|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
11.2.2009 12:34:06   
simvir
Hoj!

Samo na hitro en pozdravček od nas.

Smo ok, samo ni časa za rr, še takrat ko prižgem rač, mi ga pa spet neki sračka, tako da bo očitno res potreben nakup novega (je ta še iz študentskih časov).
Sem zasledila, da ste se dobile v koloseju in da bo srečanje v petek kar tam. Verjetno bova tudi midva prišla. Drugače je pa v petek informativni dan, da ne boste nevede jambrale, zakaj je taka gužvauser posted image user posted image user posted image  .

Danes bo na sporedu še šoping na rudniku, pa bo spet dan naokrog.

Lepo se imejte.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.2.2009 12:57:11   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: NaTaŠa*

Aja, pa še nekaj, kolk časa prej ti sporočijo iz vrtca če je otrok sprejet?

Ja,meni sploh niso nič sporočili.Sem morala sama poklicat.sem bila jezna kot ris user posted image .Sem vprašala,kako to da nič ne odgovorijo,ker bi lahk čakala do konca,pa je rekla,da kao med letom ne pošiljajo odgovorov.samo takrat,ko so vpisi-septembra user posted image
ne vem,no,jaz mislim,da bi bili to dolžni obvestit,tak da bolje da pokličeš
LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
11.2.2009 12:57:42   
NiLe
Evo, naša princesa si je zastavila 2,5 urno spanje, tako da se žal nisem uspela priključit čvekicam v Koloseju.
Zdele sva pomalicale, še oblečeve se in šibave na sončka ... jupiiii!

Jo@n, kako je mali princ?

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.2.2009 12:58:07   
Majček28
čao bejbe, evo mene spet user posted image
mislim, tale moj zaplet z mm je obrodil zelo sočne sadove in sva kot dva na novo zaljubljena, zelooooo aktivna pri prakticiranju recepta za Jurčka user posted image , romantiki ni videt konca....no, dons gre do petka v Pariz in moram priznat, da mi bo kar pasal, da se mal spočijem od same akcije user posted image ...ja, ja nikol mi ni prav
skratka, časa za rr absolutno ni bilo, lahko bi si ga priborila ampak ga nisem hotla (mm, mislim ) zapostavljat, da ga ne bi slučajno minil...bom zdaj vse nadoknadla v teh 3h dneh....

Včeri sva bla na koncertu od Plesenjaka in je blo fullll dobr, še mojmu je blo všeč in sva kar mal plesala zraven...mal tud zato, ker je bil pod tankim tepihom spodaj led in je blo lažje če si se mal prestopal user posted image ...večer sva zaključla z burekom (ha ha, kot dva študenta ), potem doma spet akcija in smo zaspal kot dojenčki do pol 6h, potem je Brina dofilala in smo potegnil še do 7h....super fino fajn....zdej pa ne bom več hvalila, da se slučajno kaj ne resetira.....

Brinček moj je drugač mal prehlajena in ji teče iz noska, tko da se zdaj najbolj obremenjujem s pucanjem noska, da n bi šlo naprej na ušeska....spet....je dons glih 1 mesec ko smo nehal jest antibiotike, zato upam da jih spet ne dobimo...

tko, vidm da ste ble spet pridne s pisanjem, grem nazaj 7 strani prebrat

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.2.2009 12:59:24   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Aja, pa še nekaj, kolk časa prej ti sporočijo iz vrtca če je otrok sprejet?

Ja,meni sploh niso nič sporočili.Sem morala sama poklicat.sem bila jezna kot ris user posted image .Sem vprašala,kako to da nič ne odgovorijo,ker bi lahk čakala do konca,pa je rekla,da kao med letom ne pošiljajo odgovorov.samo takrat,ko so vpisi-septembra user posted image
ne vem,no,jaz mislim,da bi bili to dolžni obvestit,tak da bolje da pokličeš
LP

aja,sem se spomnila,da mogoče me zato niso obvestili,ker ni bila sprejeta.
no,sva se pa šli vpisat v drug vrtec,tam so namapa  takoj povedali,da lahk 1.3. že prideva user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.2.2009 13:50:13   
NaTaŠa*
barby user posted image zarad vrtca

user posted image jest sm pa zj klicala in sploh ni nobenga prostega mesta tako da bo šele s 1.9. nič prejuser posted image . Sm prav žalostna ker nevem ka bom dala tamalo k začnem delat

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
11.2.2009 13:50:32   
Majček28
....vidim, da ste kar pravilno ugotovile zakaj me ni blo na rr user posted image

Mene so dons klical iz vrtca, da za april ni prostora, čeprav sem dala prošno kar direkt za september...no, boljš da te pokličejo kat tko kot da te sploh ne.
Za septembra si pa še ni upala nič napovedat.

