|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
28.11.2008 14:13:02   
nokes
čuj, ka ti briješ norce iz mene
p.s. z širokoustostjo se pa jaz glih ne bi hvalila (mogoče bi morala našga prašat, če je to tudi dober argument poleg vseh ostalih zgoraj naštetih)

samo, da ne boste spet rekle, da me goni

joj, mišmišič, jst pa tak ne govorim! širokousta je bila edina beseda, ki sem se jo spomnila kot nasprotje lažni skromnosti, tak da v mojem vokabularju je to dobra lastnost!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Me pa ful firbec matra kako je bla dons zrihtana...

kot user posted image  disko kvin!!! ubogi drd, bi si ga človk kar k prsim stisnil. a ne mišmiš?? user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.11.2008 14:15:23   
Goldy
lučka25 - meni je včasih bolje, da bruham, mi je pol manj slabo, ali pa nič. Pa pol enkrat nazaj pride, slabost mislim.
Jaz sem tudi danes user posted image  razpoložena (sicer bolj slino čez mečem, sam slabo pa ni da ni, sam če mam neki ustah je boljšuser posted image ). In potem si umislim še zelje in pečenice za kosilo, sam mi zelje tak smrdi, da je za znoret. Pa bomo že. Ko vemo, zakaj nam je slabo.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.11.2008 14:39:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Za Mišmiš pa jst že vem, da je pametna. Me je na zadnjem srečanju nekaj pametnih naučila. user posted image
Me pa ful firbec matra kako je bla dons zrihtana...

miška tkole

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.11.2008 14:42:04   
mismis
Noki, vse je res, tale naš dr. D se mi včasih prav smili, ko ga take babure provocirajo. Res bi si ga človek kar k prsim stisnil user posted image user posted image  Drugače pa danes nisem bila disco queen, je bilo bolj kot ne poslovno elegantno.user posted image

A ja, sem odprla novo temo december IVF/ICSI. A sem priden????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.11.2008 14:56:14   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Noki, vse je res, tale naš dr. D se mi včasih prav smili, ko ga take babure provocirajo. Res bi si ga človek kar k prsim stisnil user posted image user posted image  Drugače pa danes nisem bila disco queen, je bilo bolj kot ne poslovno elegantno.user posted image

čuj, jst mojga na sestanek s teboj ne bi spustila, rdeča šminka, visoke štikle, jebozovni štunfi, globok dekolte??? a nimate oblačilnega kodeksa, ki zapoveduje puli do nosa, pa žametke!user posted image user posted image  da se ne vidi niti gleženjček!

priden si, mišmiš, sam jst grem tja sam pokukat, do nedelje visim na novembru!

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.11.2008 14:59:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

čuj, jst mojga na sestanek s teboj ne bi spustila, rdeča šminka, visoke štikle, jebozovni štunfi, globok dekolte??? a nimate oblačilnega kodeksa, ki zapoveduje puli do nosa, pa žametke!user posted image user posted image  da se ne vidi niti gleženjček!

priden si, mišmiš, sam jst grem tja sam pokukat, do nedelje visim na novembru!

nope, no dress code for me...Kje pa naj drugače pokažem svoje atribute user posted image user posted image user posted image

nič, germ jaz sedaj domov, če so nam zrihtali net, se popoldne še kaj priklopim, če ne bomo morali pa drugače preživeti popoldne user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.11.2008 15:03:02   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Sapi sori se te zgrešila, zdj sem padla v eno otopelost in sam še čakam, varianta nimam kj več nardituser posted image . Kako si ti?

Samo, da je belina otopelost gor al pa dol user posted image  ... hja, mene je danes začelo zvijat kot pred M pa sem šele 4 dan po ET, se mi non stop nekaj dogaja, saj veš, da ni dolgčas user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.11.2008 15:05:29   
citrončica
 Vsem najlepša hvala za user posted image ,
in za vse vzpodbudne besede,

