|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:59:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: Avgustovke 2009
22.12.2008 9:55:40   
Muca83
Evo punce, jaz imam pa datum za prvi pregled - 7.1.2009.
Se bom še malo načakala, samo sem tudi pričakovala pregled takrat, ker takrat dopolnim 8T. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
22.12.2008 10:17:25   
Anonimen
Karin seveda te sprejmemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In me te spodbujamo, ker vemo da bo tokrat vse OK... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jutri bomo pa pestke držale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muca superca si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo pa boš mela pregledek... Sej ta dva tedna bosta šla fulll hitro, tko da bo hitro minilo. Jst ga mam 5.1. Pa me nič ne skrbi kako bom do takrat, ker se mi zdi da čas kar leti... Itak pa je bolje da ko prideš kaj vidiš, kot pa da si tam prehitro, ker se pol samo sekiramo user posted image user posted image user posted image   babe pač user posted image user posted image user posted image user posted image

Muca maš kake znakce?

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
22.12.2008 10:19:20   
*anč*
oj!

dobrodošla karin, bomo jutri pesti držale!!

men je slabooooooooouser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.12.2008 10:28:21   
mony5
Karin dobrodošla user posted image user posted image user posted image  in veš, da bo vse dobro na pregledu!

Muca83 a veš kok se bom jst šele načakala, ker imam prvi pregled šele 15.1.!

Joj kok se mi smilte vse k vam je slabo, sem glih včeraj Sisy razlagala, da mi ni nič slabo, tudi prsi me nič ne bolijo res pa je, da bi skoz samo spala (to je tudi znak za nosečnost, ker sem si počasi mislila, da sploh nisem noseča)!

Pozdravček vsem user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
22.12.2008 10:34:01   
Muca83
Muca maš kake znakce?

Zaenkrat še nič novega. Boleče prsi, raztezanje maternice pa občasno špikanje po jajčnikih.
Aja, pa mislim, da sem tečna tudi že malo user posted image user posted image

Začetek slabosti pa pričakujem v drugi polovici tega tedna (če se orientiram po prejšnji user posted image ) user posted image

Aha, pa še en znak - pomanjkanje želje po seksu - ima še katera?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 331
22.12.2008 10:37:47   
mony5
Muca83 vidim, da sva sami gor na RR-ju! Meni Zoja spi pol pa malo izkoristim in grem mal pogledat, če kej čvekate!
Kok maš pa starga otročka?

Sex? Sem sama doma, ker je moj službeno odsoten, tako da sploh ne razmišljam o tem! V prejšnji nosečnosti sem pa skoz sexsala, ker mi je blo full dobr še posebej proti koncu!!! Pa ne se zgražat!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 332
22.12.2008 10:50:25   
Muca83
Hehe. Jaz sem pa doma, ker se mi je začel kolektivni dopust.
Otrok pa še nimam, se mi nista izšli prejšnji nosečnosti. Tokrat upam, da drži rek, da gre v tretje rado. user posted image
Danes in jutri sem sama doma in imam čas viseti na RR, potem se mi bo pa še moj dragi pridružil in bo najbrž manj časa za net.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 333
22.12.2008 10:50:32   
mony5
No vidm, da me je tudi Muca83 zapustila, pol grem pa še jaz!!! papa

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 334
22.12.2008 11:00:22   
Anonimen
bejbe bejbaste.... Nobena vas ni zapustila ampak sem mislila da nič ne čvekate pa nisem prišla nič naokoli...

Mene so pa v soboto začele joškice bolet pa občasno mi kaka hrana ko jo že pojem ne dela dobro... Trenutno je to Jagodni jogurt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
22.12.2008 11:35:06   
kgb
Dan!

Najprej čestitke vsem novim nosečkam!!!!! Zdaj pa nas je že nekaj! Agusta bo spet gužva v porodnišnicah. ;)

Mony5, pomoje se poznava iz foruma Mama, avgustovke 2007, jaz imam hčerko Zarjo.

Moram pa rečt, da sem vsak dan bolj panična....ne vem če bom dočakala tisti 3.1., da končno izvem ali je vse ok z malo pikico. Vsak dan se sprašujem ali raste ali ne. Kaj mislite, da če ne bi rastla, se ne bi kak kri ulila ali kaki krči začeli?

