|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
16.5.2009 22:56:38   
eee35
tulpek - komplet jogi rjuh x 2 - 4,99E. Posteljnina - prevleka za odejo plus prevleka za vzglavnik ok. 10 E. En kompletek prevleka za odejo, prevleka za vzglavnik, jogi rjuha in dve takšni majhni rjuhci - lahko user posted image s tem po moje tudi pokriješ - ok.12 E. Mislim, da še več, kot ugodnouser posted image Jaz bom v prihodnje še kaj nabavila, zdaj nisem hotela ne vem kok na zalogo vzet, bom vidla, če bom kaj rabila.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
16.5.2009 23:06:00   
Muca83
Jaz sem bila pa danes v kinu po dooolgem času in je bilo na trenutke precej glasno in moja user posted image ni mogla spat user posted image Ko je bilo glasno je skoz brcala in potem sem še prav čutila kako se je obrnila na glavo. Najprej je skoz spodaj me brcala, potem sem čutila stransko brco, potem pa samo še zgoraj. Revica, očitno ji kino ni preveč všeč user posted image

Danes sem mojemu porinila v roke fotič, da je fotkal moj trebušček. Slikice so pa v albumu če katero zanima.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
17.5.2009 9:09:09   
tulpek
eee35, hvala za odgovor. Mislim, da sem dobila motivacijo in brco v rit, da se splača it gor. So mi všeč ceneuser posted image . Ampak bova še malo počakala, da vidiva, kaj se bo nabralo od najinih sester.

Muca, lep trebušček.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
17.5.2009 9:20:45   
go_ta
Hej  punce! Še en prekrasen dan! Jst sm dons precej bolš, kot sem bila zadnja dva dni ... V petek pa včer sm imela ful krče, vse mi je tiščalo dol, trebuh mi je otrdeval na 5, 10 minut v petek! Še sedet nisem mogla v petek. Pol pa še user posted image  nisem čutla in sem bla vsa panična!!user posted image  Ampak včer popoldne je blo že bolš, k sm se filala z magnezijem. Treba je počivat, sam me je res prestrašilo ... Mali/mala je pa spet živahen, hvalabogu, kar naj brcauser posted image  Sam se mi zdi, da se je drugač obrnu, ker brcike čutim dčist drugač.
Včer sem pa kupila prve oblekice za bebicouser posted image  V bistvu sta moja dva 'častila' prvo rundouser posted image  In sem bla čist blaženauser posted image , te stvari so toooook mičkene! Sva kuple par bodijev, žabic, tetra pleničke, kopalno brisačo, nogavičke, ... V bistvu bo za prvi mesec dostuser posted image  Nekj bom še od sosede dobila. Zdaj pa naročiva še previjalno pa posteljico pri recinkotu pa posteljnino pri galebu. Počas bo treba finiširatuser posted image
Muca83, lep buši!!! pa fuuuuul mi je všeč majčkauser posted image  Midva sva bla tud včer v kinu in se je user posted image  tud razbrcaluser posted image  Pol ko sem pa gledala Evrovizijo, je pa pomoje si rajš zamašil ušesa in šel spat, si je mislil: Kaj mi je tega treba bilouser posted image  Zihr je fantekuser posted image
No, zdaj pa počas začet kosiu pripravljat, krompir pa blitvo pa meso, mjamiuser posted image  Sj se mi ne da več sekirat zarad kil, ker se mi pozna vsako jabolko, ki ga pojemuser posted image
Držim pesti za Sulfinijo, Poopsie!!! Pa se strinjam glede telefonskih!
Lepo preživite dan!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
17.5.2009 12:18:42   
simonalokar
hoj

muca lep trebušček imaš user posted image user posted image . beba raste.

mi smo lih kar pojedli. moj se je šel z motorjem pelat. sine gre spat . pol ko pa se zbudi. pa gremo na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kumj čakamuser posted image user posted image .

eee kar poceni je ta prevleka za bebico.

kam boste šle kj bodijev na preklop kupovat in dolge al kratke rokave boste kupovale. ker bi rada čim ceneje pršla čez, saj veste recesijauser posted image user posted image user posted image . no ste videle kj poceni jih. sem jih gledala v baby centru in so ful drage za tiste 14 dni. ma kako zasolijo cene. katastrofauser posted image user posted image .

