|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
28.11.2008 17:16:27   
želvica99
Shuka, če so me pa masirale naj gremuser posted image Morm priznat, da me je pa tud ginekolog prepričal naj grem, ker je on 90% da je ratal zarad takega poslabšanja HS.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.11.2008 17:18:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivamuser posted image Kako tvoji škratki?

Tudi jaz sem tvoja!user posted image user posted image  No, lepo, pohajat je tudi treba. Kako je bilo pri starih prdcih, saj je nekaj takega, če se prav spomnim? Se je dalo zdržatuser posted image user posted image  
Škratiuser posted image  to mi je tako zelo všečuser posted image , so fajn. Nič ne jamrajo, nič ne rečejo. Mislim, da se mata kar fajn noter na toplem.
Povej mi nekaj prosim, a ti kej veš, kdaj hodijo kontrole iz ZZZs-ja? Je to bolj v delovnem času, al je možno tudi zvečer in čez vikend? Kar se mi zdi nemogoče in nesmiselno, a vseeno nimam pojma o tem, zato raje vprašam bolj izkušene, hvala ti.user posted image
Za spremembo starih prdcev ni blo so bli mladi pa nč interesantniuser posted image

Če si že na stroške države potem imajo obhode vsak dan med 8 in 21h, ne glede na dan, vsaj tako pravijo, no jaz jih celo nosečnost nisem videla, sem pa se res pazila in neizkoriščala položaja bolniške. No kdaj pa kdaj sem šla na sprehod ampak če bi bilo kaj narobe bi se zgovorila na ginekologa, ki mi jih je celo priporočal ko nisem več krvavela. Vse je odvisno od stanja nosečnice in priporočil ginekologa. Pomoje razloga za strah, da ti pridejo ni, še vedno imaš dober izgovor, zdravje je na prvem mestu in če je treba se greš kregat. Ti kar lepo mirno na sprehode hodi brez bojazni za kontrolo, če pa pride pa jim reci, če ti bojo oni preležanine zdravili.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.11.2008 17:19:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Shuka, če so me pa masirale naj gremuser posted image Morm priznat, da me je pa tud ginekolog prepričal naj grem, ker je on 90% da je ratal zarad takega poslabšanja HS.
Sej res te naše čveke so pa vztrajne, sam sej smo vse slutile, da si srečkauser posted image in zelo sem vesela zateuser posted image Drugič pa ostani trdna in neomajna do koncauser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.11.2008 17:19:35   
lara light
Želvica, supeeeeeeeeeer! Čestitam še tu, uživaj!! Mislim, da sta dva, ker je beta ful visok za 13.dan!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.11.2008 17:20:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata user posted image  in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič!

Jest tebe čakam, ko si ga boš ti si ga bom še jestuser posted image user posted image user posted image
Moj spidermanček lih zdele pleza po menuser posted image

pa sej jst ga mam!!!user posted image  , ju nou, ....panic?
ma tolk mi je dober, da bi ga skoz gledala, sam ga nimaš pri vsakem postuuser posted image pa tolk je posrečen.user posted image user posted image

Kaj te zanima, v kerem sem tednu? dons je 29t3duser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
28.11.2008 17:22:12   
Shuka

Želvica, supeeeeeeeeeer! Čestitam še tu, uživaj!! Mislim, da sta dva, ker je beta ful visok za 13.dan!user posted image user posted image user posted image
Ni rečeno, jaz sem imela 12 dan 1210 pa je sam eden, ampak ta je za ziher. Sam želvi, če bosta dva bo dvojna sreča.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
28.11.2008 17:28:28   
lara light

Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivamuser posted image Kako tvoji škratki?

