|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
24.1.2009 10:44:33   
Sulfinija
Punce se pravi če na AS slišis pretakanje po meni,da se naše user posted image  premikajo po bušiju in tudi pomeni,da so živi kajne?

LP Mojcauser posted image 11t2dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimna16)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.1.2009 11:17:54   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce se pravi če na AS slišis pretakanje po meni,da se naše user posted image  premikajo po bušiju in tudi pomeni,da so živi kajne?

če si slišala srček potem je vse okuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.1.2009 11:20:57   
lara27
Pozdravljene !

Jaz tudi tako mislim ,če se sliši utrip ,da mora bit vse o.k.user posted image
Punce kaj mi lahko napišete kako lahko naložim slike v album ali profil,  ker mi napiše ,da je fotografija prevelika prosim!!

Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil lara27 -- 24.1.2009 11:23:39 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.1.2009 11:28:10   
blanč
Lara, najti moraš manjšo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.1.2009 11:40:23   
lara27

Zgleda ,da je treba fotografije najprej pomanjšat a mam prav sej bom skapirala do avgusta menda hahauser posted image .

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.1.2009 11:43:05   
go_ta
lara27, tud pri meni so slike prevelike. ha ha, do avgustauser posted image  bo treba najt nekoga, ki bo to zrihtal, če ne bo trajal dlje od avgustauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.1.2009 13:09:38   
Sulfinija
Evo v mojem albumu tri slikice(zadnje)od mojega bušija 11t2dni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.1.2009 13:21:48   
simonalokar
sulfinija kako se ti že pozna. - lep trebušček imaš.

pri meni ni veliko sprememb 2 dni sem se imela lepo in veliko energije sem imela brez bruhanaj, in sem mislila prehitro da bo to to konec težavnosti.
trenutno semi nič ne da mal pospravljam in se crklajm.

kuk ste pridne punce saj vas kumj preberem toliko napišete v 1 dnevu pridne ste.

lp

simona

Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.1.2009 14:17:42   
Alisa
Dan,
jaz vas ne dohajam čvekice.
Jaz sem tud prehlajena ko user posted image , splo ne vem kaj naj spravim v sebe saj nimam nobenega apetita več. Slabo mi je občasno, vendar manj kot prej. Bruhala tud nism že dobre 4 dni, upam da se počasi umiri.
O nabrani kilaži me je kar groza, jaz ne krivim več božičnih in novoletnih dni, ampak zdaj trdim da je tehtnica fučuser posted image . V prvi user posted image , niso šle kile tak hitro gor, zdaj pa se kar množijouser posted image .

Nosečniških hlač še ne nosim, čeprav sem glih včeraj ene svoje uničila ( zadrgo), gumb sem imela pa itak odpet, tako da počasi bom morala oblečt te hlače da ne bom potem tako kot zdaj jambrala kok me vse tiši in ne morem dihat.

Oblekic ne bom kupovala, ker jih imam veliko še od Anžeta in so večinoma v nevtralni barvi, mogoče pozneje kako malenkost. Ostalo pa imava košek, previjalno, posteljico, voziček, no mogoče se bo pa vseeno kaj našlo, bo že kaj na novo moderno user posted image user posted image , dober izgovor a ne?
Vsem čestitke za opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mam pa še tako daleč, kje je 12.2., uf daleč.

No moj mišek hoče da mu naj pomagam sestavit ladjo.
Fajn bodite in pazite nase.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.1.2009 15:57:13   
poopsie
Hellow user posted image

Mi je prav dolgčas,ko sem samauser posted image Ni Iraye,da bi skakala po meniuser posted image
Sulfinija lep trebuščekuser posted image
alisa za tebe,da si čimprej pozdraviš.

Nič bom tudi jaz šla počivat ker me glava boli.

P.S. jaz sem tudi dodala sliko v album. Ampak se mi zdi,da ni kaj dosti zrastel od zadnjičuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.1.2009 16:27:20   
činka_beba
Hej avgustovke!

