lepa posadka
|
Dober večer! Ja, danes se vidi, da ni cel dan sonček sijal, saj ste kar nekaj čtiva pripravile. Najprej: Srečka... sem vesela, da je bil danes pregled uspešen oz. zdravnica fina. Iza je taka pridna punca, da ji tudi tovrstni pregledi ne bodo dolgo kravžljali dobre volje. Sem res vesela, da stanje sploh ni problematično. Ušeska pa le čuvajta. Nile... super slikice... meni je pa še posebej všeč tista z Leo... Saj otroci so vsi zelo simpatični... Pa upam, da te glava hitro neha bolet. Upam, da se sedaj vse čisti in bo AB opravil svoje. Trnuljčica... super za prispevek države. Pa upam, da težave s službo ne bodo šle predaleč in, da hitro vse skupaj rešite. Joan... Če se jutri še vedno očka otečena, ti kar po Tobrex res skoči. Se mi zdi, da ni vredno to predolgo pacat in matrat otročka ... po kapljicah je pa vedno takoj bolje. Glede pokanja otročka iz Kodeljeva v Kolosej te pa razumem. Kaj pa, če Jakoba v avtu nič ne slečeš... Jaz na kratke razdalje kar otroke oblečene pustim... pa v avtu nič ne grejem... Morda posledično ne bo zaspal? Ne vem... Saj meni je bilo zadnjič v Lunaparku simpatično... ob pomisli, da bi za trenutke pa lahko tudi možgane osvobodila, se mi pa zbistrijo oči... saj veš :-)))) Ketrin... upam, da so bili užitki ob Dirty dancingu popolni :-))) Sky... tebi pa eno košaro dobre volje... tale dan pa ni bil popoln, kaj? Tudi meni se kdaj zgodi, da bi najraje stopila iz hiše, pa zaprla za sabo... pa kar v gozd zbežala :-)))) Upam, da Roka ne bo preveč zdelalo. Misa... fino, da se kašelj umirja... pa naj tile zobki ne povzročijo novega navala bolečin. Mirno noč. Tasyo... le naj se še nosek sčisti... potem pa pridita kaj v goste. Za petek pa obstaja možnost, da grem spet jaz v LJ. Verjetno bom šla že zjutraj, ker bom spet v lovu za lučmi... Raje ne povem kakšno ponudbo sem dobila od prejšnjega petka... cca 9000 EUR???!!! Kaj jaz vse anredim za ta denar, ljudje božji... Če bi šla tudi ti že zjutraj, gremo lahko skupaj? Krista... tudi naši so vsi imeli eno obdobje, ko niso nič hoteli jest... ko pa sem jim dala v roke to, kar smo jedli sami, so bili vsi veseli. Tudi Tomaž je že v tej fazi. Sploh, ko smo vsi za mizo. Pa vilico mora imet v rokah... pa ne plastično, ampak tako kot mi??!!! Veliko užitkov ob packanju :-))) Še tole: če pridem v petek v LJ, a boš že lahko imela diase oz. CD? Se nič ne mudi... samo vprašam. Katka... tvoja fantiča sta pa res pridna otroka. Sploh, ko berem kakšne lumpe imamo me... pa kričanje ob privezovanju v avtosedeže... seveda tudi naš večinom rit dvigne in potem sledi faza - zamoti me, če moreš... če ne gre, pa še faza: kdo bo hitrejši... pa pri hranjenju, pa oblačenju... Super, super podlaga, za dobro voljo pri načrtovanju št. otrok pri hiši :-))) Samo ne bodita tudi v drugo tako učinkovita kot v prvo :-))) al pa tudi, hihi. Naš dan... je izgledal pa takole: Ob pol sedmih sem se že peljala v ZD, ker sem se včeraj popoldan naročila... namreč včeraj zjutraj sem se spet zbudila z oteklim vratom, pa žrelo ubitačno... cel dan nisem mogla pojest ničesar razen apr grižljajev banane... še čaj ni šel dol... Tako sem takoj fasala AB... dr se je kar za glavo držala. Tam sem hitro opravila, razvozila otroke, priletela domov in pozajtrkovala s Tomažem, ohitela s Tomažem v vrtec, kjer so imeli dan odprtih vrat in prirpavljen kratek program... Je bilo prav luštno. Potem smo pa kar vsi spokali domov. Tomaže je eno odspal, jaz sem malo polenarila ob sudokuju, dekleti pa sta se sami zabavali. Potem smo izkoristili vreme in odšle ven. Pa v čistilnico, pa v par trgovino z blagom, da smo nabavili prvo robo za maškare, vmes smo izgubili T ovčko... pa to je že druga zgodba - konec dober, vse dobro... pa po ta velikega v šolo in ravno, ko smo počasi prilezli domov, se je ulilo. HB! Pa smo zakurili kamin, pa se malo poigrali, skuhali kosilo, še malo poigrali... večerni ritual... in sedaj že eno uro berem, da bi prišla na tekoče :-))) Počasi vas zapuščam... prilimam samo par slikic od danes :-))) No, tale je od včeraj... ko so se šli bojevnike... pa se je šel tudi naš mali viking :-))) Takole sta ustvarjali punci... a ne prav v miru, saj se je Tomaž tako hitro prismukal med njiju :-))) Je prav užival v vrtcu :-)) Toliko za danes. Vsem mirno noč, prav res.
|