Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:55:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Ja, abra sem pozabila dodati svežo zelenjavo in sadje . Samo banane so ok. Izogibam pa se še čokoladi, oreškom, jagodam, tega še sploh nisem sprobala, pa hrani ki je ne smeš tudi v nosečnosti, torej sveži siri, plesnivi siri, domačim salamam, surovemu mesu in jajcem.... Najbolj pogrešam sveže sadje. Hudiča, jest sem pa mislila, da bom šla takoj po porodu na en domač biftek k tašči, pa da si bom tatarca kupla, pa probala suhe mojstrovine mojega očeta, a pol to tud po porodu odpade al kako? Men je kolegica rekla k ma fantka, da se je v času dojenja zelo pazila, bila je bolj na kuhani zelenjavi in sadju, mesnih izdelkih, ne ocvrtih ampak kuhanih pa na žitaricah, pa so mel vseen probleme, tko da nikol ne veš kaj bo pri tebi delovalo, da bi bilo čimmanj krčkov. Treba je sprobat. Pa v MŠ so rekli naj bi se če se je zelenjava presna jedla samo ena vrsta na dan, da tako lažje ugotoviš, če je to zaradi te zelenjave, kot če ješ vse hkrati. Bomo videli kako bo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:55:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi Pri meni pa tece enajsti teden,pa komi cakam petek,da bom spet po dolgem casu videla svoje dva preko UZ-ja . Punce bodite v cvetju. Le tako naprej Kicsi in srečno jutri na pregledu.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:56:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: konina Dober večer dekleta. Moram se malo pohvalit in pokazat naša fantiča. Gašper je v svetlejšem, Erazem pa v modrem pajacku. Sedaj pa šibam, ker je že alarm. Lp, Nina Konina - kolk sta lepaaaaaaaa
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:56:12
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Konina, kok sta luštna Hope, pa Lovro tudi! Ti IVF otročki so sami lepotci Konina, saj ne vem kaj rečt, prelepa sta! Hope, cukr tale Lovro, pa kako srčkano nina z rokicami skupaj! Krasni otroci! Bambi, Se* odlično punci! Shadow, čestitam, čuvaj ju! Abra, Shuka, kako zatekanje? Upam, da je kaj bolje enga metuljčka za lažje noge Četrtek, 27.11. Dakec - pregled Lučka 25 - UZ Jazzz27 - UZ Stijan - NS abra - UZ Navijam! Pikovitek- za uspešen začetek! Tassi-juhu! Grethy, navijam zate In moja olika, ki zamuja, ker je tud ona na bolniški: Kruce, hvala za kavico! Shuki, zdej sem prebrala, ma super, super, super!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:56:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Shuka jaz imam na listu napisano transfer v ponedeljek 1.12. glede na število celic. Ampak danes je bil na punkcijah dr. Reljič, ki pozna moj primer, da imam veliko nezrelih celic in pa zarodki se slabo razvijajo od 3. do 5. dne. KO nam je prišel povedat za celice je rekel, da je bolje da pridem v soboto pogledat kako kaj kaže in se bomo takrat odločili ali bo transfer v soboto ali ponedeljek. Jaz nisem pisala z obarvanimi črkami, ker ne vem kako bo. Iskreno upam, da se bodo bolje razvijale celice kot prej
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:56:43
|
|
|
|
bambi75
|
Tassi in pikovit za skorajšnjo akcijo. Gretka kaj pa spanje, a še vedno ne rabiš skoraj nič spat. Blagor tebi. Jaz pa sem danes vzela ta Urtogestan oralno , pa sem bila že sinoči čisto paf, danes zjutraj pa tudi. Bi kar spala. KO neham krvavet ga grem takoj vtikat spodaj, zdaj se mi pa res ne da. Žižika jaz sem zaenkrat v redu, samo prehlad me nekaj daje. Se* in Bumo kako ste pa kaj vidve? Žogica žal mi je zate. Še predobro vem, kako je to. se meni nekaj podobnega dogaja. Sem imela nazaddnje od 14 celic samo 5 zrelih. In pa na tretji dan samo dva ok zarodka. Res pa je da sem jaz stopko dobila, kos so bili največji folikli 19. Pa tudi ne vedo zakaj je tako. Upam, da bo tokrat bolje. Shuka lepo da je vse OK. Reby jaz sem imela narkozo, ker jo pač ponujajo in, ker sem imela več jajčk v levem jajčniku, ki pa leži zelo visoko in vem kako me boli če sem brez narkoze.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:57:54
