|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
24.11.2008 10:42:24   
Shuka
Larči - kaj naj ti rečem, včeraj sem bla cel dan doma, kljub lepemu vremenu, ker sem imela tako zelo veliko ustvarjalnega elana, da sem ga hotela izkoristiti, zvečer pa križ trd kot kamen, tko da me dons čaka masažica.  Kako ste vi 3-je?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
24.11.2008 10:42:52   
netka34
Zdravo klepetuljice!!

Hvala, ker ste čustvovale z mano....pa dejmo še malo....user posted image

1. angelčki so očitno nad manouser posted image user posted image
2. tudi čaplje so bližnji sorodniki štorkeljuser posted image

pol si pa to preberte, če ste lih na voljiuser posted image ....

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5111456
(eh, ne vem, kako se nardi aktiven link)

3. a lahko pridem na 6. mesto tam kamor spadam na seznamu?

Pol pa še prav ena zanimivost ki sem jo včeraj prebrala:

Prvi otrok spočet v epruveti se je rodil 25.7.1978
In če bo šlo vse po sreči pri nas, imam rok 25.7.!!!!!!

Če to ni čudež, pol pa tut ne vem.....user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
24.11.2008 10:49:31   
Shuka
netka - sem vedla, das potrebna enga fajn šeškanja, že sam zarad pesimizma, ampak pri tako lepi novički te bom samo user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 128
24.11.2008 10:50:06   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Larči - kaj naj ti rečem, včeraj sem bla cel dan doma, kljub lepemu vremenu, ker sem imela tako zelo veliko ustvarjalnega elana, da sem ga hotela izkoristiti, zvečer pa križ trd kot kamen, tko da me dons čaka masažica.  Kako ste vi 3-je?user posted image

Shuki, hvala sonček, mi smo super. Kako ti in spirerman?user posted image Hrbet, praviš?user posted image Tudi jaz ga že čutim, kaj šele bouser posted image Tudi jaz sem razmišljala o masaži...ta teden mora past ena tapravauser posted image

Moja olika je tudi na bolniški, lep dan in uspešen vsem vam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
24.11.2008 10:51:58   
lara light

netka - sem vedla, das potrebna enga fajn šeškanja, že sam zarad pesimizma, ampak pri tako lepi novički te bom samo user posted image

ampak vsaj za ušesa jo bovauser posted image user posted image user posted image
Netka!!!!user posted image Ti si res en čudež! To je to, netka, zelo sem vesela zate, HB da je uspelo!!!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
24.11.2008 10:53:01   
Tina1
netka34 superuser posted image user posted image user posted image , zdej bomo pa poleg tebe vsi trdno začel vrjet u čudeže.Bravo, da nisi obupala. Naj se vse dobro izteče.

pika.po pejt na krvnega, lej kako se je pr netki iztekel.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 131
24.11.2008 10:54:46   
netka34

Ja Šuki, ma je blo res katastrofalno!!
Pa tudi beta se mi zdi še vedno ful nizka, v primerjavi z vašimi primeri...

Tko d ju3 grem pa vseeno v lj, da mi dajo vsaj utrogestan, ki mi je zmanjkal že včeraj...

Hvala pike!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 132
24.11.2008 10:56:21   
Bumo
Joj netka user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bo vse OK!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 133
24.11.2008 10:58:33   
jazzz27
Jej.....netka, superca....user posted image user posted image user posted image user posted image . Proč s pesimizmom!!!!

