|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
10.2.2009 23:14:08   
scorpiogirl
joj, jst pa ne sledim več user posted image se trudim, da za čarunalom ne bi visela samo ob gobelinih pa RR ... so spet seminarske pa učenje v akciji user posted image no, dons moram še prispevek za cajtng do konca napisat, smo imeli včeraj eno borčevsko proslavo. je kar hecno it spet na tako proslavo, se mi zdi, da kar pozabimo na to ... včasih so nas pa na vse te zadeve vozili user posted image

jutri bo en kup laufanja okol (no, kdaj pa ni user posted image ). dopoldne mora MM v Ljubljano, potem imam pa še jst izpit ... no, da ne bo težav z logistiko, greva kar skupaj v Lj ... jst vmes na kavo, potem pa še on z Nalom pogledat prababico user posted image pa bomo vsi veseli ...

čestitke vsem za nove zobke in obmesečnice (se mi zdi, da smo jih malo izgubile ...) user posted image

mogoče se pa midva tud naslikava v četrtek na srečanje user posted image

Posadka in Nile, upam, da se hitro pozdravita user posted image ... pa tamali bolančki tudi user posted image

a na ementaler se še lohk zgovarjamo user posted image ... so luknje ostalo požrle ...

lepo nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
11.2.2009 8:02:10   
Krista28
Dobro jutro,

Evo, vam dons jst postrežem s kavico....

Naša noč je bila kar OK, no Nadja je spala bp, enkrat dojenje, Kristjan ga pa serje, ampak jst mislim da je mal tud moj kriv. Namesto da bi ga v sobo odnesu pa tam mal božal, pa da bi sam zaspal, se on uleže zrave in zadrnjoha. Posledično pol noči spi tam in mali to čuti, ko pa se zbudi sam, je pa valjda panika. Sem dve noči jst vstajala pa ga nazaj nosila, potem pa spet isto narediuser posted image user posted image . Tako da zdej mali njega budi, ker ve kaj ga pri men čaka....prav mu je (mojmu mislim). To mormo še poštimat....

Jst moram pa v BTc...A je katera za kofe?

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 11.2.2009 8:03:15 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
11.2.2009 8:16:48   
katka28
dobro jutro!

Ej babe moje sem vam kr faus. ker mate svoja prevozna sredstva in se odlocite in grete skupaj na kavico. Ce bi mela jaz avto pa ni vrag, da se nebi popokal in prisli v ljubljano...do treh, ko bi ati prisel domov iz sluzbe bi ze lapo bli nazaj user posted image ..

Posadka: ja res uzivam v materinstvu z nasima dvema, saj so tudi pri nas vsasih krizi in tezave, ko ne vem od kod sta otroka prisla ampak v vecini sta pa pridna (sem v knjigi brala, da moramo pri otrocih vedno opaziti in pohvaliti pozitivne stvari negativne pa ignorirati in nekako deluja). Vceraj med hranjenjem se je anze odlocil, da bo hrano pljuval ven pa sem si rekla dobro in sem mu obrnila hrbet ter hranila samo Jakoba ni bilo dolho, ko me je ena rokica pocukala, ces kaj pa jaz mami bi tudi jedel in potem je bilo vse lepo....Ce bomo se kaj delali na narascaju bomo zdaj sli na tri user posted image user posted image user posted image     user posted image ena in dva nista vec iziv.....

To je to na hitro zdaj pa grem spet na stopnjo 10 mesecnih otrok

pa pa

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
11.2.2009 8:29:32   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: katka28
Ce bomo se kaj delali na narascaju bomo zdaj sli na tri user posted image user posted image user posted image     user posted image ena in dva nista vec iziv.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katka, hvala, si me zbudila in nasmejala user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro še od mene ... nekej smo bili nemirni dons ponoči ... pa ob 1h je naš mali bil lačen user posted image pa zdejle vsaj en mesec že ne jé ponoči ... no, dobil flašo, pa ni blo nič boljše spanje ... no, prov hudo pa tud ni blo user posted image

smo včeraj končno dobili lonček za malega in ga je blo treba takoj sprobat user posted image bomo prilepili kakšno fotko user posted image

sem pa pozabila pohvalit vse fotke v zadnjih dneh ... krasne fotke s takooooooo lepimi fotomodeli user posted image

se grem mal s fotkami igračkat ... pol pa pot pod noge user posted image
(s)mejte se user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
11.2.2009 8:38:11   
scorpiogirl
user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
11.2.2009 8:39:15   
Ketrin
Dobro jutro...

