|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
23.12.2008 13:06:15   
čačka
Anč* Hvala!
Sem se naročila pri Strahovi. Poleg tebe sem slišala še veliko pohval na njenim delom in odnosom, tako d zaupam izkušnjam in dobremu glasu.
Za Pušenjaka pa nisem slišala kaj dosti, vsaj od znank ne.
Ja, 29.1.09 grem na NS. Juppi! Upam, da se bomo zvedeli ali je pupika ali fantič :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.12.2008 13:16:44   
Muca83
Jaz tudi razmišljam glede NS. Ker je moja G zdaj opravila licenco za NS, imamo pa v Domžalah seveda tudi Strahovo.

Joj, kok me danes tišči v desnem jajčniku... Jaz sem res vedno bolj zaskrbljena user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.12.2008 13:31:15   
zima07
Pozdravljene vse skupaj in dobrodošle nove user posted image  !!!

Samotoliko,da se pofočkam-ste bile full pridne, samo včeraj me ni bilo na računalniku, pa ste naklofale 2 strani user posted image ...

Uživajte v vseh nosečniških znakcih-meni je slabooooooooo pa se ves čas prepričujem, da je to full fajn user posted image  ...

Mejte se!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.12.2008 14:09:43   
čačka
Muca83 Nikar ne preveč skrbet. Samo špikanje še nič ne pomeni. Meni sta dva g. zatrdila, da je to normalno in da večina žensk ˝tarna˝ o tej težavi. Dokler je samo rahla bolečina, brez krvavitve, potem je to znak širjenja maternice.  Kdaj pa imaš prvi UZ?
Če pa te rpeveč skrbni, pokliči g. in vprašaj ali lahko prideš prej na pregled.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.12.2008 14:22:05   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: čačka

Muca83 Nikar ne preveč skrbet. Samo špikanje še nič ne pomeni. Meni sta dva g. zatrdila, da je to normalno in da večina žensk ˝tarna˝ o tej težavi. Dokler je samo rahla bolečina, brez krvavitve, potem je to znak širjenja maternice.  Kdaj pa imaš prvi UZ?
Če pa te rpeveč skrbni, pokliči g. in vprašaj ali lahko prideš prej na pregled.

Saj sploh ni špikanje ampak neka topa bolečina. Najbolj čudno mi pa je, da raztezanja maternice pa nič ne čutim. Samo jajčnik. Ne vem no, saj sem bila že 2x noseča, pa nisem nikoli takole čutila, vedno samo raztezanje maternice. Do UZ imam pa še 15 dni. Saj če ne bo bolje oz. če bo še slabše bom probala dobiti pregled že zdaj.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.12.2008 15:04:46   
abab
Živjo Avgustovke.

Sem se hotela ravno vključit tud sama med avgustovke ker bi naj bila v petem tednu torej pridem na konec avgusta.  Vas pa dan za dnem spremljam in berem kaj pišete.
Sem v nedeljo delala test in je bil pozitiven.
Danes sem pa dobila user posted image . Sem šla h ginekologu in brez česar koli je rekel da sem imela spontani splav user posted image .
Čeprav sem mu rekla da sem imela simptome ( ogromno sem pila, hodila na wc, nisem mogla spat na trebuhu, bolel me je na obeh straneh...)

No če mi zna kdo svetovati, potem hvala, če ne pa lepo nosečnost vsem user posted image , in čestitam.

Pa upam da se bom potem vsaj v September lahko vkljčila

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.12.2008 16:21:51   
Anonimen
Meni se je prejšnji cikel zgodilo enako. Sem naredila dva testa, oba pozitivna. Nekaj dni kasneje pa rjav izcedek, ki se je vlekel cel teden, potem pa močna M in hudi krči. G mi je 2krat naredil UZ (en teden razmika) in mi rekel, da se je verjetno nekaj začelo, ampak da se ni obdržalo. Je že prišlo da kakšne napake.
Pred nekaj dnevi sem spet videla user posted image in upam, da se ne ponovi. Sedaj sem avgustovka, ali pa septembrka, čakam na pregled, da mi G pove.

