JABOLKO3
|
Živijo! Zadnje čase sem kar nekako 'ven padla' iz rr, zdaj je pa težko začet... ker se je vmes nabralo toliko snovi, ki bi jo želela pokomentirat, pa bi mi vzelo kar nekaj časa, ki ga pa kar nekako ni... ker smo sedaj tudi pri nas v fazi, ko je fant postal hitra premičnina in začel odkrivat nove svetove... in ga v dnevnem prostoru ne morem pustiti niti malo samega, ker se takoj odplazi proti pečki, ki je v teh dneh spet zakurjena... če ga vzamem s seboj v kabinet, noče biti na tleh, ampak v naročju in s tako brzino grabi po tipkovnici in miški, da je nemogoče pisat in lahko le na hitro prebereva, kako ste kaj... pa še jutranji urnik si je malo prestavil - prej je spal do 7h, šel zraven v šolo, pozajtrkoval in še za kakšno urico zaspal in sem medtem lahko kaj napisala, sedaj se pa zbudi okrog 6h, se malo podoji in zaspi do 8h-8.30 in potem akcija. Med dopoldanskim spancem, ki je le kakšno urico dolg, pa hitim po hiši kaj opravit. Zdaj je že buden, a zaenkrat še čeblja v posteljici, tako da hitim s pisanjem. Poleg tega sem imela zadnje čase toliko enih opravkov, da sem bila veliko zdoma... vsaj s fizioterapijo pri večjem smo končali, je bilo kar zoprno vsak dan sredi dneva tam viset... DD - sem žal polovico zamudila, ker smo šli popoldan fantom - vsem trem - kupit nove čevlje (109€!, bankrot), potem sta me pa moja starejša dva povabila v gostilno... zame sta onadva plačala, ostalo pa ati in sta bila posrečena, ko sta gledala, kaj bom naročila in potem seštevala, koliko ju bo to stalo, pa delila z dva.... bom danes gledala ponovitev in snemala (Joan - dobiš kopijo), menda so tokrat tudi občinstvo pokazali... Trnuljčica - moj srednji je imel težave že od 3. meseca starosti, tako da sem bila na dieti jaz, ki sem ga dojila... ko smo začeli uvajat GH, je bil že sredi terapije na bioresonanci, ko je začel jesti jajca, kravje mleko, pšenico... smo terapijo že zaključili in ni imel s hrano nobenih težav več... sem pa preventivno zanj še nekaj časa za šmorn uporabljala prepeličja jajca - nanje ni bil pozitiven (ker majhen otrok ne poje toliko, ni bil tak strošek), belo pirino moko in riževo mleko... glede torte pa nimam pojma, morda se obrni na kakšno društvo ala hare krišna po kakšen recept brez jajc... menda pa obstaja tudi internetna stran z recepti za otroke s takimi težavami... Zdaj je pa zgoraj že faza pred jokom, tako da samo še - čestitke vsem enoletnikom, čestitke Big mammi za voljo in pogum, pa korajža za vse, ki se privajate na varstvo, vrtec in službo, pa veliko zdravja vsem bolanim... najbrž sem še kaj pozabila - naj mi bo oproščeno... pa lep dan
|