|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobrih dest let
18.11.2008 19:42:14   
doktor
kot se predstavljam nisem nikakršni doktor temveč čisto povprečni srednje izobražen moški pri dobrih 40-ih letih.

Kaj se mi je zgodilo:

Bila sva srečna in strašansko zaljublenena. Uredila sva si stanovanje pri mojih staršin na podstrešju in dobila sina. S skupnimi močmi sva si med tem časom zgradila hišo,ker so finance to tudi dopuščale z malo pomoči kreditov seveda.Tudi drugega otroka sva si želela in ga tudi dobila-punčko zdravo in veselo sedal pri petih letih.
Sva bila zaposlena v istem podjetju kjer sva se tudi spoznala. Nekako sva se odločila , da zamenjava službo. Zamenjava je bila na njeni strani. Kot se spodobi, je morala velikokrat delati tudi pozno v noč, med tem pa še študij za 6. stopnjo. Pazil sem otroka in se kolikor se je dalo prilagajal tedenskem urniku. Je šlo seveda. Tudi jaz sem se med tem malo izobraževal, pa je tudi zneslo.
Prešel se v privatne vode kjer ni milosti, še manj pa v začetku denarja. Za preživetje sem moral dostikrat vleči delavnik pozno v večer. Hkrati, pa se je žena ravno tako zaposlila v istem skupnem podjetju zaradi urnika, češ da bo imela več časa za otroke-kar je seveda v redu. Ker pa denarja ni bilo toliko kot sva si zamislila se je zadeva pričela krhati na privatnem življenju.
posel mi šel dobro in ona je pričakovala, da ji plačujem tudi njeno plačo. Nisem zmogel več...
Odtujila se je od mene- kot v čustvenem kakor tudi v intimnem odnosu. Po tistem sem storil veliko napak, kot to, da sem več dal v sebe kot na sebe.
Agonija traja že skoraj eno leto. Ona ima svoje prijatelje s katerimi se druži in morda tudi kakšnega prijatelja za sproti. Za njo ne obstajam več kot mož oz. obstajam samo kot oče njenih otrok. Se skušam pogovarjati in vedno dobim odgovor-ne vem-jaz se imam v redu. Bilo je že rečeno, da je konec vsega in, da greva narazen. Pa sva še vedno skupaj kot tujca v lastni hiši. Otroka tega vsaj mislim, da ne čutita za sedaj.
Ne morem se sprijazniti z dejstvom, da nimam nikogar več.
trenutno se ukvarjam s podjetjem, da ga spravim na neko nulo in mi seveda jemlje veliko energije. Zraven tega pa me žre kaj se dogaja z mojo. Obojega hkrati nekako ne morem sfolgati. Zadeva postaja čedalje hujša vsaj v mojih očeh.Dnevni pogovor je tak: Dobro jutro-dober dan-lahko noč

Če se je komu kaj podobnega zgodilo, bi bil hvaležen vsaj nekaj besed.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobrih dest let
18.11.2008 19:50:25   
Šaki
ja se zgodi ja.
odtujevanje in ostalo.
probajta se pogovarjat sproti .oz se enkrat ornk dol usedita.pa se ornk pogovorta.ostalo pa rešujta sproti.
povej ji kaj te "moti"
se mi pa zdi da je tukaj veliko "kriv" denar.
tudi midva se kregava če nam ga primanjkuje.samo sm sama spoznaal da s tem škodim
le sebi,psihi in družini.

še zmerj mislmda se je treba re pogovarjat.
se mi pa zdi da ona kar ne "vidi" kaj dela s tem odtujevanjem od tebe.

je pa res da če zveza pač ne rata kljub vztrajanju in vsem,pač greš narazen.
če drugače ne gre.
mism pa da se še vseeeno zna potrudit.tudi za voljo otrok.