saj vem,da upanja ne smem izgubit, a po 4ih neuspehihuser posted image

Povejte mi prosim,tiste,ki ste že 5ič,6ič v postopku,nam zdaj to avtomatično pripada,ali ste večinoma samoplačnice??tolk,da se malo vem orientirat,jaz sem bila zdaj 4x v Lj na ginekološki brezplačnouser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.11.2008 15:12:03   
sapi
mismis no vidim, da se je akcija že začela s postopkom in dr. D-jem ... kako hitro pa gre z zamrznjenčki ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.11.2008 16:08:44   
koala
citrončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drage borke, jaz bi vam rada smo povedla da pogosto mislim na vse sotrpinke, ki inajo tako trnovo pot do sončka kot jo imamo me, a se splača vse take in drugačne neprijetnosti ki so posledica postopkov se poplačajo v trenutku ko ugledaš tisto malo utripajočo pikico, da o trnutku ko prvič stisneš detece k sebi sploh ne govorim.
Skratkam stiskam pesti za vse skupaj in vsako posebaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.11.2008 16:09:06   
želvica99
Sapi 4. dan po et je tud mene začel tko bolet pa se je izkazalo, da je HS in ker se je začela tko pozno je blo sumljivo in...

Punce zdj ste me pa prepričale, madonca se pustim in sem šla ne lulat ampak kri preverit. Saj mal pa moram vztrajat ma svojem, ker sem rekla da decembra sporočim in grem zdj na december povedat naprejuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.11.2008 16:33:43   
bbpikica

bbpikica, če bo vse kot treba, bomo nekje konec januarja trepetali. Namreč jaz čakam januarsko user posted image , potem pa hop po pingvine. Kaj pa veš, mogoče bova pa skupaj.

Mismis joj kolk nas bo trepetalk janurja pa pol nosečkuser posted image user posted image user posted image , jaz res že komi čakam pa spet vitaminčke papam. Aja kaj pa preprečuje ugnezditev pri tebi,ker mam jaz tud filing da pr men tle neki ne štimauser posted image ? Kar se pa hudička tiče pa nisem ziheruser posted image , še zdaj mi nisi razložila razlike med huda in je*bo*zov*na, pol ti bom pa povedala al sm mal hudička al ne. Sam po moje sm ampak mal bolj sramežljiv. Mislm da če bi jaz šla taka J*** k Rešu bi našga najmanj kap trofnla, ma že tko probleme z mojim stilom oblačenja.

Mojsonček hvala za komplimentuser posted image . Veš men pa ful počas rastejo, zato se pa ne maram strižt, na kratko frizuro bi se pa po moje težko navadla.

Daisy jaz te tudi pogrešam tukaj med nami.user posted image

Netka jaz ti vsak dan pošiljam dobre misli in želejuser posted image

Nokes ja vidš tak kodeks oblačenja bi moj rad uveduuser posted image , ampak ga jaz glih ne upoštevam, razen pozim zarad mrazauser posted image . Jaz bom tud do ponedeljka še na novembru ostala.

Sapi tale zvijanje zna bit dober znakuser posted image

Želvica a te niso prepričale da bi lulala? Ja navihanka a zdaj moram pa vseen na december

Citrončica 6x ti pripada brezplačno kako točno to gre na GK ti bodo pa tiste ki so tam znale povedat. Upanja pa nikar neizgubi ker še ni vse izgubljeno!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.11.2008 16:45:01   
Shuka
Evo mene končno mal do neta pršla k sem v Mama hotelu in res mi nič ne manjkauser posted image

Citrončica - user posted image

Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivamuser posted image Kako tvoji škratki?

mismis
- kam se pa tebi mudi? si že v decembru!user posted image Pridna si.

noki - kako virozica, tamaladva še šmrkata?

Lučkica moja
- hvala za lepo dopoldne, vedno je prijetno s teboj poklepetat in se nasmejat.user posted image

Želvica - a nas matraš, zdej morm pa s teme na temo skakat. Pa a smo rekl, da naumo prej lulal?

Goldy - če ti je slabo sam kak keks v usta pa veliko pit, morda bo bolje, no vsaj meni je bilo, sam zvečer je bla bl štala k ni nč pomagal ampak vedi, da tud to mine.
pozdravček še mojmusončku, k si je dons vzela dan zase user posted image
Lana08 - lepo da si se oglasila in da srček bijeuser posted image le tako lepo naprej, pa poboljšaj se v javljanjuuser posted image
jazzzy - super za srčka, le rastite naprej user posted image

a se je hedi kej javla kako kej korenjaka? pa kicsi? pa kajatina?

