|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
25.3.2009 10:44:02   
NiLe
Dober dan MAMICE!

Danes je naš dan ... Srečka, tale pesmica je krasna ... mi jo je N. pred kratkim prebral in sem se čist raznežila user posted image ...

ja, materinstvo je lahko krasno, če ga znamo uživati ... meni najljubša stvar na svetu je ta, ko me moji sončki objamejo, poljubčkajo in izrečejo besede: RAD/A TE IMAM, MAMI!

Lep dan vam želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
25.3.2009 10:46:17   
sinskaT
Srečka no, a moram že zjutri jokat?! Kako lepa pesem.Kot da ni dovolj, da me je moja G presenetila in vklopila 3D UZ in sem bila čist paf kakšnega lepega dojenčka bomo imeli (spetuser posted image ), nasploh je vse bp in sem kar malo user posted image , tako da ne bom kaj preveč pametovala tu gori.

Posadka - hvala za prelepe fotke...

Vse najboljše slavljenčkom user posted image user posted image user posted image
Imejte čudovit materinski dan, mamice!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 4177
25.3.2009 11:32:05   
SpeliG
VSE NAJLEPŠE ZA MATERINSKI DAN, MAMICE!

No, lani nekatere tega praznika še nismo imele, zato je letos še toliko lepši...
Malce z zamudo, ampak iz srca EVA, NATAŠA, LIA, NIK VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!

Vidim, da je kar veliko revčkov z drisko in podobnimi težavami, upam, da čimprej mine in da bodo otročki pridno pili in se izognili dehidraciji.

Teja, dobrodošla med aprilčicami, tvoj Filip je pravi maneken.
Ne morem verjet, ko gledam slikce aprilčkov, kakšni veliki otročki so že to; potem pa vidim svojo hčerkico, kako se sprehaja po stanovanju mimo mene in je jasno, res hitro odraščajo.

Čestitke in spodbuda za vse, ki ste na uvajanjih in že z eno nogo (ali pa obema) v službi. Tudi to obdobje bo lepo, samo navaditi se bomo morali na novo rutino, pa bo.

Že za dobro jutro sem dobila lepo novico, da sta prijatelja dobila dečka; čeprav je zelo prehiteval, moral bi biti zelo pozen aprilček. No, važno, da je vse v redu, mamica pa je dobila najlepše darilo za svoj prvi praznik...

DD bomo gledali, da vas vidimo v akciji, aprilčice!!

No, lepo se imejte, uživajte s svojimi sončki!!

Neposredna povezava do sporočila: 4178
25.3.2009 12:10:25   
trnuljčica
Srečka ti pa znaš človeka v jok spravit...user posted image   Hec, res lepa pesem.user posted image user posted image

Teja dobrodošla. Filip mi je zelo lepo fantovsko ime. Takšno, navihano.user posted image In, je kaj navihan?

Anketa- sem pozabila, če ne bo potrebna osebna prisotnost, sem za.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
25.3.2009 15:16:15   
NiLe
Opa, smo padle na drugo stran user posted image ... pa dobro, kje se vse potepate? Saj še niste vse v službah? Je totalno zatišje tule gor.

Mi2 s Tio sva danes kar lepo doma, tud ven nisva šle, ker je mrzlo in piha ... tko zoprno je ... in je pikica ful pridna, samo jo očitno malce zgornja dlesen zeza in prej ji je kri tekla, pa ne vem ali si jo je sama ranila ali prodira ven zg. enica user posted image ...

Nič, samogovorov ravno ne bom imela ... upam, da uživate in se imate lepo.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
25.3.2009 15:27:25   
sinskaT
Joan sem že prej hotla napisat, da bi bilo pri nas uvajanje verjetno podobno, imamo tudi eno tako mamino mazo...privoščim, da se kmalu vsi navadite na nov sistem.

Btw. kako je s copatki?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
25.3.2009 15:53:30   
lepa posadka
Drage mamice... vsem želim čudovit materinski dan. Čeprav je zunaj mrzlo. Se pa notri stisnite k svojim iskrivim malim učkom, ki so že vse kaj drugega kot male štručke. Sem se spomnila tele slikice...

user posted image

Vas je res luštno videt in vse ste simpatične in prinašate na rr vsaka svoje skrbi in vsaka svoje veselje. Luštno je vse to delit z vami.

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
ja, materinstvo je lahko krasno, če ga znamo uživati ... meni najljubša stvar na svetu je ta, ko me moji sončki objamejo, poljubčkajo in izrečejo besede: RAD/A TE IMAM, MAMI!

