tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Kam so pa poniknile Jabček - a si čist not padla v reševanje gobelinov, pa Big mamma - upam, da si se pozdravila, pa Miny, pa Sinska, pa Majček???? Majček je mož očitno zaklenil v spalnico, Sinska uživa v vlogi mamice nosečke, BM in Jabček sta pa spet čist preveč zaposleni... No, končno je tut moja punčka omagala in zaspala. Od kje ji tolko energije, mi pa nikoli ne bo jasno. Sva morali še pomalicat pred spanjem - malo borovničevega knedlčka in še sveže borovničke za povrhu - no, odmrznjene... Sem se ravno prej spomnila - kaj je zdej z družinskim dvobojem- ne bo nič???? Zdej tut mi lovimo tv3, tko da bom lahko navijala... Nosek - no, sej js jo tut objamem z eno roko s hrbtne strani, samo naša glavo takoj zmakne in je kar konkreten podvig. Špricnit v nos še enkak, z vacom ven potegnit, to pa ne pusti. Pa se malce igrava, pa vlečeva iz prstka, pa obvezno iz ust, ko pa se približam nosku je pa konec... Ah, pa sej bo kmalu konec tega prehlada. Danes je brez vročine. Sem pa zjutraj dobila obisk - tast je prinesel napotnico od tašče, ki me tut poklicala ni. Jo neki šraufa in je takoj letela k zdravniku, bila napotena celo na uz, pa niso videli nič, tko da bo morala opravit kolono. Zdej pa ti zrihtej... No, sej mi ni problem, konec koncev je pa to res moj posel, samo na živce mi gre, ko tako paniko zganja, če en dan ne gre na wc. Pa valda da boli, če te napenja... Joj, če bi bla ona dojenček, bi se non stop drla. Kok morjo ti revčki dat čez, dokler se črevesna flora ne razvije... Še dobro, da MM tega ne bere. Sky, super, da ste dobro spali. Ketrin, ma tale tvoja Kaja - spat bo začela, ko jo bo treba v vrtec vozit, pa v šolo. Lumpa mala. Me pa veseli, da kljub temu že načrtujete bratca. Jaz grem prej vsaj za 2 leti v službo, da se malce spočijem. Ne vem, če bi lahk bila full time mama, pogrešam svet odraslih. Se mi zdi, da te otroci nehote čist vase potegnejo, če si doma. Si bom morala kak šport umislit al pa kej podobnega, da bom redno šla še v drugo družbo. Je kar čudno, ker kar se tega tiče, tu še nič ne poznam in se še ne znajdem najbolje. Najbolj pa me vleče, da bi hodila plesat. Včasih sva z mojim hodila plesat, zdej pa že neki časa nič. Grem zalaufat stroj, me že umazano perilo kar milo gleda...
|