|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
28.11.2008 18:20:46   
gigi1
Šuki 30 sem mislila. Sem se zatipkala. Sploh ne vem kaj mi je zadnje čase user posted image  Sem kar površna...
Ja vem, da na odločbi piše, da ne smeš nikamor, vendar res mislim, da se to da utemeljit (sprehodi)in še nisem slišala, da bi kakšno od nas preverjali.

Matr si hitra, pa sem prec porajtala in popravila...ti si pa že citirala user posted image  user posted image  user posted image

Kje je Abra?

Sonček33 kako si nam ti? Spet nič ne poveš o sebi?

Sapi kako je dan minil?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.11.2008 18:21:45 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
28.11.2008 18:26:18   
Kicsi
Evo mene user posted image .Sem bila danes na UZ-ju in občudovala moje dva lepotca user posted image .Oba sta velika 48mm in zelo živahna user posted image .
Imam pa eno vprašanje.Na toksoplazmozo sem negativna,tko da se moram zdaj pazit.
A mi lahko pomagate prosim in mi poveste na kaj vse moram biti pozorna? Vem za mačke in surovo meso.Je mogoče še kaj tazga?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
28.11.2008 18:26:26   
bbpikica
Gigi zdrava še nisem sem pa dobro. Rota virus je bil še najmanši problem. So mi neke čudne preglede želodčne sluznice in črevesja delal pa so ugotovil povečano število enih kaj pa jaz vem kerih bakterij sem imela zdaj deset dni antibiotik. Kar se pa diete tiče je pa dr. reku naj bom pozorna kaj mi poslabša počutje ( slabosti in driske ) do zdaj sem ugotovila, da je mleko na prvem mestu, potem pa kakšen masten kare ali rebra, tko da me je zdaj kar strah jest.

Kruce najbolj da res tko kot je mismis rekla zdaj ti kot moški men razlož razliko med huda bejba in je*bo*zov*na bejba , da slišim kaj ti misliš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.11.2008 18:33:00   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Sapi kako je dan minil?

Zaenkrat se mi je malo umirilo tam doli, me je pa čez cel dan zvijalo ... saj veš, da se med čakanjem dogaja, meni tokrat sploh močno user posted image  ... je v tem postopku vse drugače, vse bolj intenzivno v prvem nisem čutila čisto nič ... tako je to ...

Pa ti kako si ... si se odločila za klomifen ali boš raje počakala na naslednji postopek ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
28.11.2008 18:35:30   
Goldy
shuka in nokes - ja, se trudim pit, po malem jest (če se ornk najem pol je šele user posted image ), si kar bolj čaje kuham, za vodo mi ni glih v teh brrrr mrzlih dneh.

želvica - še tu čestitke. To je to!!!!! Vidim, da blaga hiperca je zakon. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
28.11.2008 18:50:22   
hedviga
Evo mene, bajse!

Kot je že miškolin povedala ni blo nič z mitingom. Matr, pa sem jo hotla podtalno slikat in vam posredovati dokaze...
Ampak!!! Moram pa povedat da je mogla bit punca res huda, drD je bil danes nadvse dobre volje, radoživ in nekam poskočen. Tako da, Mišmiš, lepo prosim, da se pred naslednjim mojim pregledom spet mal pozabavaš z njim.

Torej pregled je bil HB ok. Najprej so mi na labu tazadn živc ven potegnile, ker so glih šle na malco ko sem jaz prišla in potem je traaaajaaal, tako da sem čakala na izvid skor uro in pol. Posledično sem mela zgorn pritisk 130 user posted image
Kilce pa juhej, sem že ornk v magični 70+. Na tokso sem še zmeri negativna.
Potem sem mu pojamrala da mi trebuh ful otdeva in da sem teden dni nazaj celko paniko zagnala, pa je rekel, da se nimam kej sekerat, normalno, da bi bila panika ob spremenjenem izcedku, ... Ampak ker sem se mu zdela očitno vsa preč, mi je predlagal da pogleda podvozje, da bom pomirjena. In ga je, sem čist zaprta, super. Ampak kolk je mene to boleeeeeeeeeel. Ma, to ni res! Pa so mi že vse živo not tlačl, na UZ-jih, pa punkciji pa ET, pa me ni nikol tkole bolel. Adijo pamet. Se je kar zgrozil, je rekel: "Ja, ampak....vi boste tukile skoz rodila!! " user posted image  Pol je pojasnil da bolj boli nosečke, ker pride vse nekak bolj zavit zarad povečane maternice.
Smo pa seveda naredili tudi UZ. So otroci mal zrasli, tokrat ni komentiral da sta premajhna, ampak da napredujeta, da je itak boljš če so dvojčki manjši, ker se jih dlje nosi, pa da sta dva itd itd..., Skratka, menda sta kul in jima je še čist v redu, pretoki super, plodovnice dost...
Sta se pa zdej oba postavila na rit. Mislim... Vsakič sta drugač postavljena. Me pa ne preseneča več da sem vsa zadihana ker oba bučke gor tišita.user posted image user posted image
Dobila tudi že potrdilo za CSD in napotnice...Nimam namena rabit do februarja!
Sem šla super volje domu. Še nalepke sem dvignila za MŠ, s katero začnem v ponedeljek.