Nile... tole si lepo napisala... meni je bilo danes tako lepo, ko so kapljali domov in so vsak iz rokice prinesli kakšne ljubko reč: rožice in vazice in risbice in cvetlične košarice... To so res lepi občutki.

Srečka... s temle Pavčkom si tudi meni polepšala dan.

Sicer pa Teja... dobrodošla. Pisanje ti gre super od rok. Še kdaj nam privošči kakšno vrstico. Pa čestitke Filipu za samostojno hojo. Saj se mu je že zadnjič videlo, da mu res ne manjka veliko. Pa imaš ZS.

Sinska... a ti si imela pa kar 3D UZ... joj, to so romantični občutki. Le uživaj v vsem tem.

Malinca... če bo potreba po kakšen izpolnjevanju, kar javi. Pa naj ti hitro tole uspe dokončat.

Joan... tako simpatično si opisala včerajšnje uvajanje. Pa saj vidim, da ti je vse jasno. Le pogumno dalje :-)

K&M... no, če boste res fasali kozice (pri nas smo jih dobili vsakič točno na 15. dan), bo pa potem mir... pa naj ne bodo prehude.

Tako... bo treba prazne želodčke spet nahranit... lep dan še naprej.

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 25.3.2009 15:55:13 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
25.3.2009 19:49:40   
miny
Čer!

Najprej čestitke user posted image vsem slavljenčkom, ma kako čas beži...

Danes je bil pa super dan. Dopoldan smo bili kar notri se igrali, s sosedi kavo pili, nekaj pospravli kosilo pripravili in se vsi trije spravili spat. Uf, je pasalo. Popoldne sva pa šli za očija na tekmo navijat, pa hitro domov na večerjo, kopanje in sedaj že spi. Očija pa še ni doma, tako, da imam malo časa za RR.

Joan - kar tako naprej z uvajanjem, saj ti gre super. Me pa skrbi, da bo to uvajanje meni šlo dosti slabše od rok...
Posadka - ne bom te več hvalila, ker itak veš, da si the best. Hvala za slikce.
BM - čestitam za pogum, kar tako naprej, če boš kdaj potrebovala kaj dodatne motivacije ti sam povej bomo šle s tabo švicat.user posted image
Zobozdravnik- jaz sem danes klicala in je rekla, da po dopoljnjenem letu dobimo vabilo domov.
Teja- dobrodošla med nami, upam, da se tudi kdaj vidimo. user posted image za prve korake.
Srečka-hvala za pesmico sem jo danes najmanj trikrat prebrala.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
25.3.2009 20:52:46   
trnuljčica
Miny kam pa si klicala- P ali zobozdravstvo? Ker sem se ravno prej poglabljala o pravilniku 2009 zzzs in ugotovila, da je predviden pregled zobozdravnika med 6 mes in 1 letom. Ah, verjetno bom kar P vprašala aprila, ko grem po RP za mleko...

Jabček stalno mi je tole vprašanje na jeziku pa stalno pozabim... Rekla si, da je tvoj srednji otrok imel sum na alergije/alergije. Med drugim jajca, če se ne motim? Že nekaj časa nazaj sem kupila tisti nadomestek za jajca v M.user posted image Do sedaj sem približno 3 x naredila šmorn za malega. Prvič z mlekom za alergijo, tem nadomestkom in nadomestkom za moko- rezultat- čigumi- skratka lepljiva zmes, ki se ni hotela speč. Nato sem naredila z pirino moko, nadomestkom jajc, vodo(večina) in zelo malo mleka za alergijo. Rezultat- sem uspela speč- malo se je nakazovala lepljivost testa. Sicer super. Sedaj, ko sem mu uvajala pšenico(zopet), pa sem naredila kot drugič, le da z navadno moko in malo več mleka. Zopet je bilo lepljivo, ampak se je le speklo... Zdaj pa ne vem, a mleko ni za peč, kuhat itd al je za lepljivost kriv ta jajčnI nadomestek??? A ti si kdaj pekla recimo torte s temle? Je bilo vse ok? Mogoče veš če  AM ni namenjeno izpostavljanju višjim temp... Joj toliko vprašanj... Samo, ko se spravljaš peč torto , potem ti pa po urah ne uspe je user posted image .  Bi rajši prej kakšno izkušnjo, preden se podam v to.
Recimo za diabetični nadomestek sladkorja (tako tekoč, kot v prahu) sem večkrat ugotovila, da ni termostabilen- testo se nikakor ne dvigne in lahko vse vržeš proč. Tako, da naredim kar normalno in si pač diabetik, da več inzulina.
Najlepša hvala za odg- tvoj ali od koga drugega.user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
25.3.2009 22:05:11   
simvir
Čer mamice!

