|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
18.5.2009 14:41:29   
Ayo
Kaj a se danes vse soncite, da je bolj malo prometa tle gor? user posted image

Pri nas se pa pripravlja na dez oz. neke vrste nevihta, je prav crno ratalo zunaj.

Flora2, si se najedla?
A ves, da sem imela tudi jaz volcjo lakoto in sem si zazelela eno orenk pico, sva se zmenili z eno sodelavko, da greva skupaj jest, potem se nama je pa prikljucila se ena, ki jo hotela na solato, in ker tam delajo tud pice, smo rekle ok, gremo, no problem. Pridemo, se usedemo, hocmo narocit - pic ni!!user posted image  Sem se morala zadovoljit s sendvicom (ker solata bi bila premalo za moj lacen zelodcek), ampak tudi ta je bilo 1/2 manj kot ce bi pojedla pico, tako da sem se vrnila v pisarno lacna user posted image user posted image
Po sluzbi greva pa se na en razgovor za eno hisko (ja, se zmeraj nismo nic kupili user posted image ) in predno bo doma vecerja, se bom se namatrala user posted image

Ja za zile vem, da obstajajo une elasticne nogavice...a to sploh res kej pomaga?? Pa zdej ko je vroce, vlect to gor, OMG!! In itak da je men to cist za stare mame! user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
18.5.2009 14:59:40   
Flora2
Ayo jaz bi bila dežja trenutno tako vesela no vsaj plohe da se malo ohladi, pri nas je vroeč za znoretuser posted image .

O ja najedla sem se, ni bilo ne vem kako dobro (špageti+bolonjska+solata) ampak za silo je pa bilo, bo doma kaj boljšega user posted image . Pri meni je problem to, da tja kamor hodimo na malice je v vsakodnevni ponudbi tudi taka zelo nezdrava prehrana (pohan sir+pomfri, pizza, dunajski z.) ena malica pa se spreminja in jaz kot ljubitelj pohanega sira in pomfrija bijem bitko sama s sabo vsak ljubi dan, ampak na vsake 14dni pa še vedno paše siruser posted image .

Kaj kupujete hiško, super?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
18.5.2009 15:50:08   
Arwen
Ayo - ja, bi bilo fajn, če bi se res lahko sončila danes, pa moram v pisarni sedet.user posted image Super, da kupujete svojo hiško. Držim pesti, da kaj primernega najdete še pred rojstvom user posted image . Pa privošči si vsaj eno orenk večerjo.
hel32-  a kar bazen imate doma? Hudo!user posted image Tega sem ti pa res fouš, da si boš lahko kadarkoli privoščila ohladitev.

HeGa - ubožica, a zdaj moraš pa še ti na dieto?user posted image No, zdaj je vsaj to fino, da je že malo več sadja na voljo. Saj nam niti ne bo pasalo več toliko pojest, če bo taka vročina kot napovedujejo. Drži se!user posted image
Punce, meni je tud ful vroče v pisarni, smo brez klimeuser posted image in  je za znoret. Pa mi ne preostane drugega kakor da sem direkt na prepihu.user posted image Joj, kaj šele bo, moram še cel junij zdržat v službi.

Aja, sem pozabila povedat, da imamo že otroško sobico montirano.user posted image Mali že dva dni tam spi in je ves važen.user posted image Bom jutri prilepila kakšno slikco. pa pa, A.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
18.5.2009 16:03:27   
Miška2006
Ponudba: če katra želi imeti slednje kupončke od DM-a naj mi pošlje naslov na ZS...so pa veljavni do 31.3.2010:
- 1x bonus vata cik cak,
- 1x bonus knjiga naš malček,
- 1x bonus sensodyne zobna krema za sklenino,
- Dnevna in nočna krema proti strijam Afrodita,
- Chicco Kenguru (-20%),
- Chicco Gugalnik (-20%).