Kaj ste to pisale za otroški dodatek? A sem potem tud jaz upravičena do 20% višjega ker gre Brina šele septembra?
...ja ja sej vem, da ste to že napisale, ampak sem mogla toooolk prebrat, da sem se mal zgubila....

Kolosej...men je tud OK, ve samo povejte kje, čeprav je velika verjetnost, da bo Brina takrat spet spala...ja je s Svizcom v sorodu user posted image

Tko, zdej grem pa kuhat...si tipkamo zvečer, sigurn, ker sem home alone

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.2.2009 14:40:44   
sinskaT
Ojla,

lepo da me niste pozabile, jaz vas vsekakor nisem, le dan ima premalo ur..pa spet imam obdobje, ko mi čarunalnik ne diši preveč. Danes pričenjam 20 tedenuser posted image madona gre to hitro. Počutje še vedno bp, brcike ful bolj nežne kot pri Hani, tko da mogoče bo pa "Jurček"user posted image user posted image user posted image user posted image - ko smo ravno zadnjič na čweku ugotavljale, da so fantički bolj mamine maze in bolj mirni (no ja...Posadka bi znala kaj dodat na to temo,pa katera druga tudi).

Tasyo lepo, da si spet nazaj v naši družbi.

Trnuljčica - ful fajn za čudežno dieto in dobro porihtaj v zvezi s službo.

Vsi bubani in zobobolni - sočustvujem z vami...tud pri nas se nekaj dogaja, SpeliG helpppppp - kakšen nasvet kako prebrodit ta čas...a nisi rekla, da mali rastejo štirice???? Kako se držite? Mam na sumu, da bodo pri naši tud kamlu vzunaj....je orenk sitkana in boga, spet auuuu..auuu..mam mam. Pa k meni pride in me stisne, revčka moja.

Sky - jao vam se tudi dogaja...držim pesti, da mali kmalu bolje.

Majček - tak se pile peče...hehe

Tia - bravo za zobeka!

Posadka in Nile - čimprejšnje okrevanje želim.

Srečka - no pa juha le ni tako vroča kot se je skuhala in verjamem, da bo z Izikinim sluhom še vse bp.

Ketrin - vaša je pa prava mala razbojnica kot opisuješ. Spanje pa..ah..si že sama skor diplomirala in sem brez ideje. Mogoče res najbolje, da se sprijazneš s situacijo, ker takrat se ponavadi sama od sebe spremeni.

Katka - imejte se lepo na srečanju, naju ne bo, ker je mala malo vročična in smrkava - da ne bo kej sejala okoli.
KOlosej - za lokacijo user posted image , le ta petek bo naša verjetno še v karanteni.

Pa vse ki ste limale slikice- kjutttt za učke spočit user posted image .

Uf nosečniški ementaler--sem imela še toliko za komentirat pa sem pozabila. Niti mi ne rata na tekoče pridet in vse prebrat za nazaj. Ker mala zdaj spi, mora biti tišina in jo bom izkoristila za meditacijo..noge v luft, možgane na pašo in sončku bom pustila da me malo poboža skoz okno.
čaw

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 11.2.2009 14:41:04 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
11.2.2009 15:07:06   
Jo@n
Dan!
sem vas komaj prebrala, čvekiceuser posted image

Jakob ima še vedno vneto očko, sicer zjutraj ni bil zaliman, le otečen, pa komaj sem odmočila trepalnice, da je šel user posted image dol. Sem potem kar k P poklicala in se zmenila za recept, mali princ je pa doma pri MM počakal. In sedaj pridno izvajamo čiščenje s fizio, pa kapljamo Tobrex. Upam,da se kmalu pozdravi. Sva šla pa po sončku vseeno na kratek sprehod, da se nadiha svežega zraka. itak drugih bolezenskih znakov nima.