Pa en lep pozdravček vsem ostalim mojim pupam k jih nisem navedla, sej veste, da ste vse moje, ne?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.11.2008 16:50:25   
Goldy
Ja, shuka, ko kaj pojem in ko jem je ok. Sem že tudi kekse jedla ja, pa so končali v školjki.user posted image  Sej vem, da mine. Pa ko vem zakaj mi je slabo, se mi kar smeji, razen ob školjki, takrat pa res ni smešno.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.11.2008 16:52:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ja, shuka, ko kaj pojem in ko jem je ok. Sem že tudi kekse jedla ja, pa so končali v školjki.user posted image  Sej vem, da mine. Pa ko vem zakaj mi je slabo, se mi kar smeji, razen ob školjki, takrat pa res ni smešno.user posted image
Sej se boš pa školjki potem smejala, ko je ne boš več z obrazom gledala ampak sam še z ritouser posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.11.2008 16:57:06   
kajatina
No pa še jaz se javljam, potem grem pa še malo za nazaj prebrat.
Kot smo vse predvidle, so mi suprefact podaljšali za 4 dni, tako da imam v sredo 3.12. ponovno UZ.
Cintrončica , kar se tiče nadaljnih postopkov jih imamo šest. Postopek je pa čist enak kot pri prvem ali drugem. Naročiš se pri svojem zdravniku, ki ti da napotnico in to je to. Želim ti čim več dobre volje in pozitivnih misli.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.11.2008 17:03:41   
Kruce Fiks
nope, no dress code for me...Kje pa naj drugače pokažem svoje atribute user posted image user posted image user posted image

Tle jih pokaži! Ajde eno fotko!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.11.2008 17:07:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Evo mene končno mal do neta pršla k sem v Mama hotelu in res mi nič ne manjkauser posted image

Bolnica? Wau, tam pa dober kuhajo!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.11.2008 17:07:06   
nokes
ok, na novembru se delamo, da nič novega.... a ne želvi??!!user posted image

šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata user posted image  in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič!

goldy, revica, a ti čisto nič ne paše za jest?? saj veš, po malo pa večkrat na dan...

bbpikica, jp, dress code za vse, razen zame...user posted image user posted image

koala, hvala za lepe želje, a si tudi ti nekoč tukaj preživljala ure, dneve... ?user posted image  lupčke tvojmu sončku bombončku!

kajatina, podaljšanje se zgodi, saj bo endvatri tukaj tudi december (imamo že novo temo odprto), takrat pa wruuum do ETja!

krucefix, zdajle bo pa šiba pela!!!

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.11.2008 17:07:43   
lara light

Larči - dons sem bla ful zasedena od jutra. Najprej z eno nosečko na kavi pol pa na poti in zdej v toplem zavetju doma počivamuser posted image Kako tvoji škratki?

Tudi jaz sem tvoja!user posted image user posted image  No, lepo, pohajat je tudi treba. Kako je bilo pri starih prdcih, saj je nekaj takega, če se prav spomnim? Se je dalo zdržatuser posted image user posted image  
Škratiuser posted image  to mi je tako zelo všečuser posted image , so fajn. Nič ne jamrajo, nič ne rečejo. Mislim, da se mata kar fajn noter na toplem.
Povej mi nekaj prosim, a ti kej veš, kdaj hodijo kontrole iz ZZZs-ja? Je to bolj v delovnem času, al je možno tudi zvečer in čez vikend? Kar se mi zdi nemogoče in nesmiselno, a vseeno nimam pojma o tem, zato raje vprašam bolj izkušene, hvala ti.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.11.2008 17:10:10   
blanč
Želvica bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bhcg je za 13 dan kar precej visok. čestitkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.11.2008 17:10:27   
sonček33
A smo kej pridni?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.11.2008 17:13:13   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Želvica bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bhcg je za 13 dan kar precej visok. čestitkeuser posted image

Ma dej, nisem vidla, hvala Blanči, bravo tutrtlca!!!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.11.2008 17:13:27   
Shuka

šuki, razvajenka, tamaladva šmrkata, pa po novem še sračkata user posted image  in tvoj/tvoja? pa daj že no en kamenodobni ročni tikerček si omisli za take kot sem jaz pa zvezdič!

Jest tebe čakam, ko si ga boš ti si ga bom še jestuser posted image user posted image user posted image
Moj spidermanček lih zdele pleza po menuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.11.2008 17:15:19   
nokes

Jest tebe čakam, ko si ga boš ti si ga bom še jestuser posted image user posted image user posted image
Moj spidermanček lih zdele pleza po menuser posted image

pa sej jst ga mam!!!user posted image  , ju nou, ....panic?

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?