|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dobrih dest let
3.12.2008 14:29:44   
Zanica
se mi tud zdi, ja...

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.12.2008 21:47:43   
doktor
glej čupka. edini forum, kjer se pogovarjam, pa mi moja je rekla da ser knej ,mal pogovorim, je tale. trenutna stanja pa napišem in ni kej. Tud že en let nisem pa jebi ga. sem pošten in si ne bom iskal druge babe!!

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2009 18:49:35   
doktor
odgovor vsem:
Ja je konec. Pa se je treba pobrat in si pošlihtat stvari najprej v svoji glavi potem pa naprej.
Hvala za vse vaše nasvete in dobre želje. Nisem edini in tudi sem vsaj polovico kriv sam za vse kar se je dogajalo.
Nasvet drugimi: pogovarjajte se pa četudi je tema zoprna. Jaz se nisem mogel-oz se niti nisem upal povedati kaj sem ga usral. Vedno je bila nevihta v bajti. Pol sem se pa zaprl v sebe-napaka. Reševal sem težave sam in jih jasno nisem rešil.
Imam vizijo za vnaprej. Samo to mi je še ostalo. pri svojih 43 letih se ponovno postavljam na svoje noge.
Lepo se imejte in še enkrat hvala. Poleti se javim in vam pišem kaj se dogaja.

Milan

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.1.2009 18:55:46   
Anonimen
Nisem edini in tudi sem vsaj polovico kriv sam za vse kar se je dogajalo.

To je dobro,da prepoznavas svojo polovico, ker ponavadi  je tako, da vsak prispeva malo. Samo zamenjaj besedo krivda s katero drugo, ker krivda nosi s sabo negativen predznak in ni lepa popotnica za naprej, vsaj meni se zdi. Raje jo zamenjaj z odgovornostjo, ta ti daje moc, da nekaj popravis in ne da v tebi zbuja obcutek krivde, ki pelje samo nazaj, ne naprej.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.1.2009 21:12:19   
doktor
Vidiš Mič

Iskala sva problem, pa ga nekako nisva našla. Edino kar je ostalo je bila odtujenost??. Po dolgih razgovorih in obojestranskem polivanju gnojnice sva prišla do zaključka, da si lahko pripovedujeva še marsikaj do zgodnjih jutrnjih ur. Ja- sem v zadnjem letu zanemaril familijo. Ali je to občutek krivde. Da za mene je. Se pa strinjem, da je osnovna celica bivanja na tem planetu DRUŽINA. To pa pomeni odgovornost. Četudi se spopadamo z različnimi poslovnimi in na koncu tudi s finančnimi težavami, nam še vedno pomeni biti  živeti in si zaupati.
Po vsemu temu se pač počutim krivega, ker nisem do časa opazil določene težave. Pa nisem primitivec verjemite. Sem zidal hišo, plogagal ploščice, betoniral, kopal. Žena je med tem skrbela za otroka. Pa sem vedno in vsak večer okopal oba in jih polegel spati in vstajal ponoči in nosil dojenčka k jošku. Zjutraj vstal prvi in še kaj pripravil za pojest. Pa ne mislite, da se mislim pomilovati zaradi tega mojega početja. Obnašal sem se ODGOVORNO.

Odgovoren sem do mojih otrok ta trenutek in do mojega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.1.2009 21:16:03   
Anonimen
Edino kar je ostalo je bila odtujenost??.

Ja, to je popolnoma mogoce, ugotovis, da se vec ne poznas.

Mogoce me nisi razumel, kaj sem mislila z odgovornostjo. Verjamem, da si se obnasal odgovorno, mogoce celo prevec, in ob tem pozabil na igrivost...Misljeno je bilo v drugem smislu, da ne isci krivde, ker ta ne vodi nikamor razen v se vecjo krivdo.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
15.1.2009 21:35:22   
doktor
Mič

Vidiš, pa je res. To me žre in samo zaradi tega, ker mi manjka moje samozavesti ali po domače biti mal deca kot se zagre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.1.2009 21:44:07   
Anonimen
Ne razumem, kaj te tocno zre.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.1.2009 21:47:36   
doktor
MIČ

Žre me to, da se počutim krivega za nastalo situacijo. nikakor se ne morem sprijazniti s tem, da je konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.1.2009 21:49:44   
Anonimen
Aha, to, verjamem. Po desetih letih je to normalno, za nekaj casa. Samo poskusi zaceti obracati v drugo smer.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
15.1.2009 22:02:33   
doktor
MIČ

V kakšno drugo smer? Naj smoatarim in čakam, da si premisli-naj pozabim na njo in si gradim novo življenje.
Bila je moja edina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.1.2009 22:04:15   
Anonimen
V smer iz krivde, ne se bolj v njo.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
15.1.2009 22:08:44   
doktor
MIČ

Se sliši enostavno, pa ne morem iz svoje kože. vem pa, da bom moral slej kot prej to sprejeti kot neizogibno dejstvo. v vsakem primeru bom ptreboval nekaj časa. Samo ne vem kako??