Tudi jaz sem avgustovka, rok pa imam 20.8. 2009
Me pa zanima nekaj glede NS pa upam, da mi boste lahko pomagale. Bila sem že na dveh pregledih pa mi moj ginekolog NS sploh ni omenil, sama pa sem čisto pozabila vprašat. Zanima me, če ti mora ginekolog dati kako napotnico za NS ali to "rihtaš" v lastni režiji (se sama naročim)?
Malo sem še zmedena, se vidi, da je to moja prva user posted image . Pri naslednjih bo že boljše.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.1.2009 16:33:59   
poopsie
IZVIRNO SPOROČILO: činka_beba

Hej avgustovke!

Tudi jaz sem avgustovka, rok pa imam 20.8. 2009
Me pa zanima nekaj glede NS pa upam, da mi boste lahko pomagale. Bila sem že na dveh pregledih pa mi moj ginekolog NS sploh ni omenil, sama pa sem čisto pozabila vprašat. Zanima me, če ti mora ginekolog dati kako napotnico za NS ali to "rihtaš" v lastni režiji (se sama naročim)?
Malo sem še zmedena, se vidi, da je to moja prva user posted image . Pri naslednjih bo že boljše.

Na NS se moraš naročiti sama ker ta pregled ni obvezen in ga moraš plačatuser posted image

(odgovor članu činka_beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.1.2009 16:37:29   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Hellow user posted image

Mi je prav dolgčas,ko sem samauser posted image Ni Iraye,da bi skakala po meniuser posted image

evo jaz pa nic ne morem, ker Gabriel skace po meni in noce spat.
jaz pa ful zaspana, ker sem se zjutraj zbudila ze ob 4.30 in nisem mogla vec spat...

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.1.2009 16:41:24   
činka_beba
Hvala poopsie!

Ni mi pa jasno zakaj mi ginekolog ni omenil NS. Ker če se ne bi sama pozanimala o vseh pregledih v nosečnosti, sploh ne bi vedela da NS obstaja pa da je fajn, da to opraviš.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.1.2009 16:53:10   
poopsie

user posted image Aktualni pregledi v tem tednuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  26.1.2009
user posted image  Altaya
user posted image  Živa25
user posted image  heGa  NS
user posted image  poopsie

Torek 27.1.2009
user posted image  Arwen
user posted image  Lorian
user posted image  Sulfinija  NS
user posted image  simonazalokar  NS

Sreda 28.1.2009
user posted image  uršaT.
user posted image  Zima07 NS
Četrtek 29.1.2009
user posted image  kea NS
user posted image  čačka NS
user posted image  pika984  NS
user posted image piha  NS

Petek 30.1.2009
user posted image  Alja_  NS
user posted image tejči77  NS

user posted image Aktualni pregledi v februarjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponedeljek 2.2 2009
user posted image  katyy26  NS
user posted image  majca  NS
user posted image  barbk  NS
user posted image katyy26  NS
user posted image anonimna16  NS

Torek 3.2.2009
user posted image SAŠA77  NS

Sreda 4.2.2009

user posted image M1987
user posted image M1987  NS

Četrkek 5.2.2009
user posted image tjasaJ
user posted image karin1  NS

Petek 6.2.2009

user posted image Reby
user posted image muca83  NS
user posted image Barbk
user posted image sams  NS

Ponedeljek 9.2.2009

user posted image reby  NS
user posted image nena1987  NS

Torek 10.2.2009
user posted image  mony5  NS 
user posted image  miska_mccute NS
user posted image srečk@nosečk@  NS

Sreda 11.2.2009
user posted image aprilčica07  NS
Četrtek 12.2.2009
user posted image  Alisa
user posted image tulpek  NS

petek 13.2.2009
user posted image serendipity
user posted image tjasaJ  NS
user posted image srečk@nosečk@

ponedeljek 16.2.2009
user posted image arwen  NS

Torek 17.2.2009
user posted image sams

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.1.2009 17:50:57   
Serendipity
Ojla nosečkice!

Sulfinija - me veseli, da slišiš srčka. Sem malo prej na youtube gledala neke posnetke o 10. tednu in tudi slišala kako srček bije, res lep zvok. Že intenzivno premišljujem o nakupu te ''čudežne napravice'' user posted image Kje imaš nuhalno?

vsem ostalim čvekam nosečkam - user posted image , naj vaše pikice lepo rastejo in srčki neumorno bijejo!