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 134
24.11.2008 10:58:44   
sonček33
joj kaj nisi rekla za utro, jz ga mam še nekaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 135
24.11.2008 11:01:43   
biba007
Pika.po hudo mi je zate...sej veš, ni fer, da nas tkole matrajouser posted image ...pa upanje, pa razočaranje...ups and downs....ampak se mi zdi, da je treba znova in znova zbrat moi in mislit na cilj. Pa če bebeji niso za pohrustat srčkani, pa mehki, pa dišijo... Ni druge, kot da greš naprej v nove zmageuser posted image

Obayifo, hm, mogoče bo pa s krvnim drugače? Bi znal bit...Miklavž, Božiček, pa še Dedek Mraz so pred vrati, pa presenečenja tudiuser posted image

Pikovitek,Šukica, pri nas pa še nič snega. Pa ga tko čakamuser posted image

A, pa še ena novička: v UK sem videla reklamo, da ima CB nove digitalne testerčke. Madona so imenitni. Ti izpišejo pregnant, pa še v katerem tednu si. Sicer sem se že pred časom odločila, da na tanobel CB lulam samo pluske, tako da ga še nisem poskusila, ampak se mi zdi, da bi si ga privoščla za tabolš priložnostiuser posted image ... A morda katera ve, če jih imajo pri nas tud že? 

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 136
24.11.2008 11:05:45   
jazzz27
biba...počakaj, če si ga videla na reklami v UK, bo trajalo še eno leto, da bo v slovenijo prišeluser posted image user posted image user posted image . Kaj ga pa gor nisi kupila?user posted image ....Se spomnim za moške britvice fusion, so bile gor hit...k nam so prišle šele čez eno leto....mogoče se je morala zaloga spucatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 137
24.11.2008 11:10:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ja Šuki, ma je blo res katastrofalno!!
Pa tudi beta se mi zdi še vedno ful nizka, v primerjavi z vašimi primeri...

Tko d ju3 grem pa vseeno v lj, da mi dajo vsaj utrogestan, ki mi je zmanjkal že včeraj...

Hvala pike!!

Sej bo tud bhcg rastel sam bodi optimistična, od zdej naprej nč več jokanja a provuser posted image Drugače imam pa jaz še 3 škatle Prometriuma če želiš, pa to morš prej rečt ne pa ko ti že zmanjka, ti, ti, si res za na šeškat user posted image user posted image

Evo še vedno stiskamo za to da bo še naprej rasel hormonček in naj se uresničijo čarobne napovedi glede PDP-ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.11.2008 11:11:26   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

biba...počakaj, če si ga videla na reklami v UK, bo trajalo še eno leto, da bo v slovenijo prišeluser posted image user posted image user posted image . Kaj ga pa gor nisi kupila?user posted image ....Se spomnim za moške britvice fusion, so bile gor hit...k nam so prišle šele čez eno leto....mogoče se je morala zaloga spucatuser posted image user posted image user posted image

Evo tole je povezava...
http://www.clearblue.info/uk/index.php

A ni imeniten? Res tak, da se ga pol še pofotka in ovekoveči... A, kupila ga pa nisem, ker:
1. sem mislila, da jih majo pri nas zihr tud - logika sej smo v EU, a ni res!?
2. ker imam doma še bogato zalogo CBjev. So mi ostali, ko smo uvedli pravilo, da na CB lulamo samo pluske (gl. zg.). Od hudiča!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 139
24.11.2008 11:15:20   
gigi1
Netka user posted image  user posted image  user posted image . Te kličem, pa maš skoz zasedeno user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 140
24.11.2008 11:32:12   
Shuka
Biba07 - te testerje se da naročiti preko ebay-a,( TUKAJ) pri nas to še ne bo kako leto, pomoje.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.11.2008 11:36:52   
Dakec
Čao bejbike.

Me kaj pogrešate? Jst sploh nisem uspela na RR, sem skoz urejala stanovanje in potem res ni časa za nič druzga.

No prejšnji teden sem šla v Domžale na 4D ultrazvok, ker sem hotela imeti mojo miško posneto na CD. Joj punce kako lepo je videti svojega otročka kaj počne v trebuščku. To je ljubezen na prvi pogled.

Ste vredu? Žal mi je ampak ne morem vsega prebrat za nazaj  ampak Netka čestitam.

Se vam javim 27. ko mam pregled pri ginekologu, sem pa že v 26t3d.

Lupčke.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
24.11.2008 11:38:40   
jazzz27
Babe, kaj če bi dilale s testi?user posted image user posted image user posted image user posted image  

je pa nobel zadevca.

