opatija
|
Dobro jutro drage ! Včeraj zvečer sem se pošteno razpisala nato pa me je vrglo ven. Sem bila jezna ko , da sem šla kar spat... HeGa tudi mene je včeraj prav razganjalo Smo bili na dolgem sprehodu in v živalskem vrtu. Sem otvorila sezono in kupila letne karte. Smo redni gosti, ker nam je zelo blizu. Komaj čakam, da konec poletja pripeljemo še Joj punce, jaz se tako veselim porodniške! Žal zame ne bo čisto prava, ker bom vseeno morala vmes tudi malo delati (1T na mesec) pa kaj čem. Sem se že sprijaznila, da imam pač tak poklic (pa na srečo delam doma), da nikoli ne morem čisto odklopiti, ker lahko ostanem brez dela. Prednost tega pa je, da cenim vsako minuto prostega časa in ga potem maksimalno izkoristim. Vedno se čudim mamicam ki jamrajo, da ne zdržijo na porodniški, da se jim meša in jim je dolgčas. Jaz sem noro uživala in komaj čakam, da bom spet! Ob tem meglenem dnevu sanjarim, kako nam bo luštno vozičkati, pa kofetkati, pa obiskovati plavanje dojenčkov, ... Zdi se mi, da bomo imele novorojenčke v idealnem času. Vročine ne bo več, mi pa bomo uživale z v dooolgem indijanskem poletju Sploh se veselim mesecev, ki so pred nami. Marca je za nas mesec rojstnih dni: moj dragi, moja mama, moj oče, tast in seveda najpomembnejši RD - moj sonček bo 24.3. star dve leti. Lani smo 1RD mojega sončka praznovali na Jamajki in je bilo fenomenalno. V Lj je 1T snežlo, 2T pa deževalo, mi pa smo čofotali v toplem karibskem morju in se basali z bananami Letos nam tak izlet žal finančno, ne časovno ne bo znesel, se pa tolažim, da najbrž tako ne bi bilo dobro, da letim noseča, sploh če bom dobila injekcije za zaščito proti trombozi Je pa res, da sva šla z možem v prvi na Mavricius, kjer sva se poročila in smo vse trije maksimalno uživali. S poletom so namreč ostale moje slabosti in smradi doma, odletela sem v čisto uživancijo, moj sonček pa je zadovoljno brcal Imela sva nepozabno sanjsko poroko in medene tedne . Letos naju mika Sharem (če se bo G strinjala in bo na pregledih vse OK), ker je blizu in precej ceneje. Zanima me vaše mnenje oz. prosim če mi katera sporoči kakšne izkušnje, ali je varno v hotelih 5* za ? Ful si želimo pobegniti nekam na toplo, da bomo lahko ves čas na zraku in da malo skrajšamo tole zimo. Maja planiramo počitnice na kakšnem otoku npr. Hvaru, začetek junija in julija pa nameravamo na kampiranje v Hrvaško Istro. Potem pa veliko pričakovanje Upam, da vročina ne bo prehuda. Punce, ki so rodile poleti me samo strašijo, da je groza Jaz upam, da vseeno ne bo tako hudo. Bomo pač ležale v senčki, pljuckale limonado, se basale z lubenicami in sladoledom, ... Za tiste, ki vas zanima telovadba za sem našla sledeče: joga je v Sadhani ob pon ob 17h, v Devi ob torkih 17.30, fitness Sunny pa ima telovadbo za ob pon. in sred. ob 18h. Sicer je super Pilates na Wolfovi vendar je ob tor. in čet. ob 9h in najbrž ni veliko srečnic, ki si lahko privoščijo frej dopoldneve. No, jaz že nisem med njimi Tkole punce, jaz moram nehati sanjariti o počitnicah ter telovadbah in začeti delati, ker imam totalno gužvo, kot vidite pa se mi nič ne ljubi. Najraje bi se crkljala, božala trebušček in se pogovarjala z Imejte lep in nasmejan dan pa naj nas čuvajo !
|