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
18.5.2009 17:11:20   
hel32
He-ga,vidim, da si še ena sotrpinka,jaz prakticiram dieto za slad. že 2 tedna,
pa ni tak hudo veš, se navadiš, in si rečeš tako mara bit, da bo z user posted image  vse v redu, še vseeno boljš ko pa bolnica,
Si ti tudi tehtaš hrano? Verjemi, da ni tak hudo, no jaz pa poleg tega še soli ne smem, to pomeni nobene klobase, in neslan kruh,
pa solato, saj je bljak, sam sem se navadila,pa se zdrži! Pa mislim, da bova morale v P.v 38 tednu, tak piše v uni brošuri, ne vem, bom jutri vprašala, imam spet kontrolo. Saj gre, sam sama sebi se ne smili, to user posted image  čuti, pozitivna bodi pa bo vse OK!user posted image
Flora 2 ja letos smo si privoščili kr bazen doma Tak 6 m dolg, da ne umagamo od vročine!user posted image user posted image
potem bo pa že počasi na vrsti otroška sobica!!!user posted image user posted image  Komaj čakam,da začnem, jaz moram do 36 tedna imet vse tipi top, če moram prej v P.
Glede plenic, jaz se šla na stran odRacmana in tam so neki približni izračuni, jaz sem ponovno sama računala,in imam občutek, de so tisti izračuni sam zavajanje naroda, nič ni bolj poceni, kvečjemu dražje, tak, da sem prišla do sklepa, da bomo uporabljali pamperske!user posted image
En lep vročpozdrav!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
18.5.2009 17:50:27   
Muca83
Jaz bom pa danes malo jamrala. Ena stvar je, da sem očitno glivice fasala user posted image Se mi je najprej samo povečal beli tok, zdaj se je pa grdo zgostil in je čisto bel. Sem se zvečer namazala s Canestenom in je danes že bolje. Hudiča, ravno tega se mi je manjkal.

Druga stvar je pa, da me je začela vročina matrat in posledično zatekanje. Saj doma je ok, imam normalno temperaturo v stanovanju, ampak v službi je pa za znoret. Nimam klime v pisarni in danes je bilo že 28°C popoldne user posted image Komaj sem prenašala vročino. Kako pa se druge spopadate s tem v službi? Imate tudi vroče? Danes sem prvič pomislila na bolniško, samo sploh ne vem če greš lahko na bolniško zaradi nevzdržne vročine v službi. user posted image
Še mala je bila danes še bolj mirna kot ponavadi. Očitno tudi njej ne paše preveč vročina.

Zatekam pa tudi ravno toliko, da še komaj prstana dobim z rok. Joj kaj še bo user posted image

Drugače je pa tudi mene prijelo, da bi cunjice nakupovala, bo treba kupit bodije na preklop in še kaj. Sem razmišljala, da bi šla enkrat junija malo v Avstrijo pogledat. Gor mi je ful všeč, ker je res ogromna izbira.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
18.5.2009 18:04:43   
eee35
ufff, kok je vroče! moj pujsek tudi je danes nekam miren, kakšnih 2x ali 3x anemično je brcnil, drugače cel dan tišina, me že malo skrbi, moram se uležt, da počiva...HB nič mi ne oteka, ampak nikoli ne veš, ponavadi se mi začnejo težave, ker imam ful nizek pritisk in pol hodim kot en zombi, zdaj bo verjetno še huje...Mi sicer v pisarni imamo klimo, celo dve, ampak so tako debiuser posted image lno nameščene, d aena ne sme delovati, drugače piha eni naravnost v hrbet, pol ena ni zadost, ker okna so povsod, žaluzije zanič in nažiga cel dan!!!Pa še direktor ima navado, da pride noter, nekaj blebeta, pa vleče na enem oknu žaluzije goruser posted image . Pol gre - jaz jih dam spet dol, pol spet pride in tako naprej...za popiiiii!!! Obsedenec...
Glede gnezdenja - jaz imam takšno mičkano potrebo, ni me še zadelo čistuser posted image . Rada pa bi par cunjic še kupila, ne vem pa koliko mi jih bo dala kolegica, zato nočem pretiravat. In nimam skoraj nič, samo to kaj sem zadnjič pisala, 2 x bodi in kapca. Pa še mami mi bo kaj prinesla, samo je rekla da je vse večje.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
18.5.2009 19:48:20   
šivilja
Jaz sem pa ena od tistih, ki s eje odločila za pralne plenice. Sem sicer tudi sama delala izračune in strašanskih prihrankov res ni, ni pa tudi kupa plastičnih plenic. posvoje mi je žal.ker sem se za to odločila šele pri tretjem otroku.
Sem jih pa pri drugi uporabljala približno en mesec (sposojene od sestre), ko je imela grozno glivično vnetje po antibiotikih in je uporaba v bistvu zelo enegantan in enostavna. obstajajo pa sedaj že tudi iz bambusa, ki je bolj vpojen in so zato tanjše in mehkejše. Premierno uporabo teh pa še čakamo.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
18.5.2009 20:20:41   
gabi05
ŠIVILJA:koliko so te pa stale te pralne pleničke in koliko jih si jih kupila???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
18.5.2009 20:23:17   
gabi05
ali je katera že kupila nahrbtnik za vse potrebščine,ki jih bomo rabile!
Jaz ne najdem kakega lepega a ga katera
že ima in katerega?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
18.5.2009 20:34:01   
hel32
Gabi jaz bom imela verjetno nahrbtnik ki sem ga dobila zraven aparata za sladkor merit,user posted image
Drugač pa imač ful nahrbtnikov, jaz sem za prvo kupila nivea z vsebino, pa od bebivala
lahk dobiš nahrbtnik z vsebino, ti so uporabni še potem za ortoka, ko rabiš en kup stvari za na pot,
Enden je tudi v paketu tak da izbira je ogromna,tudi nekateri vozički imajo nahrbtnike, nevem lahko pa kupiš kakega od kappe
al pa nike, variant je polno, odloči se pa sama!
Jaz bom na to malo prej razmišljala, ker grem zaradi sladkorne malo prej v P.user posted image user posted image
Zdaj pa pod tuš!