Eto, mi pa gremo danes na bowling - sem raziskala še Pušenjakovo mnenje o tem ( za vsak slučaj - one can never know) in daje blagoslov za bowling do nekje 24. tedna. Bo prav pasalo začinit tole zaspano soboto. user posted image user posted image Malo me sicer občasno špika, naše detece pač rabi fajn komot prostor in se maternica veča (sem nekje prebrala, da je v cca 10. tednu naša maternica v velikost grenivke user posted image user posted image user posted image ). Sicer se na nek način ''silim'' s pitjem Magnesola (no, včasih zamenjam samo z Mg šumečimi tabletami, ker niso tak gravž okusa), le kar se tiče folne, dostikrat pozabim na njo. Se pa trudim jest čimveč sadja in zelenjave (čeprav zadnje čase mi je zelenjava prava muka).

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.1.2009 17:52:47   
Serendipity
poopsie - Iiiii, men se zdi to že super fajn buši! user posted image user posted image user posted image Se tudi meni včasih zazdi, da se je nekaj začelo dogajat tam spodaj - seveda, če je res v velikosti grenive, se greniva mora nekje poznat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.1.2009 18:16:07   
Sulfinija
Poopsie,kak lep buši.Je večji kot moj.Meni se moj ne zdi nič velik,le škoda si izbrisala prejšnjo lsikico ker sedaj ne moremo primerjati.

Midva z mojim sma spet slišala srčeka smao je tak nekam čluden zvok oz.moreš zelo dobro spolsušati.Sma se z mojim odločila,da do nuhalne več ne polsušama ker se zelo težko najde.

Nuhalno imam v porodnišnici Murska Sobota.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.1.2009 20:31:37   
poopsie
Dober večer.

Jaz sem že v pižamci pripravljena na spanjeuser posted image Sem vas še malo prišla prečekirat pa grem počasi pod odejouser posted image
sulfinija saj še samo 3 dni pa imaš NS in boš tudi tam slišala srčka.user posted image user posted image
serendipity uživaj na bowlinguuser posted image user posted image Izkoristi dokler si nosečka ker potem več ne bo šlo to tako zlahkauser posted image

No prav,bom dala še taprvo slikico noter,da boste lahko primerjaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.1.2009 22:18:21   
go_ta
evo, še jst se mal oglašam pred spanjem. počutim se user posted image , tale viroza me ubija, še jest ne smem, ker me potem želodec matra. sj bo, mam še jutr dan za počivat, v ponedeljek pa delat. Veste, kaj sem hotla vprašat: do kdaj mislite delat - do konca, boste 1 mesec prej šle na bolniško ...? Jaz namreč delam prek avtorske pogodbe in ta teden moram šefu povedat, da sem noseča, pa ga bo zanimalo, do kdaj mislim delat, ker bo treba zamenjavo najdt. Seveda, če bo user posted image  potekala brez zapletov. Pa me zanima, do kdaj ve mislite bit v službi? jaz bi bla že zdaj domauser posted image
lepo ajajte, čim manjkrat hodite na wcuser posted image  ponoč (vsaj jst bi to radauser posted image  pa naspite se!!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.1.2009 22:56:32   
Muca83
O, punce. Jaz sem pa zadnjih nekaj dni tako zdelana, da se nič ne oglasim. Ponavadi preberem kar ste napisale, potem pa mi zmanjka energije.

Sulfinija, vesela sem zate, da slišiš srčka preko AS! user posted image Trebušček ti pa tudi veselo raste. user posted image Joj, samo še 3 dni in boš imela NS. Prav zavidam ti. user posted image

poopsie, tudi tebi se kar pošteno pozna trebušček.

Joj, jaz sem se pa v začetku tega tedna veselila, kako so znaki vsak dan malenkost manj očitni. Potem se je pa začelo enkrat v sredo se mi zdi, spet vse slabšat. In to prav stopnjujoče. Sem bila vsa zdelana od službe, ker delam 10 ur na dan, potem pa še slabo počutje zraven pa utrujenost od nosečnosti itd. Sem v četrtek že ob 19h zaspala.

