hel32
|
He-ga,vidim, da si še ena sotrpinka,jaz prakticiram dieto za slad. že 2 tedna, pa ni tak hudo veš, se navadiš, in si rečeš tako mara bit, da bo z vse v redu, še vseeno boljš ko pa bolnica, Si ti tudi tehtaš hrano? Verjemi, da ni tak hudo, no jaz pa poleg tega še soli ne smem, to pomeni nobene klobase, in neslan kruh, pa solato, saj je bljak, sam sem se navadila,pa se zdrži! Pa mislim, da bova morale v P.v 38 tednu, tak piše v uni brošuri, ne vem, bom jutri vprašala, imam spet kontrolo. Saj gre, sam sama sebi se ne smili, to čuti, pozitivna bodi pa bo vse OK! Flora 2 ja letos smo si privoščili kr bazen doma Tak 6 m dolg, da ne umagamo od vročine! potem bo pa že počasi na vrsti otroška sobica!!! Komaj čakam,da začnem, jaz moram do 36 tedna imet vse tipi top, če moram prej v P. Glede plenic, jaz se šla na stran odRacmana in tam so neki približni izračuni, jaz sem ponovno sama računala,in imam občutek, de so tisti izračuni sam zavajanje naroda, nič ni bolj poceni, kvečjemu dražje, tak, da sem prišla do sklepa, da bomo uporabljali pamperske! En lep vročpozdrav!