Tudi jaz sem tvoja!user posted image user posted image  No, lepo, pohajat je tudi treba. Kako je bilo pri starih prdcih, saj je nekaj takega, če se prav spomnim? Se je dalo zdržatuser posted image user posted image  
Škratiuser posted image  to mi je tako zelo všečuser posted image , so fajn. Nič ne jamrajo, nič ne rečejo. Mislim, da se mata kar fajn noter na toplem.
Povej mi nekaj prosim, a ti kej veš, kdaj hodijo kontrole iz ZZZs-ja? Je to bolj v delovnem času, al je možno tudi zvečer in čez vikend? Kar se mi zdi nemogoče in nesmiselno, a vseeno nimam pojma o tem, zato raje vprašam bolj izkušene, hvala ti.user posted image
Za spremembo starih prdcev ni blo so bli mladi pa nč interesantniuser posted image

Če si že na stroške države potem imajo obhode vsak dan med 8 in 21h, ne glede na dan, vsaj tako pravijo, no jaz jih celo nosečnost nisem videla, sem pa se res pazila in neizkoriščala položaja bolniške. No kdaj pa kdaj sem šla na sprehod ampak če bi bilo kaj narobe bi se zgovorila na ginekologa, ki mi jih je celo priporočal ko nisem več krvavela. Vse je odvisno od stanja nosečnice in priporočil ginekologa. Pomoje razloga za strah, da ti pridejo ni, še vedno imaš dober izgovor, zdravje je na prvem mestu in če je treba se greš kregat. Ti kar lepo mirno na sprehode hodi brez bojazni za kontrolo, če pa pride pa jim reci, če ti bojo oni preležanine zdravili.user posted image
user posted image user posted image user posted image

Nič zanimivega ni bilo, praviš....sej najboljši so itak vezani/poročeni, kamor valjda spadajo našiuser posted image ,,,že čutim, kako udarja skromnost na površjeuser posted image
Hvala za pojasnilo, ni se mi sanjalo, da je tako. Vsak dan, cel dan. Sej kregat se znam, praši mojga, tko da se ne bojim.user posted image
A Zarja ima kaj posebnega v službi, al sem kaj zamudila in je mrknila v šoping?

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
28.11.2008 17:28:36   
Kruce Fiks
krucefix, zdajle bo pa šiba pela!!!

Ne vem s čim sem si šibo zaslužil, evo se opravičujem in rožica zate! ;)
user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.11.2008 17:30:40   
lara light

Ni rečeno, jaz sem imela 12 dan 1210 pa je sam eden, ampak ta je za ziher. Sam želvi, če bosta dva bo dvojna sreča.user posted image user posted image user posted image

Ups, sem kiksnla. Jaz sem imla 14 dan nekaj manj kot 600...potem je na tej osnovi težko kaj rečt...sory želvica,user posted image  ma glavno da je plus in visok betauser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.11.2008 17:33:16   
Shuka

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sobota, 29.11.
Reby - ET

Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov

Nedelja, 30.11.
Bumo - ET

Ponedeljek, 01.12.
Serendipity - ET

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Sreda, 03.12.
Kajatina - UZ

Petek, 05.12.

Obayifo - 4. IUI
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ x2

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Četrtek, 09.12.
Lučka25 - UZ

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU 2009  

Petek, 09.01.
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.
Lučka 25 - NS

OBJEMČKI
          user posted image Miška73, mami26, womanpolice, zivalica, Zofka7, n74, daisy23, mateja_goljev, pika.po, Darja*, citrončica, anna1,bozza,gigiuser posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

želvica grejeuser posted image user posted image   test 01.12.2008
Tina1 grejeuser posted image user posted image    test 04.12.2008
blanči greje  user posted image user posted image user posted image
test 04.12.2008
sapi grejeuser posted image user posted image
  test 09.12.2008
Shadow grejeuser posted image user posted image
test 11.12.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2.IVF/ICSI, 03.12. po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • Netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • anja31 (2. IVF, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec
    user posted image user posted image Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ)    
    user posted image    Kalina (PO)
      user posted image anci banci (PO)  
    user posted image   Mlinčkovi (LJ)  
     user posted image Lučka25 (PO)
    user posted image   želvica99 (LJ)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.11.2008 17:38:46 >