No, ja... če je za koga dobro tudi prav...

Naša noč je bla spet user posted image Mah, da se vsak dan ne ponavljam...nima smisla...

Posadka in NiLe, pridno papajta AB in hitro pridita k sebi.... Slikce...fenomenalne...

Joan, kako je uček?

Sky, kakšna je bila noč? Da ne bova enkrat postali cimri v Polju? user posted image

Scorpio
...ti si res pridna... tile izpiti in seminarske... Pridna punca...

Katka, bravo za otroka in še bolj bravo za razmišljanje o 3 punčkah... Uh, punčke... Te ti bodo dale vetrauser posted image

Krista...ja zoprna zadeva, ko ne veš komu si posodil... Nič hudega... pa vseeno upam, da izslediš knjigico...

Kolosej: kot sem že rekla mi je vseeno... Plavalke se vam prilagodimo, a ne punce? Drugače pa Joan, tudi jaz kot Posadka na kratke razdalje po LJ Kaje nič ne slačim in tudi ne kurim v avtu...

Dirty dancing... ah, ja! Ne vem kje sem bla ko so ta film snemal.... Tale Baby bi mogla bit jazuser posted image user posted image Ja, potem pa mi kovtr dol pade in sem spet v realnosti... Skratka popolna sprostitev in uživancija...ki se je na žalost kmalu razblinila... Ja, Kaja je imela spet prste vmesuser posted image

Tolk zaenkrat...grem kavo pit, da mal k sebi pridem.... če je to sploh še možnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
11.2.2009 9:11:45   
tasyo
Dobro user posted image  jutro!

No, mi smo vstali že kar zgodaj, malce čez šest, ker je bilo treba spucat nosek. Posledično je madam zdej že took zaspana, da ne ve več, kaj s sabo, ampak zaspat pa ne, o ne. Tečka mala. Zdej sem jo kar lepo pustila v igralnici, pa je jok čudežno izzvenel takoj, ko je videla, da z njim nič ne doseže. Mah, mene še vedno vsak dan preseneti, kako zna izsiljevat takole malo bitjece.  Sicer pa imamo še vedno malenkost vročine, ampak mislim, da so tole zadnji vzdihjaji. Nosek se je pa lepo začel pucat. In ko smo glih pri tem - kam posadite mladičke, ko je treba spucat nosek? Ker pri nas je to tak podvig - v trip trapu se zvija, obrača... V naročju mi manjkata vsaj dve roki, če ne več. Sicer se pomatrava, samo potem je vse skupaj na pol leže in ne sede.

Upam da je bila današnja nočka za vse bolj mirna...
Misa, super, da je Mihec bolje, Sky - si se vsaj malo spočila???
Trnuljčica - jah, kaj naj ti rečem. Z delodajalci je križ. Ampak ti boš tole že uredila, samo da ne bo preveč zapletov...
Srečka, super za tako fajn pregled. In tudi meni se zdi ena najpomembnejših stvari, da ljudem razložiš zakaj gre in jim ne uturiš samo izvidov v roke.
Posadka - kdaj pa je zate zjutraj??? No, pri nas je vse odvisno od Laninega zdravja. Če bo še smrkasta, potem bova samo na pijačko uletele, da ne okuživa še koga. Drugače pa- te pokličem, pa se zmeniva, a prav? Kam pa greš po lučke?

Evo, moj škrat je prilezel za mano, moram se it malo igrat, da jo utrudim. Lep dan vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3057
11.2.2009 9:13:09   
sky77
dan

No naša noč je bila skoraj bp. Bini se je namreč zbudila samo ob 1 in ob 4, Rok je pa tudi spal. Sicer vsake toliko zajokal v spanju, ampak ni se pa zbudil. Tako da, ketrin zaenkrat še ne grem v polje. user posted image   Sem pa zato že od 6 zbujena. Ja noč od Bini je bila doooolga. Rok je pa vstal ob pol 9 in je kot rožica. Nič vročine, nič ne boli. Samo imava ob 11.50 vseeno miting pri P, ker že predolgo kašlja.

