|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
22.11.2008 10:45:42   
Anonimen
No sam da si se imela fino...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.11.2008 11:17:13   
Aurea
Pozdravljene, po 14 urah spanja z enim vmesnim odmorom (1 ura) ob 1h zjutraj user posted image  smo lepo preživeli noč. Sobota bo bolj ležerno obarvana s kančkom gospodinjskih opravil, ki so se nabrale čez teden.

Princeska drsa ritensko po parketu in se na glas nekaj pritožuje, zato se greva malo igrat user posted image

Iz Špelininega samopostrežnega bara pa mi prihranite malo sadja prosim!
( namreč - teče že moj 5 dan brez čokolade user posted image  Zdaj moram samo še uvest tistega brez piškotov in belega kruha pa bo user posted image  )

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.11.2008 12:44:16   
hijenca
Dober dan!

Vidim, da je danes pravi naval na RR user posted image user posted image user posted image .

Mi pa nimamo več vročine user posted image user posted image user posted image user posted image , imamo pa po novem drisko user posted image .

Ker pa ni nobene tu gor, pa grema tudi midva user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.11.2008 13:59:20   
sesil
Estrella je užaljena, ker nismo branle trdnaveuser posted image .
Super da je žur uspel. kaj 2 uri si spala? pa ni mogel ded`c uštimat tamalih in tebe malo pustit poležat? brcni ga v rit.
danes bom naši naredila pire, sam čakam da se zbudi. upam da ji bo šel v rit. bo z mojim mlekomuser posted image .
zdej pa grem malo na zrak, ker tu se nič ne dogaja.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.11.2008 14:42:51   
Anonimen
****-poslala sem ti ZS,če ga slučajno lahko pogledaš.Hvala ti,pa brez zamere.user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.11.2008 15:29:56   
barbaw
Da vidimo če znam?!

user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.11.2008 15:31:51   
barbaw
No, to so ruske kape. Biskvit namazan s kremo in povaljan v kremo na vrhu pa čokoladna kapica. Jih pa hitro zmanjkuje. pojedla sem samo eno. Še vedno se odpovedujem sladkarijam. Čokolade ne jem, bonbonov niti nimam rada kaj preveč (razen nimm 2 soft pa še ene od haribo), drugih sladkarij pa niti ne maram.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.11.2008 15:33:50   
barbaw
estrella user posted image user posted image user posted image  za uspešno zabavo. tvoj bi pa lahko porihtal otroka, da bi se malo odpočila. Moj se je pa začel popravljat in ga lahko pohvalim. Se je igral z obema in ju porihtal, jaz pa sem naredila pecivo do konca in pripravila pol kosila. Druge pol pa je pripravila tašča.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.11.2008 15:35:51   
barbaw
Mi se gremo po popoldanskem spancu malo potepat. Peljem otroke ven, samo ne bomo zunaj, ker je svinjsko hladno, da ne omenjam vetra, ker mi mali že spet kašlja. user posted image  Upam, da se bomo izognili bronhitisu. HB imam multivitamnski sirup v pripravljenosti in mu ga moram dajat, pumpice pa tudi imam, da preprečim kaj hujšega. Sem že bila tolikokrat pri zdravniku zaradi pumpic, da mi ni treba hodit tja, razen če faše vročino. Nazadnje jo je imel lani spomladi. user posted image  HB!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.11.2008 15:39:53   
barbaw
Če se bo katera spotaknila ob to, da otroke peljem v trgovski center namesto na zrak naj se kar. Sem na drugi temi videla, kako so se ene obdregnile ob to. Jaz pač svoja otroka ne upam vozit na zrak, ker je Maja že imela bronhitis, Jaka pa ga od prejšnje zime ni imel in bi rada da tako tudi ostane. Pumpice pa itak uporabljamo skoraj celo leto. Ni tako dolgo nazaj, kar smo mu jih mogli dajat. Mislim da cca 2 meseca nazaj. Jaz upam, da bo kaj boljše to zimo, čeprav mi je danes spet začel kašljat. user posted image  Ta otrok ne sme niti malo biti na mrzlem zraku. Včeraj sva bila zunaj kakšno urico pa pol, danes pa mi pokašljuje. user posted image  V bistvu sva hodila iz hleva v hlev, ... in gledala živali.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.11.2008 15:41:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Vidim, da je danes pravi naval na RR user posted image user posted image user posted image .

Mi pa nimamo več vročine user posted image user posted image user posted image user posted image , imamo pa po novem drisko user posted image .

Ker pa ni nobene tu gor, pa grema tudi midva user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Zdaj vsaj veš zakaj ga je kuhala vročina. Ko bo to mimo pa bo zdrav. Dostikrat je tako, da vročina prinese drisko. Ti samo glej da bo dovolj pil in jedel. Če ne je mora pit, da ne dehidrira.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.11.2008 15:52:33   
Anitka
Ojla!