Čiščenje noska: tudi pri nas se upira, ampak kar je treba, je treba. Sama ga posadim v trip trapa ali pa na previjalno, potem ga pa z večjo brisačo ogrnem, da težje krili pa se dajeva, kdo bo koga. Baby vac pa ni problema.

Bolančki, čimprej se pozdravite.

Scorpio, Nal ima pa enak lonček kot Jakobuser posted image . Srečka, Tupperware. Naš sedaj samo iz njega pije, pa je znal že iz kozarčkauser posted image . Je pa kljunček že bolj bogi, novega "rezervnega" dela pa ne bom naročla, pride pokrovček 7 evrov. Halo, a mislijo da denar ser...user posted image  Grem raje po drugega, kakšnega nukovega ali nubyjevega, je komplet veliko cenejši.

Sinska, super avataruser posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 11.2.2009 15:09:54 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
11.2.2009 15:45:19   
resnično srečna
no evo...pa smo spet sončka izkoristili...boga Iza je bila danes 2x zbujena...najprej, da se je šla malo plazit v Koloseja pa malo vozičkat...potem pa še v avtu, o je zaspala na poti domov...itaq sedaj spi spanje pravičnega...

MM je šel na obisk v bolnico in ga še nekaj časa ne bo...meni se pa kuha krompir in bo v zelnji solati prav pasal...

ekola...grem papacat...jemite se babure...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
11.2.2009 16:23:24   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Sinska, super avataruser posted image  user posted image .

čist taprav ja he he

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
11.2.2009 17:08:46   
NiLe
Tudi mi smo se danes sprehajali po sončku - je pasaloooo, sedaj smo napolnili želodčke in uživam ob kofici in RRju, ostali 4je pa se valjajo po sedežni.

Sinska; prav kjut avatar si si naštimala.

Jo@n; le pridno čistite učka in bo 1,2,3 bolje ... sem pa danes končno šla čekirat vreče s pliškoti in razočarano ugotovila, da nimamo Flokija user posted image ... očitno smo ga ob kakšni akciji oddali naprej ... zato pa sta N&L navdušeno brskala po vrečah in gor pritrogala pliškote.

Jao, kaj bom še doživela user posted image ... sine me meče z računalnika dol, ker želi igrati fuzbal user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
11.2.2009 17:19:13   
tasyo
NiLe, se je že začelo....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
11.2.2009 18:15:53   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jao, kaj bom še doživela user posted image ... sine me meče z računalnika dol, ker želi igrati fuzbal user posted image

Ja,to se tud pr nas kr dostkrat dogaja user posted image ,no sam trenutno ima med tednom prepoved,pol pa mal PS2 izkoristi,da z atijem tud eno FIFO  udarita

barby user posted image zarad vrtca

user posted image jest sm pa zj klicala in sploh ni nobenga prostega mesta tako da bo šele s 1.9. nič prejuser posted image . Sm prav žalostna ker nevem ka bom dala tamalo k začnem delat

isto je bilo pri meni in sem bila tud čist iz sebe,ker nisem pričakovala negativnega odgovora.No,zdaj sem dobila,ampak v drugem mestu.pa to še kar gre,saj imam službo tam.
probaj še kak drug vrtec,drugač pa privat varstvo,saj ni druge.Upam,da čimprej urediš.user posted image

Mene pa še nekaj zanima-tiste ki ste iz LJ ali okolice,če je katera že bila v Marks&Spenser trgovini? Kakšna so kaj oblačila? Cene imajo kar ugodne in imam v soboto namen mal skočit do BTC-ja (ja,skočit,ja-iz Štajerske user posted image

No,lepo se imejte zaenkrat

se čujemo,pa-pa

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
11.2.2009 18:21:12   
sky77
Rok ima samo virozo. Me je pa najprej prestrašila z angino, pa je bil bris hb negativen. Niti nisva dobila zdravil, samo kapljice za desni ušesek ker je malo rdeč. Ponovni pregled pa samo če ne bo izboljšanja

joan povej točno kaj rabiš iz lidla, ker tega je ful
http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090212.p.Varnostni_izdelki_za_otroke

sinska a že kar na polovici? Ja druga nosečnost mine ekspresno hitro user posted image