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
18.5.2009 20:39:51   
go_ta
Oj oj, souser posted image ! Končno sem prišla k sebi ... kok je blo pa dons men vroče!!! najprej je v pisarni začelo počasi gret, ko sem se pa usedla v avto in šla do lubijeve službe, mi je pa začelo kuhat. Pol mi je slabo ratal zarad vročine, noge so mi čist zatekle in cel čas sem mislila na hladno morje in sebe, kako ležim na plaži v senci in pijem vodo. Za znoret!user posted image  Jst bom umrla do poroda zarad vročine. In še ves teden bo takole, OMGuser posted image  Muca83, tud jst sm pomislila na bolniško, sploh ko so mi noge tok zatekle, da so me meča začela bolet ... Groza. Hel32, madona ti zavidam tist bazenuser posted image
Gnezdenje ... do sobote nisem imela nobenih želja po nakupovanju, pol sva šle pa z mami v šoping in zdaj samo razmišljam, kaj bi kupilauser posted image  Bom pomoje ta ali pa naslednji teden naročila posteljico, jogi, previjalno pa posteljnino, še kakšen bodi kupila (to me najbolj privlači he he) ... Aja, tud seb moram kaj za oblečt spet (!!!) kupit - kratko majico, platnene hlače, nekaj, kar bo dihalo!
No, zdaj se grem pa hladit s sladoledom.user posted image Jutri pa spet vročina ... V četrtek pa petek bo pa do 30 stopinj - sam da pomislim na to, mi je slabouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
18.5.2009 21:35:36   
hel32
Hojla čvekice,ste se shladile? Jaz sem si dala klimo na 20*c in uživam!
Madona, imam srečo, da sem v bolniški in lahko uživam v hladu, ste pa res boge ko se matrate
v tej vročini.
Meni je pravkar uspelo pobrit moje grozne dlake iz nog,to je pravi podvig zame,ker me trebuh ful moti
tk, da jutri lahko dam kaprice gor za v bolnico!
Grem spat, nočko!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
18.5.2009 22:50:39   
aprilčica07
Ojla

še ena, ki je dans kmalu umrla od toplote.. na šihtu sem komi preživela, popoldan pa sva z malim bla bolj ali manj notri, proti večeru pa sva jo mahnila ven, je blo treba it kupit poletne čeveljce in je bil to pravi podvig. Jst z trebuhom, tamali naspidiran in totalno nezainteresiran za karkoli kot za divjanje po trgovinii.user posted image user posted image  Ampak na koncu je uspelo, ima nove čeveljčke in ene copatke, mene je pa ta podvig izmozgal do amena....