Drugače pa mene spet nekaj žgaška po grlu, pa en cmok imam ta, notri in me sili na kašelj. Joj no, upam da bo šlo mimo, ker res nimam časa zbolet.

katka a ti lahko povem, da je en otrok izziv, sploh če je tak kot naš Rok, ali pa Kaja od ketrin. Šele potem veš da imaš otroka. user posted image

krista in ketrin o kakšni knjigici vidve tole? Sicer si nisem nič pri kristi izposojala, ampak vseeno me firbec babji zanima user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3058
11.2.2009 9:27:58   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

katka a ti lahko povem, da je en otrok izziv, sploh če je tak kot naš Rok, ali pa Kaja od ketrin. Šele potem veš da imaš otroka. user posted image

saj zato pa nocem met enega, ker so dvojcki, trojcki...bolj potrpezljivi kot ce je samo en....user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
11.2.2009 9:28:56   
Ketrin
Ja, mater, da nismo imel danes vsi ob 6 budilke navite? Mi smo tudi ob 6 vstali in se drli do pol 9 ko je končno omagala... Zdej pa ma da spi do 12user posted image user posted image user posted image

Sky, ena knjiga o ovulaciji in teh zadevah... no, mene zanima kako nardit fantkauser posted image Če ima pa kakšna knjigo kako se spalni model naredi, bi jo pa tudi z veseljem prebralauser posted image

Ja, Katka točno tko kot ti je Sky napisalauser posted image

Sky, ja fino za nočko, glede na vse... Upam, da pri Roku ne bo kaj hujšega, pa da tudi tebe kaj ne uhvati...

Tasyo... ja nos! Mi smo imeli zamašenega sicer HB samo 2x pa še to samo z vodico... Ampak ji vsak dan nalivam to fiziološko... Jo dam na pralni stroj al pa na previjalno (mi je višina idealna), jo posedim in objamem z eno roko okrog celega telesa... pa k sebi stisnem in potem jo tiščim sej ne vem točno kako, v glavnem prava rokoborba... tolk jo tiščim, da se ne more preveč premikat... sej najbrž jo kar močno stiskam...pa kaj čem...enkrat gre bolje drugič slabše... Je pa zaj....opravilouser posted image

Krista, kdaj greš v BTC? Se danes dobimo spet v Koloseju? Jaz grem v knjižnjico po knjigo Spi dete spiuser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
11.2.2009 9:37:33   
resnično srečna
jutro...

no Izo je nekaj mučilo ob 5ih...pa se je podojila in spala do 8.30...pojedla svoje...zdaj se pa po čudežu z Dašo igrata v sobi...sta se mladi dami kar zaprli in se sliši samo prekladanje igrač...je pa Daša lepo prosila, če se Iza lahko z njo igra in jo je vsakič, ko ji je ušla iz sobe spet prišla iskat...ČUDEŽ...

Krista...kdaj pa bi ti kavo???...tako da malo vem z uro računat...ker me bomo čez kakih 20 minut odrinile v vrtec, da Daša ne bo spet samo na kosilo tja prišla...čeprav ji očitno to kar paše...se ji s5 nikamor ne mudi...he he...

Jo@n...upam, da se princ ni zbudil zaliman in je uspel odpreti svoje modre učke...

ketrin...jao jao...a spet so te iz tople postelje metali...drugače pa sem jaz ugotovitve od tasyo spoznala takrat, ko sem zaradi križa vstajala 5 minut in je med tem mala včasih že zaspala...in sem se spomnila, da se jaz tud ponoči predramim malo okrog obrnem in zaspim...morda smo res te naše smrkle tako razvadili, ko smo jih vsakič dvignili...no Iza spi sama sedaj, ker je kdaj jaz morda tudi nisem slišala v spalnico...no sej če bi se drla bi zagotovo jo...

NiLe...upam, da buča ne buba več...

Scorpio...kakšen lonček pa je tole?...je tako finih barv he he...v četrtek pa le glej, da vama uspe...

Posadka...a vi ste pa kar pri vikingih že he he...sem se spomnila tiste risanke o malem vikingu...joj e bila tko luštna...samo naslov moram zvohat, da vidim, če jo imajo na partisu...

nč...grem počas pupe zrihtat...pa v vrtec...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
11.2.2009 9:44:26   
barby78
Ojla čveke!

Najprej en lep in sončen pozdrav iz tote naše Štajerske user posted image

Res dolgo se že nisem oglasila in sem rekla,da če se danes ne bom...user posted image
Prebiram dokaj redno,kolikor lahko,ampak vedno ko hočem kaj napisat,me Lia zmoti (ja,mal se moram zgovorit user posted image ).

