|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
31.3.2009 21:59:11   
Ayo
SE JZ SE JZ:

Aprilcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bilo najlepse darilo za RD a ne!?! user posted image user posted image user posted image
Sam sem ze pozabila kdaj si imela user posted image . user posted image

Grem spat, sem sesuta!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
31.3.2009 22:35:12   
zima07
Samo na hitro:

Aprilčica, bravoooooooooo, tudi jaz se  veselim z vami user posted image ...

Grem spat, sem ubita....

Nočko vsem!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
31.3.2009 23:34:25   
Muca83
Aprilčica07 user posted image user posted image user posted image user posted image To smo čakali! Se mi zdi, da se bo ženska populacija ful povečala avgusta. Veliko punčk se mi zdi, da bo. user posted image

Jaz tudi študiram kako bi uredila otroški kotiček v spalnici. Ravno gledam, če se dobijo kakšne dobre nalepke za na steno. Če ne bomo pa kaj narisali. Samo jaz nisem tok talent za to. Mojemu gre bolje od rok. Samo ne vem kakšne barve uporabit user posted image

Meni se je pa danes končala poskusna doba v službi. Sem bila malo v skrbeh, ker bi lahko to uporabili kot izgovor, da se me znebijo, če bi hoteli. Pa še nekaj sumljivo so se obnašali. Ampak kot kaže niso tako nesramni in lahko računam na mirno porodniško user posted image

Joob, boš že začutila brcike, te pa razumem, da te skrbi. Jaz sem res vesela, da sem kupila AS. Ker ne čutim brcik vsak dan, ali pa prej ko sem bila nekaj časa brez vseh znakov bi se mi zmešalo od skrbi. user posted image Saj je možno tudi, da čutiš brcike, samo ne veš, da je to to.

Meni je pa ful smešno, da se morava z mojim dogovarjat kako bo poleti z zalivanjem rož na enem balkonu, ker sva naredila tako, da se vrata samo delno odpirajo, da imava več prostora notri, potem pa ne bom mogla več skozi njih, ko bo trebuh toliko zrastel user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.4.2009 7:03:55   
kargo
Dobro jutrouser posted image ,vrjetno še vse lepo spite,jaz pa še kar ne morem najbolj.
Uf ste pridne s pisanjem,mi je pa danes zato polepšalo to jutro,komaj sem vas prebrala.
APRILČICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a ne da takoj pozabiš na mučno čakanje,ko dobiš pismo,res sem full vesela za tebe in tvojo družinico.Pa še punčka bo,avgusta bo pa res prevladovala roza barva.Res iskrene čestitke in lepo nosečnost naprej,ostali pregledi so vrjetno tako samo rutinski najhujšega si tako dala skoz.
ANČ,kako je pa kaj pri tebi,tudi na tebe mislim,koliko je že zdaj minilo?
eee35 čestitke za user posted image ,tebi sanikaa pa za punčkouser posted image user posted image .
Barbk,bravo dobila boš dvojčka,pa si se zredila samo 1 kg.Glavno,da se ti vredo počutiš,a je kaj drugače ko sta dva?
miska_mccute,medo je zelo lep res,si mi kar dala za mislit,da bi tudi sama kaj narisala,ampak ne vem kako bo šlo to meni na steno,na papir kar nekod gre samo stene pa ne morem položit na mizouser posted image .
Lucy86,ja sem prebrala da si baje iz SG,končno še ena,sem mislila da sem edina.Sama nimam probleme z vnetjem nožnice,ampak z vnetjem mehurja,vsakič ko me dajo na pregled vode je nekaj narobe,tako,da sem v laboratoriju že skoraj domauser posted image user posted image user posted image .A hodiš tukaj v bolnico na preglede?
Drugače sem vredo,tudi sama mislim samo na hrano,vsak dan bi jedla regrat in kruh,sladkarij,ki pa sem jih imela prej zelo rada,pa sedaj ne morem videt.
Danes sem točno 20 tednov in komaj čakam MF 8.4.
Uživajte user posted image ,božajte svoje bušije,jaz pa grem zdaj kuhat kavico.