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2008 20:02:19   
taras76
Življenski tempo je postal prehiter in nas vleče v svoj
vrtinec pomanjkanja časa in medosebnega odnosa.
Če se imata še rada in je možnost za skupno pot,
se bosta morala vsesti dol in pogovoriti kako
najti skupno pot. Če je ni je bolje, da gresta vsak
svojo pot, življenje je prekratko, poiščita srečo
zase, pa čeprav vsak zase.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2008 20:39:20   
Mišni
Kako to misliš, da si dal več vase kot nase? A si pil? Še piješ?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu taras76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 20:44:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taras76)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2008 20:45:20   
FLASK_A
Se mi zdi, da se (skoraj) vsakemu paru zgodi, da se v zvezi oddalji. Zaradi tega ali onega, pač enostavno se zalotiš, kako spiš poleg "tujca", ki ti je nekoč bil čudovit partner. In se vprašaš- kako, kdaj, zakaj? Kako nazaj? Želja po ponovnem partnerstvu in življenju kot nekoč mora prihajati z obeh strani. To je osnova. Potem pa počasi gradita razmerje. Veliko pogovorov je potrebnih in veliko stvari je očitanih za nazaj (tako je pač pri nerazčiščenih zadevah), kar dosti energije in časa gre za vse skup. Potrebno se je res odkrito pomenit in sprejet čustva tako enega kot drugega. Ti moraš slišati njo, ona pa mora slišati tebe. Tu se začne.

Če ona nima volje že v štartu in ji je "se ima tako vredu", potem žal nimaš kaj storiti. Upam, da bosta premogla toliko volje in potrpljenja, da bosta premagala to težavo, ker zna nekaj časa trajat...

Želim vama vse dobro, vedi pa, da se to ni zgodilo le vama, ampak se dogaja veliko parom. Da si videl problem in ga poskušaš rešit, je samo znak, da imaš svojo partnerico in vajino družinico zelo zelo rad in je nočeš izgubiti- upam, da ona čuti enako.

Srečno, pa javi se še kajuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu taras76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2008 20:52:26   
madela
Žal je v današnjem življenju tako hiter tempo,da največkrat pozabimo na tisto,kar je resnično pomembno.
Ko človek reče,da je v življenju uspel in nekaj dosegel v večini primerov to pomeni materialne dobrine. To se je zgodilo tudi pri vama. Šla sta za ciljem do uspeha. Imela sta skupno delovno mesto,kar je pripomoglo k temu,da so bili vajini pogovori vedno krajši. Oba sta drug za drugega vedela kaj je doživel čez dan. Nič ni bilo novega za povedat ali pa je bilo tega bolj malo.
Žena si je zaželela spremembe in nekaj spremenila. Vendar sta ob vsem delu še kar dalje pozabljala na vajina čustva,na tiste stvari,ki ne potrebujejo denarja.
Kaj bi lahko sedaj storil bi težko rekla. Ne vem kako daleč so stvari. Vzami si čas za njo. Pojdita kam za kak vikend,kjer bosta sama in se bosta lahko pogovorila o vajini prihodnjosti. Preseneti jo s kakšno rožico. Povej ji,da jo pogrešaš in si želiš več časa z njo.
Njeni odgovori ti bodo dosti povedali,vendar ne obupaj pri prvi oviri. Čas,ko sta se odtujevala praviš,traja že 1 leto. Torej je potreben čas,da nazaj vzpostavita nek odnos in upanje za boljšo prihodnjost.
Največ kar lahko storiš je to,da si vzameš čas samo za njo. Brez tega bo vajina zveza padla še globlje.
Srečno.

(odgovor članu taras76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 20:55:51   
Anonimen
Odtujila se je od mene- kot v čustvenem kakor tudi v intimnem odnosu. Po tistem sem storil veliko napak, kot to, da sem več dal v sebe kot na sebe.

Kaj mislis, zakaj?
Zato, ker si prevec delal in bil premalo kvalitetno z njo?
Ali zato, ker zasluzis premalo?