No,pri nas bo pa končno pokukal zobek na plano.se vidi ena mala bela pikica,tak da mislim,da je to to.HB,sem mislila,da bomo že brez ostali (baje da se tud to zgodi in pol sam stalni zrastejouser posted image )

Hodi še ne,je pa pri plazenju tak brzinska,da se včasih že kar iščeva po stanovanju.

Jutri imava P in pregled za vrtec.Ja,s 1.3. že gre služit.Jaz pa kmalu v službo (pa ne še ,no user posted image )
Kako ta čas beži?!
Se mi zdi,da sem komaj bila noseča (takrat sem mislila-uf,kje je še ta marec-in evo ga user posted image )

Upam,da se mi bo uspelo še kaj javit
lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

user posted image

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
11.2.2009 9:51:29   
Ketrin
O, Barby... lepo da si se oglasila... in fino da je pri vas vse OK in še bolj fino da imate sonce.... Pri  nas je spet vse sivouser posted image Jah, čas beži, nimaš kaj... Dobro opravita na pregledu in upam, da bo Lia v vrtcu uživala...

Srečka... ja sej kadar se samo premetava jo slišim in ne vstanem... Včasih zaspi nazaj, to je ponavadi takrat ko z roko ali nogo buta v postlo... Tko da ne vstanem vedno, me pa še vedno meče iz tople postelje ja... Sej bo že vidla pobalinka... sve se vrača, sve se plača pravijo... Če ne prej, ko bo ona imela eno takole...pa se bom jaz samo smejala, tko kot se moja mami zdaj meniuser posted image

KRISTAAAAA! Čakamo da poveš svoj terminski plan....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
11.2.2009 9:56:19   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Ja, mater, da nismo imel danes vsi ob 6 budilke navite? Mi smo tudi ob 6 vstali in se drli do pol 9 ko je končno omagala... Zdej pa ma da spi do 12user posted image user posted image user posted image

naša je pa šele zdajle omagala. Zdaj pa upam da spi do ... sej ni važno do kdaj, naju z Rokom itak ne bo doma ker greva k P

ketrin če rabiš kakšno knjigo o uspavanju imam spi dete spi, pa otroško spanje, pa znanost o vzgoji, pa ... pa še vedno ne spimo user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
11.2.2009 10:31:03   
NiLe
Dobro jutroooo!

Ja, izgleda da so tile naši user posted image kar malo telepatsko povezani user posted image user posted image ... tudi naša se je danes zbudila ob 6ih, pa je bilo to zame čist preveč zgodaj, sem jo podojila in je lepo zaspala do 7.15, ko je tako ali tako treba vstati in poštimati starejša dva za šolo in vrtec.

Danes nimam nič posebnega v planu, sedaj izkoriščam spanje Tie in počivam na kavču z lepitopijem. Stanje se mi počasi popravlja, tudi glava me je nehala boleti in svet je koj lepši.

Ketrin; ja, ti bi bila pa res taprava za vlogo v DD ... važno, da si uživala. Kajči bo pa očitno še drago plačala tole "nespanje", ampak enkrat bo mogla dojet, da si je čist preveč privoščila svojo mami.

Scorpio; ti si pa res tako zeloooo pridna ... te prav občudujem, da tako pridno krmariš med knjigami, plenicami in drugimi obveznostmi.

Srečka; a veš, da tudi zadnje čase opažam, da je Lea bolj strpnejša s Tio in da je včasih tudi vključi v igro ... če pa ima slab dan, pa kar zapre svojo sobo in potem Tia ubožica čaka pred njenimi vrati user posted image

Katka; dobro si si tole zastavila ... s tremi pupami ... faca si!!!

Sky; super, da ste imeli mirno nočko ... jaz bi tud morala z Leo do naše P - pokazat tele sumljive pikice, ki čudežno pridejo in zginevajo, pa mi kar ni, da ne bi tam v amb. kaj pobrala. Koliko časa pa čakaš na datum, če se naročiš?

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

In ko smo glih pri tem - kam posadite mladičke, ko je treba spucat nosek? Ker pri nas je to tak podvig - v trip trapu se zvija, obrača... V naročju mi manjkata vsaj dve roki, če ne več. Sicer se pomatrava, samo potem je vse skupaj na pol leže in ne sede.