Za seznam;kargo:35;izs;SG(1user posted image ,1user posted image )-4kg;19.8;user posted image ;MF 8.4

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
1.4.2009 8:29:07   
tejči77
Aprilčicauser posted image 07user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke za punčko! Samo, da je vse OK, zdaj se pa sprosti.

Flora, a veš da imava isto manijo. Jaz tudi prej nikoli nisem jedla v Mc.... evo še težko mi je napisatuser posted image . Ko sem noseča se pa nekaj zgodi, kaj vem kaj. Sicer se štopam, sem do zdaj samo dvakrat jedla fišauser posted image , pa v prvi nosečnosti ene trikrat ali štirikrat. In me je prijelo danes spet. Potem se ponavadi nekako rešim, da ni časa.
Jaz bom pa jutri dopolnila 21t, MF imam pa šele čez 14 dni. Menda bo res že čisto na koncu, ko jo je možno še narediti.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.4.2009 8:49:36   
Anonimen
jst mam MF 20.4., ko bom ze v 23. tednu....user posted image user posted image user posted image
zadnji pregled pa sem mela 11.3.user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.4.2009 9:08:18   
hel32
Jutrouser posted image
Mojuser posted image  vsaki dan bolj brca in se obrača včeraj sem pa prvič brciko tudi čutila,ko da pa očka roko gor pa neha!

Aprilčicauser posted image user posted image user posted image user posted image ,za krasne izvide in zauser posted image ,da boste 50 50,upam,da bo pri nas tudi,zdaj pa le uživaj!
Lucy 86 glede vn etja
nožnice,sem jo imela v 1user posted image ,in ni nič prijetno,pomaga canesten in uporabljaj intimno milo chili,je antibakterijsko,
prej pa seveda povprašaj g.
Jaz imam danes 6 pregled in kontrolo vode za bakterije,sem pa dopolnila19t!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
1.4.2009 9:17:09   
tejči77
miska_mccute, jaz sem tudi imela zadnji pregled 04.03. tako da tvoja g tudi nekako tako naroča kot moja. Saj po MF bodo pa verjetno začele na 4 tedne naročat ne več na 6 tednov.user posted image
Moja MF čez 14 dni bo šele 3. pregled. Pa berem, da so jih nekatere dale skozi že ničkoliko. Pač so si različni tile g. Karkoli ji jaz npr. povem, da me boli ali muči - ali gladko presliši (da sem imela na začetku  nosečnosti 1 mesec angino je sploh ni zanimalo) ali pa kar reče, da je vse normalno.

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 1.4.2009 10:05:35 >

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.4.2009 9:39:10   
opatija
Ojla user posted image !

Aprilčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa si končno dočakala dobro novicouser posted image Glavni in najhujši test je za tabo, zato se nikar ne obremenjuj glede ostalih pregledov, ker bo itak vse OK!

Glede morfologije dela se jo med 20 in 24 tednom. Nekateri G jo delajo tudi že v 19T, vendar takrat še ni nujno, da se pri srčku vidi vse kar morajo pregledati, ker lahko še ni povsem razvito. Kasnejša kot je morfologija, bolj sigurno je, da so vsi organi razviti in dobro vidni. To mi je povedal G, ko sem šla v 19T na samoplačniški 3D UZ in sem vprašala, če mi lahko že naredi tudi morfologijo. Rekel je, da jo pri 3D UZ itak vedno delajo, pri srčku pa se je že vse videlo, tako da je rekel da je vse OK. Pri svoji G imam morfologijo v petek, ko bom 22T in 2 dni in komaj čakam, da spet vidim mojega user posted image (zadnji UZ pri njej sem imela v 11T!!!). Menda naj bi G od 22-24T pregledal tudi sladkor, ponovno kri in urin, zato večina G naroča takrat, da opravimo vse preiskave na enkrat. No, bom sporočila, če bo res takouser posted image

Jaz sem malo boljše volje sem pa vremensko zaspana. Včeraj sem imela ponovno posvet zaradi zaščite pred trombozo. Vsi izvidi krvi so OK, nobenih znakov dedne trombofilije, pa se je zdravnik kljub temu odločil in sem že včeraj dobila prvo injekcijo. Od sedaj naprej se bom mogla špikati vsako jutro do poroda, nato pa še 6T po porodu. Ne vem kako bom zdržala, ker res ne prenašam igel, špikanje v nogo pa je zelo boleče. Malo se mi zdi trapasto, ker je menda le tistih 6T po porodu kritičnih, to prej pa je le za VSAK slučaj. Kaj čem, verjamem stroki. Mi je pa žal kolikor imam las na glavi, da sem jemala kontracepcijske tablete, da imam sedaj to...user posted image

