|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
20.12.2008 9:28:02   
pika984
Dobo jutro.

Najprej čestitke tebi mognolija1984 user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem ostalim ki ste že imele uspešen 1. pregled. Jaz še vedno morem čakat malo več kot 14 dni, pa sej bo.

In lep pozdrav vsem novim user posted image in čestitke.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.12.2008 9:37:51   
kgb
Jutro.

Kako ste kaj? Znaki? Pri meni skorajda nobenih....me je kar malo strah, da res ni kaj narobe.
Dobrodošla mony5. Se midve mogoče poznava iz nekega drugega foruma? Namreč jaz imam tudi 16mesečno hčerko.

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.12.2008 10:33:39   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Ojla user posted image !

Tudi jaz se pridružujem v vaše članstvo saj sem tudi jaz user posted image ! To je moja druga nosečnost, zaenkrat mi ni še nič slabo, prvi pregled imam šele 15.1. (upam, da bom zdržala do takrat), rok pa naj bi imela 20.8.! Doma pa imam že prečudovito punčko, ki je stara 16 mesecev!

Zima07 pa ne nobenmu povedat za mojo user posted image !

Čestitam vsem user posted image  !

o Mony živjo še tukajuser posted image  Sva bile z Zimo že v navezi in te "obirale" hehe..hecam se.....user posted image

bodte srečne da nimate znakov, jst jih mamm še preveč, lahko kakšnega podarimuser posted image

Zdej smo pa že tri tlele gor ki imamo 16-mesečne pupe že domauser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.12.2008 10:34:03 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.12.2008 11:18:29   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: kgb

Jutro.

Kako ste kaj? Znaki? Pri meni skorajda nobenih....me je kar malo strah, da res ni kaj narobe.
Dobrodošla mony5. Se midve mogoče poznava iz nekega drugega foruma? Namreč jaz imam tudi 16mesečno hčerko.

ojla kgb!

Mogoče se pa res poznamo! Drgač sem jaz na forumu Avgustovske čveke 07, sem pa bila nekaj časa tudi na forumu Mama! Kaj pa ti?

Sisy in Zima07 sej ni čudn, da se mi je cel dan kolcalo!!!user posted image  user posted image  user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu kgb)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.12.2008 12:03:49   
TjasaJ
Pozdravljene! Se pridružujem avgustovkam 2009. Pregleda imam šele 8.1., po mojih izračunih PDP 22.8.

Mal me še vse skupaj straši in skrbi, čeprav sem si ful želela otročka! Sem pa imela ss pred 10 leti, pa me zato včasih skrbi - zdaj sem pač še malo starejša. Potem pa jokam od veselja, pa spet od skrbi... To bi bil en znakuser posted image . Slabo mi pa (še) ni...

Čestitke vsem!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.12.2008 12:29:29   
lara27
Pozdravljene !

Sem nova na forumu in se pridružujemuser posted image avgustovkam imam namreč rok 11.08.2009
vendar še nevem sigurno ,ker sem imela pregled pri 6. tednih zaradi rjavega izcedka pa je rekla G ,da je plod še malo premajhen  tako ,da bom natančno vedela na pregledu 30.12 .
Bomo videli kaj bo upam ,da bo vredu ,ker me skrbi zaradi izcedka.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 306
20.12.2008 12:49:36   
pika984

user posted image user posted image user posted image

PDP           IME                  PREGLED               NS

XX.08. 

user posted image moom                   (24.12)

user posted image
DIANE

user posted image irency84               (29.12)

user posted image   Ayo 

user posted image mamica9

user posted image pearl_shell
01.08.
user posted image Sisy                       

03.08
user posted image   levinja84            
user posted image moana                

05.08.
user posted image go_ta                    (22. 12.)

user posted image   Alja_                   

user posted image Drnula

06.08.
  user posted image UršaT.

user posted image  pika984               (07.01.)           

07.08.
user posted image busi2 

user posted image lily rose    

user posted image  Anonimna          (30.12.)

user posted image kea                      (5.1)

08.08.  
user posted image simonazalokar                                            (27.1)

11.08
user posted image lara27                    (231232.12)

12.08
user posted image čačka                     (22.12)

13.08.

user posted image  Zima07                 (30.12.)

14.08.

user posted image  lucy86  

user posted image
mognolija1984     (15.12)

18.08.
user posted image   kgb                      (3.1)

19.08

user posted image muca83

20.08

user posted image   Anonimen

user posted image   Barbk

user posted image mony5                     (15.1)

user posted image živa25                      (5.1)

21.08.
user posted image  *anč*                  (13.1)

22.08
user posted image Miss Bel

user posted image nena1978

28.08
user posted image TjasaJ                      (8.1)

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 34 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 307
20.12.2008 12:53:52   
pika984
Evo obnovljeni seznam. Mislim da bi moglo biti dokaj ok., če ni me pa popravite user posted image

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 308
20.12.2008 14:46:06   
TjasaJ
Super si, da si tako ažurna!