Mi2 sva že zverzirane ...  lepo jo posadim na sušilni stroj ali previjalno tako, da je s hrbtom obrnjena proti meni in jo objamem z eno roko, z drugo pa špricnem v noska ... se nič ne buni in je zgleda že navajena.

Kam so pa poniknile Jabček - a si čist not padla v reševanje gobelinov, pa Big mamma - upam, da si se pozdravila, pa Miny, pa Sinska, pa Majček????

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
11.2.2009 10:34:16   
bela vrtnica
Hoj!

Danes smo pa tud mi normalno spali. Joj, kak je to lepo. Ketrin s teboj pa res sočustvujem in res upam, da tvoja navihanka kmalu začne lepo spati.

Včeraj smo se sprehajale in kofetkale pa še Zara je malce predčasno dobila darilo od svojega prvega Valentina. Od sodelavke sinček, ki je tri mesece mlajši je Zari podaril tko lepo ovčko, na njej pa srček na katerem piše I love you. Sta bla tko posrečena, sta oba kr neki čebljala. Res kot da bi se razumela kaj govorita.

Katka a to za večji otroški velja tudi, če jo moja mami čuva. Kr jst Zara še ne bom dala v vrtec, jo bo kr moja mami čuvala.

Scorpiogirl: kakšen lonček pa imate? A je potrebno samo povleči ali mora tudi malo stisniti, da steče ven tekočina? Mi mamo teka od TT pa ga Zara sploh ne zna uporabljat. Bi pa res rada imela enega, ker imamo vse mokro od teh navadnih flašk.

Ketrin: če slučajno zveš kako naredit fantka, mi prosim posreduj informacijo. Bi mi tud enga meli.user posted image

Srečka, lepo da ste imeli prijazen pregled in upam, da bo z Izinim sluhom vse ok.

Misa79: Mi imamo avtosedež firme Maxi cosi in smo zelo zadovoljni (takšnega kot ima Nile, pa še barva je enaka).

Slikice so pa vse luštne.

Tolk za zdej. Grem mal pospravit doker Zara spi pol pa ven na sprehod, se sonček kaže.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
11.2.2009 10:36:21   
resnično srečna
nomi2 sva že doma...pa čakamo da se Krista javi he he...no sej ne da ni kej delat...samo fajn bi bilo spet 4 stene za une mal farbaste zamenjat he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
11.2.2009 10:46:11   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Sky; super, da ste imeli mirno nočko ... jaz bi tud morala z Leo do naše P - pokazat tele sumljive pikice, ki čudežno pridejo in zginevajo, pa mi kar ni, da ne bi tam v amb. kaj pobrala. Koliko časa pa čakaš na datum, če se naročiš?

A misliš pri P? Ker če je otrok bolan ga vzamejo še isti dan, drugače pa kakšen dan počakaš

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
11.2.2009 10:49:38   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

A misliš pri P? Ker če je otrok bolan ga vzamejo še isti dan, drugače pa kakšen dan počakaš

Ja, to vem, da te vzamejo isti dan, če je otrok bolan ... bom kar poklicala in se naročila. Saj 1x smo bili že na Metelkovi in je bila diagnoza koprivnica ... jaz bi jo rada dala testirat, da vidimo, na kaj je alergična.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
11.2.2009 12:05:55   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Katka a to za večji otroški velja tudi, če jo moja mami čuva. Kr jst Zara še ne bom dala v vrtec, jo bo kr moja mami čuvala.

ja sem ravno zdle klicala, ko je otrok sdtar 1 leto in ce ni v vrtcu ti pripada ni vazno kdo ga cuva...

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
11.2.2009 12:08:46   
tasyo

Kam so pa poniknile Jabček - a si čist not padla v reševanje gobelinov, pa Big mamma - upam, da si se pozdravila, pa Miny, pa Sinska, pa Majček????

Majček je mož očitno zaklenil v spalnico, Sinska uživa v vlogi mamice nosečke, BM in Jabček sta pa spet čist preveč zaposleni...

No, končno je tut moja punčka omagala in zaspala. Od kje ji tolko energije, mi pa nikoli ne bo jasno. Sva morali še pomalicat pred spanjem - malo borovničevega knedlčka in še sveže borovničke za povrhu - no, odmrznjene...

Sem se ravno prej spomnila - kaj je zdej z družinskim dvobojem- ne bo nič???? Zdej tut mi lovimo tv3, tko da bom lahko navijala...