20% višji otroški dodatek - nam itak aprila poteče, pa bomo dali noter novo vlogo in obkrožili rubriko otrok ni v vrtcu. In ko otrok potem septembra končno gre v vrtec pozabiš to sporočit in še naprej prejemaš višji od. Za zdaj še ni nihče ugotovil user posted image  Ampak sem res pozabila, da ne bo katera mislila da je bilo namerno. Je bilo pa to še pri Roku user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
11.2.2009 18:30:18   
sky77

Mene pa še nekaj zanima-tiste ki ste iz LJ ali okolice,če je katera že bila v Marks&Spenser trgovini? Kakšna so kaj oblačila? Cene imajo kar ugodne in imam v soboto namen mal skočit do BTC-ja (ja,skočit,ja-iz Štajerske user posted image

No,lepo se imejte zaenkrat

se čujemo,pa-pa

jaz kar veliko kupujem tam, sploh bodiji so mi zelo fajn. Sicer ni neke velike ponudbe kot recimo v H&M, ampak so pa luštne stvari, pa nima jih vsak tadrug. Čeprav imata Iza in Bini enake majčke user posted image   Bodiji so pa v 5, 6 ali 7 pack, pižamce s stopalci pakirane po 3. Pa fajn kvaliteta je, boljša kot H&M. Se bodiji perejo non-stop, pa so še kot novi. Imam jih pa še od Roka. Pa pižame isto. Meni je fajn. Bo pa še srečka povedala kako se ji zdi

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
11.2.2009 18:56:27   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

jaz kar veliko kupujem tam, sploh bodiji so mi zelo fajn. Sicer ni neke velike ponudbe kot recimo v H&M, ampak so pa luštne stvari, pa nima jih vsak tadrug. Čeprav imata Iza in Bini enake majčke user posted image  

jah ja...pack 3 majčk imava he he...pa zadnjega so imeli...imajo kar pobrano...ma men so tele bile lušten krojček...ker so kot tunike...pa jih res Iza gon non stop in so kot nove...bodyje je Novopečena vzela...pati tudi lahko pove kako je zadovoljna...

cene so pa tam tam...

ma če si v BTCju se splača še tja zavit...sicer imajo pa sedaj povsod šeznižanja...bo treba malo tud Izi spet garedrobo obnovit...kake hlače...kak nov body pa majčke...pa po rjuhice moram v Leclerca...ker ne vem...ona men tako rjuho naredi, da jo lahko na dva dni menjam...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
11.2.2009 19:04:11   
trnuljčica
Mater licitiram na ebayu za copatke, pa mi naš mali harambaš stisne shut down na računalniški škatli...user posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa pokliči moža v službo sredi dela in ga prosi za pasword, ... On pa sredi dela...user posted image user posted image user posted image
No, potem sem stvar uredila.
Sedaj samo čakam, da se mali vragec ravno zbudi, ko bo zadnjih 5 minut avkcijeuser posted image ...

Siniska bravo za avataruser posted image . Btw, a veš za spol? Lahko le, da ali ne.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
11.2.2009 19:08:14   
Jo@n
Ojla,
mali princ večerja, pa sem na hitro skočila še na rr. Ja, odvisnost, kaj čem...

Marks&Spencer: po priporočilu Nile sem zadnjič tam vzela bodyje, so fajn material (boljši kot HM), o obrabi pa ne morem komentirat, ker jih je J lih začel nosit. Cena pa primerljiva s HM.

Sky, sem najprej mislila, da je vse to v kompletu. Rabila bi ene vtičnice in 2x predale. Pa bomo vidl kako bo šlo. Tenx že vnaprej.

Šibam!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
11.2.2009 19:37:02   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Siniska bravo za avataruser posted image . Btw, a veš za spol? Lahko le, da ali ne.

Ne vem. Drug teden je morfa na sporedu, če bo ravno fajn za videt, bova vprašala, načeloma mi je pa res ful vseeno - od nekdaj sem si želela vsaj eno pupo, in jo imam user posted image user posted image . Zdaj je lahko pa še kak razbojnik (tud razbojnica bo ok, da bo le zdravo dete..)

Hvala ker ste opazile moj trud okoli avatarja user posted image .

