mismis
|
Pika.po, situacija je takšna, pošta od konzilija ti velja za vse postopke. Obverstilo o zamrznjenčkih sem jaz dobila v cca 14 dnevnih po ET-ju, tako da še malo počakaj. Napotnico rabiš v vsakem primeru, ali je to napotnica za prenos zamrznjenčkov ali pa postopek, tako da se čimprej naroči, čeprav počakaj, da dobiš obvestilo ali imaš zamrznjenčke ali ne, ker če imaš zamrznjenčke, potem se ne rabiš naročati za posvet, temveč samo rečeš, da potrebuješ napotnico za prenos zamrznjenčkov, tako da boš prej na vrsti. Glede na to, da imaš dr. D-ja, se mi zdi, da pa boš morala malo pohiteti z naprotnico, namreč, ko sem jaz poslala mejl, kdaj lahko pridem po napotnico za zamrznjenčke, so mi dali samo 4 datume, 24.11., 28.11., 01.12. in 05.12. (se mi zdi, da bo potem dr. D na dopustu). Ponovno v stimuliran postopek greš lahko šele po tretji , če pa imaš nestimuliran postopek prenosa zamrznjenčkov, jih greš pa lahko takoj iskati, čerpav mislim, da sedaj do konca leta ne naročajo za zamrznjenčke. Telefonska od tete Pehte je: Agata Sedej 01 755 27 65 (dela pa od 9. do 14. ure) Evo toliko, upam da sem odgovorila na vsa tvoja vprašanja