A danes pa ne čvekate sto na uro?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.11.2008 15:58:15   
hijenca
Ti ti barbaw, kako lahko voziš otroke v nakupovalno središče. Boš še mene sabo vzela?? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem še skoz brez bunde. Ati ima danes en nujen sestanek, pa sma midva doma, noter zaprta in gledama ven pri oknu in čakama sneg user posted image , pa še ni nič na vidiku, ker je jasno in brez oblačkauser posted image , no čisto malo se je začelo oblačit.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.11.2008 16:54:35   
hijenca
Sonček je že user posted image , pa mi je še vedno user posted image , pa user posted image , pa user posted image , pa nobene od nikoder.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.11.2008 17:07:02   
sesil
hijenca danes razturauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.11.2008 17:10:23   
sesil
naša pupa pa že malo sedi sama. sicer se malo juga naprej pa vstran in ni tako vzravnana kot Mancauser posted image , ampak mislim da v enem tednu smo pa na konju. jutri gremo po nahrbtnik za nošenje Aneje.  bo imela lep razgled, pa bolj udobno ji bo kot v kengurujčku.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
22.11.2008 17:11:24   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

hijenca danes razturauser posted image

dolgčas mi je, pa ni mi cot za peglat, pa raje bluzim po RR

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
22.11.2008 17:13:35   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

naša pupa pa že malo sedi sama. sicer se malo juga naprej pa vstran in ni tako vzravnana kot Mancauser posted image , ampak mislim da v enem tednu smo pa na konju. jutri gremo po nahrbtnik za nošenje Aneje.  bo imela lep razgled, pa bolj udobno ji bo kot v kengurujčku.

user posted image user posted image user posted image

Naš pa sedi, če ima vsaj malo opore za hrbtom. Drugače pa ga še kar meče, če se naprej nagne, pade na glavo, levo-desno pa še kar jadra, kot čolniček.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
22.11.2008 17:22:58   
nia5
Kak fajn, da si najdete čas, meni je tak bad da ne uspem čvekat, to pa mam ker nimam laptopauser posted image . Anitka pa najin kofe se tudi izmika sto na uro, bi blo boljše da si prek ZS izmenjama telefonske in se pokličema ko bo prilika, saj jaz redko uspem kaj prebrat, ker ste res brzinske. No pa da se malo "pohvalim", včeraj smo imeli 6 mesecevuser posted image , kam je čas zbežaluser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.11.2008 17:28:25   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kak fajn, da si najdete čas, meni je tak bad da ne uspem čvekat, to pa mam ker nimam laptopauser posted image . Anitka pa najin kofe se tudi izmika sto na uro, bi blo boljše da si prek ZS izmenjama telefonske in se pokličema ko bo prilika, saj jaz redko uspem kaj prebrat, ker ste res brzinske. No pa da se malo "pohvalim", včeraj smo imeli 6 mesecevuser posted image , kam je čas zbežaluser posted image user posted image

Če boš par strani za nazaj prebrala, boš našla polno voščil za tvojo Niouser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.11.2008 17:34:39   
hijenca
evo, ker nobene ni, ste uspele, da sem šla prah brisat in si že skupaj vlačim cote, ki jih še moram speglat. In moja volja je user posted image .OK, pa grem user posted image , pa čeprav bi se najrajeuser posted image .

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.11.2008 17:45:11   
sesil
hijenca, ne obupuj mad nami. zvečer bo akcija.user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.11.2008 17:48:12   
špelin@

Švoh tole danes tule gor, švoh... user posted image

Estrella*, ti ponočnjakinja user posted image  Super, da si uživala user posted image

Svojeglava, tule ena paparico pošilja na mail: KLIK

Aurea: user posted image user posted image

hijenca, mojega user posted image  tudi ni, je na kolinah pri svojih starših...

barbaw, kar se mene tiče, zagotovo nisem ena tistih, ki bi te zaradi t.i. "vlačenja" otrok v trgovski center opljuvale. Sem pač slaba mama in tudi sama vzamem otroke s sabo po nakupih.

sesil, a je Aneja pojedla pire?

Pozdravčki še ostalim user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.11.2008 18:23:09   
sesil
špelin, pire narejen z mojim mlekom, 2 žlički in smo zaprli kljun. nič ni pojedla. očitno ji ni blo kej preveč dobro. potem pa sem ji dala hipp kašico slivo in je zmazala celo in še bi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.11.2008 18:36:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ti ti barbaw, kako lahko voziš otroke v nakupovalno središče. Boš še mene sabo vzela?? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem še skoz brez bunde. Ati ima danes en nujen sestanek, pa sma midva doma, noter zaprta in gledama ven pri oknu in čakama sneg user posted image , pa še ni nič na vidiku, ker je jasno in brez oblačkauser posted image , no čisto malo se je začelo oblačit.

meni je pa moj user posted image danes kupil bundo user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?