Zdele se pa valam, smo bolj mal spali, ker je tut moj kidnil ob 4 zjutraj na pot.

Tkole, sem se razpisala. Ma no enkrat se morem.
Noki, HB da si ok!!!!

Vsem ostalim pa en poljubček!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
28.11.2008 18:52:45   
gigi1
Kisci user posted image  user posted image  user posted image  je bil spet lep pogled.user posted image

Za toksoplazmo je zelo pomembno, da vso zelenjavo in sadje temeljito opereš in zemlje se ne dotikaj brez rokavic. Mislim, da jo je naša Glorija dobila, ko je rože presajala.
V glavnem nevarni so živalski iztrebki (če je žival okužena) in vse česar se te iztrebki lahko dotikajo.

Sapi to, da se dogaja je ful dober znak. Navijam močno user posted image
Ne me več prosim spraševat o klomifenu. Sploh ne vem več od kod se je to vzelo user posted image . Mi2 pač nisva za skupi user posted image  user posted image  user posted image  in upam, da mi ga res ne bo treba jemat. Bom šla konec januarja/začetek februarja v naslednji postopek. Klomifena se bom lotila, le če ta ne rata in ne bom mogla nikjer niti samoplačniško (zaradi let) več v postopek.

BBpikica vem, da je bila bakterija največji problem. Pa so ti dali kakšne antibiotike? Mleku in mastni hrani se pa le izogibaj, če ti to poslabša stanje.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
28.11.2008 18:56:18   
gigi1
Hedika user posted image  user posted image  user posted image  vidiš, da sta glih prav velika. Ja, morš pa res vsakič poslad Miško v izvidnico, da ti pripravi teren in je drD pol prijazen in vse naredi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
28.11.2008 18:57:01   
hedviga
Ojej, sem šele zdej vidla kako sem pozdravila:
evo mene, bajse pomeni da sem jaz bajsa kot napr. evo mene, hedi

Da ne bo pomote!!!!  user posted image user posted image

In še za seznam, nasledni pregled imam: 19.12.2008 

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
28.11.2008 18:58:47   
zarja1
joj čveke moje čvekaste........

Želvica zdaj sem skor s stola padla. Pa to mi delaj deklina!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

jaz sem tolk zmozgana s službe, da si komaj zdaj kosilo kuham, mislim da bom kr tja padla. Sem vidla da me moji zlati Shuki in Larči pogrešata. Pa žal je službena štala in ne ljubi šoping. Kak sta lepotički moji in vajini fakinčki?user posted image

Mojsonček dobra je tota tvoja varnostna kopija......user posted image user posted image user posted image

Bambi75 kaj je narobe v Mb?user posted image

Blanči moja saj se ne skrivam...garam je.be.mu tej gužvi sploh ne vidim konca, dans pa je blo še na koncu mal soočenja burnega..tak da ne bi raje več o tem. Pa ti...pridno počivaš?

Gigi pa kakšen prehlad spet? Vitaminčki draga ....

Jazzyka super za srčka, Kicsi super tud za vas....

Mismis a je sum za endometriozo? Pingvinčki se bodo januarja zasidrali in tud E se bo poslovila!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mišek 73 3 x hip hip hura za ILEGALO!!!!!!

Goldy jaz pa sem mislila, da so slabosti tvoje že rekle adijo...saj bo.

pa naše Lučka, Abra in AJSI......BABIKE LUBČKA....

Teta Grethy helov...Pija kje hodiš?

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
28.11.2008 19:02:13   
bbpikica
Gigi samoplačniško greš mislim da lahko do takrat ko še proizvajaš jajčeca v postopek. Kar se antibiotikov tiče jih moram jest še 5 ali 6 dni, najprej mi je dal Primotren pol pa še hiconcil al kako se že napiše. V ponedeljek moram spet želodčka oz notranjost želodčka it na gastro pokazat, drugač je pa kri voda in blato b.p. Saj pri hrani pa zdej ful pazim sam je težko vedet kaj mi škodi. Danes sem recimo tatarski biftek jedla in mi je dobr. Tko da moram bit pozorna kaj mi ne odgovarja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.11.2008 19:02:23   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Evo mene user posted image .Sem bila danes na UZ-ju in občudovala moje dva lepotca user posted image .Oba sta velika 48mm in zelo živahna user posted image .
Imam pa eno vprašanje.Na toksoplazmozo sem negativna,tko da se moram zdaj pazit.
A mi lahko pomagate prosim in mi poveste na kaj vse moram biti pozorna? Vem za mačke in surovo meso.Je mogoče še kaj tazga?