bom mal šla verjetn še v elclerka pogledat.

no lep preostanek vikenda želim

simona

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
17.5.2009 12:57:48   
eee35
simonalokar: jaz sem danes brskala malo po H&M, vzela sem kompletek x 2, bodi na preklop, ima dolge rokave, ampak je brez nogavičk. Pa dve kapi. Tam nekje 13E sem dala za vse to. št.62. Malo se bojim manjše kupovat, ker vse bejbe, ki že imajo otročke pravijo, da prehitro prerastejo. Cena se mi zdi dost v redu, pa še luštno to. Jaz tudi bom šla v Leclerc pogledat, pa v C&A (v Avstriji - zdi se mi, da imajo večji izor stvari) čez dva tedna, ko prideta moja starša, da malo z mami pobrskam, ker mojega dragega bom razbila, če moram še enkrat z njim it nakupovatuser posted image . Zlat je, ampak v trgovinah tako jamra, da enkrat bo pretepen prišel venuser posted image . Edino v Ikei se obnaša malo bolje, ne vem, zakaj, ampak celo normalno z njim lahko komuniciraš. Tukaj pri teh otroških je bil kot mali otrok...Smotani moškiuser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.5.2009 13:48:10   
*Orhideja*
Jaz sem bodije na preklop kupila v: C&A sem dobila zadnji komplet z dolgimi rokavi, za 2 v kompletu sem dala 6€ sta zelo luštna z medvedki in kvaliteten material. Imajo jih tudi v H&M, ampak se mi ne zdijo tako luštni. Potem pa sem en komplet 3 bodijev kupila v Emporiumu v trgovini Premaman, stali pa so 14€. Drugače je pa trenutno težje dobiti z dolgimi rokavami, ker imajo skoraj samo s kratkimi rokavami.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.5.2009 18:42:42   
eee35
Še malo zgodaj, ampak zaradi MŠ sem začela razmišljati o porodnišnicah...Punce, ki ste iz Lj, a katera bo probala roditi v Postojni? Jaz sem skoz govorila, da samo tam, tudi zaradi dostopnosti epiduralne, ampak zdaj vsi me strašijo, kako je daleč in da v Lj bolj zaneslivo bla, bla...Kakšne sploh imate izkušnje - Postojna in Ljubljana, te, ki ste že rodile? Nekako se mi zdi, da ne bo več dolgo čakanja, včeraj sem bila 28 teden noseča, samo še 12 planiranihuser posted image , po moje bo letelo kot user posted image !
Mojuser posted image je šel na kolo. Saj vem, lepo vreme, pa to, pa sonček, meni pa se čisto nič ne da potepat naokrog, slekla sem vse brezvezne cunje, pa modrc od katerega me vse srbi i lepo se valjam po postlji! Berem knjigo, surfam po internetu, vsake tok vklopim tv in sem ful srečna!user posted image Zgleda, da je to moj dan za lenuharjenje...

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.5.2009 20:39:00   
simonalokar
eee pol boš kupovala samo z dolgimi rokavi bodiji al boš tudi kaj z kratkimiuser posted image ful je težko kaj čmo kupt kratke al dolgeuser posted image bomo vidl sam npovedujejo vroče poletje.
mogoče obstaja link od ikeje da naročiš po pošti mogoče veš. ne vem če se mi splača iti samo po bodije tja.

res da imam bodije od 1user posted image . sam pri njem sem uporabljala tetra majčke

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.5.2009 20:52:42   
eee35
simonalokar: v Ikei bodijev ne boš dobila, samo posteljnino, ali kakšne brisačke in kopalne plaščke. Mislim, da lahko naročiš tudi na internetu, čeprav priznam, da nisem probala, pojdi na njihvo stran, pa sigurno boš najdla info. Drugače pa po moje bom vzela tudi nekaj s kratkimi rokavčki, ampak bom še malo počakala, da vidim, kakšno bo vreme itd...

Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.5.2009 21:22:03   
aprilčica07
Ojla,

še poročilo od našega vikenda. Je blo res pestro. Smo imeli včeraj fešto za naše rojstne dneve, pa so bli tle prijatelji in smo se imeli res lepo. V taki postavi se nismo vidli od smučanja in nam je ful pašalo malo počikulat in se nasmejat in seveda najest in napit (z izjemo nosečkic)user posted image user posted image user posted image Mali je bil pa pr tašči, tako, da sva imela jutro malo bolj mirno in ležerno ::) Danes smo pa popoldan šli malo više, v hribe, na hlad. Tle je blo nenormalno vroče za ta cajt, 29 stopinj, kaj šele bo?? sem sicer šla zjutraj ven z malim ampak sem komaj prsopihala nazaj, me je fejst izmučilo...

Jutri pa spet delat. Jao, bo veselo na šihtu.. Zdaj je pa skrajni cajt, da grem pod tuš, predvsem poštimat noge, ker če bo tako vroče in si bom kaj bolj poletnega nase navlekla ni lih apetitlih hodit okoli vsa zaraščenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolše, da se odpravim. Teden bo naporen, moj dela popoldne, pa bom dosti sama. Ampak saj sem navajenauser posted image Sem zasledila, da vse že na veliko kupujete. Jst ne bom nič kupila, razen en kompeltek, da pridemo domov iz bolnice, vse ostalo imam od Jakoba. Bom pa po vsej vrejetnosti bejbo oblačila v dolge rokaveč, nevem no, po moje kratki rokavči nam letos ne bojo pršli v poštev.. Kaj ve mislite?

Zdaj pa res grem:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.5.2009 21:32:06   
sasa84
Simonalokar, jaz kupujem večinoma v Baby Centru, nekaj tudi v H&M, C&A in tudi Leclercu. V BC sem se včlanila v začetku nosečnosti, ker sem videla, da imajo člani kluba BC precej ugodnosti. In ravno včeraj sva z mojim malo okrog letala in zavila v BCja, ker sem hotela malemu kupit spalni pajac, ki je bil znižan za člane. Sva ga kupila, poleg tega pa še en puloverček s kapuco in pa nogavičke. Pa mojemu ni bilo dovoljuser posted image  user posted image user posted image Sva šla potem še v H&M in še tam kupila spalni pajacek, pulover s kapuco, nogavičke in hlače, ki se dajo zavihat (za poleti in pozimi). Pa sva dala za vse skupaj (v obeh trgovinah) 45-50eur. Je moj "častil"user posted image  Sva že pred enim mesecem rekla, da kar imava, je dovolj, ampak te enostavno tako premami, da je joj. Itak, da gledava na ceno, zato pa kupujeva vsak mesec malo po malo, ker se mi zdi, da je vse naenkrat ful prevelik strošek pa še roba se mal zamenja. Imava pa vse živo-od tetra, mako,...majičk, bodijev...kratki in dolgi rokavi.Kupujeva pa za najmanj 3mesece. Saj se zaviha pa jeuser posted image

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 17.5.2009 21:33:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.5.2009 22:07:05   
tulpek
Midva sva se pa ravno danes odločila uredit seznam s stvarmi, ki jih že imava. In na njem je 24 bodijev z dolgimi rokavi velikosti od 56 do 62. Zihr bo dost user posted image . Sva pa veliko večino dobila od sestre. Bodijev sigurno ne kupujeva več. Pa tudi drugih stvari je kar precej, npr. 9 kapic v istem razponu številk ipd.

Glede vremena v avgustu: še nikoli ni bil cel avgust lep, topel, vroč... Avgusta (in julija) so nevihte najpogostejše in sploh v zadnji tretjini se lahko že kar ohladi, če se nad atlantikom kaj zakuha, začetek je pa običajno še lep.
Zanašanja na dolgoročne napovedi so brezvezna, ker pri nas zaradi Alp vreme še 3 dni naprej težko točno napovejo. Morda lahko domnevajo, da bo poletje na severni polobli malo topleje, kar je pa nasplošno za veliko območje in ne pove kaj dosti za naše kraje.