(odgovor članu doktor)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2008 20:58:09   
kaya2007
Kako to misliš, da si dal več vase kot nase?

jaz tudi ne razumem tega??

je pa pri nama podobna situacija, sva v nekem začaranem kroga, iz katerega nikakor ne moreva, mislim pa da se zaenkrat še vedno oba tolaživa s tem, da je mogoče le obdobje in da bo enkrat bolje user posted image  narediva pa bolj malo za to, nama otrok, firma in ostalo vzame vso energijo, zvečer samo še nekaj pojeva in greva spat-to je to.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2008 21:07:44   
natasaom
mogoče pa rabta malo "pavze"  pri nama je bilo tako,da je moj delal od jutra do mraka petke in svetke zato,da naj bi 1x nekaj imeli..sicer svoje firme še ni spelal samo nama je začel škripat,ko sem jaz dobila službo in začela delat..neki mu v tem ni ugajal pa je počlo,da sem šla z otrokom k sestri in se vozila vsak dan 110km v službo(obe smeri)  v tem času si je laho organiziral čas za otroka in varstvo,ker sem delal tud vikende..in kar je zelo pomembno sva se začela pogovarjat in dogovarjat.po 1mes in pol sva prišli nazaj in sedaj veselo čakamo user posted image .ne rečem,da se ne kregava in da sva idealen par samo sva se pa naučila,da skupaj lahko doseževa veliko-vsak zase pa bore malo..zato sva tim  in povsod gremo skupaj..in smo skupaj saj smo družina..

probej svoji ženi odpret oči da bosta gledala v isto smer-če se še da

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2008 21:27:53   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Kako to misliš, da si dal več vase kot nase? A si pil? Še piješ?

user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2008 21:35:21   
tweed
Oprosti, ampak tole sporočilo je pa tako polno lukenj, da res ni mogoče oblikovat kakovostnega odgovora.
Vse, kar lahko rečem, je, da "zasebne vode" resnično zahtevajo podaljšanje delavnikov, vendar, če je bila zaposlena v tvojem podjetju, bi to potem lahko razumela in ti pri tem pomagala...
Kaj si pa že storil za to, da bi bilo bolje ali samo sprejmeš njen odgovor, da je njej v redu?
In kot vedno pravim: denar ni vse, pomaga pa... ali drugače, če ni denarja (prej pa je bil) nastane velika praznina v odnosu...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2008 11:52:48   
ronja
Po moje se to hitro zgodi vsakemu, pa niti ni treba, da je denar vpleten - bistvo je namreč v tem, da sta se odtujila (mimogrede, vedno se dva odtujita, ne more se samo en odtujit...), ne v povodu za prepire, ker ti povsod so, samo različno reagiramo v različnem času nanje...

Po moje je bila tvoja žena zelo razočarana in se je zato odločila, da bo pač živela svoje življenje dalje, ne glede na tebe, ker se ni nič zgodilo, da bi se situacija spremenila... Poglej stvari skozi ženine oči: najprej sta si delala verjetno lepe plane, kako bo podjetje zalaufalo in si zaposlil še njo, potem pa ni šlo po načrtih. Zdaj si predstavljaj, da si ti ona: delaš ful, pa zato nisi plačana, hkrati pa še od moža nimaš nič, ker ves čas gara, nima časa zate, ko pride zvečer domov oz. k tebi, če dela na domu, je preutrujen za karkoli... Od življenja nimaš nič. Verjetno se je takrat tudi probala kaj zmenit, ti z besedami ali dejanji dala vedet, da ji nekaj ni prav, pa si bil preveč zaposlen in z mislimi pri delu, da bi to sploh opazil... To se hitro zgodi, misli nam odplavajo in ne opazimo tistih mali kretenj in poizkušanj partnerja, ki nam sporoča, da ni zadovoljen,d a bi se rad pogovoril, popravil stvari...

Tako da je po moje pri tebi problem v temle tvojem stavku:
Kaj se mi je zgodilo:

Misliš, da so se ti stvari "zgodile" same od sebe, da nisi imel vpliva oz. možnosti odločanja. Seveda si se ves čas trudil po najboljših močeh - vendar pa ne nujno vedno v pravo stran... Nič ni narobe, če se kdaj zmotimo, če zalutamo, gremo v napačno smer, pozabimo na parnterja za kratek čas, če le ne trmarimo pri svojem, ampak se mu potem poizkusimo odkupiti. To se dogaja vsem, brez skrbi!

