Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:52:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem mislila, da se bodo kučmice valjale po krožniku pa jih je samo še 6. jaz sem jih pojedla tudi 6, ostalo pa vsi drugi, pa še obiske smo imeli. Pa kakšno kremo to narediš??In kolk na debel namažeš?? Kremo naredim iz gustina, ki ga skuham kot puding, dodam margarino in sladkor. Se margarine sploh ne čuti. Jaz ne maram okusa margarine na pecivo in tu se res ne čuti. Namažem pa ravno toliko, da se prime na testo. Veš kaj, jih bom prinesla naslednjič na srečanje, pa če glih je bilo 3 ure packanja. Če sam delaš gre počasi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:52:39
|
|
|
|
sesil
|
evo, sem nazaj. prvo nočno dojenje je že za mano. pa ob 8h je bla spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Saj bodo finance tud enkrat bolj ozelenele(izogibaj se puščavi ) No can go... jaz zivim v puscavi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:53:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto Pa kriči kot da ga dajemo iz kože. Ja enkrat bo nehal. On je pogruntal, da vaju s krikom dobi na foro in jo vedno uporabi. Samo enkrat bo treba usekat in tudi to vreščanje zignorirat. ja, vem da je pogruntal, da tako dobi najino pozornost. Samo je problem, da mi Majo zbudi, če tako kriči in ga zato ne pustimo. Saj ponavadi ga še skregamo, če kriči ampak tudi to je pozornost. Ne glede na to, da imamo hišo, imamo v bistvu 3-sobno stanovanje, dokler ne uredimo mansarde. ti mali on točno ve, da boš tako odreagirala zardi Maje. A je imel tudi prd tvojo take excese???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:54:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo samo sesil je v občestvu pa še ta ne bevskne barbaw, saj ti si enkrat gor, enkrat ne, pa vseeno objaviš post jaz sem skos gor. ne vem zakaj me včasih pokaže včasih pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:54:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Čer gre lahko v Milano v šoping, bi lahko malo po tebe skočila. Bi te tudi jaz lahko spoznala, ker nisem imela te priložnosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:55:03
|
|
|
|
sesil
|
ne morem bevskat če dojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:55:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Saj bodo finance tud enkrat bolj ozelenele(izogibaj se puščavi ) Bolniška me je čisto povozila. Saj zdaj sem na zeleni veji, samo še sadeži manjkajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:55:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Saj bodo finance tud enkrat bolj ozelenele(izogibaj se puščavi ) No can go... jaz zivim v puscavi... Ne a nisi na robu puščave???No, bo treba mal bolj zalivat. No jaz vem, da boš prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:56:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne morem bevskat če dojim Kak dojiš in si na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:56:36
|
|
|
|
sesil
|
estrella, ti pa ne oprezaj za sladkišem, nobenih receptov zate (no, sej zame tudi ne)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:57:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:57:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se že dere. Si prdstavljam nornhaus pri vas. Naš je nekaj vreščal proti večeru, ko sem bila v banji. Za nameček se je še prerekal z atom, ki je pop...in ga utišal z miklavževo palico (ni je uporabil ) Pri nas jo lahko uporabim pa ne bo pomagalo. Zdaj se igrata skrivalnice. In se mali smeji. Nas nateguje, da hoče pravljico naslednji trenutek je noče, ... Kaj pa če ga čist ignoriraš, ampak čisto Pa kriči kot da ga dajemo iz kože. Ja enkrat bo nehal. On je pogruntal, da vaju s krikom dobi na foro in jo vedno uporabi. Samo enkrat bo treba usekat in tudi to vreščanje zignorirat. ja, vem da je pogruntal, da tako dobi najino pozornost. Samo je problem, da mi Majo zbudi, če tako kriči in ga zato ne pustimo. Saj ponavadi ga še skregamo, če kriči ampak tudi to je pozornost. Ne glede na to, da imamo hišo, imamo v bistvu 3-sobno stanovanje, dokler ne uredimo mansarde. ti mali on točno ve, da boš tako odreagirala zardi Maje. A je imel tudi prd tvojo take excese??? A veš, da se ne spomnim. Vedno je imel neke finte, samo prej smo ga pustili da se je drl. Ma brihten je za .... Vsi mi pravijo, da prehiteva svoje vrstnike. Pa saj če pogledam po njegovi skupini v vrtcu in njegovih sovrstnikih je res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Sej jaz bi prisla .... pa me finance jebejo... Slovenija je draga... Kaj Kresalova ti ne bi posodila tist avion... sem pa ke za en dan samo.... Saj bodo finance tud enkrat bolj ozelenele(izogibaj se puščavi ) No can go... jaz zivim v puscavi... Ne a nisi na robu puščave???No, bo treba mal bolj zalivat. No jaz vem, da boš prišla Ja rob puscave.. ampak ce nehamo zalivat bomo naenkrat sred nje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:57:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne morem bevskat če dojim Kak dojiš in si na rr dojila sem prej, zdej že tipkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:58:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, ti pa ne oprezaj za sladkišem, nobenih receptov zate (no, sej zame tudi ne) Jaz jih bom morala malzbirat, ker imam sladkosnedce doma Pa enkrat v bodočnosti bom tud jaz na tem, da jih bom lahko mal jedla, ker cel lajf na dieti pa ne bom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:58:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pa vidim, da so vsi isti. Naš tudi pozabi. Čez dan se jaz ne sekiram, zvečer pa je nekaj drugega. ne rabi biti tiho, samo dret se pa ne rabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 21:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:00:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo samo sesil je v občestvu pa še ta ne bevskne barbaw, saj ti si enkrat gor, enkrat ne, pa vseeno objaviš post jaz sem skos gor. ne vem zakaj me včasih pokaže včasih pa ne. Ker si cel dan prijavljena, te ma vsake tolk časa rr dost in te skensla Moraš v ilegalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:00:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Imam dve taki pojavi... Ta večja je še bolj raztresena in pozabljiva... Se je nič ne prime, ko ji kaj naročim ****, ne jokat Jaz te imam takoooo rada, stara moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:01:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pa vidim, da so vsi isti. Naš tudi pozabi. Čez dan se jaz ne sekiram, zvečer pa je nekaj drugega. ne rabi biti tiho, samo dret se pa ne rabi. dobro da imam samo eno . kaj me še vse čaka, če bosta res 2.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Imam dve taki pojavi... Ta večja je še bolj raztresena in pozabljiva... Se je nič ne prime, ko ji kaj naročim ****, ne jokat Jaz te imam takoooo rada, stara moja hvala sej mi je ze boljs.... sem dva bauntija v rit dala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:01:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, ti pa ne oprezaj za sladkišem, nobenih receptov zate (no, sej zame tudi ne) Jaz jih bom morala malzbirat, ker imam sladkosnedce doma Pa enkrat v bodočnosti bom tud jaz na tem, da jih bom lahko mal jedla, ker cel lajf na dieti pa ne bom Saj se tudi jaz izogibam sladkarijam, zato sem jih en krožnik podarila bratrancu. Tu pa tam pa vseeno malo lahko. Upam, da bo vseeno pomagalo. Pa še malo bo treba migat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:01:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo samo sesil je v občestvu pa še ta ne bevskne barbaw, saj ti si enkrat gor, enkrat ne, pa vseeno objaviš post jaz sem skos gor. ne vem zakaj me včasih pokaže včasih pa ne. Ker si cel dan prijavljena, te ma vsake tolk časa rr dost in te skensla Moraš v ilegalo Če bi res bila cel dan gor. Pa tudi nisem cel dan prijavljena, ker izklapljam računalnik.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?