 mesecev, drugega pa 13... Jure me pa še ni ugriznil. Moram še povedat, da sem danes bila pravo bitko, kaj bitko - vojno proti plesni - tisti voziček marela, ki smo ga sinoči dobili nazaj, je dečva imela nekje na vlagi in je blago na nekaj mestih malo splesnelo - sem bila ful žalostna, ko sem videla, ker na plesnivem pa le ne bi otroka vozila, no... pa sem MM naročila, da sname blago dol - je bilo treba s šraufcegarjem in zadevo čez noč namočila v zelo koncentriran vanish - je šla stran vsa umazanija, pikice od plesni so se pa še vedno videle, zjutraj nanesem na 'prizadeta' mesta še neko oxi-ne vem kaj zadevo, po par urah ni bilo dosti bolje - in kaj je bilo odločilno orožje, da je vojna dobljena - cilit bang (ne, nič mi niso plačali za reklamo), voziček je sedaj kot nov, brez ene same pikice... Nič, grem tudi jaz spat, ker bo najbrž kmalu prva budnica...
|