Sem gledala vremensko napoved in me je kr dušilo, samo ob misli, da bo 3o in več stopinj.. Noge imam še zdaj take kot hlode.. Pa vsa sem nekam otečena in čudna.. Oh ja.....

ayo: ubogi mali.. vem kako ti je.. tudi meni se je zgodilo, da je zletel vpričo mene kot je dolg in širok.. je imel razbito čelo, meni je blo pa tak hudo.. ampak če ni hujšega...... 
flora: super za dopustek na morju.. je pašalo a ne?
arwen:user posted image za sobico.... ponosen fantek, a ne?
hel32: jst bi tud imela bazen doma... kako mora to bit fanj!
go ta: jst grem tudi v šoping še najrajši z mojo mamo.. danes ko sem bla z malim sem vidla ene hlače, ampak nisem bla zihr, če mi ok stojijo, pa jih nisem vzela.. zdaj mi je pa žal...user posted image
se moram pohvalit, da sem danes zdržala brez sladoleda.. sem bla v skušnjavi, ampak danes se pa nisem pustila zapeljat tej dobroti...user posted image user posted image

Tako, zdaj letim v posteljo. Lepo se mejte in pazite nase!

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
18.5.2009 22:57:59   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

malo z mami pobrskam, ker mojega dragega bom razbila, če moram še enkrat z njim it nakupovatuser posted image . Zlat je, ampak v trgovinah tako jamra, da enkrat bo pretepen prišel venuser posted image . Edino v Ikei se obnaša malo bolje, ne vem, zakaj, ampak celo normalno z njim lahko komuniciraš. Tukaj pri teh otroških je bil kot mali otrok...Smotani moškiuser posted image

Živijo..si me kar nasmejala user posted image ..moj je enak. Ne vem mislim da je to vezano na Y kromosomuser posted image user posted image .  Moj zadnjič niti čez Ikeo ni mogel brez prigovarjanja, pa res sem bila hitra 30 min!!! Na našem potovanju je na  vsakem vogalu bila Ikea in seveda da sem hotla v Ikejo in komi sem ga prepričala, Še tih pičlih 30 min je stokal user posted image  Kdo še naredi šoping v Ikeji za 30 min!?user posted image Mislim da sem rekoderkauser posted image .Tukaj doma sva že parkrat čist skregana šla domov iz trgovine. Zdaj je že mal boljši ,ampak sem rabila 5 let zakona, da lahko skupaj narediva šopinguser posted image user posted image .
Ja vroče je kot vuser posted image !! Prijateljica je včeraj rodila punčkouser posted image user posted image user posted image in je v Ljubljanski porodnišnici in že je precej vroče v sobah, kaj bo šele Avgustauser posted image user posted image
Lahko nočkouser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.5.2009 6:42:10   
tulpek
Dobro jutro user posted image .

O vročini govorite? Js sem se ravno začela ogrevat, včeraj mi je bilo prav super user posted image . Ne velja pa zanemarit dejstva, da delam v stavbi, ki ima več kot meter debele stene in se sploh noče ogret, v nekaterih delih sploh ne bo šlo nad 15°C, tak da v službi skoz zmrzujemo. In potem je tako fajn it ven na malico in se malo pogret, v avtu pa sploh ne prižgem klime, da mi vročina pride do kosti user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.5.2009 7:06:51   
aprilčica07
Jutro bejbe

kako ste? Jst še kr ok, ker ni še takooo vroče. Mi paše ta jutranji zrakec.. Spali smo ok, edino mojemu je celo noč telefon tulil, ker je dežuren, ampak parkrat sem se zbudila, pol se pa nisem več dala motit. Jakob pa tudi neuser posted image user posted image

tulpek: joj, mi imamo pa stavbo, ki se ogreje hitro, ker je stara in neustrezna, pa je notri tako vroče.. pol pa zagajcajo klimo za ponoret in nas zebe.. ma ne zebe, uno, ko ti je ful neprijetno in moraš bit sredi poletja v dolgih rokavih...
sanikaa, eee35: hm, moj je isti kot vajin... trgovine??? ma kaj si ti nora? po vsakodnevno špežo že greva skupaj, ampak kaj drugega?? zeloo težko, mora res imet slabo vest, da gre z mano... sem zadnjič ga prosila, da grem pogledat za ene sandalčke, če gre samo vržt en uč, če so ok... joj, itak jih nisem kupla, ker je tako godrnjal, da me je minila itak vsa volja...

Po moje je poleti kr v vseh porodnišnicah ista zgodba, toplo za znoret. Ampak saj bomo preživele, ne?

Kako je poopsie? Sulfinija?

No, danes popoldan pa moram nardit red v omari in pogledat moja poletna obuvala, kaj še lahko obujem in kaj ni več za na šiht. Je res prevroče za nogavice ratalo.