Namreč nimam nobenih težav, nič izcedka, pa tudi nobenih znakov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 336
22.12.2008 12:04:56   
Muca83
kgb, jaz upam, da je vse ok s tabo in tvojo pikico. Držim pestke. Veš, nekatere so normalno nosečke, pa nimajo nobenih znakov. Seveda pa ni nujno, da se ti ulije kri če je kaj narobe. Pri meni je šlo 2x narobe, pa nisem nikoli niti kapljico zakrvavela. So morali vse na pregledih ugotoviti in operativno odstranit.
Sicer pa sem jaz pri tebi res prepričana, da si šla samo prekmalu na pregled oz. so te prekmalu naročili. Sploh ne vem zakaj tako zgodaj nekateri naročajo in potem puščajo nosečnice vse prestrašene. Si pa res v nezavidljivem položaju. Jaz pomoje ne bi zdržala na tvojem mestu, bi šla nekam na samoplačniški uz, ali pa mogoče na urgenco, pa si malo izmisliš, da si kapljico zakrvavela in te pogledajo. Ne vem, samo naglas razmišljam.

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.12.2008 12:08:36   
lunca82
Ojla kgb!

Jaz imam tudi take pomisleke kot ti; jaz sem sicer bila že na prvem pregledu (vse je bilo ok in srček je lepo bil) in imam naslednjega šele 20.1.; razen bolečin v joškah nimam nobenih drugih znakov...nobene slabosti ali bruhanja tako, da se včasih vprašam ali je res vse ok z user posted image , lepo raste??

karin1 držim pesti, da bo jutri na pregledu vse ok!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 338
22.12.2008 12:14:09   
kgb
Muca83, ja sem že o obeh opcijah razmišljala. Pa ne vem kam bi šla na samoplačniški uz. Sem našla eno privat ordinacijo v Lj, pa gospa na sliki zgleda tolk stara kot moja babica in sem malo skeptična, če bi šla tja. user posted image
Tudi jaz sem že imela ss- moja 1. nosečnost, potem sem imela Zarjo, zdaj pa spet ne vem kaj bo. Je pa zdaj čisto drugače, kot prvič, ko sem imela ss. Takrat sem imela ves čas izcedek. Zdaj ni nič. Na urgenco me pa nič ne vleče...imam slabe izkušnje od tam.

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 339
22.12.2008 12:15:13   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Joj kok se mi smilte vse k vam je slabo, sem glih včeraj Sisy razlagala, da mi ni nič slabo, tudi prsi me nič ne bolijo res pa je, da bi skoz samo spala (to je tudi znak za nosečnost, ker sem si počasi mislila, da sploh nisem noseča)!

sem vesela, ko vidim, da nisem edina brez znakov. tako da vcasih kar pozabim, da sem noseca. user posted image

dobrodosle vse nove! user posted image

jaz sem pa na dopustu, ampak imam doma malega z drisko. user posted image je ful bogi, ful vneta ritka, nic ne je, vrocine na sreco (se) nimamo... gremo ob 2h na pregled k P, pa upam da nam da kaj, da bo boljse.

kgb, drzimo pesti, pa saj bos videla kako hitro bodo minili tile prazniki, 1 2 3 pa bo prisel tvoj D day! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 340
22.12.2008 12:17:51   
Muca83
Ja saj take smo. Če nam je slabo se pritožujemo zakaj nam je slabo, če nam ni, nas skrbi zakaj nam ni, nikoli ni prav user posted image Tudi sama vem, da se prav bojim slabosti, ker je bilo prejšnjič kar hudo, slabosti so bile celodnevne in sem komaj funkcionirala. Ampak če bi pa do konca tega tedna ne bo postalo nič slabo, bom pa spet vsa zaskrbljena, da je nekaj narobe itd.