Punce ali se še kateri dogaja, da je tako pozabljiva? To kar se meni dogaja ni več normalnouser posted image Pišem si listke in jih pozabim doma, napišem si opozorilo na koledar vendar pozabim pogledati, v ponedeljek sem se cel dan veselila da grem na telovadbo, nato pa sem se pol ure po začetku iz kavča spomnila, da sem tudi na to pozabila, itd. Upam, da ne pozabim kako mi je imeuser posted image

Zdej si grem pa štimat zajtrk, potem pa na delo. Ste mi dale zagona, da se brcnem v rit in končam magisterij. Če ne naredim, bo treba vračati štipendijo, tega si pa nikakor ne morem privoščitiuser posted image Moram pripraviti kazalo in drug teden začeti z obiski mentorjev ter seveda kazanjem trebuščkauser posted image Upam, da bo pomagalo pri klestenju obsega in kriterijev. Rada bi le opravila, dobra ocena ali kaj posebnega me sploh ne zanima...

Evo, sem rekla da se na hitro oglasim pa sem se spet razpisalauser posted image

Lepo se imejte, božajte trebuščke, menda smo pa tudi že v obdobju, ko naši user posted image začenjajo slišati naše glasove, zato jim kaj lepega zapojteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
1.4.2009 10:14:08   
Flora2
Evo se še jaz mal pridružim debati,

Opatija glede pozabljivosti sem jaz tudi grozna, edino kar mi pomaga so opomniki v telefonu, listki in označevanje na koledarju se ni izšlouser posted image , sem pozabila pa se čez kakšen dan dva spomnila, itak je bilo ponavadi za vse prepoznouser posted image .
Kaj a probleme s trombozo imaš zaradi kontracepcijskih tablet, groza? Kako pa to izgleda? Ti pa verjamem, da ti je grozno si sama dajat injekcije, jaz že ko grem dat kri mi je zoprno, tole pa vsak danuser posted image .

Tejči, ma groza je s tem Mc...user posted image , že od daleč ko vidim znak me prime, jaz tudi jem fisha pa pomfri pa solatouser posted image , da je bolj zdravouser posted image user posted image .  Itak nismo tam vsak dan, če se pa zgodi parkrat v celi nosečnosti pa tudi ni nič hudega (tolažba!!)

Sem pa danes jaz tudi malo pregledovala spletne strani, kjer prodajajo razne dekor variante za otr. sobice in je tolk luškanih stvari, da je groza, se bo treba prav osredotočit na eno barvo da ne bo na koncu vse načičkanouser posted image .

Zdaj grem pa še kaj narest, pa se tipkamo naprej.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.4.2009 10:18:45   
go_ta
Hej, punce! Dons delam od doma in mi noro paše, vsake toliko časa prečekiram, če sem kaj dobila, drugače pa: pospravljanje, kuhanje, tipkanje za diplomskouser posted image  Obožujem delat domauser posted image  V pisarno bi šla ene 2x na teden he he.
Zdj sm se fejst napapcala - zajtrk je najpomembnejši del obroka, ne?user posted image
Aja, dobila sem blagoslov svojega user posted image , da prek spletne strani (mal bolj poceni je) naročim Jane Nomad, jeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image  Bo rdeče barve, kupla bom pa voziček, košaro, lupino. Zdaj me pa srbijo prsti, da bi kr naročila, ampak bom počakala na drgagega, da ne bom kaj zašuštrala, nikol nisem naročevala prek spleta.
Opatija, pozabljivost ... ja, včasih se počutim kot mama pri devetdesetih! Veš, da moraš nekaj naredit, ampak kaj, to je problem. Tudi to bo minilo, upamuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.4.2009 10:21:23   
go_ta
Aja, pa tolk sem vam fovž zaradi otroških sobic! najin user posted image  bo pri nama v sobi, ker za zdaj še nimava otroške sobice. Hiša se bo podaljšala še za dve sobi, v katerih bosta otr. sobi. Upam, da se bo to zgodil, preden bo šel otrok v srednjo šolo he he. Bi pa z veseljem urejala sobico, če bi jo imela - barvala, načrtovala, moj bi sestavljal ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 10:28:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.4.2009 11:08:49   
Flora2
Ej go_ta kolk sem šele jaz tebi fovš, ker si doma, pismo jaz bi pa lahko šla na bolniško pa se kr ne morem spokat, ko da je moja firmauser posted image , pol se pa sprašujem ko me živcirajo kaj sploh še delam tam, sej ne vem al sem mal čudna al zakaj se ne spokam???