Milan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.1.2009 22:12:48   
Anonimen
  v vsakem primeru bom ptreboval nekaj časa. Samo ne vem kako??

Tako, scasoma user posted image .

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
15.1.2009 22:24:43   
doktor
Mič
Hvala. Sem se vsaj pogovarjal z nekomu, ki ima neke razjasnene pojme.
Pravijo, da čas celi vse rane. Morda to drži?
Ja. Vendar je malo zoprno pri mojih letih pričeti znova-ali pa tudi ne. Nov pristop nove možosti. Tudi je znano, da se v mojih letih pogosto pojavlja nova izraznost sebe. Torej imam idealno izhodišče. Oboje hkrati??!!

Milan D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.1.2009 22:39:38   
Anonimen
Nimam razjasnjenih, ko bi jih le imela user posted image .

Ja, cas celi rane, na nek nacin in te pelje nekam, kjer drugace ne bi bil. Mogoce bi za vedno ostal na neki tocki, tako pa gres naprej, ceprav na neznano podrocje. Vecinoma nas bega to, da gremo iz znanega udobnega, v neznano, nepredvidljivo. Vecinoma imamo raje malo slabse, vendar razumljivo, kot nekaj novega, morda boljsega, a kar se ne znamo uvrstiti v svoje polje razumevanja in obvladovanja. Ampak tako je.

Danes mi je meni zelo ljuba znanka povedala, da se locuje....po petindvajsetih letih, tam nekje. Se meni je tezko sprejet user posted image , kaj sele njej, predvidevam. In pravi, da se ji je odprlo full novih stvari, samo korak moras narediti. No, v tistih parih minutah, ko sva cveknili, sva resili eno stvar, tko, usput. Pojdi naprej, vedno je pot naprej.

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
15.1.2009 22:47:48   
doktor
MIČ
Mej se fajn kot sem se jest imel in se bom sigurn še enkat.

Milan D.

Poleti se oglasim če ne prej s kakšno bolj ??!! news

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.1.2009 22:49:27   
Anonimen
Poleti se oglasim če ne prej s kakšno bolj ??!! news

Takrat bo napad na bikinke user posted image '

user posted image user posted image

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
15.1.2009 23:10:32   
doktor
Jap. zakaj pa ne. Morda pa se morava oba malo znoret, kar je tu nekako prav.
Po pameti!!

See you

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
15.1.2009 23:14:33   
doktor
Bova šla s sinetom lovit ribe.
Obstaja več vrst RIB

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.1.2009 20:59:08   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: doktor

Vidiš Mič

Iskala sva problem, pa ga nekako nisva našla. Edino kar je ostalo je bila odtujenost??. Po dolgih razgovorih in obojestranskem polivanju gnojnice sva prišla do zaključka, da si lahko pripovedujeva še marsikaj do zgodnjih jutrnjih ur. Ja- sem v zadnjem letu zanemaril familijo. Ali je to občutek krivde. Da za mene je. Se pa strinjem, da je osnovna celica bivanja na tem planetu DRUŽINA. To pa pomeni odgovornost. Četudi se spopadamo z različnimi poslovnimi in na koncu tudi s finančnimi težavami, nam še vedno pomeni biti  živeti in si zaupati.
Po vsemu temu se pač počutim krivega, ker nisem do časa opazil določene težave. Pa nisem primitivec verjemite. Sem zidal hišo, plogagal ploščice, betoniral, kopal. Žena je med tem skrbela za otroka. Pa sem vedno in vsak večer okopal oba in jih polegel spati in vstajal ponoči in nosil dojenčka k jošku. Zjutraj vstal prvi in še kaj pripravil za pojest. Pa ne mislite, da se mislim pomilovati zaradi tega mojega početja. Obnašal sem se ODGOVORNO.

Odgovoren sem do mojih otrok ta trenutek in do mojega življenja.