Ker imam rok konec avgusta ne mislim kupovati bodijev s kratkimi rokavi, kakšne 3 sem že dobila, če bo pa slučajno prevroče, jih bom pa že sproti kupila. Zna biti pa tudi september prijetno topel, ampak kolikor sem brala, mora biti za to, da imaš bebija v kratkih rokavih, vroče.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
17.5.2009 22:42:53   
eee35
Ja, saj glih to - ne bom kupovala preveč kratkih rokavov, ker pol bo deževalo cel mesec, pa bo 15 stopinjuser posted image , mogoče kakšna majčka, ali bodi, ampak to sproti, kot je napisala tulpek. Lahko noč, bejbe, mene zmanjkuje...

< Sporočilo je popravil eee35 -- 17.5.2009 22:43:27 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
18.5.2009 7:54:54   
Tanchy
Eno lepo jutro vsem!

No, pa je nov delovni teden...nekatere smo še doma, nekatere pa že delate. Ampak vse smo pa pridne user posted image user posted image user posted image .
Moram pogvalit mojega user posted image , ki me je v petek peljal kar v Argentinsko jest in sva si res malo privoščila user posted image  ...khm..kdaj je bilo to že nazadnje pred tem? Mali je bil čez noč pri tašči in tastu tako, da sva imela večer zase...no pa mali user posted image  se je z brcikami oglašal user posted image .
Vidim, da se je ponovno načela tema glede cunjic...ja, tudi jaz že premišljujem kako in kaj, čeprav je 1 user posted image  za mano.
Bodiji - bodo po moje najbolj primerni z dolgimi rokavi, tudi zarad tega, ker je novorojenčkova koža še zelo občutljiva....jaz sem jih tudi nekaj na preklop kupila v Emporiumu ker so bili takooo corti...samo sem opazla, da tisti znižani niso ravno po takih velikostih kot piše na listkih user posted image . Eni so za 1 mes pa piše gor 3 mes, drugi pa za ene 6 glede na velikost, pa piše gor 3 mes. Tako, da bodi te pozorne. Drugač sem pa tudi v H&M 2 v kompletku kupila ker vem od prej da so zelo kvalitetni. Pa niso bodiji smo za 14 dni. No, naš je bil drobižek, pa mu je bila št. 56 prevelika tako, da smo imeli za ene 1,5 meseca ali celo 2. Boljš pa je kupit št.62 pa se mal zaviha pa je user posted image .

Se tipkamo!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
18.5.2009 8:32:25   
duska hruska
Živjo!

Jaz pa še čisto nič nisem kupovala, če nič razen vozička  še nimava. Mislim, da se bo kar nekaj stvari nabralo, bo vsak kaj prinesel, potlej bomo pa videli, kaj še manjka in bova dokupila.  Mene še nič ne grabi nakupovalna mrzlica. Sem morda malo čudna? Urejanje ''gnezda'' me tudi še ni prijelo. user posted image Verjetno zato, ker imam sama s sabo toliko težav, da se mi še ne ljubi s tem ukvarjat. Se non stop nekaj smilim sama sebi. user posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
18.5.2009 8:39:54   
*Orhideja*
Jaz bom kupila samo dolge rokave, ker imam rok bolj proti koncu avgusta, takrat pa ponavadi že zamrazi. A je katera razmišljala, da bi uporabljala pralne plenice, Racman ali kaj podobnega?

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu duska hruska)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
18.5.2009 8:42:07   
Flora2
Punce dobro jutro,

vidim, da ste pridno tipkale čez vikend, sem vas že prebrala in vidim, da imamo kar vse po vrsti probleme z lulanjemuser posted image , mislim da bom počasi zaprosila za spoznorstvo za WC papir, ker to ni normalno kolikokrat na dan sem v Wc-ju, sigurno večkrat kot v kuhinjiuser posted image .

Naj povem, da je bilo na morju prelepo, toplo v bistvu prav vroče, tako da sem bila včeraj že v kopalkah, otvorila sem tudi sezono natikačev, kratkih hlač in oblekic. Prav obožujem poletje in morje, naspala sva se za cel teden naprej, da pa o količinah hrane, ki sem jo pokonzumirala raje ne govorim, se mi zdi da me moj user posted image že malo postrani gleda in mu ni nič jasno, ampak meni tako paše, sem pa gledala da sem jedla zdravo, brez sladkarij in čimmanj soli, ker sem v petek prvič opazila, da mi noge zatekajo in pogled na zatečene noge je bil kot da niso mojeuser posted image
Se mi zdi, da ko sem se res naspala in ker ni bilo nobenega stresa in hitenja, da je user posted image brcala še bolj intenzivno, zjutraj ko sva ležala v postelji je odejo pošteno dvigovalo, trebuh pa je valovil v v vse možne strani. Se mi zdi, da so in bodo ti občutki res nepozabniuser posted image .