Grem, lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.5.2009 7:28:56   
kargo
Dobro jutro punce,komaj vas dohajamuser posted image
Tudi mene ubija ta vročina,sem včeraj bila v MŠ,je bilo za znoret,mali prostor nas pa ko listja in en bodoči očka ni zdržal in je omedlel,se mi je kar zasmilil.Jaz sem se pa nacejala z vodo in je bilo malo boljš.
Imam eno vprašanje za vas mamice,ki ste že rodile in imate otroke.A se je katera od vas takrat odločila za epiduralno in kakšne so izkušnje?
Drugače smo vredo,mala telovadi in brca,pojma nimam od kod ji toliko energije v tej vročini,meni pa so začele otekat nogeuser posted image .
Lep dan vam želim,pa ne prevročuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.5.2009 8:15:15   
duska hruska
Dobro jutro!

Tudi jaz se pridružujem zatečenim nosečnicam. Že dva dni poskušam prstan z roke dol dobit, in ker danes zjutraj tudi ni šel, mi je postalo jasno, kaj se dogaja.user posted image Nog sicer nisem opazovala, so pa ves čas takooo težke, že zjutri ko vstanem, tko da to pomeni tudi zatekanje, kaj?   user posted image user posted image user posted image
Ajajaj....

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.5.2009 8:38:30   
Ayo
Jutro!

Jaz bi pa za zacetek mal jamrala, ce lahko. Noc katastrofalna, mali se zbuja in hodi k nama, jaz pa enkrat ko se prebudim ne morem vec nazaj zaspat, tako da sem ze od 2h pokonci!! user posted image user posted image user posted image
Kje je sele ura 17!?!

Vceraj smo bili na razgovoru pri arhitektu za hisko…midva sva kar zainteresirana, upam da bo tokrat uspelo, ker sem resnicno na koncu z mocmi. Iscemo ze 3 leta, in zdaj ko prihaja novi clan, tukaj kjer smo postaja nevzdrzno. Nimamo predprostora, zato imamo omare v Gabrielovi sobi, revcek nima prostora za igrace…kaj bo sele ko bo treba postavit notri se eno posteljico. user posted image  
Ker midva nimava tukaj starsev, ko pride tasca mora prespat v hotelu.
No, in Gabriel je bil pri arhitektu siten 100/h in sem se namesto razgovoru morala posvecat njemu…ob vsem tem sem se tudi z njim v narocju zlozila po tleh, ko sem se hotela usest na stol in sem ga zgresila! Kaksna sramota! Ustrasla sem se pa tudi, ampak na sreco se ni nic hujsega zgodilu ne meni in busiju, ne Gabrielu. Sem se pa spomnila nate, Arwen. user posted image

A da je tako vroce v Slo? user posted image  Tukaj je vzdrzno oz. jaz na splosno zelo dobro prenasam vrocino. Ne vem, mogoce bo zdaj s trebusckom kaj drugace… V sluzbi pa drugace na sreco imamo klimo.

Hel32, meni je tudi uspelo vceraj poruvato kocine z nog…je blo pa kar naporno z buhijem ja, tako da naslednjic bo treba ze h kozmeticarki. Fous za bazen! user posted image

Kargo, jaz sem imela EA. Izkusnja dobra. Iglo ti zapicijo v hrtenjaco, mene to ni nic bolelo in cez ene 10min je ze efekt. Res da potem od popka dol nic vec ne cutis (jaz na primer niti nog nisem vec cutila), tako da tudi ko pride cas iztisa ne ves kako bi ker nimas komande…ampak ce imas nizek prag bolecin, je EA super. Jaz je sicer nisem hotela, sem rekla bom poizkusila brez, ko sem pa videla da porod ne bo ravno ekspresen in se je zacelo zavlacevat, sem jo vzela, pa tudi babica me je nagovarjala, ker je tudi sama videla da ne bo lahko.
Moj G pravi, zakaj bi morala zenska trpet, ce pa ima moznost dozivet lep porod brez bolecin in matranja. user posted image

Gremo zdej delat!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.5.2009 8:46:49   
Flora2
Jutro babnice,

res je bil včerajšnji dan zaradi vročine naporen user posted image , upam da nam bo danes vsaj malo prizanešeno. Zvečer sem bila kot vreča krompirja, noge pa težke kot da bi čez dan prehodila ne vem kakšne razdalje.

Pri nas je prav tako kot pri tebi Aprilčica, sicer hiša ni stara ampak izolacija je pa zanič in je vroče za ponoret, ko pa prižgemo klimo je pa bolj kot ne mraz oz. ni ne vem kakšen užitek ker po celem prostoru piha.