|
|
|
|
Shuka
|
Larči - zatekanje se pri meni dogaja dnevno, najbolj ponoči in zjutraj ko prstov na roki ne morem dati skupaj, sicer niso tolk zatečeni prsti, kot bolijo in so napeti, noge zaenkrat OK, jih bolj v luftu držim, če sem pa predolgo na nogah se pa kar pozna. Ampak sej bo bolje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:59:14
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica jutrčka kako si? Lupčka srce moje Lubčka nazaj, sonce rozasto nasmejano! Vse v redu, povej mi kako si ti?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:59:33
|
|
|
|
Shuka
|
Netka - jest še vedno navijam kako si ljubica?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 9:59:53
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem Ja seveda boš spet v svoji fensi pinki haljici. Vzameš isto kot pa za transfer.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:00:36
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Larči - zatekanje se pri meni dogaja dnevno, najbolj ponoči in zjutraj ko prstov na roki ne morem dati skupaj, sicer niso tolk zatečeni prsti, kot bolijo in so napeti, noge zaenkrat OK, jih bolj v luftu držim, če sem pa predolgo na nogah se pa kar pozna. Ampak sej bo bolje seveda bo, to so prave besede, povej, a kaj telovadiš z rokami? to kej pomaga?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:01:53
|
|
|
|
lara light
|
Netka, tud jaz stalno mislim nate
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:04:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem Ja seveda boš spet v svoji fensi pinki haljici. Vzameš isto kot pa za transfer. Aham, tak torej... Hvala. Jao, se mi ne da teh cunjic spet s sabo vlačit Jaz sem ok - občasno me kaj špikne, zaboli, krvavim skoraj nič več ... Le ko sem se spravila kuhinjo nekaj čistit me je zarezalo, sem šla raje ležat, pa laptopa pred sebe, pa surfam ... Te še kaj boli? Ja, to Utrosranje pa res vrže
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:07:01
|
|
|
|
Shuka
|
Žogica - žal mi je, da se je tvoj postopek s celicami tako tragično končal . Bomo navijali, da bo naslednji uspešnejši. Tudi sama sem Elevit jemala kakšne pol leta pri drugi nosečnosti, ki se je prečasno končala in pred, med in po postopku zdajšnje nosečnosti in še danes vzamem kak tablet vendar ne vsak dan. 2 leti zna biti pa kar dolga doba za toliko vitaminov, sploh če jih še v hrani nekaj dobimo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:08:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Larči - zatekanje se pri meni dogaja dnevno, najbolj ponoči in zjutraj ko prstov na roki ne morem dati skupaj, sicer niso tolk zatečeni prsti, kot bolijo in so napeti, noge zaenkrat OK, jih bolj v luftu držim, če sem pa predolgo na nogah se pa kar pozna. Ampak sej bo bolje seveda bo, to so prave besede, povej, a kaj telovadiš z rokami? to kej pomaga? Ja kjerkoli sem tud v MŠ k sem bla včeraj sem jih stiskala, res pa je da nisem kolovratila z njimi naokoli k bi lahko še koga poškodovala. Dobro da si me spomnila, grem zdej ene par vaj na hitrco narest, da se raztegnem, k zjutraj sem se pozabila.