Ampak ko enkrat priženeš partnerja do roba, da se mu ne da več trudit, pa je stvar veliko težje popravit, saj se je drugi že naučil živet brez tebe in te ne rabi več, ni več bližine in takrat se nekateri ločijo, drugi pa živijo en mimo drugega. To je zelo pogosto, se mi zdi. Ni pa tudi takrat še prepozno za reševanje, samo veliko več energije zahteva - tega se moraš zavedat!

Torej, če imaš ženo res še zelo rad, kar izgleda, da jo imaš, potem se bori zanjo! Vendar vedi, da jo boš moral spet osvojit, ker se je ona medtem že odvezala od tebe - v duši... To, da še ni šla stran oz. da se še nista ločila, pa vseeno daje upanje, da tudi ona pušča odprto možnost, da prideta nazaj skup! Zgrabi jo!

kaj naj torej storiš? Kot prvo, moraš dat prioriteto odnosu, če ga hočeš rešit - težko se boš bojeval na dveh frontah hkrati, vendar pa ona MORA VEDET, DA JE PRVA. Sicer se ji ne bo dalo niti probat! Zakaj le? Saj ji je tako čisto ok, kot je rekla.
Torej: najprej se ji moraš opravičit. Seveda se ti zdi neumno, kaj se ji bom opravičeval, saj sem garal za družino, zato, da bi nam dobro šlo, da bi bila ona lahko več z otroki... To je vse res, ampak še vedno si jo prizadel. Zato se ji moraš opravičit - ona mora čutit, da veš, da si jo prizadel, da ti je žal, da bi drugič drugače ravnal. Ona mora vedet, da bi se drugič odločil drugače, ker še enkrat čez tole kalvarijo si verjetno noben od vaju ne bi želel it... Torej ji povej, da si se zmotil - da si mislil, da bo drugače in da ti je žal zato. Da moraš zdaj pač popravit in rešit, kar se rešit da, da pa je nočeš zgubit oz. da nočeš živet brez nje oz. kot tujec v isti hiši. Da jo imaš rad! Prosi jo, da ti da možnost, da popraviš napako! Ne se samo opravičevat, zakaj si kaj naredil, bodi dec in sprejmi odgovornost, to punce zelo rade vidimo! "Lubi, sori, zasral sem! Mislil sem dobro, ampak sem se uštel," zna delat čudeže. Ker takrat bo vedela, da si razmišljal o vsem skupaj, da se bo lahko v prihodnje zanesla nate... torej, opraviči se ji za tisto, kar veš, da jo je prizadelo in jo vprašaj, kaj ti je še zamerila. ne bo luštno slišat in prekleto se boš moral potrudit, da ne boš besno reagiral (ker če boš, ti ne bo več zaupala teh stvari in potem lahko daš odnos kar na klin), ampak da boš premislil o njenih besedah, povedal sicer tudi tvojo plat medalje, vendar da se ne boš samo opravičeval, da drugače pač ni šlo, ampak da boš sprejel odgovornost za svoja dejanja. potem mislim, da imata lahko prav lepo svetlo prihodnost. Vsak par ima kdaj krizo.

vprašaj jo, česa si želi, kaj lahko narediš, da bi ji polepšal dan. In začni z malenkostmi, za katere veš, da jih ima rada - skuhaj ji kavico zjutraj, prinesi zajtrk v posteljo,... MOra videt, da se trudiš, da ti je žal in moraš jo osvajat! Ker zdaj ni več tvoja žena, ampak cimra. In cimro moraš osvojit, če jo hočeš spravit v posteljo, ne?user posted image tudi če imata otroke skup...

Kakšen pa imate odnos s tvojimi starši, ker lahko tudi to igra neko vlogo?

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2008 11:57:08   
Zanica
midva tudi delava skupaj v njegovem podjetju, in moram priznati da so ob tej (naši) finančni krizi ki trenutno traja, včasih trzavice med nami, ampak vedno se zavedam tega da sva skupaj v tem in da oba morava delati da nam uspe....
Zdi se mi zelo nepravično od tvoje žene da zahteva plačo, čeprav ve da ni dovolj denarja... Sej je tvoja žena, drugo bi bilo če bi bila kakšn drugi delavec.