Ja danes je naš danuser posted image . Sigurno ste ga vse lepo preživele. Tudi jaz sem ga, Nejc je ustvarjal zame z mojo mami, midva (ter še ena kolegica) pa sva obiskala mojo sestrično in smo se načvekale, tamalčki aprilčki so se pa naigrali. Ja, vse bomo morale kmalu spet v službouser posted image . SinskaT sem bila v tvojih koncihuser posted image , mi moraš enkrat povedati, kje točno si doma.

Tako da smo ves čas leteči, v teh dneh ko sem še doma želimo nadoknaditi še nekaj stvari, obiskov...za katere bo potem manj časa.
Nisem še nič brala za nazaj, moram rečt da ste bile v zadnjih dneh bolj pridne s pisanjemuser posted image .

Sem se pa petnajst čez sedem spomnila, da sem zamudila naše DDjevkeuser posted image . Je katera snemala oz ali je kdaj ponovitev?

Čestitke še slavljencem, ki so te dni upihnili prvo svečkouser posted image . Eva, Nataša, Nik, Lia da bi bili vedno veseli in nasmejani!

Jutri si pa privoščim frizerja in malo razvajanjauser posted image .

Mirno noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
25.3.2009 22:21:58   
Isabellabina
Čer

Vidim ,da smo danes vse bile zelo obdarjene s strani otrok.

Teja---dobrodošla še z moje strani.....

Srečka----ja sej nimam kaj dodat....si taka pisateljica ,pesnica in sploh in oh ...kakšna sreča da te imamo ,da nas takole razveseljuješ s svojimi mojstrovinami......super si!

DD-jevke------ja tudi jaz sem zamudila naše super mamice....sem imela "mašo",ki je bila med drugim tudi posvečena vsem staršem in so otroci naredili en tak manjši šov-igrico in je bilo za spremembo zanimivo,pel je tudi otroški zbor in spremljali sta ga zborovodkinja na kitaro in moja hči na prečni flavti in je bilo tako lepo slišat...sploh pesmice o mamicah in sem nekajkrat kar morala misli dat drugam ,ker bi drugače kar zajokala...sem se morala fejst zadrževat.Na koncu pa smo bile tudi vse matere obdarjene.

Drugače ali kaj veste kaj je s Katko,da se nič več ne javi???!!!!

Jabček upam ,da ste pri vas ok !

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
25.3.2009 23:05:51   
teja78

No, pa sem doživela krst ... spišem dolg post, poln komentarjev, pa še malo sem se razkrila -  pa je server vse popapcal... Trenutno se odločam, ali naj treniram spomin in še enkrat pišem? user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
25.3.2009 23:06:49   
panco
Čer!

Mamicam dvobojevalkam iskrene čestitke za odličen in sproščen nastop.Žal mi je, da vam ni uspelo. user posted image  Pa upam,da vam uspe drugič(če boste še poskušale). Čestitke tudi vsem navijačicam in navijačem (velikim in malim).user posted image

Lahko in mirno noč vam želim še ena aprilčica

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
25.3.2009 23:12:05   
teja78
odločitev že sprejeta - MF ima prednost user posted image

lepo nočko

(odgovor članu panco)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
26.3.2009 7:21:15   
malamalinca
Dobro jutro iz dezele Rotavirus!

Kot ze naslov pove....Sva sli s Kajo v torek k P in naju je poslal na infekcijsko, kjer so ugotovili dehidriranost, na zalost pa Kaja ni mogla dobit infuzije, ker ji niso nasli zile. So jo zbodli ene 10 X, pa brez uspeha. K sreci je zacela piti, brez bruhanja. Ja, sladkan caj gozdni sadezi dela cudeze. mami ji pa rine tisti grenek baby caj u usta, nic cudnega, da ni hotla pit doma. No, po eni noci in dopoldnevu so naju vceraj spustili domov, se prej pa obvestili, da ima dokazan Rotavirus.

Nile, tisti neodgovorjen klic v torek popoldan je mojuser posted image

Ali ima katera kaksen dober domac recept za vnete in gnojne ucke, ki jih ima moj ta srednji? Za kamilice ze jaz vem, se kaj drugega?