Kerala še dobro, da se res nisem preveč zanašala na vremensko napoved, bi mi bilo pošteno žal.

Ali se še kateri zdi, da je teh 6-7mesecev minilo kot bi migniluser posted image ,  ne morem verjet, da je do konca samo še 2,5meseca, jao jao kako čas beži.

Sem pa prebrala tudi o Sulfiniji in ji želim, da se vse izteče kot se mora n držim pesti, da bo vse ok, prav tako tudi za Poopsieuser posted image user posted image user posted image .

Toliko za enkrat, pa pa

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
18.5.2009 9:11:26   
Arwen
Helou! Evo mene nazaj z dopusta, spet v službi.user posted image Ste tolk napisale, da nisem prepričana, da mi bo uspelo vse prebrat za nazaj. Upam, da nisem nič bistvenega zamudila.
Mi smo se imeli super, vreme krasno, najbolj pa mi je bilo všeč, da ni bilo nobene gužve. Smo imeli vsa igrišča zase.user posted image user posted image Otroci so uživali, ta stari smo se pa po svoje zabavali.user posted image
Moram vam samo povedat, da sem v soboto prav grdo padla čez eno koreninouser posted image , ampak sem se na srečo tako na hitro obrnila, da sem padla na bok in ne na trebuh. Sem se tako ustrašila in potem cel dan v strahu hodila na WC. Sem klicala G. in je rekla, da če bom začela krvavet ali če user posted image ne bom čutila, naj se pridem pokazat. Pa je bilo na srečo vse o.k., mali veselo brca. No, jaz imam sicer vso desno stran vijolično od boka do kolenuser posted image ,ampak glavno, da je z user posted image vse v redu. V glavnem, punce, pazite se...jaz sem rekla, da zdaj ne grem nikamor več v hrib, samo še po ravnem. Nič, je treba zdaj mal delat...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
18.5.2009 10:10:16   
Tanchy
duška hruška - sej, te bo pa na koncu razganjalo za gnezditev user posted image . Pa če že kaj imaš je ok, če se kasnej začne, če moraš pa vse kupit ja pa kriza vse na koncu... pa glede pri darillih za prvega  user posted image  sva res veliko dobila (cotk), sam vse toliko večje, da je bilo za začetek vse imet svoje. 
Jaz sem tudi taka bogicaaaa....no, zgleda, da to tud hormonči delajo pa bo kmal konc user posted image . Pol me pa že full vročina matra in zgleda, da bom bolj not čez poletjeuser posted image , razen zvečer.

orhideja - sem premišljevala, da bi ta večjemu, zdaj kupila pralne plenice, ker ga počasi navajamo na brez...sem mal preštudirala, prebrala in je full velik minus, ker je user posted image  zelo zelo hitro moker - plenice ne vpijajo dobro tekočine, meni je pa user posted image , če ima vlažno kožo. Pol ga morš pa skos previjat. Ponoči ga pa itaq 1x še previjamo, ker veliko pije... tako, da tudi za 2.user posted image  definitivno ostajamo na Mullerjevih plenicah. Pa pri pralnih plenicah je kar precej zamudnega dela in namesto, da se ukvarjaš z user posted image  daješ non stop prat, pa obešat, ah, brezveze.

Arwen - držim pestke, da je user posted image  lepo na mehko padel in da je vse ok!

Jaz bi šla tudi na morjeeee......sem prav fovš tistim, ki ste šle in primorkam user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
18.5.2009 10:13:21   
Ayo
Dan!