Midva sva, tudi ob tej krizi, srečna da delava LE ZASE.

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2008 12:18:09   
ronja
Se mi zdi, da se (skoraj) vsakemu paru zgodi, da se v zvezi oddalji. Zaradi tega ali onega, pač enostavno se zalotiš, kako spiš poleg "tujca", ki ti je nekoč bil čudovit partner. In se vprašaš- kako, kdaj, zakaj? Kako nazaj?

Hm, vsakemu se zgodi, da se odtuji, ni pa nujno,da tako dolgo čakata, predno se vprašatauser posted image . Samo moraš bit res discipliniran, da si ne pustiš spregledat manjših namigov, ker se to res mimogrede zgodi. Ni pa prav. Ampak se tako hitro zgodi! Majhni otroci glasno zahtevajo pozornost, uvideven partner pa ne - zato ga prehitro spregledamo... In takrat je dobro, da takoj reagiraš!
Meni se je recimo ravno pred kratkim to zgodilo: nisem opazila tistih malih znakcev, navadno itak najprej v hecu, vsaj pri nama (ala, "komaj čakam, da se najina otročička odselita"user posted image ),... in potem se je slabo počutil. Tamala seveda hoče svoje in tudi ne more prav dolgo počakat, saj je pač 16m stara, spat ne smeva skup že nekaj časa (in še nekaj časa), meni je non stop slabo za umret in včasih komaj folgam samo živetuser posted image in potem se kdaj zgodi, da se plani podrejo (navadno seveda njegovi in moji hkrati, da je bolj zabavnouser posted image ) in takrat se seveda vse skup pozna na (mojem) počutju (če preveč delam, boli, če ne jem pravi čas, pa bruham...) in taka tudi nisem tako strašno zabavna in uvidevna, kot bi si želela bit... In potem se je on počutil, kot da nisem zadovoljna z njim... In se je ful trudil, da bi mi vse olajšal, kolikor pač lahko (saj kaj dosti tako ne more naredit, zdravilo je samo poroduser posted image ), ampak ostale stvari - gospodinjstvo, tamalo... Ampak čeprav sem mu bila ful hvaležna, mu vseeno nisem dovolj nazorno pokazala, da vse to vidim, da ga imam rada... In se je tako počutil. Potem je nekaj čudnega sanjal, ni se točno spomnil vsega, ampak sva se pogovarjala in mi je potem povedal, da ga skrbi, da nisem zadovoljna z njim... No, ko ti nekdo to reče (ali če kaj čudnega sanja,...), je pač znak za alarm! Mogoče se komu zdim blesava, ampak nočem se nekoč zbudit zraven tujca, res ne! Pa ni bil to nek dolg pogovor, ali ne vem kako razpredanje, par stavkov, saj se dovolj poznava, da veva, zakaj se gre... jasno, da sem mu povedala, da ni tako, da ga imam rada in sem zadovoljna z njim, da ga ne zamenjam za nikogar... Ampak vem, da ni rešitev, da samo poveš takrat, ko pač je kaj narobe.
Zato zdaj bolj pazim, da mu vsak dan pošljem kak lep sms, če je na terenu ali pa mu po gtalku povem, da ga imam rada, spečem kaj čokoladnega ali vzamem tamalo, da lahko začori, se zmenim za kako stvar, ki mu pomeni... Saj vem, fantje, kaj boste rekli: on rabi nekaj drugegauser posted image - ampak dokler mu tega ne morem dat, bo pač to moralo zadoščatuser posted image . Saj potem se ni za batuser posted image , hehe, kolikor bojo deca dopuščalauser posted image .