Je pa moj predvideni PDP 22.8. (če ne bo G hotel kaj po svoje user posted image ).

(odgovor članu pika984)
Neposredna povezava do sporočila: 309
20.12.2008 19:06:54   
Ayo
pika984, super za seznam!
Moj PDP bo nekje med 8. in 15. 8. Tocno bom lahko sporocila sele 20.1., ko imam naslednji pregled.

Tiste brez znakov - evo se ena! Sej, ce mi ni slabo, je in bo kar v redu (ker sem bila v 1. user posted image ful boga), ampak najbolj cudno mi je, ker me ne bolijo niti joske user posted image evo edino zaradi tega me vcasih malo skrbi...user posted image

Imam pa grozen apetit, kar naprej sem lacna! user posted image In imam tak cuden obcutek v ustih, kot da bi bla kar naprej zejna, ceprav pijem veiko (vode).

Vceraj sem se pri g tudi stehtala, kar +2kg je blo kot obicajno, no ceprav sem bila tam takoj po kosilu...

Vidim, da se nekatere ze poznate med seboj...jaz pa takole po nicku nobene, razen sisiy... user posted image

Bodite lepo!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 310
20.12.2008 19:37:12   
majca
čaw!

jaz sem tuki nova in moram povedat da tudi jaz pričakujem avgusta 2009 , sam točnega datuma še ne vem.
drugače pa je meni najbolj slabo zjutraj (takrat tudi nimam apetita), kosilo tudi komaj pojem,zvečer pa je malo bolje.vglavnem mi je slabo skozi ves dan.
kar nekaj vas piše o rjavem izcedku.jaz ga imam tud in mi je G dala tablete ki si jih moram dat v nožnico...rekla pa je da to ni nič narobe.
me pa nekaj full skrbi.skoz me neki zvija glih tko, kot me je ponavadi preden sem dobila M.a ima katera podobne težave?
drugače pa vsem čestitatam za user posted image ...

uživajte punce ...user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
20.12.2008 20:04:42   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: majca

me pa nekaj full skrbi.skoz me neki zvija glih tko, kot me je ponavadi preden sem dobila M.a ima katera podobne težave?
drugače pa vsem čestitatam za user posted image ...

ja to je normalno majca, nic ne skrbi, mene tudi! maternica se ze pripravlja na razsiritev. user posted image
pa dobrodosla!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu majca)
Neposredna povezava do sporočila: 312
20.12.2008 20:20:05   
majca
hvala ti za odgovor...user posted image si me potolažila ,saj me je kar  malo  skrbelo...upam da bo do naslednjega pregleda (15.1.2009) vse v redu potekalo...

lep večer ti želim

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 313
20.12.2008 20:37:58   
Muca83
pika984 user posted image za seznamček!

Čestitke vsem, ki ste že videle srčke svojih user posted image

Jaz se bom pa v ponedeljek ali torek naročila za pregled, predvidevam, da bo enkrat na začetku januarja.
Znakov pa tudi jaz (še) nimam kaj veliko. Prsi so boleče, pa vsake toliko mi malo razteguje maternico user posted image . Najbolj me pa moti občasno špikanje v desnem jajčniku, ker se tega ne spomnim iz prejšnje nosečnosti. Ampak na internetu berem, da je to normalno.
A še katero špika (podobno kot med O ali M)?

(odgovor članu majca)
Neposredna povezava do sporočila: 314
20.12.2008 20:56:00   
*anč*
ojla, punce!
kok vas je novih! čestitke!!user posted image ne morm verjet kok se nas je že nabralo ...
pika  user posted image za seznam. zelo pridna!user posted image

ja, men tut dans maternico razteguje user posted image , sm kr čekirala,če se mi je kej ulil, ampak je na srečo vse ok. naš mali je dans čist divji, ful mu je zabavno se metat po menuser posted image user posted image , men pa malo manj, ni glih prijetno,ko ti 2 letnik po joškah hodi user posted image .

mejte se lepo!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 315
20.12.2008 22:22:03   
Anonimen
Pozdravljene.

Danes se sta se mi prikazali user posted image in po izračunih na RR naj bi imela rok 30.8.
Slabo mi je grozno in to že peti dan, bruham še ne, spodaj me pogosto nekaj špika, apetita nimam, še do čokolad mi ni...

lp, user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
20.12.2008 22:25:16   
mony5
Čestitke vsem novim user posted image !