LP

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu teja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
26.3.2009 8:08:53   
miny
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Miny kam pa si klicala- P ali zobozdravstvo? Ker sem se ravno prej poglabljala o pravilniku 2009 zzzs in ugotovila, da je predviden pregled zobozdravnika med 6 mes in 1 letom. Ah, verjetno bom kar P vprašala aprila, ko grem po RP za mleko...

Klicala sem zobozdravstvo, pa ne vem če ne bom še enkrat in jih povprašala o tem pravulniku user posted image .

Tiste, ki smo zamudile DD, danes ob 12:40 je ponovitev.

Sem pa malo prej prišla do spoznanja, da nujno potrebujemo še en avto, ker sva spet čez  vikend sami in sva brez avta. Imela bi enega mini, se nagibam k Twingu, tako, če katera prodaja ali pozna koga, ki prodaja, le z besedo na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
26.3.2009 8:29:22   
Jo@n
Jutro!
Mali princ je v varstvu, z MM uživava doma, vsak s kupom delauser posted image , MM pa še okroglo praznuje user posted image  in bova skočila nekam na kosilo se razvajat.

Uvajanje v varstvo gre čedalje bolje, včeraj je bil J sam pri gospe do pol 2h, se je lepo zaigral in skoraj nič jokal. Naju je bil pa zelo vesel, ko sva prišla ponj, ampak ni bil noben problem zlesti nazaj k varuški v objem. Danes zjutraj je bil malenkost resetiran, a ne dvomim, da se bosta dobro ujela.

Malinca, a pri vas pa kar rotavirus? user posted image , da si K čimprej opomore, in da virus ne prekosči na ostale člane družine. Glede ankete sem ti tudi jaz pripravljena pomagat, tako da kar povej, ko boš imela.

Gnojni učki: baje se po novem ne spira s kamelicami, ampak s fiziološko. Če je nimaš: 9g soli v liter vrele vode. No, jaz bi raje uporabila tisto ta sterilno iz lekarne za očke spirat, za nos bi bila pa homemade povsem ok.

Sinska: glede najinih copatkov: v začetku tedna sem sporočila prodajalcu, da jih še vedni ni in vrnil mi je denar (po pravilih ebaya), sedaj pa sem jih znova naročila in plačala, poslani bodo drug teden ker kuščarja trenutno ni na zalogi.

Teja: a te je ven vrglo? Veš kako pravijo... pametni pišejo. Pardon, kopirajo. CTRL + C, preden oddaš post. Ziher je ziher. Naj te viarsori ne odvrne od nadaljnega pisanja.

Panco, dobrodošla med nami, oglasi se še kaj!

DD: so včeraj častno izgubile. Pokazale so znanje, ampak pri takih špasih je žal potrebno imeti še srečo. Pa drugič, ane? Saj res, glede na to da je mali princ doživel premierno uprizoritev na TV... a mogoče katera lahko danes ob 12.40 posname DD na DVD? Kar celo oddajo. Povrnem stroške, pa še kaj dam zraven v zahvalo... Sem frikica že tuhtala, kako bi zadevo shekala na računalnik, pa brez dvd snemalnika no go...

Simvir, uživaj pri frizerju!

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
26.3.2009 8:30:46   
scorpiogirl
uf, super za copy-paste user posted image

Dobro jutro ... user posted image

hvala, Srečka za lepo pesmico user posted image

Malinca, ne spirat s kamilicami. Samo s fiziološko poskusi user posted image

Teja, copy-paste dela čudeže user posted image pa dobrodošla user posted image
no, zdej, ko gremo v službo, dobivamo pa nove okrepitve user posted image user posted image user posted image user posted image Panco, tudi ti dobrodošla user posted image ... zdej pa obe nadoknadit celo nosečnost pa porodniško ... jeeeeeeeeee, še bo čtiva na RR user posted image user posted image user posted image