Držim pesti za tebe, da kmalu zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu abab)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
23.12.2008 16:23:32   
Anonimen
Aja, še glede simptomov, js sem jih tudi imela še nekaj časa po začetku krvavitve. Hormon ne gre takoj ven iz krvi in dokler je prisoten, imaš simptome. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
23.12.2008 16:31:34   
Anonimen
user posted image
Pregled imam 23.1. Sem ga dobila en teden prej, ker sestri nisem omenila, da imam ekstra dolge cikle. Pri nas naroča v 10 tednu. Že to se mi bo vleklo. Hmmm, to je točno 1 mesec. Pa bo že.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
23.12.2008 20:33:12   
Anonimen
user posted image
Zanima me, če katera ve, če se lahko kot stranski učinek nosečnosti pojavijo mozolji? Nikoli jih nisem imela po hrbtu in po zadnjem delu vratu, zadnje tedne pa kar nastajajo in nastajajo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
23.12.2008 21:46:04   
mamika2
Pozdravček avgustovke,

me je slabost ravno toliko minila, da se lahko malo oglasim... Sem se popoldan že prijavila na forum, pa takoj spet odjavila in tekla v kopalnico user posted image . Se tako kot zima07 prepričujem, da so vsi nosečniški znaki super - samo, da bo s pikcem vse v redu. 

Čestitke čačka, go-ta, Karin1 za uspešno opravljen prvi pregled - tudi jaz komaj čakam na UZ.

Abab, mi je žal, da se je tako končalo. Držim pesti, da vama bo spet kmalu uspelo!!

Jutri imam pa dopust in bom s svojo princeso pekla piškote. Super, da so prazniki. Luštno se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.12.2008 22:37:03   
Ayo
Hojla!

Jaz vas samo na hitro pozdravljam, dobrodosle vse nove, user posted image za vse user posted image ki tika-takajo, user posted image za tiste, ki se je slabo koncalo in user posted image da spet cimhitreje rata!

Pri meni zaenkrat se nobenih znakov...no malo vec sem utrujena, ampak sploh ne opazim pri 1-letnem nagajivcku doma, pa se veseli december, tako da sem bila danes totalno brez energije in komaj cakam, da grejo prazniki mimo! user posted image
Ja pa tecna sem tud ful, to mislim da je tudi eden izmed znakov, ajme upam, da ne bo tako vseh 9 mesecev, sicer bogi moj mozek! user posted image

No, pa za vsak slucaj, ce jutri ne bo casa, vam ZELIM LEP IN VESEL BOZIC!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.12.2008 7:38:31   
čačka
Drage avgustovke

Vsem želim dobro jutro! user posted image
Vse, ki smo v službi, upam, da nam teh nekaj uric hitro mine user posted image
Vse srečke, ki ste doma... uživaje še za nas!
Predvsem pa vam želim vesel božič, veliko sladkih dobrot, pa čim manj slabosti in tečnobe user posted image !

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.12.2008 10:20:27   
lara27

Pozdravljene punce!

VSEM ŽELIM SREČEN BOŽIČ IN VESELE PRAZNIKE!
Zdaj sem nekaj časa bila odsotna zdaj sem noseča user posted image sedem tednov in me muči grozen prehlad že odkar sem zanosila iz nosa mi teče pa kiham user posted image a ma katera kake izkušnje al bi mogla it zdravniku zarad tega ?

Lep dan vam želim!

4.8.2009 - DEAN(48/2690)
1.MESEC 55/3850
2.MESEC 58/4780
3.MESEC 62/5790
4.MESEC 64/6450
6.MESEC 70/7600

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.12.2008 12:05:31   
*anč*
lara  jst sm se tut prehladila ... grlo, nos user posted image . se nalivam s čajem ... in upam,da bo kmal bolš. če nimaš vročine ti ni treba k zdravniku,ker prehlada tako ali tako ne zdravijo. jst sm bla u prvi user posted image tudi prehlajena na začetku pa je blo pol vse ok user posted image . hitro se pozdravi user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.12.2008 12:06:01   
*anč*
LEPE PRAZNIKE VSEM!
user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
24.12.2008 12:22:22   
aprilčica07
Evo, še jst se pridružujem klubu prehlajenih user posted image user posted image user posted image user posted image šmrkam že prav hudooooouser posted image Ma upam, da ne bo kaj hujšega:):)

Sicer sem kar v redu, dans je tak poseben dan, bomo uživali bolj doma, med svojimi, jutri pa imamo kosilo, mi, pa moji starši, njegovi starši, nam bo zihr lepo::):):) V pondeljk pa spet delat, tudi danes sem še vedno v službiuser posted image user posted image user posted image

Imate kašno idejo kako naj se zmažem na smučanju, da ne bom sumljiva, zakaj ne smučam? Sem totalno brez idej, vsem razlagat mi pa tudi kr ni.. Joj, ma neki bom zmozgala, na smučke mi enostavno ni za it...

Vam želim lepe praznike, en miren in lep današnji večer!