• Neposredna povezava do sporočila: 1060
    28.11.2008 17:40:41   
    sapi
    Ja ti Želvica moja ....srečka nosečka pa takole si nas hecala in pustila v negotovosti ... juuuupppiii user posted image user posted image
    Hm, a praviš, da te je četrti dan zvijat začelo ... pa je bilo potem kaj slabše ali je minilo ... ooo potem je pa obetajoče vse skupaj user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1061
    28.11.2008 17:42:15   
    Shuka

Nič zanimivega ni bilo, praviš....sej najboljši so itak vezani/poročeni, kamor valjda spadajo našiuser posted image ,,,že čutim, kako udarja skromnost na površjeuser posted image
    Hvala za pojasnilo, ni se mi sanjalo, da je tako. Vsak dan, cel dan. Sej kregat se znam, praši mojga, tko da se ne bojim.user posted image
    A Zarja ima kaj posebnega v službi, al sem kaj zamudila in je mrknila v šoping?

Zarjo pa v službi mučijouser posted image če se nič ne javi pol ma štalo, sploh ker se december bliža.

Mal so nefleksibilni na ZZZS komisijah, sam kar se mene tiče, celo življenje plačujemo uno dodatno, tko vse plačamo, pol mamo pa še omejitve, ker smo noseče, pa vendarle nekatere z razlogom doma. Ampak ti nič ne skrbi, si z razlogom doma in prav je tako.

Če si pa na stroške firme se pa pazi ker te firma lahko preverja. tle so pa bolj neusmiljeni, ampak to velja za tiste službe k so sumljive, ti pa verjamem da v taki nisiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
    28.11.2008 17:43:45   
    Shuka

Ups, sem kiksnla. Jaz sem imla 14 dan nekaj manj kot 600...potem je na tej osnovi težko kaj rečt...sory želvica,user posted image  ma glavno da je plus in visok betauser posted image user posted image user posted image
    Tako kot smo si vse zelo različne tudi Bhcg na isti dan ne pokaže enakega stanja, lahko pa da sta dva, nikoli se ne ve.  je pa res to, da glavno bistvo vsega je da je visokuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
    28.11.2008 17:49:48   
    Serendipity
    bambi - za jutri! user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1064
    28.11.2008 17:53:51   
    Shuka
    Navijamo za jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota, 29.11.

Reby - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1065
    28.11.2008 17:55:05   
    Serendipity

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Sem pa pade moj podpis!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1066
    28.11.2008 17:59:32   
    sonček33
    Reby in bambi  -navijamo!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1067
    28.11.2008 18:00:03   
    Shuka
    Serendipity - kako si ti po punkciji? Nestrpno čakaš ET, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
    28.11.2008 18:05:00   
    bbpikica

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1069
    28.11.2008 18:05:39   
    gigi1
    Oj pupike

Kooolk sem jaz vesela user posted image  user posted image  user posted image
    Želvica nam je res dan naredila user posted image  user posted image  user posted image

Larica, Šuki mislim, da teli ne preverjajo nosečnic. Ker jim je popolnoma jasno, da nihče ne more bit doma 9 mesecev in niti nosu ven pomolit. Saj za nosečnice se sprehodi priporočajo,..
    Firma pa itak plačuje 30 delovnih dni, naprej pa država.

Se* kakšne lušne pikapoke limaš user posted image . Si dobro? Si bila pridna in počivala danes?

Bambi mislimo nate user posted image

Miška dobro si dr.Dja pretresla user posted image

Kruce kje si pa tega najdu?

Nokica ni vredno živcev...
    Me je pa prijateljica opozorila, da se neka dečva sprehaja med Kulinariko in RR pa jamra, da nima denarja in ima veliko otrok, pol ji pa punce podarjajo vse možno od vozičkov, posteljic, cotic...ona pa to prodaja na bolhi..
    Tako, da previdnost ni odveč!
    Aja BBpikica je imela rota virus. Ne vem, če je še katero od nas pograbil. Upam, da tudi tebe ne bo.