sej ostalo se mi pa ne da ... šla pozno pozno spat ... pol smo se pa mal zbujali (klasika, danes ponoči bo pa MM stopil v akcijo, pa naj se onadva bodeta) ... a mislite, da bi mi podaljšali porodniško, ker imam doma 2-mesečnika user posted image user posted image po novem bi on vsake tri ure ponoči jedel ... s tem, da je bil včeraj čist priden čez dan, je kar lepo jedel ... še juho user posted image
no, jutri grem delat (se mi zdi še čist nepredstavljivo user posted image ), tako da ponoči ne vstanem pa pika user posted image
včeraj smo uživali ... me je MM presenetil in sem dobila barve za pobarvat mojo kišto user posted image mi je taščica zrihtala eno fajn leseno kišto za igrače pa še namest klubske mizice bo user posted image samo pobarvat jo moram, v tem pa itak uživam ... zdej mam pa še super truper barve user posted image
pa pri kolegici na obisku sva bila ... sem spet crkljala malega novembrčka user posted image pa 2,5-letnica je imela delo z Nalom user posted image user posted image tko je to, če bejba hoče komandirat, fant se pa ne pusti user posted image zdej ima pa Nal ljubezenske štrahe po vratu, ker ga je objemala, on je pa bežal user posted image user posted image user posted image

aja, zjutraj sva šla še do P, da je izpolnila tisti obrazec za vrtec ... ker smo lih zdravi, potem pa itak ne bomo več user posted image , smo pa Nala mimogrede še cepili ... in naslednjič bo pregled ful bolj prijazen user posted image

tko ... midva greva še mal k našim na obisk ... čez vikend nismo nič šli, ker sem jst nekaj čudnega pojedla in bruhcala v soboto user posted image
uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
26.3.2009 8:49:58   
JABOLKO3
Živijo!

Zadnje čase sem kar nekako 'ven padla' iz rr, zdaj je pa težko začet... ker se je vmes nabralo toliko snovi, ki bi jo želela pokomentirat, pa bi mi vzelo kar nekaj časa, ki ga pa kar nekako ni... ker smo sedaj tudi pri nas v fazi, ko je fant postal hitra premičnina in začel odkrivat nove svetove... in ga v dnevnem prostoru ne morem pustiti niti malo samega, ker se takoj odplazi proti pečki, ki je v teh dneh spet zakurjena... če ga vzamem s seboj v kabinet, noče biti na tleh, ampak v naročju in s tako brzino grabi po tipkovnici in miški, da je nemogoče pisat in lahko le na hitro prebereva, kako ste kaj... pa še jutranji urnik si je malo prestavil - prej je spal do 7h, šel zraven v šolo, pozajtrkoval in še za kakšno urico zaspal in sem medtem lahko kaj napisala, sedaj se pa zbudi okrog 6h, se malo podoji in zaspi do 8h-8.30 in potem akcija. Med dopoldanskim spancem, ki je le kakšno urico dolg, pa hitim po hiši kaj opravit. Zdaj je že buden, a zaenkrat še čeblja v posteljici, tako da hitim s pisanjem.
Poleg tega sem imela zadnje čase toliko enih opravkov, da sem bila veliko zdoma... vsaj s fizioterapijo pri večjem smo končali, je bilo kar zoprno vsak dan sredi dneva tam viset...

DD - sem žal polovico zamudila, ker smo šli popoldan fantom - vsem trem - kupit nove čevlje (109€!, bankrot), potem sta me pa moja starejša dva povabila v gostilno... zame sta onadva plačala, ostalo pa ati in sta bila posrečena, ko sta gledala, kaj bom naročila in potem seštevala, koliko ju bo to stalo, pa delila z dva.... bom danes gledala ponovitev in snemala (Joan - dobiš kopijo), menda so tokrat tudi občinstvo pokazali...

Trnuljčica - moj srednji je imel težave že od 3. meseca starosti, tako da sem bila na dieti jaz, ki sem ga dojila... ko smo začeli uvajat GH, je bil že sredi terapije na bioresonanci, ko je začel jesti jajca, kravje mleko, pšenico... smo terapijo že zaključili in ni imel s hrano nobenih težav več... sem pa preventivno zanj še nekaj časa za šmorn uporabljala prepeličja jajca - nanje ni bil pozitiven (ker majhen otrok ne poje toliko, ni bil tak strošek), belo pirino moko in riževo mleko... glede torte pa nimam pojma, morda se obrni na kakšno društvo ala hare krišna po kakšen recept brez jajc... menda pa obstaja tudi internetna stran z recepti za otroke s takimi težavami...

Zdaj je pa zgoraj že faza pred jokom, tako da samo še - čestitke vsem enoletnikom, čestitke Big mammi za voljo in pogum, pa korajža za vse, ki se privajate na varstvo, vrtec in službo, pa veliko zdravja vsem bolanim... najbrž sem še kaj pozabila - naj mi bo oproščeno... pa lep dan

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
26.3.2009 8:59:09   
Jo@n
Jabolko, zlata siuser posted image .user posted image
Ja, tvoja fanta se pa kar dobro vidi, aprilček je bil enkrat celo sam v prvem planuuser posted image .