Pr nas sonce sijeuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.11.2008 11:51:42   
pika.po
Netka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj nosečnost naprej poteka tako kot treba in boš julija mamica enega lepega pikeca user posted image user posted image user posted image

Me punce neki naganjajo na krvnega. Dej mi povej, tebi je 12. dan BC pokazal plusek a ne?
Kako dolgo in kako močno pa si krvavela? Ker kljub temule tvojemu čudežu,  se meni zdi, da mi ni več spasa.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.11.2008 11:57:28   
biba007
A lahko prosim za en nasvetek? Po navodilih jemljem Prometrium 200mg 2x dnevno. Mi gre kar precej na živce, ko sem takole cele dneve dibbling...pa sem se prebila skozi navodila v Italijanščini (ihnihtšprehen, really), pa piše, da je dnevna doza nekje med 200-300mg. Sem naumila, da bi mogoče šlo tole s progesteronom samo zvečer, pa da se potem do jutra vse dostojno absorbira... Kaj mislite? A ma katera kakšne izkušnje? A ga lomim?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 145
24.11.2008 12:00:31   
bbpikica
Netka jupiiiiiiiiii z atvoj čudež, zgleda da je pomanjkanje štorkelj pa so še čaplje v akcijo stopileuser posted image

biba007 ko sem ga jaz prejšen mesec iskala so me povsod vprašal "Pa ste sigurna da iščete CB?", tko da pr nas ga po moje še ni. Prometrium pa kar tako jemlji kot je dr. naroču on že ve zakaj 2x. Jaz ga imam ponavadi 3x.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 146
24.11.2008 12:01:56   
womanpolice
Živjo!

Netka... vidm, da se ti je lepo izteklo. Čestitke! in držim pesti da bo vse v redu

Pika.po ne še obupat, kot ti pravijo punce moraš iti na krvnega...

Punce, hvala za lepe želje, ampak mislm da nič ne bo.... dans ni nič slabosti, nč bruhanja... tko da mislim, da je bilo tisto včeraj nekaj drugega... Sicer ne vem kaj.. mogoče pa res od tablet al pa čajev.. kaj pa vem....

Zdajle zjutraj bom kratka, ker imam velik opravkov (sm dolg spala - do enajstih!!!!!!!!), pa se zvečer kaj tipkamo.

BOZZA imaš ZS, katerega dopolnim zvečer.

Lep dan vsem. Današnjim akterkam velik sreče!!!!

čavči

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 147
24.11.2008 12:08:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

A lahko prosim za en nasvetek? Po navodilih jemljem Prometrium 200mg 2x dnevno. Mi gre kar precej na živce, ko sem takole cele dneve dibbling...pa sem se prebila skozi navodila v Italijanščini (ihnihtšprehen, really), pa piše, da je dnevna doza nekje med 200-300mg. Sem naumila, da bi mogoče šlo tole s progesteronom samo zvečer, pa da se potem do jutra vse dostojno absorbira... Kaj mislite? A ma katera kakšne izkušnje? A ga lomim?user posted image user posted image user posted image
Jaz sem ga jemala 3x dnevno in sploh nisem dvomila v doktorjevo odločitev, ne glede na to kaj piše v navodilih.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 148
24.11.2008 12:12:41   
sonček33
kako ste prebrale na med.over od netke???

drugače pa Netka, kaj sem ti jaz napisala v sms včeraj???? No, evo, tako hitro so se moje besede udejanile!
jaz bi se ga kar napila od veselja, samo ne smem...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
24.11.2008 12:17:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kako ste prebrale na med.over od netke???

drugače pa Netka, kaj sem ti jaz napisala v sms včeraj???? No, evo, tako hitro so se moje besede udejanile!
jaz bi se ga kar napila od veselja, samo ne smem...

Skopiraš link v  naslov in enter

Al pa klikni TULE

< Sporočilo je popravil Shuka -- 24.11.2008 12:18:34 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?