womanpolice
|
Živjo punce in fanta... Ja, je že minilo nekaj dni odkar sem se po dolgem času oglasila... Če po resnici povem, nisem imela časa, saj sem imela službe večino z 11 urnim razmikom (samo spat hodila domov), če pa sm že imela čas, pa nism mogla do računalnika, saj moj pridno piše seminarsko (dela magisterij) in imam bolj redko dostop do računalnika... Ja, v petek (21.11) sem bila pri "Teti Pehti"... Ta ženska je res neverjetna. Šla sm sama. Takoj ko je videla moj urin, mi je rekla "vi pa imate težave z ledvicami in mehurjem, imate nizek krvni pritisk, slabo cirkulacijo krvi in posledično tud slabo prekrvavitev materince" Ko sem ji povedala, da sva v postopku, je bila kr malce huda, ker ni bilo mojega zraven s svojim urinom. Rekla je, da naj oba pijeva te čaje, da naslednjič pa naj vsaj urin od mojga prinesem. Seveda bom. Zdaj sem ga že navadila jemati vse te tablete in tud te čajčke pridno pije. Se je poboljšal moram priznat. Sam upam, da ga ne hvalim prehitro... No, v glavnem... potem ona gleda urin in mi reče; " ta urin pa mi je zelo sumljiv (beri sum nosečnosti)" Jst sm pa bruhnila v smeh. Povedala sem ji, da to ni mogoče, ker ima moj ZELOOOOOOOOO SLABBBBBBBBBBB SPERMIOGRAM in so mu rekli, da po naravni poti skoraj ni mogoče, da bi me oplodil. Potem pa mi je rekla, da so zdravniki preveč ozkogledi, in da naj ne bom presenečena, če se ne moti, da... Potem pa mi je še rekla, da če pa tokrat ne bo (urin ji govori drugače), da se bo pa verjetn zgodilo to, kar se mi je po njenem že večkrat (glede na to, da mi včasih menstra zamuja 4 -6 dni); da me oplodi, pa ne pride do vgnezditve (zaradi preslabe moje cirkulacije krvi). Rekla mi je, da naj vzdigujem samo svinčnik in papir, ker sumi, da sem... In da mi je najprej mislila dati čaj za čiščenje, vendar mi ga ne bo, ker sumi.... Danes, 23.11.2008, pa se je zgodilo nekaj kar mi je zbudilo dvom v njene besede (sprva sploh nism verjela). Danes dopoldan mi je kr naenkrat postalo slabo. Moj je bil v kopalnici. Jst priletim noter. On pa:" kaj pa je?" "Slabo mi je...." In že bruham (sicer malo, ker še nism nič jedla, in ni blo kaj za izbruhat). Potem pa jst mojmu rečem: "Bemti, kaj pa če ima Teta Pehta prav?" On pa: "Dej, no, sej veš, da ne more biti po naravni..." Jst pa mu potem rečem: "Kaj pa veš? Poglej Ledenko in njenega... iste težave... pa je Maca nardila svoje (midva sedaj jemljeva oba 800 miligramsko Maco, Q10, Fidiprotekt)" Oh, kaj bi dala, da bi to bila prva nosečniška slabost... Ampak si ne delam utvar... Ni pa mi jasno zakaj mi je bilo slabo, če mi že zelo dolgo ni bilo - že dolgo nism bruhala.... A je možno, da je to od teh čajev? Včeraj sva jih prvič pila. To naj bo zaenkrat vse... grem pripravljat za kosilo, saj imam ob 15.00 do 23.00 službo. Pa še lase si morm umit in posušit... Se tipkamo jutri... Lep dan vsem... Pa kr notr bodite, ker je zelooooooo mrzloooooooooooo... jst pa bom na mrazu........... čavči...
|