Copatki: naročiti moram še nekaj parov, če je kakšna zamudnica, naj jih pogleda tukaj: http://stores.ebay.com/Littleoneshoes_Baby-Crib-Shoes_12-18month_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ15385461QQftidZ2QQpZ2QQtZkm in mi na ZS pošlje odločitev.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
26.3.2009 10:42:51   
trnuljčica
Mini saj so že itak eno leto. user posted image Čisto možno pa, da je to odvisno od občine- ki je plačnik. Mislim, da so nekateri aprilčki imeli pregled pri 9 ih mesecih- Lj??? Jaz ne mislim delati panike iz tega-itak v Mb nimajo porihtane niti dežurne službe za odrasle  ponoči. Tudi za to občina nima evrčkov. Tako, da je kaj takega čisto možno. Sicer pa kakšni halo bi potem morala šele narediti glede patronažne službe. A ti veš kolko obiskov dobijo vnaprej  plačano od zzzs??? Moja je prišla 2x od tega enkrat dobesedno visela na vratih- 3 min... Torej ga je le skopala pa še to je bila max 15 min. Pa tisti dogovorjen obisk za uvajanje gh tudi ni prišla... Saj meni itak ni tolk pomembno, sam kaj pa ostale prvorodke??? Soseda se je pa sekirala in mislila, da je k njej prišla le 1x ker je rodila v Fildbachu. Očitno, da ni bil to razlog. Sicer pa halo, kaj pol če je rodila drugje??? Samo 500 m naprej rejon pokriva druga patronažna, ki je znanki prišla kot je treba že v nosečnosti in potem tudi kasneje- kot je treba...Ah, za user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
26.3.2009 10:56:30   
trnuljčica
Mini -35 člen, pa še 27 člen(patronažna služba).

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/5580D0555F5A1FEAC1256CFB003BB45C

Neposredna povezava do sporočila: 4197
26.3.2009 11:05:22   
NiLe
Hej hoj!

Jeeee, danes je pa s5 sonček in ko se Tia zbudi, bova šle malo naokrog vozičkat. Zjutraj je bila tako pridna pri zajtrku, da sem jo komaj dohajala user posted image - je pojedla en toast s sirnim namazom, spila 1,5 dcl mleka, malo banane in pomaranče in še moje ovs. kosmiče je sprobala. Pridna punca! user posted image

Jabiiii; končno si s5 z nami ... lepo te je brati! Pa upam, da se v kratkem kaj vidimo v živo!

Ponco; dobrodošla med nami ... pridruži se nam večkrat ... zgleda, da si bila ena redkih, ki si gledala DD. Joj, meni je bilo tko težko gledat in poslušat ... raje gledam druge kot sebe user posted image . Mi je pa šef poslal tako lep sms, da smo veličastno finiširale, pa nam je malo zmanjkalo. Pa drugič!

Malinca; joooj, a vi2 sta tudi pristali na IK? Pa ful mi je hudo, ker ti nisem odgovorila ... smo bili ravno na obisku in sem telefon pustila doma, ko smo prišli domov je bila pa pozna ura ... no, najpomembneje je, da sta doma in da je K. bolje. Ja, tisti čaj je pa tudi pri nas delal čudeže!!!

Joan; lepo, da je J. sprejel varuško ... lepo praznujta s TM in pridno piši user posted image !

Scorpio; tvojemu postu sem se pa prav nasmejala ... podaljšanje porodniške zaradi nočnega futranja ... ja, Nal ni od muh user posted image !

Šibam še kaj naresti, pol pa veeeen!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 4198
26.3.2009 11:05:48   
kekec in mojca
Trnuljčica, zgleda da je obisk patronažne odvisen od nje same. Pri nas je precej pogosto, nazadnje je bila v januarju in to me je kar sama od sebe poklicala, če sploh lahko pride. Potem je napovedala en obisk še čez poletne počitnice.

Na sploh so bili njeni obiski zmeraj dolgi, tudi po kakšno uro in pol. Midve sva prijetno klepetali, sicer pa tak veš, da sem čveka na deseto... Ona je caratala malega, meni je pa pasalo.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
26.3.2009 11:34:43   
trnuljčica
K&M a ti učiš kakor tebi paše al po načrtu? Pa v službo greš, ko ti je? Jaz ne, ne vem no...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?