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.4.2009 11:16:11   
simonalokar
APRILČICA ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa brez skrbi naprej in da imaš punčko super.

V ponedeljek sva z možem šla kupit pojstljico za sinčka da ne bo oddrinjen ko bomo vzelli tamalo pojsteljico. in je to noč že spal gor. enkrat mi je dol padel ponoči tako da em ga šla pobrat in ga dala na pojsteljo. dobr da sem zavarovala tla da je na  mehko padel.

kupila sva tudi previjalno ker jo do sedaj nisva imela in jo moram iti zdajle počistit in razkužit za vsak slučajuser posted image user posted image user posted image user posted image . pol bom pa začela dajat not oblekice sam ponj jih moram še iti. sestri jih bom šla ponj nekje v maju ko bo toplo da bom zunaj sušila za vsak slučaj bom imela kmal pripravljeno. nikoli se ne veuser posted image user posted image user posted image .

no zdaj pa na delo pa pa

sulfinija poročaj kako je bilo na pregledu,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.4.2009 12:11:48   
Anonimen
da vam povem, da se je zacela u mani razprodaja lanske pomladanske kolekcije....user posted image user posted image user posted image
sem si kupla 3 tunike(sicer ne nosecniske, amoak dost siroke)
fuuuuul cotkane....so pa po 6 €!
se splača jit pogledat, ce ktero zanimauser posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.4.2009 13:44:40   
eee35
Jaz pa sem listala nosečniški koledar in pri 25 tednu sem naletela na znake prezgodnjega poroda...Joj, joj...Pa mene itak skoz vleče pa boli, kako prepoznaš, da je glih prezgodnji porod, ne pa samo neke trenutne nevšečnosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.4.2009 13:54:57   
simonalokar
eee35 pri moji 1user posted image sem user posted image nosila čisto spodaj in me je vse bolelo, vendar sem rodila na rok. tako da se ne sekiraj preveč počivaj in nič ne dviguj da se ti pomiri in pij magnesol. meni je bilo tudi zdaj tako pa sem vprašala G pa je rekla da je vse ok da je zgoraj in da se mi samo maternica širi in razteguje tako da en čajček in pred tv pa uživaj 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
1.4.2009 14:06:26   
eee35
Hvala za tolažbo, saj jaz sem bolj panic variantauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.4.2009 14:07:24   
Ayo
Uuuu ste pridne s pisanjem! user posted image

Jaz sem pa danes kar doma ostala, ker sem bila zjutraj totalno povozena.
Ze tako in tako zadnje case kar nekaj slabo spim (kljub temu, da se je ura prestavila, se zbujam ze ob 5h), no danes me je pa najprej ob 1h zbudil mozek (je prisel domov iz ene poslovne vecerje), potem ga je pa se Gabriel nekaj srackal od 2-4h in sem zaspala sele ob 5h.

V ponedeljek mi je uspelo kupiti bodije st. 86, no in sem se cisto raznezila, ko sem videla tiste micene stvari za novorojencke in sem se morala kar malo zadrzat, da nisem (spet) vsega pokupila. user posted image
Namrec pri Gabrielu sem definitivno pretiravala, zdaj imam doma ful enih skatel v katerih so oblacilca, katere sem mu jih mogoce oblekla samo 1x, toliko za eno fotko naredit. user posted image

Mi bomo sli v nakup po tisto kar bomo res potrebovali (posteljica in kaj malega za oblect za poletje) tam nelje v maju/juniju.