Sicer pa je pogosto problem je po moje v tajmingu: enkrat je en pripravljen in bi rad reševal zadevo, pa drugi tega ne vidi, potem pa drugi dojame, da pa tole ni ok in bi rad rešil, prvi je mel pa že vsega poln kufer in si naredil svoje življenje... Ampak v osnovi sta si oba želela rešit zakon - torej je upanjeuser posted image . je pa treba takrat več energije, če zamudiš prvi trenutek...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2008 12:31:40   
picola1
Uh, ronja...sploh nimam besed...
Hudo dobr si tole vse skup napisala!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2008 12:33:39   
ronja
Žal je v današnjem življenju tako hiter tempo,da največkrat pozabimo na tisto,kar je resnično pomembno.

ma, ja, malo se pa tudi zgovarjamouser posted image . Vse se da, če se hoče, samo je pa treba bit bolj discipliniran. Da vsak dan lubija/lubico pogledaš globoko v učke in preveriš, če še vse stoji kot je treba, da mu vsak dan poveš/pokažeš na nek način, da ga/jo imaš rad, da se kak dan pogovarjaš pozno v noč, tudi, ko ni nič narobe, samo da poslušaš njegove/njene sanje, ki jih verjetno nikoli ne bo mogel/la uresničit, ampak verjameš vanj, pa čeprav si zjutraj kot cunja, da si stojiš ob strani in poizkušaš razumet njegovo/njeno perspektivo...

Seveda je mnogo lažje, če sta oba mlada, brez otrok, brez kakih hudih obveznosti, brez odgovornosti (razen zase) na ramenih,... Takrat imaš ves ljubi čas samo za zvezo in prijatelje... Kasneje je časa manj, logično, ampak saj so ljudje vedno delali, zdaj nam pol stvari delajo stroji, pa še vedno pravimo, kako nimamo časa... Tako da je bilo po moje včasih še hujše,d a je bil tempo hujši: koliko časa so imeli sužnji, tlačani, delavci v rudnikih, ki so delali po 16 ur na dan? Doma je pa žena prala perilo v mrzli reki pri -5 stopinjah za njiju in njunih 8 otrok? Premožnejši si pa tako nismo mogli izbirat svojih partnerjev že od nekdaj, tako da je bilo težko vlagat v odnos, ki si ga nisi niti sam izbral, otroke so jim vzeli, takoj, ko so se rodili, vzgajali so jih drugi in mama je bila samo neka **** figura... Se vam res zdi, da nam je danes hujše?

tweed, fino je, če imaš dovolj denarja, vendar pari zelo različno reagirajo na pomanjkanje. Moja starša sta recimo vedno še bolj skupaj potegnila, kadar smo bili na kantu - takrat sta se najmanj kregala! Znala sta super funkcionirat skupaj v krizi, nista pa znala skupaj uživat in to ju je na koncu pripeljalo do ločitve...

doktor, malo podobna situacija kar se tiče te odtujenosti, čeprav iz drugih razlogov, pa je bila pri tašči in tastu. Najprej se je ona trudila (tako razberem iz pogovora z njo, z drugimi se tako ne pogovarja teh stvari), pa se on ni in mu je to zelo zamerila - še danes mu malo. In ga zelo dolgo ni pustila več blizu. Živela sta skupaj, ampak moj lubi se ne spomni, da bi se enkrat poljubila... (mojadva sta ločena, pa si vedno data lupčka, ko se vidimouser posted image ) No, ampak on je vseeno malo vztrajal, malo se je pa ona vdala in zadnje čase sta vendarle prišla skupuser posted image . tako da je upanje, samo računaj, da bo lahko tudi tvoja žena nekaj časa trmarila. to boš pač moral požret, če jo hočeš imetuser posted image ,ni kaj...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2008 13:29:15   
annya
....mogoče še ma kakega prijatelja za sproti...user posted image  ???Pa kaj je z vami...kaj sploh delate ob takih partnerjih???Zakaj vztrajate v takšnih zvezah??A imate res tako malo spoštovanja???S tem samo izgubljate dragocen čas, živce in pa seveda tudi leta...saj pa niso edini, mislim, da si eni zaslužite dosti več...resnično in pravo ljubezen in pa spoštovanje!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2008 13:38:14   
ronja
kaj sploh delate ob takih partnerjih???Zakaj vztrajate v takšnih zvezah??

po moje zato, ker jih imajo radi... In zato si ne želijo vršt puške v koruzo. Želijo si bit skupaj s tem nekom, ki se zdaj obnaša kot tujec - ampak vejo, da nekoč ni bilo tako in bi radi to nazaj, samo ne vejo, kako to dosešt. Zakaj bi bilo to narobe? Zakaj bi to pomenilo pomanjkanje samospoštovanja? Zakaj bi bilo treba ob vsakem problemu takoj stisnit rep med noge?