M&S - imam bodije, ponošene od 2 frocov, ki so še po naši uporabi kot novi in bodo v uporabi tudi pri ta drugem. Tko da men je njihova kvaliteta zakon. Aja, pa še eno roza prehodno jaknico in hlače - superca...je H. ful nosila in sta še vedno super. Pižamice so mi pa sploh fajne. Cel pajacek, spredaj pa gumbi, ki celo ne popustijo tudi po 100. zapenjanu in odpenjanju haha..

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
11.2.2009 19:54:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Hvala ker ste opazile moj trud okoli avatarja user posted image .

Tvoj avatar je praktično nemogoče prezreti. user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.2.2009 20:07:36   
Krista28
Ojla >.....končno....

šele zdele je mal potihnel. Moja dva prihajata domov (iz trgovine), Nadja spi....matr...dons sploh še jedla nisem...sem se mal pregrešila z oreščki in 2 žlice pudinga...sem kar avtomatsko v usta dala...uf...čvek uspešen, nabavka tudi,...pa hop v vrtec, pa hitro z avta znest, pa vozek napakirat, pa na sprehod, ker je sonce in smo šli seveda ven, potem pa nenapovedan obisk, pa oba otroka neki hotla...mah....men se je kar vrtel..jedla bova z mojim šele zdele...zdej pa ne morem več....

nčl grem se javim

Ketrin...knjogo dobiš v petek...se je vrnila

Tistih 20% je vedno ko ni otrok vključen v občinski vrtec...oz. ni tistega,ko doplača občina...a sem dost razumljivo povedala....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.2.2009 20:57:09   
Majček28
a dons k sem pa jaz online pa nobenga čveka....hm, mogoče pa vse izvajat nočni ritual...pri nas Brina že eno urco spančka, je tko neki bogica, mal je prehlajena, jaz ji skoz težim z fiziološko- sva v 3h dneh že pol litra v nosek zlile... me tko skrbi da ne bi šlo na ušeska spet naprej...in dons je bla še posebi čudna- se je kar crkljala pri men v naročju, jaz pa v 9 nebesih (tiste, ki jo poznate že veste, da je to pri nas redkost )...potem je pa še njen očka šel in kot bi vedla se ga je oklepala pa ga ni hotla spustit pa jokala zraven...o joj, tole je blo pa kar težko za vse, so se vsem solzice nabirale...
...tko, zdej pa že mene neki po grlu praska, pa nosek mal pušča, po mojem sem se včeri na koncertu mal premrazla...2,5 ure na ledu je blo očitno mal preveč

Sinska, super si in teli tvoji avtarji so unikatni in oh in sploh super....fajn, da si OK in kar ne morem verjet, da si že na pol...pišuka, a nismo komi rodileuser posted image

Hvala vsem za razlago glede OD....mogoče se pa tud mi septembra mal francoze nardimo user posted image user posted image

...zdej pa F5 in upam da bo kaj gradiva

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
11.2.2009 20:58:03   
Majček28
...ja ja in potem svizec pa hinko smerkar skupi čokolado pojesta

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
11.2.2009 20:58:56   
NiLe
Čeeer!

Sej ni res, pa je ... ura je 20.50 in vsa deca spijo ... jah, to je super napredek, ker je MM v službi in sem jih tko pokomandirala kot v vojski user posted image ... ob 19ih tuširanje, ob 19.30 većerja, ob 20ih pranje zob, ob 20.10 branje pravljice, pa šetanje iz ene sobe v drugo, vmes se je Tia malo pobruhala, ker sta si jo starejša privoščila in sta jo premetavala, pa sem jo preoblekla in sedaj je je že 10 min. miiiir in tišiiiina user posted image

Ej, Majček, pa si s5 samo naša user posted image ... ej, ko sem brala, kako sta bila s TM v teh dneh zagnana, sem samo zavzdihnila in pomislila, kje so ti časi, ko sva z mojim res imela čas samo en za drugega in se stalno šla akcijo user posted image user posted image user posted image ... no ja, zdej sva pa srečna, da ob vsej akciji čez dan sploh najdeva energijo za tisto akcijo ... ampak zaenkrat se ne pritožujem user posted image user posted image

... grem pod tuš, pa si naštimat kaj za pod zob, pa pridem nazaj ... če se bo slučajno razvila kakšna debata user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?