tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (5.12.2008 10:46:14)
|
Evo, še par besed od mene. Naša noč je bila sorazmerno dobra, čeprav mi gre počasi tole nočno vstajanje in budnica ob šestih pošteno na živce! NiLe in Jabček, tako je pri nas že kar neki večerov. Kje neki so časi, ko se je sama uspavala... Zdej je treba v naročju bit, pa po možnosti naj še hodim zraven - ja pa še glasbeno željo (maček muri)... Mah, enkrat bo že minilo. Sem pa že pred nekaj dnevi zagledala v njenih ustih belo pikico, ampak se nič ne veča, dlesen je malce otečena, tečka je pa itak vsak večer, tko da...No, pa ni sile in nisem čist prepričana, če bo to zobek al kej čudnega. Pri nas se zna tut to zgodit. Srečka, Iza je pa res že too much! Sicer pa mislim, da bi tudi Lana lahko kaj podobnega spacala, ker točno vem, kdaj bo kakala. Posadka, super za lep dan in dobre nakupe. Ketrin, sej bo.... Sem bila zdej čist bolj zadovoljna, ko sem prebrala, da se še kateri zgodi, da bi malo zgago najraje po riti. Če bi razumela, bi jo verjetno res kdaj mal potapkala. Ampak ker to itak počnem med igro in se ji dopade, verjetno sploh ne bi vedela, da sem jezna nanjo... Bolančki, dejte se hitro pozdravit, no! Sky, super, da ste boljše, zdej pa naj samo še alergologi povedo, kaj mali Brinčiki škodi, pa ste zmagali. Pa boš morda tudi kakšen gramček nazaj pridobila... Roberta, lepo, da si se javila, pa da sta z Liamom tko fajn. Ma ne morem verjet, kako se je fantiček spremenil. Sem že takrat v city parku ugotavljala, kako je blond, zdej se mi zdi, da je pa še mal bolj okrogel.. Tanja, ne sekiraj se zaradi teže. Če je mala zadovoljna in napreduje, ima očitno vsega dovolj. Sej ne rabi bit bajsika. Joan, tole vašo posteljo pa dolgo časa renovirajo... Pa naj vam potem vsaj dobro služi! Po drugi strani pa - zdej vsaj kej tv gledaš in si na tekočem z dogajanjem po svetu... Zdej pa moram it, greva v nm, potem pa hitro domov, do konca pospravit in na obiske... Se bomo kar cel vikend potepale, saj ima mm v službi inventuro in ga ne bo. Lep dan vsem, uživajte na kakavu...
|
|
|
|