Večni stavek, da si nekdo zasluži več... A si res? Bo deloholik lahko dobil in doživel resnično in pravo ljubezen, dokler ne spremeni svojega obnašanja? Pa mogoče on noče več, noče ene super babnice, ampak svojo ženo iz mesa in krvi! To je ljubezen, ne pomanjkanje samospoštovanja. In pa zmedenost, ker pač ne ve, kako to zdaj rešit.

Pomanjkanje samospoštovanja postane to takrat, ko te vse skupaj samo ubija in se niti ne trudiš karkoli naredit, probat, rešit, ko se vdaš v usodo, pa vseeno vztrajaš v nečem gnilem. Takrat, ko je obema kristalno jasno, da je odnos nepopravljiv, pa vseeno noben nima jajc, da bi šel. Ampak mislim, da onadva še zdaleč nista tamuser posted image .

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2008 21:01:05   
doktor
Nisem si mislil, da bom dobil toliko komentarjev na mojo temo. Vse sem prebral in marsikaj ugotovil. Posebej pa ima Roni zares dejansko sliko in vsaj za mene kup dragocenih nasvetov.
Zavedam se, da sta za uspešen zakon ali prepir potrebna dva. V vsem tem času se nisva niti enkrat skregala oz. si povedala v fris probleme. Kar pomeni, da se nisva pogovarjala kot mož in žena v pravem pomenu besede.
Na žalost nisem nikdar opazil, da ima tudi žena težave kakršne koli pač.
Trenutno se veliko pogovarjava in verjemite, da pomaga. Pogovarjava se kot prijatelja in se mi zdi,da morda zadeva ni tako zavožena kot zgleda. Je pa res, da bom moral veliko truda vložiti, če hočem pridobiti nazaj to kar sem imel.
Rad imam mojo ženo in ne samo za sex ampak kot življenskega sopotnika.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2008 21:56:09   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: doktor

Trenutno se veliko pogovarjava in verjemite, da pomaga. Pogovarjava se kot prijatelja in se mi zdi,da morda zadeva ni tako zavožena kot zgleda. Je pa res, da bom moral veliko truda vložiti, če hočem pridobiti nazaj to kar sem imel.
Rad imam mojo ženo in ne samo za sex ampak kot življenskega sopotnika.

To mi deli!!!user posted image user posted image user posted image

V tem trenutku se meni osebno zdi najvažnejše to, da sta kar se da iskrena drug do drugega...tudi če to pomeni, da včasih resnica boli....

Srečno!user posted image

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2008 22:55:16   
doktor
 Malo sem pogledal forume in videl, da življenje ni tako lepo kot se vidi,
Vzel sem si dva termina v tednu za sebe. pa če grem lovit ribe bo nucal. Porkaduš. Ženo mam še zmeri rad, ampak trenutno bi rad bil deleč od nje?!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.12.2008 23:00:34   
doktor
Madona: baba je bla in je greha vredna. Skor vsako nedelo zjuter sva se ??? ja ornh. Pa se bova še ****ti da se bova.

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.12.2008 13:27:18   
Zanica

Madona: baba je bla in je greha vredna. Skor vsako nedelo zjuter sva se ??? ja ornh. Pa se bova še ****ti da se bova.

user posted image

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.12.2008 13:59:35   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

user posted image

user posted image user posted image user posted image  mislim da je dohtar na več forumih hkrati....pa ne ve več kam kaj piše.....

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Vožnja s kolesom
krtačka

Kdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?

pred 3. letom starosti (16%)

med 3. in 4. letom starosti (31%)

med 4. in 5. letom starosti (33%)

med 5. in 6. letom starosti (12%)

po 6. letu starosti (7%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!