Pikovitka si se odpočila danes?

Lučka verjamem, da ti paše malo mraza. Meni čisto ničuser posted image

Citrončica avtomatsko greš naprej na GK. Če hočeš  pa zamenjat center..je pa tko..pri Rešu boš verjetno 1. postopek plačala, v MB je pa kar za čakati...vendar je podobno kot na GK, če sem prav zastopila.

Sexy podganca kaj si pa danes oblekla? Kako si? Še kar v gužvi?

BBpikica kako si ti? Že čisto zdrava?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.11.2008 18:06:57 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1070
    28.11.2008 18:06:23   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Sem pa pade moj podpis!

Moj tud user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
    28.11.2008 18:08:48   
    sapi

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Tudi jaz se pridružujem.

Bambi še vedno močno držim pesti zate ...

Reby lepo sprejmi svoje otročke ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1072
    28.11.2008 18:09:12   
    mismis

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

tut jest, tut jest navijam za jutri...

Reby, dva najlepša naj ti dajo, ostale pa na led, za naslednjič user posted image user posted image

Bambika, pestke da bo z deco vse v redu, da bodo počakala na mamico in atijauser posted image user posted image

evo zdaj pa moram šibat jest, potem me pa naš pelje na bowling.

Kruce, tako javno pa ne atribute, potem bo pa dr. D vedel katera sem in se bo lahko vnaprej pripravil name, kar pa ne bo več zanimivo, niti ne zabavno user posted image user posted image

bbpikica, ne vem, če ti bom prav razložila razliko med hudo in jebozovno, to bi ti po moje bolj vedel Kruce razložiti. Ampak po mojem mnenju, je hudo tak outfit, da je vse usklajeno, majčken elegance, malo seksi, malo,...da tisto ko te moški pogleda, reče ta pa res dobro/hudo zgleda.
    Jebozovno pa po drugi strani, je veliko veliko bolj seksi, da ko te moški pogleda in si reče: "joj, kaj bi ji jaz delal." Tak, moj mnenje, zdaj pa še ostali mnenja na plan

Žižek, sem ga pretresla a ne, nekako v stilu z mojim podpisom. A se je Hedi že kaj javila in komentirala?

Sapi, mi štartamo z januarsko user posted image , to bo nekje na sredi januarja.

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.11.2008 18:14:49 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1073
    28.11.2008 18:09:56   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica, Šuki mislim, da teli ne preverjajo nosečnic. Ker jim je popolnoma jasno, da nihče ne more bit doma 9 mesecev in niti nosu ven pomolit. Saj za nosečnice se sprehodi priporočajo,..
    Firma pa itak plačuje 20 delovnih dni, naprej pa država.

Moje mnenje je da nas z OBMP ne preverjajo ni pa rečeno da je tako, firma pa plača 30 dni bolniške, to je suma sumarum 1 mesec in pol, naprej po 30 dneh pa država.

In ja če ti piše na odločbi da ne smeš nikamor razen k zdravniku, no jest sem se tega držala, ker sem res imela težave, ko pa je bilo bolje sem se morala pretegnit, ne? user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1074
    28.11.2008 18:17:40   
    gigi1
    Koala lepo te je videti in hvala za te besede user posted image

Kajatina nič hudega, da so ti malo podaljšali s-fact. Vse kaže, da se to na koncu obrestuje. Navijam user posted image

Lana je bil krasen pogled user posted image . Čestitke in lepo nosečnost še naprej. Pa pridi večkrat user posted image

Mojsonček sorči. Se opravičujem. Nič te ne bom spodbujala pri hrani. Sem mislila, da večina pol pri dojenju shujša. Mah...smo si različne. Vsaj dolgčas ni user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?