Pri meni v sluzbi pa ta teden ni sefov, tako da upam, da bom lahko veckrat skocila na RR, sicer imam za delat, ampak mi vsaj nihce ne gleda pod roke in lahko malo goljufam user posted image

Flora2, se res dobro da se nisi zanasala na vremensko napoved...mi smo pa se, no moj je hotel z Gabrielom k starsem na morje, pa potem nista sla, bilo pa je cudovito vreme. Sicer jaz itak nisem imela namena iti, mi je skoda z njiju, ceprav smo vseeno skupaj preziveli lep vikend. Ja pa vceraj gabriel na igriscu pod mojo kontrolo tako grdo padel po stopnicah, da celo noc nisem spala in se se zdaj pocutim krivo user posted image  Na sreco se ni nic hujsega zgodilo, na celu ima busko, pa rdec nosek (sva se najbolj bala, da si ga ni zlomil).
In sem si mislila, da ce bi sla na morje, se to ne bi zgodilo user posted image  Boscek moj!!

Arwen, ti pa si jo tudi dobro odnesla! user posted image  Lepo za krasen dopust!

Aprilcica, bravo za festo in papcanje! user posted image

Jaz sem se tudi med vikendom najedla sadja, cesenj, lubenice, melone, breske...njami njami...je letelo vse v zelodcek ko po tekocem traku. user posted image

Sem pa opazila, da so mi nenormalno zacele iztopat zile na nogah, fuj!! user posted image user posted image user posted image  
Zdaj pa ne vem, je za to kriva user posted image ...mozno da je tudi podedovano, ker sem to nekje brala, saj je moja mama grozna v noge! user posted image
Bom na naslednjem pregledu omenila G...drugace bom pa tudi sla takoj do kaksnega zdravnika in po terapijo, ker meni je to blek blek blek!!!!!
Pa zdaj, ko sem se tako veselila kratkih kril in hlac...user posted image

Bodiji - jaz sem pa samo kratke rokave kupila, dolge imam od Gabriela, ker je zimski. In jaz ce bo vroce, bomuser posted image  sigurno dala v kratke (in upam, da bo tako, ker sem kupila res ful ful lusne bodije!user posted image ). Mam rok tudi na zacetku avgusta, tako da sigurno bo prislo kaj v postev.

Ok, grem delat.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.5.2009 11:15:52   
Flora2
Punce, danes bo oz. je že peklensko vroče, zdaj sem morala na en sestanek in sem čist prekurjena od vročine, sploh ko se vsedm v avto je veselica, najaraje bi kar v kopalkah okrog skakalauser posted image .

Ayo škoda da mali in user posted image nista šla na morje.
Ko si napisala, da je mali tako grdo padel, se šele zavedam koliko enih skrbi je ko imaš otroka. Važno, da si ni kaj zlomil, ti se pa ne preveč sekirat, ker sigurno tega da otrok pade ne moreš preprečit, vsaj v večini primerov ne.
Glede žil je pa tako, da so se moji mami tudi med nosečnostjo naredile in to kar hude, tako da je morala kasneje operirat, tko da upam da pri tebi ne bo tako hudo. Je pa res to dedno, tako da lahko da tudi mene čakauser posted image .

Jaz sem pa že tako lačna da se mi kar mal meša, pa še 45min do maliceuser posted image , obupna sem.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
18.5.2009 11:46:06   
simonalokar
hooj

hvala za nasvete za bodije - grem v nakup v četrtek imam še en predavanj od MŠ in bo od oblekic bomo vidl kak bodo djal. i mam bodije ampak ne na preklop lažje jih je gor dat- ker so tako krhki našiuser posted image .  ma saj se navadš, ampak vsseno.

ayo upam da bo vse ok z sinčkom - moj je tud padel po stopnicah ampak jih je bolje oddnesel. niti ene buške- kri mi je pa kar zaledenela ko sem videla in mu nisem mogal pomagat - ker je tako hitor se oddvilo.

glede vročine bom jaz tud kar v senci kajti to je tud zame strup - že tako ne prenašam vročine - zdaj pa še težje. lih kar sem gledala za oblečt za sinčka - moram mu kupt še kratke hlačke za v vrtec, za doma jih imam dost.

flora2 sem ti kar fouž ker si bila na morju - jaz bi tud šla. moram kj poklicati sestrično- če mi da apartma za čez vikend. upam da bo dala. vsaj tiste 3
dni. je pa dobr da si se spočila.

