Ayo
|
Dan! Pri meni v sluzbi pa ta teden ni sefov, tako da upam, da bom lahko veckrat skocila na RR, sicer imam za delat, ampak mi vsaj nihce ne gleda pod roke in lahko malo goljufam Flora2, se res dobro da se nisi zanasala na vremensko napoved...mi smo pa se, no moj je hotel z Gabrielom k starsem na morje, pa potem nista sla, bilo pa je cudovito vreme. Sicer jaz itak nisem imela namena iti, mi je skoda z njiju, ceprav smo vseeno skupaj preziveli lep vikend. Ja pa vceraj gabriel na igriscu pod mojo kontrolo tako grdo padel po stopnicah, da celo noc nisem spala in se se zdaj pocutim krivo Na sreco se ni nic hujsega zgodilo, na celu ima busko, pa rdec nosek (sva se najbolj bala, da si ga ni zlomil). In sem si mislila, da ce bi sla na morje, se to ne bi zgodilo Boscek moj!! Arwen, ti pa si jo tudi dobro odnesla! Lepo za krasen dopust! Aprilcica, bravo za festo in papcanje! Jaz sem se tudi med vikendom najedla sadja, cesenj, lubenice, melone, breske...njami njami...je letelo vse v zelodcek ko po tekocem traku. Sem pa opazila, da so mi nenormalno zacele iztopat zile na nogah, fuj!! Zdaj pa ne vem, je za to kriva ...mozno da je tudi podedovano, ker sem to nekje brala, saj je moja mama grozna v noge! Bom na naslednjem pregledu omenila G...drugace bom pa tudi sla takoj do kaksnega zdravnika in po terapijo, ker meni je to blek blek blek!!!!! Pa zdaj, ko sem se tako veselila kratkih kril in hlac... Bodiji - jaz sem pa samo kratke rokave kupila, dolge imam od Gabriela, ker je zimski. In jaz ce bo vroce, bom sigurno dala v kratke (in upam, da bo tako, ker sem kupila res ful ful lusne bodije! ). Mam rok tudi na zacetku avgusta, tako da sigurno bo prislo kaj v postev. Ok, grem delat.