plesnivi siri, najbolj pa je problematična (domača) zelenjava, ki jo je potrebno dobro oprat! na vrtovih zdaj itak nič več ne raste, tako da zdaj ni neke panike. seveda velja tudi za sadje. v glavnem, pazi na čistočo, pa bo.

heeeeedi!!! user posted image user posted image user posted image  

vidiš, da sta korenjakec in korenjakica fajn! pridna, da rasteta in brcata, obrnila pa se že bosta, imata še čas! praviš, da je mišmiš zrihtala dobrovoljnega drd-ja!?? ja, super! kako da te je bolel pregled, a je bil vaginalno al kak? ker meni je MV merila čez trebuh. pa baje se je videl tudi tisti čep al kak se reče, saj veš, štoflc! user posted image user posted image  no, lepo, da imaš danes dober dan!!! še takih do konca februarja, al kdaj sva zmenjeni? user posted image

nokes

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.11.2008 19:06:28   
zarja1
BBpikec, Nokes helov babiki...

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.11.2008 19:06:43   
Shadow
Želvicaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image

Čestitam !!! Joj, kak fajn!!!

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.11.2008 19:08:13   
gigi1
Zarjica smo te vse pogrešale, veš. Lepo se najej, pa še kakšen pirček za sprostitev user posted image . Me smo pa tukaj in te počakamo.

BBpikica. To sem tud jaz mislila..pa me je dr.V prizemljil, da je tak dogovor vseh centrov v Slo, da ne delajo samoplačniških po 43 letu user posted image . Saj zato pa sem bla zadnjič po pogovoru z njim čist adijo.

A tatarca si se upala? Dobra si. Jaz ga obožujem, sam ko me želodec matra se ga pa ne upam.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.11.2008 19:12:07   
Kicsi

Kisci user posted image  user posted image  user posted image  je bil spet lep pogled.user posted image

Hvala bogu so rože in delo z zemljo že mimo,drugače pa držmo pesti,da bo vse o.k.
Upajmo,da če jo v vseh 32-ih letih nisem dobila,pa sem odraščala na kmetiji z mački,zemljo,itd.,jo tudi zdaj ne smem dobit PA PIKA !!!!!!
Vseeno se bom pa pazila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.11.2008 19:16:38   
zarja1
Zarjica smo te vse pogrešale, veš. Lepo se najej, pa še kakšen pirček za sprostitev user posted image . Me smo pa tukaj in te počakamo.

no na to pa se pije....user posted image . Kak je Gigika?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.11.2008 19:20:09   
Shadow

Navijamo za jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Bambi75 - preverjanje stanja zarodkov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz dodajam navijaške banane, da bodo zarodki pri obeh taki, kot se šika!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.11.2008 19:28:22   
Pija76
Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Jaz tud, jaz tud!!!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.11.2008 19:28:46   
bbpikica
Zarja pozdravljena. Kako se že priprvljaš da greš po svoje pingvinčke?

Gigi daj grethy vpraš, men se zdi, da jih Reš dela, da mi je grethy nekaj o tem razlagala. Kar se pa tatarca tiče se pa nisem mogla upret ampak ni blo nobenih posledicuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.11.2008 19:30:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Navijamo za jutri

Sobota, 29.11.

Reby - ET

Reby naj se mali pokeci lepo obtačlajo in zasidrajo. Bambi boš vidla, naši user posted image  so borci....ziher te čakajo.

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.11.2008 19:31:16   
zarja1
ha ha pri nas je pravi snežni metež....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.11.2008 19:31:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Serendipity - kako si ti po punkciji? Nestrpno čakaš ET, ne?user posted image

Oja, komaj čakam! user posted image  user posted image  user posted image  Še malo, še malo... user posted image

In kak je tvoj navihanček? user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.11.2008 19:34:08   
Serendipity

Se* kakšne lušne pikapoke limaš user posted image . Si dobro? Si bila pridna in počivala danes?

user posted image  Te spešal pikapoke sem še posebej našla za vse borke... Da ja prinesejo srečo.
Sem bila skoraj pridna. Počivam, pijem tekočine ogrooomnoo in dosti jem (to zadnje se mi zdi da ni glih dobro, kaj?) 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.11.2008 19:34:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
Zarja pozdravljena. Kako se že priprvljaš da greš po svoje pingvinčke?

pa kolk se da no. Pijem pivo, jem ta estrofem, endovital za kri. Komaj čakam mal počitka pa božične filme in risanke....
Sem tak kot vedno full optimistična, pozitivna, ne dovolim da me karkoli zlomi al pa sploh premakne z moje poti.....požvižgam se jaz na statistiko in skeptike.

Pa ti? Sem vidla da si tud na Hiconcilu-to je tak splošen antibiotik. Upam, da bo s tabo vse ok, gastro pa je mater zoprna. Bla enkrat ful tojfl.

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?