glede lulanja bom pa raje tiho ker je tudi pri meni problem.

včeri smo  imeli pa pestro moj je šel mal z motorjem in so nam napačno naredl v registraciji vozila. ne znam razložit kazen pa imava 500 e v 8 dneh pa 250 e. sem klicala na UE pa so rekli daje to ful čudn in naj počakam , da dobijo tablice oni in bomo nato rihtali. zavarovanje je bilo narejeno do 11 meseca - registracija pa ne, čeprav bi morala biti- groza. sem bla tako jezna da bi vsakega nahrulila- moj pa nč bolj- no saj sem se ohladila z sladoledom - še 11 zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.5.2009 12:13:02   
hel32
En vroč pozdrav vsem user posted image
Meni je tako vroče eh ni za povedat, sem pa se spravvla malo rožice sadit,ker letos pa res zamujam zdaj je pa že ornk vroče tak, da imam dopold.malico
po dieti seveda, točno odmerjeno! user posted image Nam letos ne bo preveč vroče, sma kupila bazen in klimo mamo v bajti, tak da bom preživela do konc avgusta.
Jaz imam 3 bodije z kratkimi rokavi ostale vse z dogimi, nekaj na preklop, nekaj majčk, pa majčk na preklop, nekaj bombažnih hlačk, nekaj plišastih
pa še nekaj dobim od user posted image  sodalavca.
Se še kaj tipkamo
Aja flora,sem ti fauš za morje user posted image jaz ga nebom vidla letos user posted image .
Ayo,vem kako se ti srce para, ko se malčki potolčejo, to spada zraven odraščanju, kaj čemo.
Pa, pa
Helena25t5d

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.5.2009 13:07:25   
HeGa
Ojla user posted image !

Meni je tudi tako vroče, pa še z avtobusom sem šla domov, ker sem pozabla mobitel doma, pa nisem mogla mojmu sporočit, kdaj je blo konec pregleda. Za danes sem kar bolniško vzela, ker sem imela ta dolgi test za sladkorno. In seveda jo imam user posted image . Zdaj pa tudi mene čaka dieta. Hel32 kako zdržiš s celo dvema dietama. Meni se zdi da več kot pol stvari ne smem jest, pa bom samo na eni. Se že smilim sama sebi. Prav slabe volje sem zaradi tega.

Drugače pa bomo imeli tudi mi večinoma dolge rokave. Sem pa tja kaj kratkega, za  ta vroče dneve. S pralnimi plenicami se pa ne mislim ukvarjati, bomo tudi mi kar pri Muellerjevih ostali.

Uf Arwen, upam da te ne boli preveč. Je pa res - samo da je z user posted image  vse ok. To je ta najbolj važno.

Flora2 sploh ne govori o tem kako čas leti. Tko gre vse hitro, da sem se že začela sekirat če mi bo ratalo vse pripravit do poroda. Pol naj pa še kaj prej rodim,... Aja rodila bom pa zihr v LJ., saj za Postojno sem slišala same pozitivne vtise, ampak glede na to, da ne mislim rodit z epiduralno grem velik rajš v LJ.

Ayo res je zoprno, ko otrok pade, pa si kaj naredi, samo se bomo mogle kar navadit. Mene tudi tak občutek krivde vedno zagrabi, samo kaj, ko pa ne moreš otročka skoz držat. Me bi jih pa najraje v vatke zavile, da se jim ne bi nikoli nič pripetilo. Se pa spomnim sebe, da sem bila skoz neki potolčena. Na žile pa kar pazi. Meni je tudi tko grozno to videt. Moja mami ima tud čisto boge noge s temi žilami. Jst pa zaenkrat probam imet čimmanjkrat prekrižane noge, pa s stopali nonstop krožim - to baje pomaga (zaenkrat na srečo še nič ne kaže na to, da bi krčne žile dobila - HB). Bi pa na tvojem mestu zihr omenila na naslednjem pregledu, mogoče jih boš mogla celo povijat, oz. dobiš tisto full elastično "nogavico".

Grem se mal v ležečke dat, ker so bile tiste klopce ubijalske, pa še knjigo bom s seboj vzela, se mogoče kaj v boljšo voljo spravim.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......