tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (7.12.2008 18:30:10)
|
Mi smo tudi še med živimi, samo nekak dnevi postajajo čist prekratki, da bi mi ratalo, še javljanje na rr. Sej preberem pa skoraj vedno... Naš vikend je spet minil kot bi mignil, midve sva obiskali Lanino prababico, obdelali vse miklavževe postojanke in se razvajali pri mojih, MM pa je delal... In še vedno dela. Upam, da kmalu konča, da se mal stisneva. Včeraj so se vsi ukvarjali s tamalo in ker res nisem bla od ničesar utrujena, Lana pa je do polnoči kar spala, sem najprej mal gledala tv, našla seveda nisem nič pametnega, pol sem se pa spomnila Srečke in njenih kokoši, pa sem šla še jaz mal na farmo. Mater, to te pa tko noter potegne... Joan, upam da ste vseeno zrihtali varstvo, če pa ne, pa da ste preživeli prijetno nedeljo v troje. Ja, take izpade pa poznam... In ugotavljam, da sem na njih bistveno bolj občutljiva sedaj, ko imam mojega škratka.Zato tašča niti približno ne vidi vnukinje toliko, kolikor bi si želela. Upam da je že pogruntala, kaj je vzrok, čeprav nisem prepričana, da se s tem sploh ubada. Mah, moji so pa itak najbolj srečni, če so lahko varuške in jima ni težko vsega spustit iz rok... Ma, ne vem, če sem kdaj pravila, da je moj oče prebolel raka. No, ta teden je bil na preiskavi in so našli nekaj - ampak še ne vemo kaj, ker čakamo histološki izvid. In on izjavi (pa je neverjeten optimist), da se zaveda, da bo umrl, če bo rakasto... Me je tko stisnilo, da si sploh ne morete predstavljat. Miša, vidim, da je pri vas pestro - a Mihec že hodi??? Hihi... Ja, človeku kar paše mal oddiha, kajne? Pa poskusi se kej javit, da vemo, da ste fajn. Vsem čestitke za zobke in ostalo, kar paše pod to rubriko. Krista in Ketrin, je bilo luštno, kajne? Jaz se že prav veselim Briljantine... res rabim malo le odraslega čveka. Ah, sem hotela še kej komentirat, pa se ne spomnim. Punce, kdaj se jutri dobimo? Pa Posadka, lahko bi šle skupaj iz mesta.... Imejte lep večer, pa naj bodo škratki ponoči pridni!!!
|
|
|
|