Tudi mene občasno pika v spodnjem delu trebuha in skoz mislim, da je kaj narobe!
Pika bravo za seznamuser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
20.12.2008 22:27:40   
mony5
user posted image user posted image user posted image   vse več nas je, bravo user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud skoz jedla, upam da se bom med to nosečnostjo kej manj zredila kot med prvo, ko so šle kile skoz gor in gor!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.12.2008 22:45:21   
lunca82
Pozdravljene punce,
jaz sem tudi nova in z možem sva 9.12. zagledala user posted image !! Sva zelo srečna , glede na to, da sem lani imela abrazijo v 10 tednu user posted image . Sedaj pa je vse ok, tako čutim! Na prvem pregledu (16.12.) sem že videla mojo dete, ki pridno raste... pa še srček lepo bije! user posted image 20.1.09 imamo že NS in upam da bo do takrat vse ok. Hvala bogu znaki slabosti ni, razen utrujenost, boleče prsi in špikanje tu pa tam, predvsem ko sem dosti aktivna (razno skakanje na okoli). PDP pa imamo po G 5.8.09!

Iskrene čestitke vsem user posted image avgustovkam 09!! user posted image user posted image

ps: z dragim sva se odločila zadržat novičko zase dokler ne dava skozi NS, za vsak slučaj!

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 20.12.2008 22:56:04 >

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.12.2008 1:09:51   
zima07
Pozdravljene vse skupaj in dobrodošle nove "avgustovke" user posted image  user posted image  user posted image  !!!

Mony5, full sem vesela, da bova čvekali na istem forumu, nadejam se tudi kakšne dopoldanske kavice v Tivoliju po avgustu 2009user posted image  (in ja, nikomur ne povem..)

Se nas je pa res že kar nekaj nabralo user posted image ...

No, naj še jaz malo pojamram...Ves čas mi je slabo...Vsake toliko celo tako močno, da imam občutek, da je najbolje, da se držim bližine wc-ja, tako da zares težko funkcioniram (pa se mi je to vedno zdelo kr neki...Saj mi je bilo v prviuser posted image  tudi 6 mesecev slabo, ampak je pomagalo, če sem jedla...sedaj pa ne...še slabše je....kr neki...)
- Evo, pojokcala sem, mi je že malo boljše, grem probat zaspat, imam jutri službo...sem dežurna...Upam, da si ne bom šla polovice časa na živceuser posted image ...

Se beremo!

Nočko!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 320
21.12.2008 9:41:09   
simonalokar
pri nas nuhalna stane 50e naredi jo moja G ima pa tudi v LJ

punce mene pa nekaj skrbi je tudi katera izmedvas da vse kar poje popije zbruha moje kile gredo dol in ne gor z pikico je vredu,

tudi sline nimam  več tako da me zelo skrbi jutri imam še enkrat vodo za oddat ker je bila slaba

kaj naredite da vssaj tekočina v vas ostane da ne bi zdehidrirala ker ne vem kaj bom

lp in hvala za nasvete

simona

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.12.2008 10:03:27   
*anč*
dobrodošle vse nove user posted image !!

simonakolar 
boga si, ni kej. nimam izkušenj s tako slabostjo. probaj piti po požirkih in full pogosto( verjetno si že probala ), pa če je malo urina in še ta temen,je to že dehidracija in moraš do zdravnika,da ti da kej proti slabosti in/ali infuzijo. želim ti,da te čimprej mine!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.12.2008 10:04:26   
*anč*
ups, napaka, simonalokar se opravičujem.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.12.2008 12:02:48   
magnolija1984
pika 984 user posted image user posted image user posted image za seznam!!

simona lokar tudi meni je zadnje dni slabo, pomaga mi metin čaj večina pa jih prisega na ingverjev čaj. nepaše mi nič za jest. navaden kruh sploh nemorem jest, nujno mora bit zemljica ali kajzerca. nič sladkega. jem le še grozdje, jogurt nujno navaden, bananino mleko si delam. tudi sama sem shujšala 2 kg, se ne sikiram ko nisem suhauser posted image
pa tudi G mi je rekla da jih veliko v prvem tromesečju shujša zaradi slabosti in bruhanja.opozorila me je naj dovolj pijem in redno jemljem elevit.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
21.12.2008 12:48:25   
Anonimen
user posted image
Meni tudi nič ne paše jesti. Že včeraj se mi je zaluštalo pice, pa jo bom danes delala. Saj vem, zdrava hrana in to, saj se je pridno držim, ampak občasno pa mora biti tudi kaj za dušo. Upam, da je ne bom imela po dveh grižljajih dovolj.  Sem pa v enem tednu od kar so se začele slabosti, bolečine v želodcu in zmanjšan apetit izgubila 1,5 kg. Končno sem pod 65, za kar sem se trudila 2 leti, pa mi ni uspelo.

Mene poleg samega želodca muči še špikanje povsod okrog želodca, v jajčnikih in nasploh v spodnjem delu trebuha. Saj to je verjetno normalo, da tako pika. Vse te bolečine v želodcu in špikanje pa prihaja v intervalih, skoz malo čutim, potem pa pridejo trenutki, ko je intenzivneje in spet popusti...
Danes me je ponoči tako špikalo, da sem se zbudila.

Aja, pa limona ima vonj po petršilju user posted image

(odgovor članu magnolija1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......