Sočustvujem s tabo. Sem v podobni situaciji. In te poplnoma razumem.
Kar se je zgodilo se pač je, težko je, ampak glej naprej, pred tabo so novi izzivi.
Mene ta misel tolaži in mi je nekako lažje
LP

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.2.2009 23:20:49   
doktor
Ja pa sva se dogovorila

Papirji za ločitev so v pripravi in nimam več kaj. Ostaneva prijatelja in greva vsak svojo pot. <boljše tako, kot bi se pred otroci prerekala in njima uničevala otroštvo in odraščanje.
Ni enostavno, vendar je težko najti nekaj dobrega v slabem. Ali pač: Če pade letalo je tragedija in se nekaj dobrega tisti trenutek ne najde, ali pač, naslednji ne bo padel zaradi istega razloga, ker bodo odgovorni za to poskrbeli. Morda je primerjava malce čudaška, vendar jaz mislim, da je tako. Tudi pravijo, da se nobena juha ne poje toliko vročakot se skuha. To je res, vendar če jo pogrevaš parkrat postane neužitna-osladna.

MD

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.2.2009 0:47:58   
Tanja55
Lahko ti recem samo tole: bolje za otroke, da imajo srecne starse ki so loceni, kot zagrenjene ki vztrajajo skup.Sem otrok iz take druzine, pa ti povem, da sem ko sem bla stara 20+ zacela pregovarjat mami da naj se vendar ze loci, ker bo boljs za vse nas. No do tega ni prislo, je prej umrla. Meni se zdi totalno trapasto danes, ko gledam na tovrstne probleme, da rajs zrtvujes svoje zdravje kot pa nek navidezen zakon. Ampak vem tud kolk mocna je lahko neka notranja navezanost na partnerja in ta strah, kaj bo ce bo drugace. Spremembe nas vedno plasijo in na nek nacin se jih grozno otepamo. Pol ko jih pa sprejmes pa vidis da lahko prinasajo neverjetno osvoboditev.  Torej eno veliko odlocitev si ze sprejel. Zdej bo slo lahko samo se naprej.

Prebolevanje locitve, konca zveze ali, ce hoces tudi smrti, je na nek nacin enako, poteka v stadijih in na zacetku je sok, pa krivda, pa bolecina, zmedenost, postopoma je pa bolecine vedno manj in vedno vec nekega notranjega miru. Jst bi ti rekla, da sprejmi svojo situacijo kot neko posebno priloznost, ki je vcasih moski nimajo ali ne znajo izkoristit: spoznaj sebe, kam gre tvoja pot, kaj hoces od zivljenja in kje so tvoji cilji. Pa najdi pogum v sebi, in nasel bos tudi odgovore ki jih isces. Tudi to, kaj je blo narobe v zvezi. Verjemi, en notranji glas ti govori kaj je blo vse narobe, pa noces poslusat ker se bojis kaj bos slisal. Ko bos sel preko tega samospoznavanja bos verjetno sele res zrel moski in potem bo tud naslednja zveza uspevala na enem cist drugem nivoju.

zelim ti srecno, pa obilo veselja s svojima dvema otrokoma, ker onadva ostajata tisto najboljse iz vajine zveze.

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.2.2009 16:04:51   
doktor
Tanja55
Kot da me poznaš. Jeza,razočaranje, zaboli, ne vem kaj bi,skušam nekaj. Kot praviš, da se mi odpirajo nove možnosti. Pa je res. Malo otroških sanj si bom skušal izsanjati, saj prej tudi nisem imel možnosti ali pa sem imel sebe premalo rad. Ker nisem poskrbel za sebe tudi za druge nisem??!!.
Sem bil prepričan, da sem dober mož, ker sem vedno po službi doma in nikamor ne zahajam.Edina je bila moja žena s katero sva si vsak teden vzela čas za sebe. Kino,večerja,...
Sam pa nisem šel s prijatli nikamor. Še huje pa je, ker sem se počutil zapostavljenega, če je ona šla ven s prijateljicami na pijačo.
Ja

MD

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.2.2009 19:26:39   
doktor
Tanja

Bila je moja edina katero sem imel resnično rad. Morda sem se preveč navezal na njo. Vem pa, da si ona želi življenja, kar seveda počne. Ženska se je zrihtala v nulo. Živel bom tudi jaz. po enem letu sem prišel do tega, da se več ne zapiram v sebe,ne jokam več, temveč skušam živeti kot človek. Grem med ljudi, na obalo,sem povabljen na barko na jadranje,zakaj pa ne.

Milan

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!