Nosek - no, sej js jo tut objamem z eno roko s hrbtne strani, samo naša glavo takoj zmakne in je kar konkreten podvig. Špricnit v nos še enkak, z vacom ven potegnit, to pa ne pusti. Pa se malce igrava, pa vlečeva iz prstka, pa obvezno iz ust, ko pa se približam nosku je pa konec... Ah, pa sej bo kmalu konec tega prehlada. Danes je brez vročine.

Sem pa zjutraj dobila obisk - tast je prinesel napotnico od tašče, ki me tut poklicala ni. Jo neki šraufa in je takoj letela k zdravniku, bila napotena celo na uz, pa niso videli nič, tko da bo morala opravit kolono. Zdej pa ti zrihtej... No, sej mi ni problem, konec koncev je pa to res moj posel, samo na živce mi gre, ko tako paniko zganja, če en dan ne gre na wc. Pa valda da boli, če te napenja... Joj, če bi bla ona dojenček, bi se non stop drla. Kok morjo ti revčki dat čez, dokler se črevesna flora ne razvije... Še dobro, da MM tega ne bere.

Sky, super, da ste dobro spali.

Ketrin, ma tale tvoja Kaja - spat bo začela, ko jo bo treba v vrtec vozit, pa v šolo. Lumpa mala. Me pa veseli, da kljub temu že načrtujete bratca. Jaz grem prej vsaj za 2 leti v službo, da se malce spočijem. Ne vem, če bi lahk bila full time mama, pogrešam svet odraslih. Se mi zdi, da te otroci nehote čist vase potegnejo, če si doma. Si bom morala kak šport umislit al pa kej podobnega, da bom redno šla še v drugo družbo. Je kar čudno, ker kar se tega tiče, tu še nič ne poznam in se še ne znajdem najbolje. Najbolj pa me vleče, da bi hodila plesat. Včasih sva z mojim hodila plesat, zdej pa že neki časa nič.

Grem zalaufat stroj, me že umazano perilo kar milo gleda...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
11.2.2009 12:11:38   
NiLe

ja sem ravno zdle klicala, ko je otrok sdtar 1 leto in ce ni v vrtcu ti pripada ni vazno kdo ga cuva...

a to pomeni, da če bo Tia šla v vrtec septembra -do takrat bo doma, sem do takrat upravičena do višjega otr. dodatka do septembra?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
11.2.2009 12:15:32   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Majček je mož očitno zaklenil v spalnico, Sinska uživa v vlogi mamice nosečke, BM in Jabček sta pa spet čist preveč zaposleni...

Majček bo zdele imela dva dni časa za nas, ker gre NM v Pariz user posted image user posted image ... ostale so pa najbrž bizi

Sem se ravno prej spomnila - kaj je zdej z družinskim dvobojem- ne bo nič???? Zdej tut mi lovimo tv3, tko da bom lahko navijala...

Bo, bo ... čakamo, da nas pokličejo ... rečeno je bilo, da pridemo na vrsto konec feb. ali začetek marca

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
11.2.2009 12:16:28   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Evo končno je omagala HB. Sicer jo pa vsak dan težje spravim spat, kaj bo šele ko bo shdilauser posted image .

Naša noč je bila OK, glede na to da sem mislila da od spanja ne bo nič. Ker madam je pop zaspala od 16 in spala do 18.30, no takrat sm jo jest zbudila, drugače bi ona verjetno še spala.
Zvečer je komaj zaspala, in sicer ob 22.30, spanje do 8h.

Ja HB da se ponoč ni nič zbujala.

Me pa nekaj zanima titse ki boste iskale zaposlitev na novo. A bote pošiljale prošnje po izteku porodniške al bote počakale da bojo teli naši aprilčki stari 1 leto?

Aja, pa še nekaj, kolk časa prej ti sporočijo iz vrtca če je otrok sprejet?

Grem še mal pospravt dokler spi.

Se beremo

Lep dan še naprej.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
11.2.2009 12:18:00   
NaTaŠa*

a to pomeni, da če bo Tia šla v vrtec septembra -do takrat bo doma, sem do takrat upravičena do višjega otr. dodatka do septembra?

Ja upravičena si, dobiš pa 20% več. K bo šla pa v vrtec ti pa to vzamejo.Ker če bo šla septembra v vrtec boš mogla še enkrat it vložit za otroške.

< Sporočilo je popravil NaTaŠa* -- 11.2.2009 12:19:12 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?