|
RE: Tiste male stvari, ki nas jezijo! 23.11.2008 19:28:26
|
|
|
|
sanja nk.
|
hello da nisem prepozna ker bolj poredko hodim sem , ja jezi no živčno me dela kar veliko stvari , če začnem pri možu so to zihr zrolani štunfi pod mizo v dnevni sobi kar mi takoj dvigne prak pa ne samo zaradi njega ampak zato ker mi potem to takoj ko kaj rečem mojima mulcoma to rečeta , da očka pa lahko , ane , potem kozarci v kuhinji ko vsi trije pijejo vsak iz svojega kozarca kar je normalno sam jih za to vzamejo vsakih 10 minut in to traja dokler ne spraznejo cele vitrine kozarcev, nato pa vsi pijejo iz enega ali pa iz flaše , rrrrrr., mene pa čaka 300 kozarcev za pomiti, ko se konča dan , ............... jezi me tudi kopalnica najinih mulcev, ko stopim v njo je zmaraj zadihtana, premočena okoli ker včasih niti ne zapreta vrat tuš kabine ali pa se špricata in vse razmočita da sem nato kot na drsališču in se lovim ko poskušam odpreti okno , če ne padem po luži pa se spotaknem ob umazano obleko ki je čudežno okoli koša in ne v njem , vendar je obleka tudi pri postelji , ker kjer se slečeta vse leži , samo videm da imate take probleme tudi druge je pa vsaj nekaj to pospravim 2 na teden nato znorim in vse imata kot iz škatlice......to je pa prednost mame na živce mi gredo tudi nenapovedani obiske tašče , sam tega verjetno ne rabim pojasnjevati....... jezi pa me tudi naša vhodna veža, kjer je zmeraj kot da je padla bomba, moževi čevlji ležijo vsepovsod in se spotikam čez njih, tako da sinova ne moreta biti nič boljša in imata teniske nevem sej to je kar smešno včasih , saj lahko slediš teniskam in veš kam sta šla po hiši ko sta prišla domov .........pa jima zmeraj dopovedujem da jima bom vse teniske poskrila pa naj gresta v nogavicah..........., poleg tega pa zna biti veža še vsa blatna in lahko v njen najdeš tudi šolske torbe ali pa jakne ki ležijo po tleh Drugače so pa kar pridni , bi se pa našlo še kej kar me jezi , naprimer ne prenesem crocksov , ker so ogabni in bedastih voznikov ........CAW
|
|
|