Dosti jamranja, važno da smo zdrave.
Se mi pa res smilite vse, ki ste na raznih dietah, ampak če gre za zdravje vas in vašega user posted image ni težko.

Nekaj me zanima, kolegici ki ima rok junija so odkrili streptokok, zdaj pa mene zanima, ker nisva imeli časa govorit, kako je s tem pregledom, ali te da G ali je samoplačniški? Če katera kaj ve so informacije dobrodošle.

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.5.2009 9:11:41   
simonalokar
dobo jutro user posted image
ta prekleta vročina, boge tiste ko ste v službi- pejte k G in se zmenite za bolniško en teden pa ne teden kajne. no vročino imam tudi jaz doma - v stanovanju sem imela kaar 24 C. pa sem imela vse dol rolete. joj. gruntava da bi dala si klimo notri.

hel fouž bazen to je noro - kakšenga pa:
arwen poznam to kako je fantič vesel svoje sobice medva sva se letos preselila in je dfobil svojo sobico, zdaj pa še tavelko pojsteljico ker sem mu razložila da bo to dal svioji sestrici.

ja menim da so vsi deci isti glede trgovin - user posted image .

ayo upam da vam bo uspelo- medva sva jo iskala kar 5 let in sva obupala, zato sva si zrihtala pri njem doma imava svoj štuk - zdaj pa si bova naredila še svojo teraso. tako da upam da vam bo ratal. je kot 4- sobno stanovanje ampak bo že dam da se zastopmo domauser posted image user posted image .

glede zatekanja še nimam težav in upam da bo tako tudi vnaprej, kajti tudi v 1user posted image ni bilo porblemov. moram zdaj iti kupit sandalčke za našega sinčka kajti tako ne gre več naprej. hvala bogu da je mal oblačno pri nas - ampak v stanovanju imava kar 22 c čeprav sem imela prepih doma čez noč. goraza

glede pralnih pleničk - raje ne da bi se še s tem ukvarjala - pa vroče bo. raje dol in v semtiuser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.5.2009 9:31:21   
go_ta
Dobro jutro! No, upam, da bo dans mal hladnejši dan kot včerj, da bomo lažje dihale, ane?user posted image  Jst itak ful zatekam v noge, sedenje mi ne paše, vročina še manj ... Včerj zvečer sem bla ko izžeta cunja, ampak sem mal ravnala cunjice za user posted image , da vidim, kaj še rabim. sam res ne vem, kako je z novorojenčki in dolgimi/kratkimi rokavi, če je ful vroče,a  vseen rabijo dolge rokave takratuser posted image  No, jutri mam MŠ, tako da upamo na kakšne informacijeuser posted image  Zjutraj imam pa pregled pri G - kri, voda, tehtanje in itak bom pol dneva slabe volje zarad kiluser posted image
Moj pa ne jamra tok, ko greva v šoping, res pa, da ga nočem preveč 'matrat' in kakšni dooooolgi šopingi odpadejo. Dedci so dedci, kakorkol obrnešuser posted image
zdaj pa mal delat ... aja, včasih paše mal jamratuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.5.2009 9:44:50   
šivilja
gabi05 - kupila sem jih na bolhi, nerabljene enkrat oprane za 190€. Je pa dokaj zmešnjava, so vse sicer racmanove, ampak vsakega malo. Če bi kupovala nove, bi sigurno kupila samo eno vrsto. Plenic mislim da je okoli 17, tako da bom nekaj še dokupila (ene tri plenice, troje nepremočljivih hlačk, plenične predloge in mrežo za pranje). Ko sem delela izračune za nakup novih plenic po mojem izboru (20 kosov z vsemi dodatki za eno leto) sem prišla do številke 400€. Seveda je pa odvisno kaj si izbereš in jaz sem računala, da daš vsakič novo plenično predlogo, ker naj bi jo lahko enkrat celo opral in posušil, če je samo polulana.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.5.2009 9:46:33   
šivilja
Nakupovanje . pri nas sva pa kar oba podobno - če naju hočeš kaznovat naju pošlji v šoping. zame je to tak križ in grem res samo takrat ko je že krvavo nujno. najbolj pa sovražim nakupovanje oblek in obutve zase.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Notranja naravnanost

Jaz sem...

pozitivka (50%)

negativka (3%)

nekaj vmes (47%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!