Pol se pa bomo itak še kaj braleuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.12.2008 12:46:57   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Imate kašno idejo kako naj se zmažem na smučanju, da ne bom sumljiva, zakaj ne smučam? Sem totalno brez idej, vsem razlagat mi pa tudi kr ni.. Joj, ma neki bom zmozgala, na smučke mi enostavno ni za it...

mi gremo tudi v nedeljo smucat...nisem ne vem kaksen fen, ampak ene 2x se bom pa spustila, sigurno! pa ene 2x tek na smuceh...no in bom prisla domov fit user posted image ! user posted image

ce se ti ne da, rec enostavno, da se ti ne da.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.12.2008 14:40:02   
Anonimen
Reči, da imaš probleme s kolenom in zato ne smeš obremenjevat kolen in se smučati.
user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
24.12.2008 16:21:08   
simonalokar
vsem bodočim mamicam želim lepe božične praznike in naj bo ta večer v krogu družine

in čim manj nosečniških težav

simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
24.12.2008 18:47:40   
irency84
Hey nosečke, spet jaz.

Dva tedna nazaj, sem vam sporočila da tudi mi avgusta pričakujemo user posted image . Danes  zjutri  sem šla službeno na pot in prevozila 400 km, na polovici km sem pa doživela šok, namreč na wcju opazila krvav izcedek na hlačkah, takoj me je zagrabila panika, (namreč preglede še nisem imela). Ko sem prispela do doma, sem se takoj odpravila do dežurnega ginekologa v nm. Ta me je tam pregledal, in povedal, da je vse normalno, res lep spejem glede nato kakšna panika me je zagrabila. Mislim, da me je vožnja tak pretresla, da sem dobila krvavi izcedek. Zdaj pa upam da bo vse naprej šlo tako, da bomo avgusta imeli zdravega dojenčka. Pri svoji ginekologinji sem naročena v ponedeljek 29 dec. upam da bo vse super,kajti nič si ne želim več, kot pa zdravega dojenčka.

Upam, da bo vse tako kot si želim. Lep zjokan pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 396
24.12.2008 19:46:41   
go_ta
irency, vse bo v redu!!!!!držim pesti!

Vsem user posted image  želim en RES LEP božič ... v krogu družine, najbljižjih, v krogu ljubezni! Razvajajte se ...

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.12.2008 21:23:28   
Muca83
Vsem avgustovkam želim vesele božične praznike in srečno novo leto 2009! Preživite praznike v krogu ljudi, ki jih imate rade in z zdravimi pikicami pod srcem!

Mene je pa danes popoldne zagrabila slabost in je trajala kakšno uro (ravno med okraševanjem jelke user posted image ), tako da lahko, da je to uvod v moje obdobje slabosti. Pa prej, ko sva šla z mojim še zadnja darila kupovat sem se tudi med vožnjo malo slabo počutila.

Moj jajčnik je pa danes kar priden, pa tudi nisem imela časa toliko nanj mislit, tako da sem veliko manj zaskrbljena kot včeraj. Zanimivo, kako me zjutraj niso skoraj nič bolele prsi, zdaj me pa spet kar razganjajo user posted image

Hormoni, hormoni! Moj pravi, da me komaj prenaša, da sem skoz tečna in da nič prav ne naredi. Ampak sem prepričana, da ni tako grozno. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 398
24.12.2008 21:40:24   
Barbk
Ojla,
nisem bila prav nič pridna z oglašanjem, samo žal res ni zneslo. Služba in naša prinčepeska...pa ima dan premalo ur. user posted image  V glavnem za nazaj bom malce kasneje prebrala.
Vsem, ki so že vidle svoje pikice in njihov utrip srčka čestitke, vsem ostalim, ki še nestrpno čakajo na pregled pa želim, da čas hitro mine.
No jaz sem imela svoj prvi pregled pri Rešu že v ponedeljek in je bilo seveda še prezgodaj (ZM 13.11), da bi se videl utrip srčka, sta se pa jasno videli dve pikici. Jaz sem mislila, da bom z  mize dol padla, čeprav so mi prijatelji in bližnji stalno namigovali, da sta lahko dva glede na to, da sem jemala Klomifen. V ponedeljek moram pa svojo G poklicat, da mi da nov datum kar za Uz in ne pregled kot je planirala 7.1. Upam, da bosta takrat utripala dva srčka, čeprav priznam me je zelo strah kako se bomo rihtal....
No takole babuške drugače pa upam, da se bom bolj pogosto oglašala.

Vam pa vsem vam in vašim bližnjim želim lepe, čarobne božične praznike. Drugo leto bo pa že drugačen Božič, še lepši....

< Sporočilo je popravil Barbk -- 24.12.2008 21:42:59 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.12.2008 22:34:39   
Muca83
Ojoj, Barbk, zdaj si me pa kar malo prestrašila, ker sem tudi jaz zanosila s pomočjo klomifena (uspelo v 3. krogu, jemala po 2 na dan). user posted image

Drugače pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo vse ok in bosta zdrava dvojčka. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......