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:10:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity E, pupe moje - jaz man spet eno vprašanje (vpliv narkoze pa sem zgleda preslišala ) - a za ET v MB-ju rabimo s sabo vzet kaj? (halja, ipd?) Se mi zdi, da si potem še eno uro not, ali se mi je spet sanjalo o tem Ja seveda boš spet v svoji fensi pinki haljici. Vzameš isto kot pa za transfer. Aham, tak torej... Hvala. Jao, se mi ne da teh cunjic spet s sabo vlačit Jaz sem ok - občasno me kaj špikne, zaboli, krvavim skoraj nič več ... Le ko sem se spravila kuhinjo nekaj čistit me je zarezalo, sem šla raje ležat, pa laptopa pred sebe, pa surfam ... Te še kaj boli? Ja, to Utrosranje pa res vrže A bi ti batine zdej al pol Kdo je pa še vidu, da se med postopkom kuhinja čisti, to se bo pol al pa še pol ne, to se pusti za čas nosečnosti našim dragim možekom
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:11:42
|
|
|
|
gigi1
|
Larica tarozast sonček je kar dobro, razen prehlada, ki me pa HB daje v dopoldanskih urah. Popoldan pa pridem k sebi Hope šele zdaj sem videla slikco v albumu. Res je srček Bambi prehlad pa naj kar ostane še nekaj dni. Baje je dobro, če imaš rahlo oslabljen imunski sistem. Se* ne ga srat s pucanjem. Lepo počivaj. Netkič moj dragi . A je kaj novega?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:13:11
|
|
|
|
Shuka
|
gigi moja - ja tale primopredaja Lučkinega G. je bila kar uspešna, prov vesel je bil ko sem omenila, da ga pozdravlja, pa zdej me res mika, da bi k njemu presedlala, če bom že ostala tu, očitno res bolj na starejše padam, pa bolj so kaj vem šarmantni, prijazni, sej ne da moj ni, je ampak .... sej ne vem, je bil pa bolj nežen kot zna bit moj. Pol se pa jest tle neki nadejam nežnosti pa boljim se tistih železnih palčk, pri porodu nam mogla mulcu rečt naj bo nežen Kako tvoj prehladek? Sem zasledila, da ti ga je neka družba čudežno odpravila? hura za družbico
< Sporočilo je popravil Shuka -- 27.11.2008 10:14:08 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:15:25
|
|
|
|
Serendipity
|
pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:22:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala... Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:23:21
|
|
|
|
sabsa
|
Na hitro se oglasim. Sem ok. Na bolniški, ne smem nič ven. Slabosti so se umirile in sedaj imam le še tiste jutranje slabosti. Mi je pa včeraj uspelo pasti. Hvala bogu na rit in roke, v trebuh nisem dobila udarca. Upam, da bo vse ok. Sem pa danes noseča 10t1d. Komaj čakam NS čez 10 dni, da vidim, da je s pikico vse ok. Me malo skrbi po padcu, čeprav so mi rekli, da je zarodek zelo dobro zavarovan. Trepetalke ... navijam.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:27:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala... Sej vem, da je težko ampak, morš počivat. Kaj pa če bi pesota zbudila, da ti družbo dela, ker on tud tebe zjutri zbudi za sprehod Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: Kaj si te naj z njim začnem?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:28:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pupe, ne me kregat - že počivaaam. Le dolgcajt mi je bil. Možek dela, peso spi, mačura se pa potepa. MSN prazen - so vsi v službah, knjige man že vse prebrane, CSI-je sem vse že pregledala... na mojem MSN-ju je tudi bolj vse mrtvo ,vsi delajo ,spijo ali pa se učijo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:29:12
|
|
|
|
bambi75
|
Se* a tebi pa dolgčas. No saj je meni tudi, sam pa že cel dopoldan gledam kup cot, ki jih mal za zlikat, pa se še kar ne morem odločit, da bi začela. Saj vem, da bo treba, mogoče bo popoldan več volje.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 27.11.2008 10:29:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Saj bi ga - ampak - poglej takle pogled: Kaj si te naj z njim začnem? ooooooooo kak lepo gleda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?