Nikoli ni nič prav, mene recimo ful moti to, da me špika v jajčniku in berem po netu o znakih izvenmaternične nosečnosti user posted image

Jaz zase vem, da do NS ne bom prav nič mirna pač glede na smolo v preteklosti. In tudi z mojim se o nosečnosti zdaj zelo malo pogovarjava, npr. prvič sva se že o barvi posteljice takoj na začetku user posted image V drugi nosečnosti sva se pa potem začela po prvem pregledu, sem imela že voziček izbran user posted image Zdaj pa najbrž še ene 2 meseca nič. Je prehudo razočaranje, tako da je bolje vse jemati malo z rezervo.

Kar pa nikakor ne pomeni, da nisem vesela. Meni se po 14. krogih delanja na user posted image tole zdi že pravi čudež. user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.12.2008 12:21:05   
Muca83
kgb, saj je gotovo veliko ginekologov h katerim lahko greš v Lj. Je pa res malo zoprno, ker so ravno prazniki. Ko bo pa praznikov konec imaš pa tako ali tako že pregled. Drugače se mi pa zdi, da pride UZ pregled ene 30 eur. Zame je to dokaj nizka cena za mirne živce. 

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.12.2008 12:24:00   
lunca82
Punce moremo gledat na vse z optimizmom kljub neljubim dogodkom si so se nam zgodili v preteklosti! Jaz sem prepričana, da bomo vse vredu in da se bomo avgusta veselile naših user posted image !
user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.12.2008 12:33:04   
Muca83
Ja, saj se strinjam. user posted image Lunca, ti si pa iz našega konca Slovenije. A imaš G tudi v Domžalah? Jaz jo imam tam... Petro Meglič. 

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.12.2008 12:36:33   
aprilčica07
Pozdravljene dame,

se vam lahko pridružim? Zgleda, da bomo avgusta tudi mi zibali, če bo  vse ok:):)

Zanjo M sem imela 15 11, konec prejšnjega tedna pa smo ugledali plusek:)::) Sva vesela, ker sva načrtno delala na tem, da bi dobil naš fantek  družbo, imava že enga razgrajača, star je 20 mesecev:)
Prvi pregled imam 09 01, dolga je do takrat, ma upam na najboljše:):):):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.12.2008 12:37:03   
lunca82
Ojla Muca83,

jep sem iz Domžal. user posted image G pa imam v Postojni, ker sem se 2 leti nazaj preselila v Domžale in so bile vse G zasedene oz. niso jemale novih pacientk tako, da sem obdržala svojega G. Sem ful zadovoljna z njim! user posted image

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 22.12.2008 12:38:24 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.12.2008 12:39:04   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: lunca82

Punce moremo gledat na vse z optimizmom kljub neljubim dogodkom si so se nam zgodili v preteklosti! Jaz sem prepričana, da bomo vse vredu in da se bomo avgusta veselile naših user posted image !
user posted image

ja. tile forumi so super zadeva, veliko se lahko naucimo in tako...ampak imajo to veliko pomankljivost, da nas nadejajo s crnimi misli, ko beremo o neljubih dogodkih.

kar se pa tice spodrsljajev v preteklosti - npr. sej loto zadanes tud samo 1x v zivljenju. nikoli ni isto, karkoli se zgodi.

tako da punce, ja, optimizem in glavo gor!!

ej, lunca in muca, jaz sem bila Domzalcanka do svojega 25. leta, ko sem se odselila... user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.12.2008 12:43:55   
kgb
Lunca82, tudi jaz imam G v Postojni. Kam pa hodiš? Jaz imam dr. Merla.

Ja, se strinjam da moramo optimistično razmišljat, samo ko pa je včasih težko....

Mogoče pa res pokličem kam in grem na en UZ.

Muca83...14 krogov....ja bogica!!!!!

Aprilčica 07, dobrodošla in čestitke!!!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.12.2008 12:51:19   
lunca82
Jaz imam tudi Merlota in sem zadovoljna z njim. Kakšne so tvoje izkušnje pri njemu?

Tudi iskrene čestitke iz moje strani Aprilčica 07!! user posted image user posted image

ma danes mi pisanje ne gre lih od prstov...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 22.12.2008 12:57:04 >

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.12.2008 13:01:36   
Muca83
aprilčica07, dobrodošla! user posted image

Jaz imam pa nov znak - pogosto lulanje user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!