resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (4.12.2008 9:58:39)
|
jutro... oh ja...tale naša Iza je original originalov...je gospodična kar naenkrat ugotovila, da spanje je pa ena bedna zadeva kjer človek nič n more doživet in nič ušpičit...in se je odločila, da je narejena za traparije in da ona spala pa ne bo...pa ni sitna, tečna, zoprna...samo tkoooo fino nagajiva...in ko tuliš neee, ajsss...ona v smeh pa bravo bravo...jao kot da se norca dela iz mene... kahlica...pri nas laufa 100 na uro...he he...sem včeraj sprobala, ko sem šla jaz na wc...pa sem še njo posadila...pa sem mislila, da itaq ne bo nič...o pa jade...je lepo sedela in ko sem jaz svoje opravila in njo vzela s kahle je bila notri lužica... danes zjutraj je vajo ponovila z najdražjim in je naredila tudi baso...prejle pa z mano pa je bila s5 lužica...je pa tako, da sedi kake 2, 3 minutke...in ko očitno nekaj spaca ona lepo zleze dol...he he... ja, ja saj vem, da tole ne bo trajalo...bi bilo preveč sanjsko...fino je pa vseeno... roberta...ja fino, da si javila, da še dihata...he he...in ja naša pediatrinja ne teži...tako da ni panike s hrano...pa razvojem...pa denverjevim testom (jaz se ga ne bojim, saj Iza vse obvlada...razen ponavljanja zlogov...ampak to pa itaq vemo, da bo problem)... najljubša igrača oz. tisto kar to ni... - Iza ljubi špage, vrvice, žičke...vse kar lahko vleče, maha z njimi, da poka po tleh pa valovi...
- top zabava pa je trenutno prozorna mapica za vlaganje v fascikel...šumenje, lizanje, tlačenje v usta...ma za vse je fina tale mapica
- pa seveda kosmatinec...rep ki maha je kot vaba: pridi in ulovi me...pa ušesa so super za mečkat in vadit pincetni prijem...
levičar ali desničar...jaz nisem bila pozorna ampak včeraj sva z najdražjim začela ugotavljati, da je prijela pomfri z levo...no ko sem ji ga dala bližje desni je z enako gibčnostjo zgrabila tudi z desno...baje se otroci lahko navadijo biti gibčni z obema...enako...če se to spodbuja od rojstva in enakomerno podaja v eno ali drugo roko... jedilnik danes...Iza je za zajtrk imela kašico s kakijem...malica bo skuta z banano in jabolkom...kosilo leča, cvetača in riž...popoldan bo pa njamsnila po mojem še kako sadje in za večerjo kašico... MM ima danes v službi kosilo...je boss dopolnil 40 let...tako da bom zase in za mojo babi kar kako rižotko v sekundi spacala... apetit...Iza je obupna požrešnica...vse ji gre v rit...je kot velika...grize, cuza, mlaska...MM pravi, da če bi gonila kolo mode jedjo (ker tako maha z nogami) ne bi rabili elektrike...ampak bi bila varianta da naju zaprejo zaradi izrabe otroškega dela...maha, tuli, navija...ko se ji hrana pripravlja...potem pa za vsako žlico teži, da bi že rada v usta...joj...jaz ne vem kam bo šla njena teža...čeprav malce računam, da bo sedaj, ko je tako šprintersko razpoložena začela teža stagnirati in ne bo več vsak mesec pridobila pol kile... sprehodi z boljšo polovico...včeraj smo šli skupaj na sprehod..po mraku...ker drugače skupaj razen v vikendu sploh ni variante, da bi še šli...in je bila ura komaj 4.30...sem se kar malo zamislila kako bo to izgledalo naslednje leto...beda no...in če si bo kdo slučajno omislil 12 urni delavnik...naj ga kar imajo...mene ni zraven... podaljšanje porodniške...moji strašni delodajalci so mislili, da to sploh ni mogoče in so s kolegico računali, da februarja nastopi službo...pa je dobila podaljšano za 90 dni he he...sem se tako režala včeraj kot pečena mačka, ko mi je to sporočila...sicer z malo ni nič kaj narobe...le njena krvna slika je malo na glavo...malo več železa pa bo mala ok he he...naši pa penasti...ampak ob teh plačah se ne čudim, da nihče noče nazaj...sploh pa neob takem odnosu... Novopečena...dobrodošla v Ljubljani...upam, da se sedaj večkrat vidimo...glede varstva smo pa po mojem še vse malo v temi... sasy...bravo za vrtec...srečnica si ravno pravočasno rodila he he... tasyo...ma upam, da bo pa enkrat šlo brez težav no s tole vašo hišico...je treba gledat na začetne težave kot na popadke...sej se vse pozabi, ko je človek enkrat v bajtici...glede Laninih glasovnih sposobnosti pa...eh poznam kakšne s še bolj groznimi frekvencami...saj se bo tvoja kričačka slej ko prej umirila... Briljantina..mah sej bi se vam pridružila...pa je kar nekaj razlogov proti...naslednji teden grem na službeno fešto, pa malo me motijo take predstave, ker sem bila navajena biti na odru in ne med občinstvom in potem postanem nostalgična...brezveze ampak tako je...sploh plesna stvari jaz zeloooo težko gledam...če pa že pa noge gotovo niso pri miru...pa še najtaglavnejši faktor...money money...never enough...recesija se tudi pri nas pozna... plavanje...no jaz se ga že veselim...vsaj malo bo morda princeso utrudilo...pa še tale naša žaba v vodi res uživa...imamo pa po mojem samo še 3x...in potem konec veselja...oz. jovo na novo he he... novo leto...kje boste...gre kakšna v kake lepe eksotične kraje?... nosečke...ja mi smo res čudne...nobene nimamo med sabo...za nobeno niti ne vem, da bi delala na tem...ja so pa dojenčki res cukri in nosečnost lepo obdobje...samo kaj ko dojenčki hitro odrastejo, nosečnost leti mimo in na koncu je treba te naše otroke tudi vzgojiti, preživeti in ne samo preživeti temveč jim nuditi neko kvalitetno življenje...kar dan danes res ni lahko...ne samo materialno...tudi časovno...vse manj je časa za ukvarjanje z njimi, vse več zahtevajo od njih in vse težje je najti čas, ko lahko z njim uživaš neobremenjeno... no ja jaz srečka nosečka ne bom več...bom pa morda kmalu babica...who knows... dovolj za enkrat...Iza renči in se zabava po svoje...pes mi je zaspal pri nogah...ura je 10...bo treba malo stanovanje v red dat (posesano je že he he), da obiskov ne bo kap...pa v planu je en zavitek spackat...da bo kaj sladkega za pod zobke... pip G.
|
|
|
|