Potem me je pa včeraj pozno zvečer spet zagrabila moja volčja lakota, jaz hitro jem, potem sem pa samo vstala in čez 3 min že objemala školjko user posted image To je bilo drugo bruhanje v tej nosečnosti. No danes zjutraj je pa sledilo še tretje bruhanje. Sem tudi nekaj minut po zaužitju cel zajtrk pustila v školjki user posted image Ne vem kaj je zdaj s tem, a me bo začelo v 11. tednu bruhanje dajati al kako. Na srečo sem potem uspela zadržati hrano v sebi ampak sem se pa ful slabo počutila cel dan.

Še vedno odštevam dneve do NS in kakor mi hitro minevajo dnevi, se mi zdi, da se število dni zeloooo počasi premika. Še sreča, da imam NS zjutraj če ne bi se mi tisti dan mešalo. user posted image Še 13 dni...

Vidim, da se že o nakupovanju pogovarjate... Joooj jaz bi kupila vse kar vidim za malčke. Sploh cunjice in tisti mini čeveljci, to je vse tako srčkano! user posted image Samo jaz bom celo zalogo oblačil dobila od sestre, tudi posteljico imam nekje obljubljeno ampak bom še pogledala kakšna je. Kupiti bo pa sigurno treba voziček in avtosedež. Pa vso to drugo opremo, se pravi te ležalnike pa igralne podloge in podobne stvari ki se mi bodo zdele potrebne. Aja pa previjalno mizo bom tudi najbrž kupila, če bom uspela dobiti kje dimenzijo, ki jo bom lahko spravila v predviden prostor. Nakupe imam pa v planu za kasneje, tam recimo ko bom noseča 6 mesecev.

Imam pa prej še v planu zamenjati svoj avto, imam namreč takega s tremi vrati in brez klime in bo treba to spremenit. No, to je bilo v planu še preden sem zanosila. Zdaj je pač plan še toliko bolj potrjen user posted image

Uživajte v svojih trebuščkih!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.1.2009 7:40:25   
poopsie
Dobro jutro nosečke.

Kako ste spali? Jaz se ne morem ravno pohvalituser posted image Že ob 6ih sem stašila okoli..

Evo malo zajtrka za vasuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.1.2009 7:46:51   
zima07
Ojla čvekice!
Včeraj zvečer smo se vrnili iz enotedenskega zimovanja (in smučanjauser posted image ), ampak smo šli naravnost k mojemu očetu na praznovanje rojstnega dne (Brina in dedi imata oba rojstni dan v ponedeljek-dedi je praznoval včeraj, Brina pa danes...)...No in ko sem se malo prej vsedla za računalnik, me je skoraj kap, toliko ste napisale...Zdajle ne morem prebrat vsega, bom poskusila kaj kasneje, lahko mi pa katera, ki je bila ves čas prisotna, napiše, če je kaj nujnega napisano v zadnjih 20 straneh user posted image ..

Torej, mi smo uživali na polno, mislila sem, da skoraj ne bom smučala, pa se je teren izkazal za idealnega, lepe, široke proge, ne preveč gužve, lepo vreme, skratka super...še Brina je bila čisto navdušena, "hodila" na smučah in se s tovarišico in mojim user posted image  spuščala po otroškem terenu...

Ta teden bo pri nas kar zabavno, v torek imam pregled pri svoji G, v sredo pa nuhalno v Dravljah-upamo na najboljše...

Tako, zdaj pa grem..pripravit seznam , kaj kupiti za današnjo zabavo (praznovanje imamo v športni dvorani-kakih 25 odraslih in 15 otrok-ja, ja, veselo bo user posted image )...

Lepo se imejte...se beremo!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.1.2009 7:48:11   
zima07
Hvala Poopsie, za zajtrk-zdaj sem pa res postala lačna in grem kar jest user posted image  !

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.1.2009 10:28:28   
go_ta
dobro jutro avgustovke! tud jaz upam, da ste dobro spale ... pri men ni bla ravno dolga noč, želodec me še vedno zafrkava, tko da se še zmerj oklepam prepečenca.user posted image Pa tko bi pojedla en topli sendvič z majonezo, sirom, poli salamouser posted image  Aja, jst mam pregled v sredo, 28. 1. - pomoje ginekološki pregled + končno kri, vodo. Pa odštevam dneve do četrtka, da dobim rezultate tistega dvojnega hormonskega testa.
Lepo nedeljo za zdaj želimuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.