Joj joj hrana user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi kar naprej jedla, se posebej kar naprej ene cokoladice. Ko zacnm se sploh ne morem ustavit.
Drugace pa se vedno ostajajo najbolj priljubljeni razni sendvici, testenine, pa siri mi straaaasnoooo disijo!!!!

Mene tudi vcasih hoce nekaj zgaga pect, no upam da se ne, ker pri Gabrielu me je zacela nakje zadnji mesec kar fino, tako da mi je G dal en sirup. Pa ponoci ko se obracam v postelji tudi me zacenjajo pocasi dajat krci v meca...
No, drugace pa trebuscek se ni pretirano velik, da bi me kakorkoli oviral.
Ena je zadnjic omenjala obseg, no jaz sem pri Gabrielu sla rodit s komaj 101 cm. user posted image

eee35, ja tele nevsecnosti pri nekje 25t se res lahko pojavijo, ker so se tudi meni in veliko jih poznam, ki so imele podobne tezavice. Ma saj se ni treba prevec sekirat, je samo eno prehodno obdobje, telo se pocasi pricenja navajat na finis. user posted image No, meni osebno je ful otrdeval trebuh, pa kr neki cudni krci, vse me je nekaj bolelo...sem sla tudi kar h G, ker sva se ravno takrat tudi odpravljala na dopust in sem se hotela prpericat, da je vse ok...no in je blo.
Skratka nic nevarnega in neobicajnega!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.4.2009 14:08:45   
gabi05
KARGO in LUCY86:sem zasledila da sta iz slovenj gradca, no jaz pa iz črne na koroškem smo zelo blizu!Kdaj imata pa rok,mogoče se še v bolnici srečamo ko gremo rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

Neposredna povezava do sporočila: 3271
1.4.2009 14:13:13   
aprilčica07
Joj, kolko ste napisale...user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno Jakob spi, jst pa standardno tle gori:):).. Kosilo je skuhano, čaka samo mojga, jst in mali sva pa že pojedla... Imamo sonce, ampak piha, sicer ni mraz in je kr fanj bit zunaj. Glede nakupov, ne bomo pretiravali, ker me bo itak strah vedno znova pregleda, kupla bom le kaj za svojo dušo, vse ostalo bomo porabli od Jakoba.. Tudi pupa je lahko v modrem in zelenem, ne?

Glede hrane: kaj vem, jst imam zdaj tudi napade prehranjevanja in bi pojedla kar najdem..user posted image user posted image user posted image user posted image Me pa matra zgaga in je ful zoprno, mi ne pomaga nič. Kašen rupurut, ampak je kratkotrajno vse skupaj. Pa prebava itak. Trenutno si kuham slivov kompot, da bom pol pila in jedla. Upam, da bo kašna reakacija   user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat hvala vsem za čestitke:):)  Sem že začela odštevat dneve do morfologije, še 19 dni me ločiuser posted image user posted image user posted image user posted image   Obvezno moram it kaj v šoping, ker nimam več kaj nase dat. Kavbojke sicer še zapnem (so ene, ki sem jih kupla kmalu po porodu) in mi grejo še prav, ampak ne bo več dolgo, je že zdaj vse napeto. Bom skočila do Mane, pa malo do H in M, tako, da se malo popasem in si kaj kupim..

Grem si še kafe skuhat:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
1.4.2009 14:14:09   
aprilčica07
Pravite, da ste pozabljive, jst pa hodim kr naprej lullllllllllllllllllllllat in to res kr naprej.. Sem bla pred parimi minutami, zdaj pa me spet tišči... Kaj je to normalno?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.4.2009 14:20:52   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Pravite, da ste pozabljive, jst pa hodim kr naprej lullllllllllllllllllllllat in to res kr naprej.. Sem bla pred parimi minutami, zdaj pa me spet tišči... Kaj je to normalno?

Je, noseca si user posted image user posted image user posted image v
Mogoce te pupika brca v mehur. Pri meni se to kar dostikrat zgodi, cutim da me pra v mehur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.4.2009 14:22:37   
Flora2

Punce men se zdi da imamo en kup sladkih problemov, pozabljivost, lulanje, lakota pa še kaj bi se našlouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!