lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (8.12.2008 10:09:55)
|
Dobro jutro ženske! Najprej Malinci enga angelčka na pomoč... bom mislila na vas.[image]http://www.fotosearch.com/bthumb/PHT/PHT609/FAA023000119.jpg[/image] Tasyo... veš, malo si me spomnila na mojo mamo... ona zadnjih par let, vsakič, ko je kaj slabša, začne razlagat, pa da saj ni nič narobe, če umre, pa da smo že dovolj veliki, pa da je že dost naredila... pa se mi zdi, da bolj sebe prepričuje, kot nas. Pa itak ima še tolk notranje energije, da se na koncu spet izmaže. Upam, da bo tudi s tvojim atijem tako. Še vama eno polončko za dobre izvide.[image]http://www.fotosearch.com/bthumb/UNW/UNW098/u16562385.jpg[/image] Eva... upam, da bolečina mine in dan na koncu le ne bo tako naporen. Še eno rožico za vaju dve :-))[image]http://www.fotosearch.com/bthumb/TGR/TGR354/tnd014ta0050.jpg[/image] Jabček... evo me... samo vikend je bil res pester in lušten in lenušen in zabaven... pa Srečka... fotoaparat je imel dopust, jaz pa sem se samo prepuščala dogajanju :-))) Jabček... evo, pa je dobil možek spet 5 pik :-))) Super se imajta v A pa ne zapravita preveč... Pa HB za boljšo noč... opis tiste prejšnje je bil že kar grozen... Sasy... tudi tebi luštno pahjanje po A. PA super za neboleč prihod zobka. Krista in Ketrin... Čestitam za uspešen izhod. Sedaj morate hitro ponovit, da pridem možekom bolj v navado :-))) Saj, potem so čisto ponosni nase, ker so uspešno čuvali mladička... pa sta na koncu oba srečna :-))) Nile... fino, da ste vikend imeli lušten, čeprav je bil možek odsoten. Se je treba včasih kar znajt, pa še na kakšno pomoč pomislit. Zakaj pa ne. Ste me pa šele ve spomnile na današnji večer... kdaj se že začne? kdaj je treba bit tam? Mi imamo do 17h še aktivnosti v mestu, pa potem bi rada še kaj pojedla... Tasyo... ja, lahko pri meni pustiš avto in greva skupaj naprej. Majček... kolk pa so tiste kapljice... da bom imela s seboj kakšen evro več, kot pa samo za vinček :-))) Sinska se pa pride takole pofočkat... pa spet nič ne pove?! Tale predrznica. Srečka...a ve z Izo sta pa na plenicah začeli šparat? Ja, nekje je treba začet. Čestitam!!! Pri nas so tudi vsi začeli hitro na kahlico... pa je potem veselje malo minilo...samo, ko so zares začeli, pa je bil preklop čez noč in smo dnevne in nočne plenice takoj opustili. Maš vikend pa: seveda Miklavž, pa v petek potem še koncert, ki je na koncu čist fajn izpadel... otroci so malo pplesali okoli nas, malo po tleh čepeli, malo čokoladice jedli... ta mali pa je na koncu celo rpi meni v naročju pristal in je bilo čist zabavno. Soboto jutro je bilo itak že skoraj delirijsko... 2 uri smo samo to gledlai in sestavljali in odpirali in pospravljali in kazali sosedom... Po kosilu sva si s ta malo celo dolg počitek privoščili... pa potem spet popoldne v znamenju klin pri sosedovih... tako smo s polnim trebuščkom kmelčkih dobro hitro pospravili otroke v postelje. Potem sem jo mahnila na en babji večer. Bilo je res luštno. MM mi je obljubil, da bo ob 11h prižgal svečke in me počakal... joj, jaz pa sem prvič pogledala na uro malo pred polnočjo... Nedelja luštna... še sonček nas je razveselil, tako da smo se še zunaj lepo potepali... pa ene izredne pevske, pa obiski (smo ramplali naši današnji godovnici) in seveda testirali prvo rundo prekajenih klobas. Pa je bilo vikenda konec. No, ne čisto... :-))) V glavnem... naš Tomažek je srečen otrok, ko smo vsi skupaj. saj jaz tudi, samo scene pa ne zganjam kadar sva sama???!!! :-))) No, saj današnje jutro je bil spet zelo lušten. Danes naju čaka še nekaj perila, pa kuhanje, pa pohajanje, pa pop. aktivnosti, potem pa via LJ. Jupi. Tako. Se še kaj beremo... pa slišimo. Vsem en lušten dan. Pri nas se megla dviguje... sicer počasi... bo pa :-)
|
|
|
|